KAJON Lappeenranta

pettynyt_asiakas

Onks kellään mitään hyvää sanottavaa tosta firmasta? Ajelevat ku mielipuolet, eivät kiinnitä pyörätuoleja joskus ollenkaan ku on kuulemma nii kiire ettei ehi ja mittari juokseen kilometrilaskustusta ja aikalaskutusta samaan aikaan. Niitte se tilausvälityskeskus se Kuntalogistiikka tai mikä olikaan on kans kyllä ku sanonko mistä. Autoa et saa vaikka tilaisit kolme päivää etukäteen ennakkona. Sillo ku sen pitäis tulla eikä näy ja sinne soittaa, ni "ei meillä ole autoja vapaan". Vittu 3 päivää aikaa löytää ajamaan joku auto eikä löydy. Eikä viittitä ees ilmottaa mitään. Hienosti menee kaikki suunnitelmat itellä perseelleen sen takia.

40

1749

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pettynyt_asiakas
    • pettynyt_asiakas
    • Kuskmies

      Kyl iha hyvin kulkee. Voin ite sanoo vedin tauolla konepellin auki, ni kyl o iha hurja mylly.

    • pikkujoulunaikaan

      voiko kuskeille maksaa luonnossa?

      • tyydyttynyt_naiskuski

        Kyllä me palkka saadaan luonnossa halutessamme. Kunhan herra päällikkö itse on käynyt sen ensin nostamassa Espoossa ja voi pojat että se käykin. Ennakkoon ja joka viikko.


      • Mieskuski
        tyydyttynyt_naiskuski kirjoitti:

        Kyllä me palkka saadaan luonnossa halutessamme. Kunhan herra päällikkö itse on käynyt sen ensin nostamassa Espoossa ja voi pojat että se käykin. Ennakkoon ja joka viikko.

        Voi Anni, meille muille kyllä maksetaan ihan rahalla menetetystä vapaa-ajasta korvausta. Ehkä siun soppari on toisenlainen??


    • BMWmusta

      Kateelliset kirjottelee.

    • Åppa

      Konkurssia odotelessa.

    • Taksituo

      Otin kajon taksin (en enää koskaan)
      Kerroin osoitteen ja kuski etsi omasta kännykästään navigaattorin kautta osoitteen.
      Ajaessa tuijotti välillä polvellaan olevaa navia.
      Pikkase hirvitti.

      • Anonyymi

        Kuskit ainakii ajaa ihan päin vittua.


    • huippumenoa

      Viime viikonloppuna tuli ainaski halvaks kyyti, ku kyssyin tolpalla että paljollakos pääsee bemarilla Sammonlahteen. Kuski sano että kympillä jos et kuittia tartte. No enhän mie semmottiilla mitään tee. Ainaski ton miehen kyytiin meen millon vaan uuestaan.

    • Orjakuski

      Ei meitä kuskeja kannata syyttää, informaatio ja palute muutenkin tulee aika huonosti ja tylysti kuljettajalle. Kuljettajia siis kohdellaan tosi huonosti. Ja se informaatio ei sitte kule ollenkaa, autoon tulee vaan osoite mistä asiakas pitäis hakea vaikka asiakas ois ite antanu kunka paljon lisätietoa esim. jos asiakas ei tulekkaan talon pääovesta tai jos oikee osote on vaikee löytää ja aisakas on antanu lisäinfoa siihen yms. yms. Ja tää kuntalogistiikka vasta onki paska, kellonajat ja asiakkaiden noutopaikat muuttuu mutta informaatio ei tuu kuljettajalle, minäkin soitan sinne melkeen neljä kertaa päivässä

    • niintainäi

      Kajonilla ainakin paremmat autot kuin Taksi-Jarvalla, kun sillä melkein 600 tonnia ajetut volkkarit.

    • ihmetellä_täytyy

      Taas haetaan kuskeja. " Meiltä saat perehdytyksen työvälineisiin sekä asianmukaisen työvaatetuksen."

      Kukahan nuo nykyisetkin kuskit on hommiinsa perehdyttänyt? Meinaan aika harvassa on ne Kajonin kuskit, ketkä osaavat edes laitteitaan käyttää. Ja heidätkö on joku ammattilainen perehdyttänyt? Kukahan tämä on?

    • ihmetellä_täytyy

      Hakevat näköjään myös bussikuskeja kouluajoihin. Alla pätkä ilmoituksesta:

      "Nyt sinulla on mahdollisuus tulla osaksi suomalaista kasvutarinaa. Vahvan tilauskantamme ansiosta tarjoammekin ahkerille ja palvelualttiille kuljettajille mahdollisuuden toimialan selvästi kilpailukykyisimpään palkkaan!

      Vahvan kasvumme ansiosta tarvitsemme joukkoomme asiakaspalveluhenkistä

      PIENOISLINJA-AUTONKULJETTAJAA

      Tammikuussa 2019 alkaviin Koulukuljetuksiin
      Meiltä saat perehdytyksen työvälineisiin sekä asianmukaisen työvaatetuksen.

      Tarjoamme monipuolisia henkilökuljetusalan töitä kaikkina vuorokaudenaikoina vuoden ympäri niin täysiaikaisille kuin lisätienestejä hakeville, joten työ sopii erinomaisesti myös opiskelijoille, oman toimen ohella tehtäväksi tai eläkepäivien ratoksi."

      Tuossahan ei mene pieleen kuin seuraavat asiat:

      -Kajonin palkkauksen kilapilukykyisyydestä voi lukea lisää Seura-lehdestä, jonka juttu on näköjään tässäkin ketjussa jo valmiiksi linkattu aiemmin
      -ei noita kukaan koulukuljetuksiin Lappeenrannassa perehdytä
      -Kajonin koulukuskien työvaatetus näyttää olevan mallia "omat vaatteet", ainakin mitä kuskeja olen nähnyt, onko se asianmukainen ja firman tarjoama?
      -koulukuljetuksia kaikkina vuorokaudenaikoina? eikös lapset mene aamulla kouluun ja tule iltapäivällä pois?
      -koulukuskin hommat sopivat opiskelijoille tai kakkosduuniksi? miten ihmeessä se olisi mahdollista? jos ajaa 5 päivää viikossa koululaisia...

    • kyllästynyt

      Oma lapseni kulkee Kajonin kyydillä kouluun ja valitettavasti kulkee tammikuusta eteenpäinkin heidän kyydillään. Kuulemani mukaan Kajonilla pitäisi olla 9 koulubussikuskia tammikuusta eteenpäin, kun voittivat lisää koululinjoja. Samoin kuulemani mukaan heillä ei ole sen paremmin kuskeja kuin voittamansa kilpailutuksen mukaisia autojakaan olemassa yhdeksää. Kumpiakaan, ei lähimainkaan. Nykyisistäkin kuskeista osa lähtee ja uusia näköjään vasta haetaan. Uusien koulukyytien alkuun on vajaa kuukausi!

      Vaikka toivonkin, että lapseni pääsisi jatkossa kulkemaan jollain ihan muulla kuin Kajonin kyydillä, niin eniten toivoisin sitä että joku nyt tulisi ajamaan hänet kouluun ylipäätään tammikuusta eteenpäinkin. Ja jos se sama saatanan rumba hakuaikojen ja paikkojen ja muiden suhteen alkaa taas tammikuussa, niin en tiedä mitä teen. Elokuusta lähtien saanut vääntää rautalangasta Kajonin suuntaan, että monelta lapsen pitää oikeasti koulussa olla ja monelta hakea. Ja juuri kun olen jonkun saanut siellä ymmärtämään, niin eikö heti parin viikon kuluttua ilmoiteta hakuajat uudestaan pieleen. Ja taas pitää selittää uudestaan, ihan kuuroille korville.

      Kerran sain puhelimella kiinni jonkun Lappeenrannan aluepäällikön tms, joka tietenkin pesi kätensä koko asiasta. Ei ole kuulemma hänen asiansa kouluajot ollenkaan. Kun kysyin, että mikähän hänen toimenkuvansa sitten on, niin hän vastaa kuulemma Kajonin Lappeenrannan toiminnoista. Kouluajot ei vissiin kuulu siihen sitten ollenkaan, vaikka ne Lappeenrannassa ajetaan...

    • Peoplearestrange

      Mihin suuntaan Kajon alkaa ajaa koululaisia. Toivottavadti ei meidän suunnanbauto vaihdu..

    • Outoo

      Miksköhän tuolla sivuteillä ja autioilla parkkipaikoilla yms. Seisoo Kajonin taksi keskellä päivää?
      Ihmetyttää vaan.
      Ei kyllä odota asiakasta, kun on niin oudoissa paikoissa parkissa nuo keltamustat bemut.

      • Antaa_seistä

        Kuule, maailmassa on kaikkea outoa. Tää outous ei oo läheskään oudointa.


      • Pemarii

        Saattoi oottaa Pernerii!


      • kierrätyskuomua

        Lasit huurussa, luomu taksa!


      • Anonyymi

        Oliko tää kajon Bernerin perhetuttu Saarikankaan firma, ja tarvittiin taksiuudistus sen saamiseksi markkinoita valtaamaan. Bemareita tuli hetkessä 50 tälläiseenkin pikkukylään, kyllä siinä satojen miljoonien diileistä on kysymys maan laajuisesti. Mitään muuta järkevää selitystä taksiuudistukselle ei löydy.


    • lusikalla_ei_kauhalla

      Kajonin tavaramerkkihän on tulla kolmion takaa eteen. Toivottavasti hyvä soppari A-vakuutuksen kanssa.

      • Kummaa_touhua

        Totta. Tänään taas n.klo 14.48 Kajonin musta pikkubussi tuli stop-merkin takaa pysähtymättä/suuremmin hiljentämättä Taipalsaarentielle Kariniemessä.
        Simpanssitko niitä ajaa? 🤔


    • burnout
      • Paskaaahuuleen

        Poliisit antaa tosta 100 euron sakot! Ja 3 sladittelua vuoden aikana kortti lähtee!! Jos konstaapelit sattuvat näkemään!!!


    • Anonyymi

      Ai hyvää sanottavaa? No ei oo. Tänäänkin n. klo 14 Kajonin valkoinen Crafter oli ajaa kahden pyöräilijän päälle SUOJATIELLÄ Pallon S-marketin takana! Kuski, hintelän oloinen silmälasipäinen mies ei yhtään varonut noita pyöräilijöitä, saati että olisi pysähtynyt kuten olisi pitänyt.
      Itse ajoin polkupyörällä muutaman metrin em. pyöräilijöiden takana.

      • Anonyymi

        Ja vatipää vois opetella ne liikennesäännöt, pyörää talutetaan suojatiellä, ei ajeta. Jos taas on pyörätien jatke eli raidoin maalattu, pyöräilijä ajaessaan väistää autoa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja vatipää vois opetella ne liikennesäännöt, pyörää talutetaan suojatiellä, ei ajeta. Jos taas on pyörätien jatke eli raidoin maalattu, pyöräilijä ajaessaan väistää autoa.

        Hei Einstein! Mikähän liikennemerkki siinä on autoilijoille, olisko kolmio?
        Mitähän se se mahtaa tarkoittaa, voisko Einstein kertoa sen?


      • Anonyymi

        Sitten kun vatipää joskus käy autokoulun hän tajuaa että kolmio on liikenneympyrässä liikkuvien kulkuneuvojen väistämistä varten, kolmiossa on lisäkilpi jos se osoittaa väistämistä pyörätielle. Ja silti vatipää taluttaa pyörän yli jos kerran puhut suojatiestä.


      • Anonyymi

        Jaahas kullinnupin haistelija huusikujalta tai joku muu punikkiperheen jälkeläinen taas yrittää trollata. Joskus ottaa päähän, kun kaikenmaailman porukoille annetaan nettiliittymät. Kolmio on kolmio ilman lisäkilpeä. Toivoo akateemisesti koulutettu jo 21 polvessa, 1300 lähtien.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sitten kun vatipää joskus käy autokoulun hän tajuaa että kolmio on liikenneympyrässä liikkuvien kulkuneuvojen väistämistä varten, kolmiossa on lisäkilpi jos se osoittaa väistämistä pyörätielle. Ja silti vatipää taluttaa pyörän yli jos kerran puhut suojatiestä.

        Suojatiellä saa aina ajaa polkupyörällä mikäli suojatielle tullaan sellaiselta tieltä, jolla ajo polkupyörällä on sallittu kuten Liikenneministeriö ja KKO ovat linjanneet. Ja kolmio ennen suojatietä merkitsee väistämisvelvollisuutta myös pyöräilijöitä kohtaan, taluttivat tai ajoivat pyörällä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hei Einstein! Mikähän liikennemerkki siinä on autoilijoille, olisko kolmio?
        Mitähän se se mahtaa tarkoittaa, voisko Einstein kertoa sen?

        Kyllä pyöräilijä väistää aina autoilijaa ellei autoilijalle ole väistämisvelvollisuutta osoitettu liikennemerkein. -> Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että esim. kärkikolmion on oltava ennen pyörätienjatketta, jolloin autoilija väistää jalankulkijat normaalisti sekä pyöräilijät , sekä muun ajoneuvoliikenteen. Väistämis velvollisuus on autoilijalla mentäessä liikenne ympyrään ja poistuttaessa siitä, sekä risteyksestä/risteykseen käännyttäessä. Jos taas pyörätienjatke on keskellä katua niin autoilija väistää vaan jalankulkijaa, pyöräilijä väistää autoilijaa. Tasa-arvoisessa risteyksessä pyöräilijä väistää kaikkia, joka suunnasta, ellei aja ajoväylällä, eli tiellä, jolloin väistettään oikealta tulevaa, jolloin myös autoilija on velvollinen väistämään oikealta tulevaa pyöräilijää -> tämä vain jos pyöräilijä ajaa ajoradalla. ->asy as pie

        Mut joo vähän kyl mietyttää et miten Kajonin kuskit edes tulee tolla paskapalkalla toimeen. -> ei ole joo kuskien vika et TA on paska.


    • Anonyymi

      Varmaan ihan hyvä irma, mutta kuskit ei osaa käyttää vilkkua edes alkeellisesti

    • Anonyymi

      Mie pääsin ihan hyvin kotiin Kajonin kyydillä, vaikka englantia pitikin puhua. Kävi hyvin harjoituksesta. Kyllä suomessa tietysti pitää saada palvelut suomeksi. Oli kimppataksi, johon pääsin kyytiläiseksi. Itse aina otan Saimaan taksipalvelun auton. Niihin oon tottunu ja niihin luotan.

    • Anonyymi

      Nyt loppui kajonin toiminta, tänään 16.4 jätetty konkurssi hakemus.

      • Anonyymi

        Mahtavaa! Loppuu se yhteiskunnan kuppaaminen.

        Eksoten ja Lappeenrannan kaupungin päättäjien posket punoittaa? Niille on ainakin 2 vuotta kerrottu, miten tää päättyy. Ei oo kiinnostanu. Mites kävi?


    • Anonyymi

      Yhtä Kajon kuljettajaa kyl kaipaisin, mistähä kivan vaalean neidon viel löytäis..

      • Anonyymi

        Ehkä työkkäristä?


    • Anonyymi

      Ei kuskit on jotain törkyturpia . Liikennesääntöjä ei osata, kolmioista ei tarvi välittää,jos ei o jalkovälissä . Pyöräiliät suksikaa vittuu koko maapallolta.tehkää niikuin e.t. et haluatte ja pysytte kotona.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1247
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      18
      1231
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1159
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1154
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1134
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1133
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1128
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1124
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1105
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      Hämähäkit, kotilot ja hyönteiset
      1
      1100
    Aihe