Oilolan kohtalo?

Perukanukko

Nyt on ruvettu keräämään adressia, että kunnan riippakivi Oilolan toiminta tulee jatkua nykyisellään. Onkohan tässä nyt ajateltu asiaa ihan loppuun saakka? Onko kunnan tarkoitus ylläpitää villasukkien neulojien ja kapustojen kaivertajien harrastustoimintaa? Nytkin niitä myymättömiä villasukkia on pilvin pimein siellä.

75

2796

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Silmäpako

      Verkkokauppa Oilolaan ja heti. Ja myyntiin muutakin kuin verkkoja.

    • Tönökylmilleen

      Onha järjrtöntä pitää tönöä verovaroin lämpösenä,Jaloniemessä käy ihmisiä siihen verrattuna vähintään satakertainen määrä.

      • Xc60

        Joo ja muitakin kunnan toimia voisi yksityistää. On niin jumalattoman tehotanta toimintaa monella sektorilla.


      • rysäverkko

        eikos sen pitänyt olla sellainen turistirysä että tuo hyvinvointia koko kylälle
        vai olikose sähöauton latauspistoke jalonniemessä


      • eieiei

        Ei sinne ainakaan. En oo käyny kertaakaan jalonhelmessä, enkä käy, oilolassa kylläkin olen käynyt ja tulen käymään jatkossakin jos ei mee kiinni. Ei mitkään käsityöt sovi ruoka paikkaan.


      • kylläkylläkyllä
        eieiei kirjoitti:

        Ei sinne ainakaan. En oo käyny kertaakaan jalonhelmessä, enkä käy, oilolassa kylläkin olen käynyt ja tulen käymään jatkossakin jos ei mee kiinni. Ei mitkään käsityöt sovi ruoka paikkaan.

        Joo ei sitä voi sinne viiä, kun et siellä käy ja muutenkin on kummaa, että yritykset vie kunnan ja kuntalaisten työt työpaikat ja rahat.

        Jokainen varmaan ymmärtää sen, että tuommoset käsityöt on kultakaivoksia riistäjille.

        Ehdotan semmosta, että käsityöt vietäs Hiljaiseen kansaan, Jalonniemi taloon, tai vaikka Kiantamalle, tai joohonkin muuhun kunnan luotsaamaan puljuun.

        Ei silloin yksityiset kääris rahoja liiveihinsä.


    • Syrjässäon

      Olisiko sittenkin syytä siirtää itse rakennus siihen keskelle kylää, kun näkyy tyhjää tilaa olevan. Paras paikka olisi torin vieressä.

    • kaplin

      Eikö se oo tyhjänä jalonniemen karamellitehashalli. Se vaan täyteen villasukkia ja poppanoita.

    • Tuåmå

      Voisihan sen Oilolan toiminnan siirtää jollekin järjestölle vaikkapa Porstuan Kulmalle. Yläkertaan idyllinen kahvio kokoontumistiloineen ja alakerrassa olisi sitten myymälä, jota järjestö hoitaisi. Helppo ratkaisu.

    • Höppänäinen

      Pistetään asiat oikeaan mittasuhteeseen. Kun sivistyslautakunta lopettaa (kunnanhallitus toivottavasti seisoo asian takana) Oilolan, säästyy rahaa maksaa palkkaa yhdelle opettajalle. Opettajien virkoja loppuu useita tällä suunnitelmalla joka tapauksessa. Oilola olisi kunnalla hyvä myydä. Siitä saisi vanhan kurimon kaltaisen juhlapaikan tai vaikka majoitusyrityksen siihen voisi laitta. Kylälle avautuu uusi kirpputori jossa näitä käsitöitä voi myydä, samoin siellä kylällä on moni yritys joka näitä paikallisia käsitöitä varmasti mielellään myyntiin ottaisi. Miksi ihmeessä kunnan kalliin työntekijän tulisi ne mummon sukat ja tätin poppanat myydä? Jos aina pysyy vanhassa, voipiko ikinä mitään uutta syntyä?

    • tietoajanoava

      Kuka on se Seppänen siinä adressissa Lahman ja Helttusen lisäksi?

      • tutunkuulonen

        Se on semmonen vaalee miesmäinen vapaa toimittaja luullakseni.


    • Tönökylmilleen

      Oilolan adressiin nimiä keräävät eivät pidä suurena summana 50000 euroa,onhan se veronmaksajien pilkkaamista.Toivottavasti päättäjien selkäranka pitää ja lyödään lappu luukulle ja käsityömyynti siiretään jalonniementiloihin.Ja tönön voisi laittaa välittömästi myyntiin pois syömästä vero euroja.Kunnan taloustilanne on menossa syöksykierrettä alas ja päättäjät olisivat mielissään jos tällaisia viidenkymmenen tuhannen euron säästökohteita löytyisi lisää.Mitä tulee imago hyötyihin taitaa olla imago huonomaksuvaluutta kunnan laskujen maksussa.

    • Jormienjorma

      Kyllä,kaikki toimet joista on kunnalle menoja lopetettava,liikuntapuoli,kunnossapito,vanhusten/vammaisten hoito,kirjasto,koulu- ja sivistys,vuokrabisnes yms.Töttöröö rullalle koko kylä.

      • jatsarimies

        Ne on lakisääteisiä, mutta villasukkien myynti ei ole.


      • Jormienjorma
        jatsarimies kirjoitti:

        Ne on lakisääteisiä, mutta villasukkien myynti ei ole.

        On lakisääteisiä mutta voihan kunta olla noudattamatta lakia,eihän isommassa mittakaavassakaan noudateta lakia,esim. EU tasolla : Unkari,Puola,Italia.Ei mitään seuraamuksia niskuroinnista.Määrääkö joku laki esim. että kunnan on ylläpidettävä hiihtolatuja,luistelukenttiä ,vuokra-asuntoja yms.


    • Hohjoijjaaa3

      Kunhan ei Jalonhelmeen. Kaikki muut käyp

    • yrittäjäveli

      Sinne se menee , meistä monet on jo käyneet sopimassa asiasta. Ja ne meiän porukasta jotka ei taho viiä sinne sukkiaan viepine muualle.

      Yrittäjä voi ostaa tuotteet suoraan yrittäjiltä ja hinnoitella mielensä mukaan.
      Sillon ei tarvi kaikkia solvauksia kuunnella.

      Teistä olisi varmaan kivaa jos yrittäjät olis samanlaisia kuin te, ja jauhas ettei ainakaan ota sen ja sen kaluja myyntiin.

      Te olette antaneet täydellisen aseen heille aloittamalla tuon mustamaalaamisen, koska sanotaan että niin metsä vastaa kuin sinne huudellaan.

      Tuotteille on jo hankittu lukollinen vitriini Helmeen ja olen asiasta oikein otettu ja mikäli oikein ymmärsin aikovat yrittäjät ottaa jokatapauksessa käsityöt myyntiin niille varattuun tilaan Helmessä. Ps, Mainokset ainakin ilmaantuivat tänään ikkunaan.
      Kovan kilpailian siitä varmaan saa Oliloakin sitten kun adressiporukka rupee Oilolaa pyöritään.

    • Toenenhöppänä

      Minä ainakin vien sukkani sellaiseen paikkaan missä rehellinen yrittäjä ne myy. On se muuten aika arveluttavaa ja liekkö laillistakaan että kunta pitää kauppaa koska kauppa se oilola selvästi on. Eihän tuolla ole oikein monta nuorta töissä ollut kesän aikana. Jalonhelmi kutsuu!

    • eisinne

      Ihan minne muualle vaan, vaikka ässän aulaan tai entiseen namelliin käsityöt mutta ei missään tapauksessa Jalonhelmeen!! Pitää varmaan kutoa sukat tästä lähtien itse, sieltä niitä en osta eikä moni muukaan.

    • eieiei

      Ei sitä Jalonhelmeenkään ihan kaikkea. Siellä on jo seksilelukauppa takahuoneessa. Ei ne sukat sovi imagoon. Vai meinaako ne että joka ostaa villasukat ostaa myös tildon.

    • 24442224424

      Osta sinäkn sauva itellesi, niin rentout ja rauhotut ja annat lähimmäisillesi työ rauhan.

      Saualla voi suksia v....un ja se rauhoittaa.

      • eieiei

        Voi, voi kun joku ottaa noin itseensä. Ei pidä lukea näitä kommentteja jos noin ahistaa.


      • joojoojoojoo

        Sitä just tarkoitin, ota saua ja relaa. Rentona olet reilumpi ja mukavampi kanssa eläjä.


      • eieiei

        Niin, niin sitä sinä juuri tarvitset kun tunnut olevan noin äreä ja puutteessa.


    • 43628ll8

      Seksilelut ja villasukat.... business kiäh kiäh kiäh kiäh kiäh kiäääääääähhhhh

    • OiLola

      Kainuun Nuotta ry ottaa varmasti Oilolan hoitoonsa jos vain joku älyää sitä Veli-Matille ehdottaa.

    • harrastustukea

      Oilan myynti olisi melkein yhtä hyvä päätös kuin Kurimon myynti, joskin ero on siinä, että Oilolassa on jotain toimintaa. Varmasti sukkien ja muiden tavaroiden myyntiin löytyy jokin parempi, kustanustehokkaampi, vaihtoehto, jos halua ja ymmärrystä on sitä etsiä. Toki tasapuolista tälläisellekin harrastetoiminnalle on antaa jotain tukea.

    • Lehtori_Iiris_Tissi

      Kunta kun osti pakkohuutokaupassa Oilolaa, saapui paikalle taksilla eräs paikallinen huonekalukauppias. Hän oli tapansa mukaan pienessä vihneessä ja alkoi huutaa kunnan kanssa kilpaa. Hinta nousi ja nousi. Lopulta kunnan herroilla alkoi tulla hiki niskaan, kun hinta oli jo noussut ihan älyttömäksi. Lopulta joku keksi soittaa kilpaostajan vaimolle ja kysyä tältä tietääkö hän mitä miehensä on juuri puuhaamassa. No äkkilähtöhän siitä ukkelille tuli ja kunta sai haluamansa, tosin hirveällä ylihinnalla.

      • Lumperiantti

        Kalu-Antti oli lupsakka aina. Ei ollu nokon nuuka mies.


    • kuksantekiä

      Oilola on niin tärkeä ja läpi Suomen tunnettu paikka, ettei sitä voi antaa kellekään.

      Suomussalmen kuntaa ei tunne kukaan, vaan kun mainitset oilolan kaikki tietää missä mennään.

      Ainut paikka joka oli aidosti kiinnostunut jatkamaan toimintaa, ei kelpaa meille.

      Me kuntalaiset ja käsityöläiset ja kaikki muut halutaan se johonkin kunnan laitokseen jossa kuntalaiset rahoitaa sen.

      Kun kunta laittaa Oilolan myyntiin, niin saattaa käyä niin, että joku ostaa sen ja tekee siitä kesäasunnon itelleen.
      Sen nimeä joka asiasta oli kiinnostunut ei voi edes sanoa. kun tympii niin hirveesti, eikä se edes halua kunnan tukea hommiinsa. Ei semmuselle voi kruunun jalokiveä antaa, se valjastaisi kaikki sydänverellä ommellut sukat markkinatalouden riepoteltaviksi.

      Olen sitä mieltä , että kunta lahjoittaa sen adressi kolmikolle ja pitää sitä yllä ja maksaa palkat ja muut kulut ja käsitöiden pitäjät saavat myyntinsä lyhentämättöminä tiltilleen.

    • Höpöhomma

      Me kuntalaiset sitävastoin halutaan että Oilola myyntiin vaikka kesämökiksi jollekin. Kuppeja ja kippoja ja nyppelyksiä voi jokainen tehdä itsekin. Niitä kukaan enää osta.

    • Käsityönarvostaja

      Oilola ainutkertainen paikka. Ehdottomasti säilytettävä. Yläkerrassakin on Kiantaopiston kutojat talven tekemässä itselle ja myyntiin tuotteita. Monelle käsityöntekijälle todella tärkeä paikka tuoda tuotteet myyntiin.
      Kyllä kunnalla on ollut rahaa ruostepalloon, frispii ratoihin, tekonurmiin ym.
      Nyt päättäjät tehkäähän oikea päätös ja Oilola jatkakoon. Verkkokauppaa vois kehittää!

      • hohhoijaavaan

        Mikä tekee Oilolasta ainutkertaisen paikan, että se kannattaa kunnan ylläpitää? Vastaus: ei mikään, sillä ei ole edes itseisarvoa, minkä takia kunnan pitäisi sen toimintaa jotenkin rahoittaa. Käsitöiden tekemistä ja myyntiä voi harjoittaa muullakin tavalla, ilman että siihen tarvitsee sijoittaa verorahoja. Kunta ei saa osallistua yritystoimintaan, muutoin pitää kaikkien yrittäjien saada taloudellista tukea.


    • veromerkki

      Enpä usko että Oilola on niinkuuluisa,että tunnetaan ympäri Suomea.Kuka viitsii mennä ränsistyneeseen vanhaan taloon ostoksille.Eikö missään muka ole Oilolan veroista paikkaa.Kyllä on,olen sen verran kierrellyt Suomea.Oilola joutaa myyydä pois.Käsityöt Jalonhelmeen!

    • Lumperiantti

      Sammaa mielipuolta eellisen viestittäjän kanssa vaikka oonkin kulttuurin kannattaja enemmän kuin urheilun.Kertokaapa kuinka paljon niitä käsitöitä ja kuppeja on myyty? Onko ollu menekkiä ihan että on joku rikastunu?

    • Kyläntallaaja

      Oilolassa on Suomussalmen käsityö perinnettä. Ehdottomasti säilytettävää taitoa. Oilolahan on myyntinäyttely, siellä saa käydä katselemassa ja tutustumassa käsitöihin.
      Siellä saa katsella ja tutustua ihanassa vanhassa talossa. Sattui kesällä, kun olin käymässä Oilolassa ,myyjät kertoivat paikan historiasta turisteille ja samalla mainostivat meidän ruokapaikkoja. Hyvää mainosta Suomussalmelle!Hyvä!
      Ei se niin paljon kunnan varoja vie. Ehdottomasti säilytettävä!!!!!

    • justusvon

      Totta kai kunnalta viisas päätös myydä Oilola ja keskittyä niihin lakisääteisiin asioihin, jotka kaikille kunnille kuuluvat.

    • Wikke

      Pulinat pois!
      Kuksat ja poppanat Jalonhelmeen!

      • eieiei

        Ei ikinä sinne. Kiertäkää kaukaa se paikka. Että ette muutu samanlaiseksi norsunvituksi ja epäsosiaaliseksi kuin..... Tiedätte kyllä.


      • Epäsosiaalinenyksilö
        eieiei kirjoitti:

        Ei ikinä sinne. Kiertäkää kaukaa se paikka. Että ette muutu samanlaiseksi norsunvituksi ja epäsosiaaliseksi kuin..... Tiedätte kyllä.

        Eipä tiedetä.
        Täällä sen sijaan nuita mainitsemiasi norsunvittuja ja epäsososiaalisia yksilöitä suorastaan pursuaa.


      • eieiei
        Epäsosiaalinenyksilö kirjoitti:

        Eipä tiedetä.
        Täällä sen sijaan nuita mainitsemiasi norsunvittuja ja epäsososiaalisia yksilöitä suorastaan pursuaa.

        Sinut mukaanlukien.


      • Lumperiantti

        Elekää hyvät ihmiset riielkö.Siitä tullee pahamieli molemmille kuitennii. Ja joulukin on tulossa,että olokaapa kilttejä. Se joulupukki kahteloo ja tutkii oottako kilttejä.


    • montatapaa

      Käsityöperinne ja sen harrastaminen on mielestäni tärkeämpi kuin jonkin niminen rakennus. Kunta tukee monia harrastuksia, jotka eivät ole liiketaloudellisesti kannattavia, mutta tuovat harrastajilleen paljon iloa, hyvinvointia ja viihtyvyyttä kunnassa asuville. Paikkakunnan perinteellinen käsityötaitö on sitä kulttuuria, jota on jollain tavoin tuettava, mutta jos kustannukset ovat jonkin paikan suhteen liian korkeat, on pohdittava monia vaihtoehtoja. Turha hirttäytyä yhteen paikkaan ja taloon.

      • faktahomm

        Muutamassa tapauksessa harrastuksen palo oli niin suuri jotta syntyi aikanaan jäähalli.


    • Sori

      Torilla on hyvä myydä! Saa raitista ilmaa ja näkee samalla tuttavia.

      • Lumperiantti

        Torilla ei vielä oo homeonkelmiakkaan. Joskus pakokaasut haisee turhan paljon.


      • Kävelykatu

        Toria ympäröivät kadut muuttaa kävelykaduksi niin ei oo niin paljon niitä kaasujakkaa.


      • ideaiita
        Kävelykatu kirjoitti:

        Toria ympäröivät kadut muuttaa kävelykaduksi niin ei oo niin paljon niitä kaasujakkaa.

        Sitä me ei voida tehdä, koska eihän tänne meidän Ämmänsaareen pääse sitten turistit muualta, kun siikarannan suunnalta ja syntyy kauhea kaaos.


    • eräeerikki

      Ei muuta kun tönö polttopuuksi ja samaan läjään vanhakurimo ja turjanlinna.
      Kaikista näistä on pelkästään kuluja ja hamia veronmaksajille.
      JOTEN SAHAT JA PURKUKONEET LAULAMAAN ja loput tuleen.

      • Jormienjorma

        Entä kunnantalo,sehän on ylivoimaisesti kallein ylläpidettävä.


      • kurimo
        Jormienjorma kirjoitti:

        Entä kunnantalo,sehän on ylivoimaisesti kallein ylläpidettävä.

        Onhan se niin ruma laatikko, että joutaa pois. Ostakaa kurimo takasi ja kokoukset sinne. Saa sitte sanoa, että herrat on kurimossa.


    • Mikäjottei

      Kyllä kunnan kannattaa Oilola laittaa ns korkealaitaseen. Saaduilla rahoilla joku kiva nähtävyys sen Jätkänpuistoon taskurahoilla hommatun ruostepallon viereen. Vaikka joku maahanmuuttajia kotouttava rustinki, toteemi, söteemi eli minareetti vai mikä se on kun kovasti jostakin huudetaan ja sen perästä mattoa läheltä haistellaan? Ei liene kovinkaan kummoinen hanke kunnan aikaansa seuraaville ja globaalinnälkäisille päättäjille ym henkilöille.

      Käsityöihmiset: käykääpä katsastamassa uusi Kipa-kirppis entisen kirjakaupan tiloissa. Ei ehkä kaikkein "matkustajaystävällisin" sijainti, mutta mikäjottei kokeilemisen arvoinen paikka omien käsitöiden myyntiä ajatellen

    • puistokuntoon

      Ruostepallo joutaa laittaa päreiksi ja roskiin, mutta mitään muuta ei tilalle tarvita. 100 kuormaa multaa, että ei tartte lammikoissa kaahlata! Kirppari on jess!

    • rönsytpois

      Suomussalmella on kunnassa tehty monta sellaista päätöstä, joita ei tavan ihminen ymmärrä. Nyt on ihmetelty vasta rekennetun Hyryn koulun lakkauttamista, että miksi uusi koulu lakkautetaan. Ehkä pitäisi talousihmisenä kysellä millä taloudellisilla perusteilla se on ensinkään rakennettu. Tähän asiaan kyllä olisi saatava perustelut kunnan päättäjiltä. Yksi asia on varma, se että kunnan taloudesta on pidettävä kiinni ja rönsyt on karsittava, mutta kyllä se vaikealta näyttää. Ne kunnallispoliitikot?

    • HannanKullittaja

      Hyryn koululla yhden oppilaan perusopetus maksaa n. 35000 euroa vuodessa. Saman maksaa lääkärin taikka lentäjän kouluvuosi. Siinäpä se osapuilleen se syy on.

      • Vastapäiväänlento

        Eipä niitä lentäjiä tai lääkäreitä tule ilman peruskoulua!


    • CultturelliElli

      Suomussalmella on kolme suurta ja tärkiää asiaa; Teatteri, Jätkänpuiston pallo ja kiintiöpakolaisten houkutteleminen muuttamaan paikkakunnalle.

      • sisäpiirin_tieto

        Teatterille pittää saaha kasattua avustuksia, sillä koulu pittää lakkauttaa ja hakataloon lasti huivipäitä ja niille aletaan rakentaa minareettia.


    • Mursuviiksi

      Juuti näin. Muuta ei ole. Kaikki kumartaa. Vähissä on kylän jutut. Kuolee kuolee

    • oilolarules

      Elekeähän hättäilkö,kunnan uudistetuilla nettisivuilla(lopultaki) Oilola koreilee ihan omana mainoksenaan,en tiiä kuka on tipahtanut kelkasta minä vai nettisivun tekijät.

      • EAHeikkinen

        Ilmiselvästi sinä olet pudonnut kelkasta. Aukioloajoistahan käy selväti ilmi, että Oilola on auki kuun lopulle saakka. Vaikeuksia luetun ymmärtämisessa, vai ?


    • Kgkntkr

      Ne laittaa paikan kiinni ja parin vuoden päästä purkavat sen.

    • Rypinski

      Kunnanvaltuuston oikeita päätöksiä,vanttuille löytyy muualtakin myyntipaikkoja ja Oilolassakin on todettu hometta,eihän se voi olla ilman hometta kun kunnan muutkin rakennukset sisältävät tätä ihmeainetta.

    • ja_pian

      Se kouluhan on puolivalmis rivitalo, kunta asuttaa kohta sotaveteraaneja sinne kun saavat lentokonelastin hiekkamaista tänne houkuteltua. Kalustetaan, autot ostetaan ja paikallinen taksi kuskaa porukaa ympäri valtakuntaa missä on matonhaistelupaikkoja tarjolla.

      • Toinenposki

        Eikös se ole hienoa että kalusteliikkeille,kaupoille ja taksiyrittäjille tulee uusia asiakkaita,lisäksi valtio maksaa kunnalle tukia.Paras asia on että sisäsiitoinen kunta saa uutta geeniperimää.


    • Anonyymi

      MIssä tämä Oilola sijaitsee?

      • Anonyymi

        Oilolassa.


      • Anonyymi

        Ei kun joo löytyi osoite Oilolantie 3, siinähän se on ihan kylän pinnassa. Kivan näköinen paikka.


    • Anonyymi

      Lopultakin kunnanjohdolta järkeviä päätöksiä Oilolan suhteen,paljonkohan on palanut vero euroja tähän pytinkiin?

    • Anonyymi

      Aika paljon paloi ainakin ostoon; Kun Oilola oli aikoinaan pakkohuutokaupassa, kunta oletti olevansa ainoa huutaja. Paikalle tentterehti kuitenkin pienessä sievässä paikallinen kalustealn yrittäjä, joka alkoikin nostattaa hintaa.Hinta nousi ja nousi, kunnes joku älysi soittaa yrittäjän vaimolle, joka kiiruhti hakemaan miehensä pois huutokauppapaikalta.

      • Anonyymi

        Niin, mutta oiva asuintalo jollekkin raharikkaalle. Keskellä kylää. Vesi ja sähkö tulenee ? Viisas päätös kunnalta. Miksi noita kunnan #riippakiviä# työllistää vuodesta toiseen, kun talolla saa rahaakin. Kun laitetaan valtakunnaliseen myyntiin, euroja tulee kassaan ropisemalla, uskon.

        Jos nämä talon lopettamisesta Jeesustelevat itkevät. Ostakaa ite. Huomaatte, mitä tuottaa.


    • Anonyymi

      Nythän voi ostaa Oilolan, jotka ovat tehneet harrastusta verorahoilla. Eipä sillä haraastuksia on syytä tukea.

    • Anonyymi

      Vähännä on kunnan rahat.

    • Anonyymi

      Bienesmies voi ostaa Oilolan ja tehdä siitä saluunan heiluriovilla villin lännen malliin. Saluunassa pitää olla vahva ulosheittäjä, jonka toimintaa on mukava seurata heiluriovien heilahtaessa ja rähinöitsijän lentäessä ulos.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1555
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1026
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      957
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      704
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe