Kovin on palsta hiljainen

rookiesailor

Moneen viikkoon ei ole ollut oikein muuta kuin jorinaa jostain museovenekilpailusta sekä ikivanhoja jostain syystä esiin nostettuja aiheita. Palsta taitaa olla kuolemassa.

13

527

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • minua.kiinnostaa

      Mielenkiintoisimmat aiheet aina keräävät valtaosan kommenteista. Tällä hetkellä selvästi mielenkiintoisin aihe on museovenekilpailu ja kommentteja siihen tulee yhtä paljon kuin kaikkiin muihin "veneily"-otsikon alla oleviin yhteensä. Ei siis pienintäkään merkkiä ennenaikaisesta kuolemasta. Jos ei GGR sinua kiinnosta, aloita jokin useampia kiinnostava, tämä ennusteesi ei sellainen ollut.

    • Joo, hiljaista on, mutta onneksi on pikkujoulu tällä viikolla .
      Kysyisin yhtä asiaa.Täällä on monta kertaa ollut juttua mistä saa hehkulankoja vanhempiin venelämppäreihin. En ole löytänyt sitä tietoa mutta Ruotsista niitä sai. Voisiko joku ystävällinen sielu laittaa sen tiedon tänne vielä kerran ? Pitää olla yksi varalla.

      • tarkemmin

        Helpottaisi tehtävää, kun kertoisit lämmittimen tyypin.


      • tarkemmin kirjoitti:

        Helpottaisi tehtävää, kun kertoisit lämmittimen tyypin.

        Niin, lämmitin on Thermo 1700. Muistaakseni sama kierukka kävi myös johonkin Wallaksen tyyppiin. Kerro jos tiedät, kiitos. Nallella se maksaa 90 Euroa mikä on paljon: 10 cm kantaalilankaa ja muutama eristerengas.


    • Poropeukaloshenko

      Tämähän on normaalia kausivaihtelua elikä odotapa tammikuun loppua , niin alkaa tulla juttua ainakin Hesan venemessujen heikosta purkkaritarjonnasta.....

    • Kevään_merkit

      Ja että milloin Kaunissaaressa aletaan heräillä talviunilta ja laguunissa taas raikaa!!
      Ja että 2-T vai nelari.. Unohtamatta keulakartion käyttöä, peräaaltoja ja Bavarioita!

    • Suurin osa keskustelusta on siirtynyt Facebookin puolelle, mikä on samaan aikaan harmi ja helpotus. Nimittäin tämä palsta on ollut jo vuosia pahasti rikki. Suurin osa "keskustelusta" äityy typeräksi vääntämiseksi tai suoranaiseksi häiriköinniksi. Ei kukaan halua yrittää järjellistä keskustelua näin ummehtuneessa ilmassa. Ei ole suuri menetys.

      Samaan aikaan Facebookin purjehdusryhmät voivat oikein hyvin ja ilmapiiri on ollut kannustava. En ole vielä nähnyt keskustelua Kaunissaaren Reinosta ja Annelista tai iänikuista vääntämistä Bavojen ominaisuuksista. Ei sellainen kiinnosta ketään muuta kuin muutamaa liian pitkäksi aikaa tänne jämähtänyttä huru-ukkoa.

      • Macee

        Jaa, mun mielestä tämä on hyvä ja aktiivinen palsta. Pelkästään GGR-keskusteluun tulee yli 100 viestiä joka viikko eikä perässä meinaa pysyä.

        Bavarian ominaisuudet tai Reino ja Anneli selvästi kiinnostavat, jos niistä keskustellaan. Sinun ei ole pakko niihin keskusteluihin osallistua ja pienenä vinkkinä voin sanoa että niitä ei ole pakko edes lukea. Nimimerkin takana on hyvä heitellä myös vähän rennommin mikä on sekä hyvä että huono asia. Jos on kovin tiukkapipoinen, ehkä on sitten parempi keskustella 100% asiallisesti Facebookissa.


      • mikä.ryhmä

        Mikä ryhmä fb:ssa keskustelee, en ole sellaista löytänyt vaikka monessa olen mukana? Veneenrakennuksen tietotaito on kyllä vilkas, mutta usein sieltä saa vähintään yhtä huonoja neuvoja kuin täältä.


      • Enimmäkseen purjehduksesta keskustellaan Facebookin Purjevenefoorumilla. Lisäksi on tietysti paljon kansainvälisiä ryhmiä ja erikseen satamiin keskittyviä ryhmiä, kauppapaikoista puhumattakaan.

        Olennainen juttu on se, että kaikki kirjoittavat omilla nimillään ja useimmiten myös kasvoillaan. Lisäksi esimerkiksi Purjevenefoorumilla on aktiviininen moderaattori ja konstit pitää häiriköt ulkopuolella. Signaali-kohinasuhde on jotain ihan muuta kuin täällä.

        Ei sillä, on kaikenlaisella häröilylläkin paikkansa. Se ei vaan ole meikäläistä varten. Täällä tuntuu että asiallisten juttujen löytäminen kaikenlaisen perseilyn seasta vie enemmän aikaa kuin minulla on siihen uhrata. Puhumattakaan siitä että jotkut älypäät ovat ottaneet hommakseen nostaa pinnalle iänikuisia viestiketjuja ihan vain piruuttaan.


      • mikä.ryhmä
        bollox kirjoitti:

        Enimmäkseen purjehduksesta keskustellaan Facebookin Purjevenefoorumilla. Lisäksi on tietysti paljon kansainvälisiä ryhmiä ja erikseen satamiin keskittyviä ryhmiä, kauppapaikoista puhumattakaan.

        Olennainen juttu on se, että kaikki kirjoittavat omilla nimillään ja useimmiten myös kasvoillaan. Lisäksi esimerkiksi Purjevenefoorumilla on aktiviininen moderaattori ja konstit pitää häiriköt ulkopuolella. Signaali-kohinasuhde on jotain ihan muuta kuin täällä.

        Ei sillä, on kaikenlaisella häröilylläkin paikkansa. Se ei vaan ole meikäläistä varten. Täällä tuntuu että asiallisten juttujen löytäminen kaikenlaisen perseilyn seasta vie enemmän aikaa kuin minulla on siihen uhrata. Puhumattakaan siitä että jotkut älypäät ovat ottaneet hommakseen nostaa pinnalle iänikuisia viestiketjuja ihan vain piruuttaan.

        Olen minä fb:n purjevenefoorumillakin mukana ja suunnilleen päivittäin seurannut, mutta aika vähäiseksi sen annin kokenut. Ihan uransa alkuvaiheissa oleva siitä lähinnä jotain saa. Saariston satamat on sinänsä hyvä ryhmä, mutta tuppaa täyttymään turhasta kohinasta tyyliin "onpa täällä nyt tyhjää". Olihan aiemmin aika vilkas plaanaa.com, mutta sekin vain kuoli pois.


    • Borgumriff

      Itse en ole koskaan liittynyt facebookiin, enkä tiedä kannattaiskokaan?
      Mun mielestä tämä on paras palsta mitä tiedän, jos joku vinkkaa mikä on vähemmän "rikki" niin tulen lukemaan sitä?! Ihan mahtavia, oikeesti asioista tietäviä tyyppejä täälläkin suomi24:llä. Kai nyky-medioissa on aina myös häiriköitä mukana?!
      Pitäiskö järkkää kokoontumisajo näin talvella johonkin pääkaupungin merimies-aiheiseen kievariin? Ne ketkä kynnelle kykenee, niin sinne vaan?! Voin olla järkkäämässä?!?! Olen ollut viime vuosina enemmänkin passiivinen palstan sivusta seuraaja.. Mutta ajatelkaa jos tulisi kasvot näille nimimerkeille, aika hurjaa?!

      • Saadaanko sinne porukkaa ? Voidaanko tavata "siviilissä" ? Tee kysely ! Jos se on Helsingissä niin osallistun . Joulukuussa vai Tammikuussa ? Se on avoin kysymys . Voisimme vaihtaa kuulumisia.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2142
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1694
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1511
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      36
      1495
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1435
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1407
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1341
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1260
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1239
    Aihe