Porvoon Kotipizzan huono asiakaspalvelu

Entinenvakioasiakas

Muilla vastaavia kokemuksia? Usein joutuu odottamaan sitä pizzaansa paikan päällä jopa 20-30 minuuttia ja jos kotiin on tilannut, niin on jo ihan viileä, joutuu lämmittämään uudestaan.

Paikan päälle jos menee arkipäivisin, niin kassalla ei usein ole ketään, työntekijät viihtyvät jostain syystä paljon takahuoneessa. Ketään ei näy missään.

Monta kertaa myös käynyt niin että kassalla kysytään laitetaanko oreganoa, mutta kun on pizza vihdoin valmis, ei ole oreganoa.

Harmi kun ei ole keskustassa enää toistaa kotipizzaa, sillä tilaukset aina oikein ja henkilökuntaa tiskin takana.

43

1943

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Aasiakss

      Siellä on täysin alimitoitettu henkilökunta, eilenkin piti yli puoli tuntia odotella pizzaa. Sääliksi käy niitä tyttöjä, yrittäjän ahneuden takia joutuvat raatamaan aivan käsittämättömän työmäärän parissa. Eivät hetkenkään hengähdystaukoa saaneet. Tarvittaisiin toinen kotipizza, sellainen, jossa olisi riittävästi henkilökuntaa. Tuossa en enää käy, parempaakin tekemistä kuin odotella tuntitolkulla pientä pizzaa.

    • Asioitanähnyt

      Samanlaisia kokemuksia, mutta homma näyttää toimivan vain kun yrittäjä on itse paikalla. Valitettavan harvoin nykyään enää on, niin asiakaspalvelu loppuu samantien. Viime kerralla kun olin paikalla asioimassa, niin heti ulko-oven vieressä oli yksi nuori naispuolinen työntekijä tupakalla ja räpläsi kännykkäänsä sekä syljeskeli asfaltille.

      Sisäänmentäessä kuulin kassalla kun kaksi nuorta naispuolista työntekijää jutteli keskenään ja haukkui juuri asioinutta asiakasta. Keskittyminen oli lähinnä keskinäisessä juoruamisessa, ei pizzan tekemisessä. Kyseinen ravintola on myös törkyisen likainen, pöytiä ei putsata ja likaiset astiat lojuu pitkään.:(

      Eli ei ihme että se pizzan valmistuminen kestää puoli tuntia tai jopa enemmän. Se nuori aasialainen mies on ihan perusmukava ja selkeästi ahkera, mutta nämä tytöt ei selkeästi välitä työnteosta.

      Onneksi vaihtoehtoja on useita Porvoossa ja nythän viereen valmistuu Hesburger joskus lähikuukausina.

    • NamKotipizzaa

      Outoja kommentteja. Itse olen soittanut sinne monta kertaa ja tilannut pizzat ja sanottu, että 15 min. päästä on valmis ja voi tulla hakemaan ja aina on toiminut hyvin tämä.
      Ei Hese kilpaile pizzapaikan kanssa, koska ainakin itse olen jo etukäteen päättänyt, että haluanko pizzaa vaiko hampurilaisen. Kotipizzan pizzat ovat kyllä todelle hyviä ja laadukkaita.
      Palautetta kannattaa antaa suoraan Kotipizzaankin, koska eivät ehkä lue tätä palstaa.

    • Pulliainen

      Meillä tilattiin kolme pizzaa kesällä työpaikkalounaaksi, kaksi piti olla gluteiinitonta, ei ollut kun saivat oireita. Yritettiin reklamoida ja selvittää asiaa paikan päällä, huomattiin kuitista että oli myös veloitettu muutama euro ylimääräistä. Ei tullut asiaan mitään selvyyttä, kun tiskin takana tyttö puhui vain ruotsia ja venäjää, jätettiin asia sikseen. Ikävä kyllä Tarmolan Kotipizza ei ole enää se paikka mikä se joskus vuosia sitten oli.

      Olisiko taustalla ahneus vai huono työvoiman saatavuus, huonoa palvelua. Ei asioida kyseisessä paikassa enää jatkossa!

    • Borgåboende

      En minä ainakaan halua asioida paikassa, jossa sisäänkäynnin edusta on täynnä tupakantumppeja! Hyi Yök!

      • KSupermarketHoitakoon

        Laita palautetta K-Supermarkettiin, että siistivät sisäänkäyntistä ja laittavat sinne roskiksia ja myös jonkun tupakantumpeille.


    • Taloustietäjä

      Pizzakun Oy taloustiedoista näkee että yrittäjä itse tienasi 40 000 euroa viime vuonna. Ihan keskimääräinen tulos jos Kotipizzan muihin yrittäjiin vertaa. Kelpo liksa tietysti jos ei itse juuri ole keittiössä tai paikan päällä.

      https://www.finder.fi/Pizzeria/Kotipizza Porvoo Tarmola/Porvoo/yhteystiedot/3117025

      Niin ja aikuisia työntekijöitä minäkin palkkaisin jos olisin pizzayrittäjä. Tulee ainakin hommat hoidettua.

    • Jeppe999
    • turhaanarinaa

      Vaihtelu saattaisi virkistää sinuakin. Olet tainnut kangistua kaavoihisi. Mene välillä paikan viereen istumaan. Tai paikan alle?

      Tai mene karvakäsi pitseriaan. Saat kuituja samalla kun syöt pitsaa.

    • StadinKingi

      Ottakaa nyt huomioon että ne tytöt siellä tiskin takana tienaa vain sen 10 euroa tunti. Porvoo on pieni käpykylä, niin nuoren työntekijän päivän huippukohta saattaa olla kun se tuttu naapurin Reiska ei otakaan oreganoa pizzaansa.

      Itse en käy Tarmolan Kotipizzassa, Porvoo on kaupunkina muutenkin melko syvältä. Kaikki on vähintään serkkuja keskenään.

      Vanhassa Porvoossa on muutama kelpo ravintola, senkin perusti stadilainen liikemies. Ei olisi muuten paikallisilta ikinä onnistunut.

      • Glassikko

        Siis Glassikko kirkon vieressä-Nam pizzaa!


    • Aamuunastikaljaa

      En ole pitkään aikaan ostanut pizzaa mutta joulunaikaan kävin hakemassa pari pizzaa pakallisesta kotipizzasta. Toimitus oli nopea, tosin laatikoiden sijaan pizzat tulivat lautasilla. No se asia korjautui nopeasti mutta kotiin tultuani laatikoden sisältö oli pettymys.
      americano pzzoissa hallitseva maku oli kitkerä tomaattikastike ja pohja löysähkö ei rapsakka.
      Oli huonoimmat pizzat mitä olen ikinä ostanut kotipizzasta.

      Kannattasisi varmaan tehdä asialle jotakin !!

    • Kotzone

      Ihme nillitystä? Suomen suurimyyntisin Kotipizza ei voisi olla suurin jos siellä ei asioita osattaisi. Jos yhden kerran jokin pieni sattunut, niin tänne valittamalla siitä kertoo enemmän valittajasta itsestään. Arvostakaa toisten työtä.

    • Anonyymi

      Ei kannata mennä. Tarmolan ssa erehdyttiin käymään pitkästä aikaa ja taas oli täytteet vähän niin ja näin levitetty.

    • Anonyymi

      Ylihintaisia pizzoja.

    • Anonyymi

      Kävin viikko sitten Tarmolan Kotipizzassa ja asiakaspalvelu ala-arvoista. Tyttö antoi rahasta takaisin tokaisemalla: "siinä". Häh! Ja muutenkin oli tympeän oloinen. Ei kai se asiakkaan vika ole, jos ei hälle työ maistu?

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Tylyä palvelua on. Työntekijät ei motivoituneita.

      • Anonyymi

        Käytiin viime viikolla Tarmolassa ja venäjää äidinkielenään puhuva asiakaspalvelija ei ymmärtänyt täysin mitä tilattiin. Ei saatu oreganoa pizzan päälle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Käytiin viime viikolla Tarmolassa ja venäjää äidinkielenään puhuva asiakaspalvelija ei ymmärtänyt täysin mitä tilattiin. Ei saatu oreganoa pizzan päälle.

        Ei johdu asiakaspalvelijan äidinkielestä. Ei ole enää valikoimassa oreganoa?


    • Anonyymi

      Kävin äsken Näsin Kotipizzassa. Myyjä ei ymmärrä suomea ja tilaus menee väärin. Kannattaisi kyllä palkata pätevää henkilökuntaa, muuten tuolla ei kohta enää käy kukaan.

    • Anonyymi

      Ihme juttu, talous ollut tappiolla monta vuotta ja omavaraisuusaste miinuksella. Se pizzakaan mitään erityistä ole, oreganoakaan ei enää tarjota automaattisesti.

    • Anonyymi

      Kotipizza😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

    • Anonyymi

      Tarmola kotipizzassa voi tilauksen tehdä myös venäjäksi, on kätevää! Sbasiba!

    • Anonyymi

      On kyllä taloustietojen perusteella tulos reippaasti miinuksella. Eilen kävelin siitä Supermarketin kassalta, niin ainakin henkilökuntaa on reilusti. Kolme nuorta tyttöä siellä hihitteli ja juorusi keskenään. Oli tasan kaksi asiakasta syömässä.

      En kyllä tilaisi tuon hintaista pizza, parempaakin on tarjolla!

    • Anonyymi

      Oli nuori tyttö tiskin takana Tarmola Kotipizzassa, pyysin Tropicanan joka oli tarjouksessa. Vastaus: ”Menee ainaki tunti, hihihi”. Kysyin että miksi kestää niin kauan, niin vastaus oli ”en tiiä, hihihi.”

      Käännyin siltä seisomalta ja kävin sitten Raxin buffetissa syömässä, siellä kaikki valmiina on mistä valita.

    • Anonyymi

      Korkeat hinnat, töykeä ja hidas asiakaspalvelu on kyllä huono yhdistelmä. Kuka viitsii odottaa tunnin verran peruspizzaa ja vielä maksaa siitä?

    • Anonyymi

      Meidän huonot kokemukset liittyvät Tarmolan Kotipizzan kuljetuksiin, asutaan uudella Kevätlaakson alueella ja jostain syystä nuori mieskuljettaja ei löydä perille. Kartasta näkee että ajelee jossain Kevätkumpu 1:ssa ja sitten on kaksi kertaa soitettu ja kysytty ajo-ohjeita. Molemmilla kerroilla pizzat olleet myös viileitä, tilauksesta toimitukseen mennyt toista tuntia.

      Voisiko näille ostaa navigaattorin jos ei paikallistuntemus ole riittävällä tasolla?

    • Anonyymi

      On sekä S-Marketin ja Tarmolan kotipizzat reilusti tappiolla ainakin vuonna 2021. Molempien taloustiedot löytyy helposti. Vuoden 2022 tilinpäätöstiedot eivät vielä ole julkisia.

      Olisi mielestäni Tarmolan kotipizza kannattanut pysyä siellä Werner Söderströmin tiloissa ja olla tarkkana rekrytoinneissa. Tänne ei kahta saman ketjun ravintolaa mahdu ja motivoituneita/osaavia ravintola-alan tekijöitä on hankala löytää.

    • Anonyymi

      Todella kova vaihtuvuus ainakin Tarmolan kotipizzassa, tiedä sitten mikä on syy. Kotona moni tekee paljon maistuvampaa pizzaa, maksaa murto-osan ravintolahinnoista.

    • Anonyymi

      Tilattiin pizzaa keskustan alueelle, toimitusaika 1,5 tuntia! Törkeää touhua.

    • Anonyymi

      Ei ole muuten kotiinkuljetuksen pizzat lämpimiä, vaikka niin mainostavat. Hinta 7,90 euroa on melkoista rahastusta.

    • Anonyymi

      Remontti tehty Tarmolassa ja omistajakin vaihtunut, mutta samat epäystävälliset työntekijät jatkavat. Hihittävät itsekseen ja räpläävät puhelimiaan. Kotiinkuljettajat eivät löydä perille.

      Viime vuonna reilun tappion näemmä tehnyt taloustietojen mukaan.

    • Anonyymi

      Tarmolassa ollut pitkään Venäjän kansalainen töissä ja ei vain osaa hommiaan, vääriä täytteitä tilauksissa jne. Eivätkö löydä pätevää porukkaa töihin?

    • Anonyymi

      Mitäköhän terveystarkastaja tuumaa kyseisestä paikasta?

    • Anonyymi

      Olen lopettanut aikaa sitte kotipitsat. Maksaa aivan h0m0na ja maistuu lehmänläjältä. Teen oman pizzan noin 30 min. hyvää on.

    • Anonyymi

      Via Armonia on hyvä paikka. Tosi hyvää ja vain vähän kalliimpaa.

    • Anonyymi

      Laineet tekivät virheen kun eivät palkanneet tarpeeksi pätevää porukkaa jotka olisivat olleet motivoituneita. Nyt on sekä S-marketin ja Tarmolan kotipizzat vaihtaneet omistajaa.

    • Anonyymi

      Sehän se, molemmat Porvoon kotipizzat lähti alamäkeen kun itse omistajat eivät aina olleet paikalla valvomassa ja muita työntekijöitä ei vain pizzan paistaminen tai kotiin toimittaminen kiinnosta. Ovat tupakalla, juoruavat, istuvat takahuoneessa lukemassa päivän lehtiä. Onko sitten ihme että kotiintoimitus kestää yli tunnin, jos toimitetaan lainkaan?

      Nyt sitten on uudet yrittäjät taustalla, mutta ei ole meno muuttunut miksikään.

    • Anonyymi

      Siellä venäläinen työntekijä väänsi taas tänään pizzaa ja teki majoneesista isoja Z-kirjaimia tuotteisiin. Ei jäänyt epäselväksi kenen puolella Tarmolan Kotipizza on Ukrainan sodan suhteen.

      Ihmettelen miten Putin-fanit saavat kyseisessä ketjussa toimia.

    • Anonyymi

      Lihava ja tatuoitu maatuska voisi mennä takaisin itärajan taakse leipomaan pizzaa, nyt vain sabotoi asiakkaiden annoksia minkä ehtii.

    • Anonyymi

      Tarmolan Kotipizzassa ollut kaksi vakavaa ruokamyrkytystä lyhyen ajan sisällä, toiselle jouduttiin soittamaan ambulanssi paikan päälle. Kaikki Kotipizzan ravintolat ovat nykyään enemmän ja vähemmän maahanmuuttotaustaisten pyörittämiä, hinta on vain normaalia kalliimpi. Laatu taas huonompi kuin normaali Kebab-mestassa.

      Jos ei osaa lukea tai kirjoittaa, niin eipä niitä ravintola-alan töitä oikein muualta enää saa.

    • Anonyymi

      Kannattaa pysyä kaukana näistä paikoista!

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1876
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1638
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1517
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe