Seksiä koulun siivousvarastossa osa 1

Eli siis anteeks mutta en nyt jaksa kirjoittaa kunnola oli tulee varmasti virheitä :))

Oltiin luokassa oli kai ruotsintunti istuin meiän luokkslaisen Sakarin vieressä. Olin kuullu kun muut pojat oli puhunu että sillä ois toisi iso penis en uskonut sitä vaan halusin tietää/ nähdä itse ja se ruotsintunti vaikutti hyvältä paikalta aloittaa.

Eli kun oltiin lähdössä luokasta kaaduin muka ”vahingossa” Sakarin päällä ja se otti mut kiinni, sitten ihan vaan vahingossa mun käsi kulkeutu sen penikselle. En ollu varma et oliko Sakari siinä hötäkässä huomannut että olin puristellut sen penistä. Seuraavan tunnin aikana Sakari vilkuili mua aina välillä, se kai luuli et en huomannut sitä. Seuraavaksi oli 45 minuutin hyppytunti ja menin ulos kun ei ollut parempaakaan tekemistä. Yllättäen Sakari tuli siinä mua vastaan ja toinen yllättävä juttu oli se että Sakari oli yksin. Siinä me sitte seistiin hiljaa kunnes Sakari sanoi ”Hei meillä on vielä 30minuuttia hyppytuntia jäljellä haluun näyttää sulle yhden jutun” ja sanoin ”okei mä tuun.

Jatkuu osassa 2

3

2637

Vastaukset

 • Mä olen poika. Mun luokan pojat pani mua takaa päin siivouskomerossa. Ei siis kaikki vaan ne jotka tykkää pojista ja ne jotka halus kokeilla miltä se tuntuu.

  • Mä olin sitten sielä komerossa pitkän aikaa. Ekaksi odotin et tuleeko vielä joku. Mut kukaan ei tullut sanomaa että kaikki sai jotka halus. Sit mietin näkeekö muut kun mä tulen sielä ulos mitä on tapahtunut. Mä odotin että mulle ois naureskeltu. Jotenkin kiusattu tai muuta. Olihan se noloa. Mut oli houkuteltu komeroon ja housut alas. Mä en edes tiedä ketkä kaikki mua nussi. Ne nussijat tietää ihan tarkkaan ketä ne nussi. Kuka niille antoi persettä.


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

Takaisin ylös

Luetuimmat keskustelut

 1. 46
  1027
 2. Ota vielä kerran yhteyttä

  Ole kiltti. Koko ajan mietin miten voisin sanoa sulle että rakastan sua ja haluan sut ja meidät. Kun saisin siihen selvän merkin sulta niin en epäröi.
  Ikävä
  89
  805
 3. Vieläkin on taikaa...

  Juuri sinussa. Hyvä mieli tulee kun saan sinua aina nähdä. En tiedä miksi? Sinussa vain on jotain maagista. Mietin tässä tarkistettuani yhden jutun,
  Ikävä
  63
  399
 4. Samu Huberille myös syyte huumerikoksesta

  Pääseekö Samu samaan selliin Sohvi-bimbon kanssa?
  18
  386