Äkkilähtö Puerto Ricoon

ISSO

Haluaisimme varata äkkilähdön Kanarialle, Puerto Ricoon. Joulukuun 25 - 28 päivinä olisi sopiva lähtöpäivä. Viikon matka kahdelle olisi hakusessa. Milloin ja minkä matkatoimiston kautta kannattaa moinen matka varata? Etsimme ns. budjettimatkaa, eli ehdottakaa mahdollisimman edullisia vaihtoehtoja, kiitos.

45

1789

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • väärä_ajankohta

      Joulumatkat myydään loppuun usein kuukausia etukäteen, joten mitään äkkilähtöjä ei ole tarjolla. Kukaan ei sitä paitsi voi etukäteen tietää, minkä matkatoimiston äkkilähdöt ovat halvimpia, jos niitä ylipäänsä on. Jouluajan matkat ovat talven matkoista kalleimpia ja kysytyimpiä.

    • Hobios

      Karvan vaille 1500 € näyttäisi olevaan halvin hinta tällä hetkellä pakettimatkoilla. Siihen päälle vielä mahdolliset ateriat lentokoneessa, lisäpainot matkalaukkuun ja hotellikuljetukset. Halpaa kuin saippua, eikö? Onhan kyseessä joulun seudun matka.

    • Säästelijä

      Aika tarkat vaatimukset, viittaa kyllä trolliin. Mutta jos kuitenkin kyseessä on aito kysymys, niin : Katso Napsun äkkilähdöistä, niin löydät mieleisesi. Eli Puerto Ricoon on hieman laihanlaisesti budjettiviikkoja antamaasi ajankohtaan. Jos voit joustaa ja vaihtaa paikkaa niin nyt ainakin löytyy mm. Inglesiin (jossa myös paistaa aurinko, ja on hielkkarantaa) Deturin matkoja Green Parkin majataloon vajaaseen 800 euroon per nuppi. Mieti! Mutta ne tietenkin loppuvat lähipäivinä. Eli jos meinaat mennä vuodenvaihteeksi Kanarialle edullisesti, niin joudut päättämään aika hätäisesti.

      • väärä.paikka

        TÄLTÄ sivustolta matkoja ei ainakaan voi varata . Kannattaisi ehkä silmäillä matkatoimistojen sivuja tai vaikkapa momondoa


    • ISSO

      En ole trolli. Olen menossa vaimoni ja tuttavapariskunnan kanssa maaliskuun lopulla Puerto Ricoon, Marina Bayview hotelliin. Nyt vaan tekis mieli mennä joulun jälkeen viikoksi sinne. Siis mahdollisimman halvalla, ainoastaan nauttimaan lämmöstä yms.
      Ajattelin että onko kellään kokemusta äkkilähdöistä ko. ajankohtana. Onko mahdollista varata äkkilähtö vaikka pari viikkoa ennen haluamani ajankohtaa?
      Lähinnä kaipaan kokemuksia äkkilähtöjen varaamisesta. En ole ikinä matkustanut äkkilähtömatkoilla.

      • Hobios

        Äkkilähdön varaaminen ei poikkea mitenkään normi varaamisesta muuten kuin että matka pitää maksaa varauksen yhteydessä kokonaan.


      • 15_astetta

        "ainoastaan nauttimaan lämmöstä yms. "

        Lämmöstä nauttiminen voi olla vaikeaa, jos sattuu normaali talvisää. Lämpö on tietysti suhteellinen asia, eli varmasti on lämpimämpää kuin Suomessa, mutta villatakki kannattaa pakata mukaan.


    • kannattaaa

      Me varattiin onneksi jo alkuvuodesta pelkät suorat lennot Hki-Las palmas- Hki n. 100e sivu välipäiviksi. Hotellit kalleimpia tuohon aikaan, mutta silti 10 vrk hinta jäi alle 500e/hlö. Kohde Puerto rico.

    • Säästelijä

      Hei, ISSO!
      Älä usko ihan kaikkea mitä on kirjoitettu näillä palstoilla, täällä on runsaasti "asiantuntijoita” jotka eivät ole matkailleet. Kerron kuitenkin kokemuksia omista äkkilähdöistäni: Jos odotin "varsinaisia" halpoja viimepäivien lähtöjä, niin niitä ei koskaan ollut siihen paikkaan jota olin ensiksi ajatellut. Sain aina Kanarialla ns. jäännöspaikan jostakin meluisasta tai muuten epäsuositusta majapaikasta. Keväisillä ja myöhäissyksyisillä Kreikan reissuillani tilanne oli toinen, sain joskus paremman hotellin kuin ne jotka olivat varanneet matkansa kuukausia aiemmin. Kysymyshän on tietenkin kysynnän ja tarjonnan laista ja siitä että keskitalvella ihmisille tulee halu päästä lämpimään, vaikka sitä ei olisi heinäkuussa ajatellutkaan.
      Googleta tuo Napsu, ja ota äkkilähdöt, rajaa valikoista paikat, ajat, hinnat ja muuta haluamasi asiat ja ala selata: Huomaat, että esim. mainitsemani Deturin matka Inglesin Green Parkin majataloon vajaaseen 800 euroon per nuppi myydään loppuun muutamassa päivässä. Eli lähempänä lähtöpäivää lähtijät kyttäävät halvimpia hintoja. Itse olin toissatalvena Inglesissä äkkilähtömatkalla, jonka varauspäivä oli onnistunut: Kun varasin sen, niin seuraavana päivänä paikkoja ei enää ollut, eli onnistuin saamaan viimeisen "halvan" matkan. Inglesistä pääset bussilla sinne Puerto Ricoon noin vitosella, jos haluat vanhaan tuttuun paikkaasi.
      Noita " Me varattiin onneksi jo alkuvuodesta pelkät suorat lennot Hki-Las palmas- Hki n. 100e sivu välipäiviksi" - pölöttäjiä riittää, vaikka heillä ei ole muuta sanomista kuin sen että varasivat matkansa lähes vuosi sitten.
      Äkkiähtö-määritelmä on hieman hämärä, periaatteessa sitä ei voi varata, vaan äkkilähtömatkalle lähdetään sinne minne se saadaan, koska tavoitteena on säästää matkan hinnassa. Joidenkin matkanjärjestäjien äkkilähtövalikoista löytyy kuitenkin jo viikkoja ennen matkaa alennettuja hintoja, koska paikat pyritään myymään optimihinnoilla.

      • kannattaaa

        Pointtini oli vain kertoa, että tuon ajan matkoja ei kannata jättää viime tippaan. Itsekin oppinut tuon kantapään kautta. Tuohon aikaan ei siis juurikaan äkkilähtöjä löydy. T. 30 vuoden matkailun kokemuksella!! Ei muuta!


    • ISSO

      Moi Säästelijä
      Kiitos asiallisesta vastauksestasi. Täytyy katsoa tuolta Napsusta.
      Tuo Hola.Eläkepappa:tässä taitaa olla juuri niitä mainitsemiasi asiantuntijoita.
      Mekin olemme olleet muutaman kerran Inglesissä. Muuten kiva paikka mutta yleensä tulee aika paljon. Ja totta, bussilla tai taksilla pääsee mukavasti Puerto Ricoon ja sieltä voi sitten kävellä vaikka Amadoresiin.

    • rooportti

      kannattaa seurata Aurinkomatkojen ja Tjäreborgin omilta sivuilta äkkilähtöjä. halvimmillaan ovat tietenkin 1-2 päivää ennen lähtöä. eli kannattaa päivystää sivuilla tosi ahkerasti. ne ajat ,jolloin äkkilähtöjä myytiin 2 viikkoa ennen lähtöä,ovat menneet,koska matka/lentoyhtiöt tekevät tosi tarkkaa ennakkoarviota kauden matkoista. olen seurannut hintoja ja matkustellut 40 vuotta.ajattelin työelämän aikana ,että kun pääsen eläkkeelle,niin hyödynnän äkkilähtöjä,mutta luu jäi käteen . ei niit ä oikein enää ole- lycka till

      • ISSO

        Kiitos rooportti vinkistä.
        Täytyy joulunpyhinä seurata äkkilähtöjä, tiedä vaikka jos kävis mäihä ja pääsis halvalla aurinkoon.
        Onko nimenomaan nuo Tjäreborg ja Aurinkomatkat ne yhtiöt joita kannattaa seurailla?


    • rooportti

      pääasiassa em. yhtiöt,mutta Norwegian on myös ilmestynyt tarjoamaan pakettimatkoja. en ole vielä tutustunut ko.asiaan,koska se on uusi tieto minullekin.itse lähden tammikuussa 2 viikon matkalle Teneriffalle.matkan tilasin jo tammikuussa,koska sielläkin vähän paremmat majapaikat täyttyy jo alkuvuonna. sinullekin varmaan tärppää hyvä reissu,kun vaan jaksat päivystää netissä.voidaan vaihtaa mielipiteitä vastakin.t.r

    • Säästelijä

      Roopotti kirjoittaa 40 vuoden reissukokemuksella asiaa. Jopa Norskin pakettimatkoista hän on kuullut jotain. Omasta, eri saarelle suuntautuvasta reissustaan hän haluaa kertoa olennaisen. Ole, ISSO, tarkkana kenen neuvoja todella noudatat! Luota itseesi, ja katsele sitä Napsun hakukonetta: Siinä on siis kaikkien Suomesta matkoja järjestävien firmojen kaikki lähdöt ja yhteydet niiden firmojen varaustietokantoihin.

    • 10xreissua_vuodessa

      Kannattaa miettiä myös pelkkiä lentoja ja airbnb asumista, tulee normaalisti huomattavasti edullisemmaksi kuin pakettimatkat, mutta olette niin myöhässä jo varaamisessa, että voi olla vaikea löytää edullisia lentoja.

    • rooportti

      säästelijä puhuu asiaa.kannattaa myös huomioida kenen kyytiin lähdet.Aurinkomatkat/Finnair on tunnetusti ollut luotettavin matkan järjestäjä.vuosien aikana on useita matkaoperaattoreita mennyt konkurssiin ja matkaajat ovat tumput suorina odottaneet,jopa päiviä pois pääsyä.jopa konsulin kyytiä on joskus tarvittu. eikä pidä kaikkiin vastata heti negatiivisesti,koska neuvoja kysytään ja neuvoja yleensä annetaan vilpittömällä mielellä,kukin omien kokemusten mukaan.kun tällä palstalla olisivat positiivisella mielellä niin ei tulisi turhaa suunsoittoa.t.r

    • 100reissua_osaUlkomaille

      Rooportti tarinoi faktoja. Matkanjärjestäjien lista on lyhentynyt luonnollisen poistuman kautta. Matkustelin Hassen, Spiesin, Tjäreborin, Toivelomien, Kymppimatkojen, Frididsresorin, Deturin ja tietenkin Aurinkomatkojen ja Finnmatkojen pakettireissuilla. Henkilökohtaisia ongelmia syntyi joskus 90-luvulla Tjäreborin kanssa Inglesissä, kun jäimme pois paikallelta bussireissulta. Toisen mokan järjesti Finnmatkat La Palman reissulla, kun loppulento Teneriffalta La Palmelle takkusi tuulen vuoksi ja ATR ei voinut laskeutua Palmalle. Palattiin takaisin tenerirffalle ja jäätiin odottelemaan. Finnmatkojen opas ei vastannut puhelimeen, ja kun lopulta vastasi. ei tiennyt mitä pitää tehdä, kun uusi lento oli eri numerolla ja meidän laukut olivat entisessä koneessa. Rodeosin kentällä kukaan ei näyttänyt tietävän mitään. Paikallislennoilla näytti kaikilla muilla olevan vain käsimatkatavarat. Asia ratkesi omalla toiminnalla: Marssittiin seuraavaan Palmalle lähtevään koneeseen vaikka lentonumero ei täsmännyt. Se ei näyttänyt haittaavan. Soitto oppaalle ja kysely matkalaukkujen saamisesta Palmalle sai oppaan paniikkiin, joka kielsi nousemasta siihen koneeseen. Samoimme että perästä kuuluu.
      Koneessa lentoemäntä sanoi, että kone on sama ja numero on oikea, Rodeosin näyttötauluilla on vain ollut virhe.
      Tuo10x ressua vuodessa antaa ohjeita lyhyille lomille menijöille. Airbnb-lomailu tulee helposti kalliimmaksi viikkoa pidemmillä lomilla sesonkiaikana, vaikka saisikin Norskilta sadanviidenkympin lennot.

      • 10xreissua_vuodessa

        Saatat hyvinkin olla oikeassa airbnb vs hotellin hinnat pidemmillä lomilla. Jos pidempää kuin 2vkoa lomailee, niin silloin kannattaa etsiä huoneistoa jo ihan muualta kuin airbnb (tai olla suoraan yhteydessä huoneiston omistajaan airbnb ohi). Jokainen voi tehdä vertailun itse.
        Mitä tulee lentoihin niin reittilennoilla hoituu nuo mahdolliset ongelmat huomattavasti helpommin kuin pakettimatkoilla, he kun ovat vastuussa pelkästään lentojen toteutumisesta. Maksavat hotellit tai reitittävät uudelleen tarpeen mukaan, myös sanktiot kuuluvat heille.


    • kannattaaa

      Sesonkiaikana matkojen hinnat ovat kaksin- jopa kolminkertaisia. Riippuu seurueen koosta ja matkailun ajankohdasta, milloin mikäkin tulee halvemmaksi. Viime vuonna lomailimme joulun tienoilla 2 vkoa Playa de las Americasissa 4 henkisenä perheenä.

      Matkan kokonaishinnaksi, sis. lennot Norwegianilla 3* apartamentokset airbnbllä ja Booking.comilla (kahdessa eri kohteessa majoitus, mukavaa vaihtelua..) ja kuljetukset yhteensä noin 1900e. Sama setti olisi edullisimmillaan matkanjärjestäjän kautta tullut maksamaan yli 4700e. Eli vertailu kannattaa. Varaukset kannattaa sesonkiaikaan tehdä todella ajoissa.
      Äkkilähtöjä toki saa varsinkin sesongin ulkopuolella joskus erittäinkin edullisesti. Kun maksaa luottokortilla ja huolehtii vakuutuksista, niin omatoimimatkailu ei ole sen vaikeampaa kuin pakettimatkatkaan.

      • 10xreissua_vuodessa

        Juuri näin. Täällä mennään myöskin Playa de las Americasiin maaliskuussa 2019 ja viikon hinnaksi kahdelta tuli alle 800€. Norwegian airbnb toteutuksena.


    • 10xreissua_vuodessa

      Hiljaiseksi vetää tämä touhu... Onneksi pääsee aurinkoon ensi viikolla elpymään järkytyksestä.

      • Hivöhivöhivöhivö

        Kerropas mikä tässä on nyt niin järkyttävää? Itse kun en havaitse muuta kuin normitrollausta.


      • 10xreissua_vuodessa

        Tarvitseeko enempää perustella...


      • normiton

        " Itse kun en havaitse muuta kuin normitrollausta. "

        Mitä normia tarkoitat? Mitä tekemistä normeilla on tämän asian kanssa?


    • 1000xreissua_viikossa

      Tuota 10x ressua vuodessa järkyttää se kun ei ole varaa vuosittain kun kymmeneen bussireissuun Töölöstä Jakomäkeen, ja tekee mieli niin pirusti lentokonematkalle, kun kaikki muut niistä kirjottelevat.

      • hehehhh

        Omia tuntojasiko purat?


    • montaasti

      Olen käynyt gannarialla sunilleensa 50 kertoo. eipä tutuja paljon kapakoisa. En käy muutenkaan niisä.

      • Antique---tässähei

        Totta on, mutta makkaraperunoita ei Inglesin kalleimmasta baarista saa. Niitä saa vain ja ainoastaan suomiaukion toisessa kerroksessa olevasta karhun makkaraperunakioskista. Sieltä putkikäytävältähän se löytyy.


    • ISSO

      Onko kellään palstan lukijalla oikeasti kokemusta, noista pari päivää ennen matkaa varaamisista?
      Vieläkö nykyään se on yleensäkin mahdollista? Tarkoitan, että onko niitä tarjolla vai myydäänkö matkat kaikki reilusti ennen toteutuvaa matkaa?
      Kysyn kokemuksia, koska haluaisin itse jättää varaamisen mahdollisimman myöhäiseksi ja näin saisin " budjettimatkan" varattua.

    • rooportti

      morjesta taas.saanen vastata ,vaikka ei ole kokemusta viime aikoina ,äkkilähdöistä.esim. tänään Lanzarote , lähtö 8.12 h.265e. näitä tulee, mutta niinkuin totesin aikaisemmassa tekstissäni,niitä tulee kovin vähän.nykyään peruutus/äkkilähdöt ovat todellakin niitä,joissa varannut on sairastunut tms.riskin ottohan se on jos näitä odottaa, mutta varmaan joskus natsaa ja pääsee halvalla ja vielä huippu asumukseen. ei muuta kun netti auki ja päivystys päälle. onnea t. r

      • ISSO

        Kiitos. Tarkoitus olisi joulunpyhinä aina välilä kurkata mitä äkkilähtöjä on tarjolla. Katotaan käykö tuuri.


    • Kanariamursu

      Muista myös TUI. Aurinkomatkat, Tjäreborg, TuI, Detur... Tui on suurin kaikista, hakukoneeseen voi valita aikahaitarin ja hintajärjestyksen.

      Rantapallo ym hakukoneet taitavat olla vain välistävetäjiä, eli niitä karttaisin.

      Käsittääkseni nyt jo alkaa saamaan edullisia äkkilähtöjä, jos lähtö on 25. - 28. päivä. Itse katselisin jo nyt äkkilähtöjä.

      Lähden itse huomenna Kanarialle, sää tuntuu olevan täydellinen :-)

    • Munariakarsu

      Useimmat äkkilähtöneuvojat jankuttavat määrättyjen matkanjärjestäjien matkoista. Onko sillä nyt mitään väliä millä hakukoneella sen matkan löytää? Matkahan tilataan joka tapauksessa matkanjärjestäjän tietokannasta, siis samoilta sivuilta, mistä kyseisen natkafirman virkailijakin sen myy. Siis onko R-kioski välistävetäjä jos myy VR:lle matkalipun samaan hintaan kuin VR:n nettikauppa tai VR:n lipunmyyntipiste? Mikähän Mursua Rantapallossa epäilyttää?

      • paljonmatkustava

        Kyllä muuten on eroja, kannattaa vertailla.


    Ketjusta on poistettu 63 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    4. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    5. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3064
    6. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    7. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    8. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    9. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    Aihe