Passatin kuskin oven lukko vaihtoon joka talvi.

kesäauto

Passatin lukko jäätyy heti kun mennään miinuslukemille. Nyt kahden viikon kylmäjaksolla oven lukko
jäässä joka aamu.Jos saat oven auki se ei takuulla pysy enään kiinni kuin narulla tai kädellä pitäen, ja jos ovi ei mene kiinni sähköinen seisontajarru ei vapaudu(onneksi sen voi napista ohittaa) Hankalin tapaus on kun et pääse sisälle kuin apumiehen ovesta,ulos pääset vasta 10km ajon jälkeen.
Volkkarin huolto tarjoaa ainoastaan lukonvaihtoa hinta 500e. Jos haluat huoletonta talviajoa jätä Passat liikkeeseen. Samat ongelmat uutena ostetuissa 2003 ja2012 malleissa.
Ei enään Passattia.

17

4820

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • VoiSinuaPoikaa

      Jos viitsii hoitaa autoaan, niin lukotkin toimii ilman jäätymistä. Öljy oikeisiin paikkoihin tekee ihmeitä.

      • kesäauto

        Autot huollettu huolto ohjelman mukaan merkkihuollossa,miksiköhän siellä ei osata lukkoa öljytä?
        Kumpaankin autoon vaihdettu takuuna lukko kerran. Asia hoituu toistaiseksi 39e sisälämmittimellä.


      • Vw-ei_koskaan_enää

        Kerrohan se huollolle jos kerran jää tekemättä normaalin huollon yhteydessä. Miksi yrität koko ajan syyllistää omistajia Volsun ongelmista. Ongelmat tiedetään mutta huollossa niille ei osata tehdä mitään. Taitaa kuulua konsernikulttuuriin tuokin välinpitämättömyys. Tehdään toimimattomia rakenteita vuodesta toiseen sen sijaan että muutettaisiin heikoksi todettua osaa kuten moni muu valmistaja tekee mm. takaisinkutsujen kautta. Ei tehnyt Vw:n toiminta vaikutusta niinä vuosina kun merkin kanssa taistelin.


      • VWtakuuasiat

        Käyttäjävirhe. Itse osassa ei ole mitään vikaa.


    • testivo1ttaja

      Mukava kuulla että Passatin lukot toimii nykyään paljon paremmin.
      Nimittäin kun itselläni oli Passat, niin KAIKKI lukot oli yhtä paskoja, ei ainoastaan kuskin oven.
      Yksi lukko vaihdettiin takuuseen silloin, kaksi maksoin omasta pussista. Lisäksi hajosi tavaratilan kannen lukitus.
      Oli melko hankalaa ajaa kun toisella kädellä piti samalla ovea kiinni. Syy, miksi se viimeinen lukko ei rikkoontunut, en tiedä vieläkään.

      • VM2014

        Kyllä vw-tuotteen tuoma asiakaskokemus ja mielikuva vahvistuu joka aamu kun pakkasta on -10C. Ovet menee kiinni ja lukkoon, vasta kun moottori on lämmennyt - jos sittenkään. Huollossa todettiin, että tehdas ei vastaa ilmastosta aiheutuvista vioista. Myönnetään, VW:tä ei ole tarkoitettu ja suunniteltu lukkojen osalta pohjolan sääolosuhteisiin. Tämän olen kokenut kahden VW:n omistajana - EI TOIMI. Näistä ovi ongelmista pitäisi tehdä joukkokanne ja vaatia asiaan korjattavaksi tehtaan puolesta.
        Näin lukot toimivat varmasti:
        Säilytä auto lämpimässä tallissa, koska sääolosuhteet ovat auton lukoille parhaat - huonelämpö 21C
        Älä vaan pese autoa normaaleissa autopesuloissa, koska kondenssi vesi jäätyessään rikkoo lukkomekaaniikan. Aja likaisella autolla läpi talven.
        Lisälämmittimen käyttö parantaa mahdollisuuksia saada ovet auki ja kiinni. Lämmitys ei korjaa huonoja lukkoja.


    • CRCtä_lukkoihin

      Mistä tiesi ennen että oli talvi ? No siitä että Venton omistajat ryömivät autoonsa takaluukun kautta.

    • Vanhassa.vara

      Siellä V.A.G:n suunnittelu osastollahan on tunnetusti hääräillyt tämä "team doorhandle" vuodesta -77, ilmeisesti ainoastaan aiheuttaakseen kiusaa ja tuskaa autoileville lajitovereilleen. Uskomatonta tässä on vain ettei noilla meriiteillä ole saaneet kenkää jo aikoja, aikoja sitten.

    • Pasuunaaa

      Ainaista taistelua Passatin kahvojen kanssa. Itse korjaamalla ei onnistu ja liikkeellä maksaa julmetusti. Nytkin kahva rempsottaa kuskin ovessa ja vasta sen uusin alkusyksystä. Kävin Passattia tarjoomassa vaihtoon, mutta alkoi masentaa kun myyjät kehoittivat myydä sen jollekkin yksityiselle suoraan, tosin olisi kyllä kelvannut vaihdossa samanmerkkiseen mutta EI VOKKELOA ENÄÄ IKINÄ.

    • Passatti

      Etuovien lukot kyllä jäätyvät, mutta niin, että ne eivät pysy kiinni (1995-vuosimallissa). Itsekin ajelin joku vuosi sitten 100 kilometriä pakkasessa, lämpö täysillä ja kuskin ovi ei suostunut pysymään kiinni. Toisella kädellä yritin pitää pakkasta ulkona ja toisella ohjasin. Tähän löytyi ohje vanhemmasta ketjusta https://keskustelu.suomi24.fi/t/2535053/taas-jaatyi-passatin-lukko nimimerkki weeediltä, en ole itse kokeillut.

      Toinen kokemus oli takaluukun avautumisen loppuminen (terveisiä test1voittajalle). Ryömittyäni takapenkin kautta tavaratilaan ja avattuani luukun huomasin, että mielenkiintoisen näköinen ohut tanko avainpesästä takalukkoon oli katkennut. Maksoi vähän yli 10 euroa VW:n merkkihuollossa ja sain sen paikalleen pienten vaikeuksien jälkeen.

    • Leluja

      Lukko pesät ovat folkkareis aika huteron näköisiä, mutta Motonet myy korviketta tilalle?

    • lukoteitoimikaasupei

      uudet passatit toimii kun tehdään skodan tehtaalla-venäläiset lukot vakiona

    • Juuujuu

      Uusissa Passateissa toimii kahvat ja lukot, mutta muuten kyseinen auto on oikea vikapesä. Samanlaista laadutonta kuraa kuin edellisetkin mallit.

    • Passatti

      Tänä talvena ihmettelin, kun lukot eivät jäätyneetkään kovasta pakkasesta ja auton ulkona olosta huolimatta. Viime viikolla lähdin sitten pakkasessa ajamaan lämmityksen jälkeen, ovi aukesi "normaalisti" ja meni samoin kiinni. Ongelma tuli vasta kun yritin päästä ulos. Kuskin puoleinen ovi ei suostunut aukeamaan sisältä päin, joten piti kiivetä vänkärin puolelle. Onneksi toinen etuovi aukesi sisältä päin ja kuskin puoleinen etuovi aukesi sitten ulkoa päin. Nyt ovet taas toimivat suunnillen normaalisti. Ainoa ongelma on se, että vänkärin puolen oveaa aukaistaessa koko kahva tulee joskus ulos. Tähän auttaa työntö takaisin ja veto taaksepäin. Ovi aukeaa, kun kahvasta vedettäessä vetää samalla kahvaa taaksepäin.

    • katsellaanyhdessä

      Aloitukseen.
      Otappa videoo noista vioista, niin ihmetellään porukalla.

    • vw.on.paska

      Ikinä ei oo Ooppelissa lukkoja öljytty ite ja aina on ovet auennu, huollossa jos eivät osaa ite tehä niin ei ne osaa tehtaallakaan. Paska on VW. Suunnitteluvirheiden Nobel volkkarille.

    • Lukoista

      Mikä ero on Volkkarin tai Passatin ovien lukoissa verrattuna saman konsernin Skoda Octaviaan? Sen lukkojen (vm 2004) kanssa mulla ei ole mitään ongelmia ollut.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      54
      3573
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      162
      2191
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      209
      1891
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      135
      1782
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      362
      1211
    6. Rajalakia menee läpi ja sekosi vastustajajia

      Korpeaa hheh heh.
      Perussuomalaiset
      80
      1185
    7. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      235
      1125
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      134
      1051
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      53
      964
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      74
      940
    Aihe