Aihe

Seksiä koulun siivousvarastossa osa 1

Eli siis anteeks mutta en nyt jaksa kirjoittaa kunnola oli tulee varmasti virheitä :))

Oltiin luokassa oli kai ruotsintunti istuin meiän luokkslaisen Sakarin vieressä. Olin kuullu kun muut pojat oli puhunu että sillä ois toisi iso penis en uskonut sitä vaan halusin tietää/ nähdä itse ja se ruotsintunti vaikutti hyvältä paikalta aloittaa.

Eli kun oltiin lähdössä luokasta kaaduin muka ”vahingossa” Sakarin päällä ja se otti mut kiinni, sitten ihan vaan vahingossa mun käsi kulkeutu sen penikselle. En ollu varma et oliko Sakari siinä hötäkässä huomannut että olin puristellut sen penistä. Seuraavan tunnin aikana Sakari vilkuili mua aina välillä, se kai luuli et en huomannut sitä. Seuraavaksi oli 45 minuutin hyppytunti ja menin ulos kun ei ollut parempaakaan tekemistä. Yllättäen Sakari tuli siinä mua vastaan ja toinen yllättävä juttu oli se että Sakari oli yksin. Siinä me sitte seistiin hiljaa kunnes Sakari sanoi ”Hei meillä on vielä 30minuuttia hyppytuntia jäljellä haluun näyttää sulle yhden jutun” ja sanoin ”okei mä tuun.

Jatkuu osassa 2

3

3047

  Vastaukset

  • Mä olen poika. Mun luokan pojat pani mua takaa päin siivouskomerossa. Ei siis kaikki vaan ne jotka tykkää pojista ja ne jotka halus kokeilla miltä se tuntuu.

   • Mä olin sitten sielä komerossa pitkän aikaa. Ekaksi odotin et tuleeko vielä joku. Mut kukaan ei tullut sanomaa että kaikki sai jotka halus. Sit mietin näkeekö muut kun mä tulen sielä ulos mitä on tapahtunut. Mä odotin että mulle ois naureskeltu. Jotenkin kiusattu tai muuta. Olihan se noloa. Mut oli houkuteltu komeroon ja housut alas. Mä en edes tiedä ketkä kaikki mua nussi. Ne nussijat tietää ihan tarkkaan ketä ne nussi. Kuka niille antoi persettä.


  Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Erätauko: Suomalainen nettikeskustelu julkisuuden henkilöistä - unohtuuko empatia?

   Erätaukokeskustelu tiistaina 1.12.2020 klo 14-16., tervetuloa! Julkisuuteen tavalla tai toisella päätyneistä henkilöistä keskusteleminen netissä tunt
   Viihde ja kulttuuri
   49
   1720