Uskotko evoluutioon ?

raamattuontotta

Kouluissa opetetaan Darwinismin mukaista evoluutioteoriaa, joka on raamatun vastaista. Se on lisännyt ateismia ja kristinuskosta luopumista. Samaan aikaan henkinen pahoinvointi on lisääntynyt. Onko evoluutio totta vai valetta ?

50

1085

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eiihme

      On tietenkin.

    • Ylpeä_Pakana

      Uskonnothan ne kaiken tämän maailman ongelmat aiheuttaavat! Kaikki uskonnot on yhtä ja samaa paskaa; Terrorismia, alistamista, lasten raiskaamista, sotia, tappamista ym. kauhua. Ja kaikkien alkuperänä uskonto, eli lapsellinen usko raamatunkertomuksiin, koraaneihin taikka vaikka pyhiin lehmiin. Voi vittu sentään.

    • evoluutioonhumpuukia

      Evoluutio on harhaoppi. Se on nyt todettu vääräksi. Raamattu on oikeassa. Jokainen terve järkinen tajuaa, että elämä kaikissa muodoissaan on Jumalan luomaa. Koulut opettavat täysin vääriä asioita. Ihmeellistä. Pitäis lailla kieltää.

    • vunteeraaja

      Evluutiohan etenee kokoajan. Niin meissä ihmisissä kuin kaikissa joissa elämää on . Sille maha kukkaa mittää. Toiset lajit kuolevat sukupuuttoon toiset muuntautuvat. Uskonto ja evoluutio , enpä osaa , miten ne voi olla kilpailevia keskenään. Uskonto on sitä mielen tai sielun liikettä eikä liity mitenkään evoluutioon.

    • raamattukunniaan

      Kyllä uskonto liittyy evoluutioon. Raamattu on tuhansissa tutkimuksissa todettu virheettömäksi. Näin ollen raamatun luomiskertomus on ainoa, joka on oikea. Jos evoluutio olisi totta, niin jokatapauksessa sen alulle panija on Jumala. Ei tyhjästä voi syntyä mitään. Koko maapallo kaikkinen elämän muotoineen on ainoastaan ja vain Jumalan luomaa. Ihmisen järki ei riitä selittämään kaikkia luomiseen liityvää. Se on hyvä asia. Usko raamattuun on viisauden alku. Sieltä totuus löytyy.

    • charlesdarwin

      Paljon on ilmaantunut sumutusta nykymaailmaan. Rasismia, kreationismia, rokotevastaisuutta ja muuta lahkolaisuutta. Tiede on tiedettä silloin, kun se korjaa virheensä. Tämä on yksi tieteellisen tiedon kriteereistä. Kukaan äkkiväärä lahkolainen ei muuta virheellisiä käsityksiään vaikka saisi järjen valoa pimeään aivokoppaansa. Tiede kyllä todistaisi raamatun luomiskertomuksen todeksi jos se totta olisi. Jotkin psykopaattiset henkilöt nyt vain ovat ottaneet tällaisia maailmanselityksiä oppirakennelmiinsa ja saaneet lammasmaisista ihmisistä kannattajiaan.

    • eityhjästäsynnymitään

      Eihän evoluutiota ole voitu todistaa tieteellisesti paikkansa pitäväksi. Esimerkiksi ihmisen aivojen toimintaa ei ole pystytty selvittämään. Kun verrataan tiedettä ihmisen aivoihin, niin jo muistikapasiteetti missään muistivälineessä ei riitä ihmisen aivojen tasolle. Esim . Jotta ihmisen muisti voidaan tallentaa muistitikulle niitä tarvitaan 1000 miljardia kappaletta eli 1000 000 000 000 kpl. Onko se voinut kehittyä kalan aivoista, niinkuin ateistiset evoluution kannattajat muka väittävät. Evoluutio on ihan kahelien puhetta. Jos vähänkin ymmärtää elämän ihmeellisyyksiä, niin pakko uskoa että joku korkeampi on ne suunnitellut.

    • kannattaaajatellaenste

      Jos raamattu ei ole totta, niin miten on mahdollista , että raamatun noin kahdaksastasadasta ennusteesta on tieteellisesti todistettu toteutuneen yli 80 %. Siinä on ateisteille selittämistä. Ovat olleet hyviä ennustajia 2000 vuotta sitten. Nykyään ei osata ennustaa edes kuukauden säätä.

    • näinhänsemenee

      Eihän sodat yms. johdu kristinuskosta, joka ainut uskonto joka uskoo raamatun kertomuksiin ja Jeesukseen. Päinvastoin kuten ne maat, joissa kristinusko on valatauskonto ovat rauhaa rakastavia maita. Venäjä, jossa ei juuri uskonnollista toimintaa ja islamistiset maat ovat olleet jatkuvasti tavalla tai toisella sotajalalla. Kaikki islamistiset maat uhkaava Israelia, koska koraanissa mainitaan että Israel on tuhottava. Se on lähtökohtaisesti sotaa haluava uskonto. Liekö se evoluutiota vai mitä.

      • onkokaikkisatua

        Jos kala, jota väitetään ihmisen aluksi, olisi noussut vedestä maalle, niin sehän olisi kuollut ennekuin se olisi oppinut nussimaan toisen kalan kanssa. Sen olisi pitänyt muuttua nisäkkääksi muutamissa sekunneissa. Lisäksi sen olisi pitänyt kasvaa kenties vuosia sukukypsäks eli tulla naimaikään. Jos raamattu on ateistien mielestä satua, niin em, se vasta satua onkin. Tosin kaikki on Jumalalle mahdollista.


      • Pakana

        Kommentti, jossa väitetään, etteivät sodat johdu kristinusosta, osoittaa miten matalaohtaista porukkaa on olemassa. Entäpä Israelin touhut Lähi-Idässä, mistä ne ''jumalan luvatun knsan'' toimet sitten ovat merkkinä. Entäpä ristiretket. Venäjällä uskontoa harjoitetaan tosi hartaasti, Putinia myöten....Lista on loputon.

        Ateismi on ainoa oikea, tieteeööisesti todistettu aatesuunta!


      • israelonsyytönsotiin

        Israel vain puolustaa islamistien aiheuttamaa vastarintaa ja sotaa vastaan. Lähtökohtaisesti Israel ei aiheuta sotaa,j os sitä ei uhkailla. Kannattaa lukea Koraania, niin selviää kuka tai ketkä haluavat sotia. 300 miljoonan arabimaailma on yrittänyt tuhota Israelia, mutta ei ole onnistunut siinä eikä tule onnistumaan , koska Israel on Jumalan suojeluksessa.


    • realistiateisti

      Nykytekniikalla mitattina maapallon kiviaines alkoi jähmettyä 4,4–4,6 miljardia vuotta sitten.
      Raamatussa vääristellään maapallon iäksi 6000 vuotta.
      Suomussalmella on ollut ihmisasutusta yli 10000 vuotta sitten.

      • täyttäsoopaa

        Eihän se näin ole.


      • liyfli

        Voihan ollakkin että Suomussalmella on ollut joku korpikommunisti jo ennen ihmisen luomista.


    • thejapantimes

      Stone tools 2.1 million years old unearthed in China suggest human kin left Africa earlier than thought

    • Ikuisuus

      Kyllä evoluutio on totta. Se on osa suurempaa suunnitelmaa ja toteutumista jota ihmisen järki ei koskaan kykene ymmärtämään. Raamatun puheet Jumalasta taivaassa ovat ihmisen itsensä keksintöä. Jokin korkeampi ihmisen käsityskyvyn ylittävä voima on universumissa olemassa, ihminen on sen selittämiseksi kehittänyt uskonnot. Ei siinä sinänsä ole mitään pahaa. Se antaa ihmiselle lohtua ja auttaa hyväksymään oman rajallisuutensa, syntymän ja kuoleman. Raamatun sanat maasta olet sinä tullut ja maaksi pitää sinun jälleen tuleman kertoo aika paljon kun sitä pohtii syvällisemmin. Se koskee kaikkea elollista koko universumissa. Olemme atomeja ja se ei koskaan muutu eikä häviä. Sitten kun aurinko loppuvaiheessaan laajetessaan nielaisee maapallon ja maailmanloppu on totta ja elämä siinä muodossa kun me sen tunnemme häviää atomimme jatkavat silti olemassaoloaan universumissa. Siinä mielessä olemme kuolemattomia. Jokainen saa uskoa mitä haluaa, annetaan kaikille rauha ja oikeus omiin ajatuksiinsa ja uskomuksiinsa. Myös niille jotka sen yrittävät muilta kieltää ja selittää vain omaa totuuttaan. Rauhaa kanssaihmiset.

      • vähäsekavaaajattelua

        Vaikka edellä ensin väitetään että evoluutio on totta, niin samalla väitetään, että korkeampi voima on olemassa joka on kaiken takana. Eikö se tarkoita sitä, että se voima on Jumala. Ei kristinusko ole ihmisen keksintö vaan Jeesuksen ilmoitus Jumalasta, Isästä, josta hän tuli maailmaan kertomaan pelastaakseen kaikki häneen uskovat.


      • nussimallaelämää

        Vain nussimalla syntyy ihmiselämää. Kaikki elämän eväät on mikroskooppisessa siittiösolussa, jota ei paljaalla silmällä voi nähdä. Miten se on mahdollista. Ihminen ei kykene tekemään yhtään siittiötä, vaikka osaa hajottaa atomin ja sen osatkin. Olisko jo aika uskoa, että Jumala on kaiken luonut mikä elää ja luo edellytykset elämälle ja sen jatkuvuudelle. Ateistit puhuvat täyttä paskaa.


      • Ikuisuus
        vähäsekavaaajattelua kirjoitti:

        Vaikka edellä ensin väitetään että evoluutio on totta, niin samalla väitetään, että korkeampi voima on olemassa joka on kaiken takana. Eikö se tarkoita sitä, että se voima on Jumala. Ei kristinusko ole ihmisen keksintö vaan Jeesuksen ilmoitus Jumalasta, Isästä, josta hän tuli maailmaan kertomaan pelastaakseen kaikki häneen uskovat.

        Ei siinä ole mitään sekavaa ajattelua, päinvastoin. Eivät evoluutio ja sen alkuun saattaneen korkeamman voiman olemassaolo sulje toisiaan pois ymmärrätkö? Ja onko se korkeampi voima Jumala? Voisiko se ollakin Allah tai joku muu muitten uskontokuntien palvonnan kohde, buddha kenties? Tai jokin muu voima? Kuka on oikeassa? Islamin mukaan kristinuskovaiset ovat vääräuskoisia. Ja kristinuskovaisten mukaan islaminuskoiset ovat vääräuskoisia. Vaikka kristinusko onkin ihmisten lukumäärässä mitattuna suurin uskonto ovat he kuitenkin muihin uskontoihin ja uskonnottomiin yhteenlaskien verrattuna vähemmistössä maailmassa. Mikä on totuus? Jokainen väittää toista.


    • evoluutioonhumpuukia

      Evolutio ei ole koskaan pystynyt selvittämään eikä tule kykenemään mitä elämä on ja miten ja mistä se on saanut alkunsa. Mikä on henki ja sielu joka ihmisessä on. Mistä ne ovat tulleet ja mihin ne häviää kun kuollaan. Kaiken luomisen takana täytyy olla jumala. Se ei ole kemiaa eikä atomeja pelkästään ilman henkeä ja sielua. Ihminen luulee kemian avulla pystyvänsä selittämään elämän, Vaikka tiedetään hyttysen ja kusiaisen kemiallinen koostumus ei ihminen voi synnyttää niihin elämää. On järjen köyhyyttä uskoa evoluutioon. Ihminen ei tiedä elämän synnystä eikä kaukaisesta miljardien valovuosien päässä olevasta avaruudesta yhtään mitään eikä tule tietämään. On pakko uskoa että Jumala on luonut kaiken ja eikä totuus muutu miksikään vaikka . Kuten edellä on kirjoitettu raamatun ennustuksista on pakko uskoa että Raamattu on totta. Raamatun ovat kirjoittanee ihmiset Jumalan Pyhän Hengen välittämänä. Jumala antoi ainoan poikansa jeesuksen kertomaan itsestään, jotta ihmiskunta pelastuisi kadotukselta. Kannatta katso TV7:ää niin ymmärtää mistä kristinuskossa on kyse. Sitä pidemmän aikaa seurattuaan ateistinkin mieli ja käsitys totuudesta takuulla muuttuu.

      • mietinvaanettä

        No entäs ne uskonnot jotka eivät tunnusta jumalaa ja ristiä? Nekin julistavat samaa asiaa eri paketissa, ovatko ne väärin uskottu? Eikö heidän uskonsa ole aitoa ja oikeaa? Ovatko he tuomitut ikuiseen kadotukseen josta kristinoppi julistaa? Miksi jumala sitten sallii tämän tapahtuvan jos hän haluaa pelastaa koko IHMISKUNNAN kuten mainitsit? Miten selität tämän? Ei riitä nyt se että tutkimattomat ovat herran tiet eikä muut naiviudet. Ja miten selität ihmiskunnan alkuuntulon Aatamista ja Eevasta jotka saivat poikia ja tyttöjä? Kenen kanssa he lisääntyivät? Eivät kai keskenään, raamattuhan kieltää sukurutsauksen kuolemansyntinä. Ja joku kristinuskon haarahan kieltää sen television omistamisen saati katselun, mitä tämä on?


      • vunteeraaja

        Tuotakin miettini minkälainen elin on ihmisen sielu, ihmisen mieli ?. Siihen voisi viisautta ja terveyoppia lukeneet älykkäät vastata. Toistan että usko todentuu juuri näissä elimissä ja evoluutio on se joka vie junaa eteenpäin.


      • näinhänsemenee

        Jeesus on tutkitusti ainoa ihminen, samalla Jumala, joka ei elinaikanaan tenyt syntiä eikä virheitä. Asiaa on tutkittu jo 2000 vuotta. Sen luulisi riittävän selittmään sen, että raamattu on totta ja virheetön. Krtistinuskosta on tehty yli tuhat väitöskirjaa. Kukaan ei ole voinut todistaa tieteellisestikään sitä vääräksi tai virheelliseksi. Jeesus on ylivoimaisesti kaikkien aikojen tutkituin henkilö. Se myös selittänee, että kristinusko on oikeassa ja Jumala on se mitä Jeesus ilmoitti.


      • piruvoipilatakaiken
        mietinvaanettä kirjoitti:

        No entäs ne uskonnot jotka eivät tunnusta jumalaa ja ristiä? Nekin julistavat samaa asiaa eri paketissa, ovatko ne väärin uskottu? Eikö heidän uskonsa ole aitoa ja oikeaa? Ovatko he tuomitut ikuiseen kadotukseen josta kristinoppi julistaa? Miksi jumala sitten sallii tämän tapahtuvan jos hän haluaa pelastaa koko IHMISKUNNAN kuten mainitsit? Miten selität tämän? Ei riitä nyt se että tutkimattomat ovat herran tiet eikä muut naiviudet. Ja miten selität ihmiskunnan alkuuntulon Aatamista ja Eevasta jotka saivat poikia ja tyttöjä? Kenen kanssa he lisääntyivät? Eivät kai keskenään, raamattuhan kieltää sukurutsauksen kuolemansyntinä. Ja joku kristinuskon haarahan kieltää sen television omistamisen saati katselun, mitä tämä on?

        Se on Piru, joka hääräilee joka paikassa ja yrittää pilata kaiken minkä Jumala on saanut aikaan ja nähnyt hyväksi ihmisille. Sen takia Jumala lähetti Jeesuksen, jotta kaikki säästyisivät paholaisen touhuilta. Edellytyksenä on, että uskoo Jeesukseen, jonka kautta ja ainoastaan, ihminen voi päästä Isän luo taivaaseen.


      • Kysäisen_vain

        Evoluutio ei ole edes koskaan yrittänyt selittää elämän syntyä, koska se ei kuulu evoluutioon vaan abiogeneesiin. Evoluutio ei myöskään ole kosmologiaa, joka pyrkii selittämään kaiken olevaisen syntymistä. Evoluutio pyrkii selittämään vain elollisen sopeutumista olojen muuttumiseen, jotta lajin jatkuminen olisi mahdollista.

        Olisi muuten mukava nähdä, miten ilman evoluutiota selitätte esimerkiksi virusten ja bakteerien muuntumisen, mikä voi tapahtua ihmisen eliniän sisällä, tai olioiden lajiintumisen, mitä on jatkuvasti meneillään.


    • taitaamennäylihilseen

      Selittäkää ateistit mistä tulee elämä kun kaksi ihmistä nussii toisiaan ja siitä syntyy elävä ihminen. Jos ,niinkuin te väitätte, elämä on pelkkää kemiaa niin teidän täytyy tietää mitä silloin tapahtuu kun siittiösolu ja munasolu hedelmöittyvät. Esittäkää kemiallinen kaava siitä ja vielä lisäksi mistä siihen tulee henki ja sielu. Lisäksi miten perintötekijät voivat siirtyä niin pienissä soluissa ja siittiöissä. Perintötekijäthän voivat siirtyä monen sukupolven takaa. Miten ne on tallennettu esim. siittiösoluun. Olisi kiva tietää tieteellinen selvitys ja nähdä se kemiallinen kaava, jonka mukaan kaikki toteutuu.

      • P.Akana

        Kato vitun googlesta ja youtubesta, sieltä nämä asiat löytyy ihan rautalangasta väänneettynä. Mutta vastaapa sinä muutamaan kysymykseen:
        -Missä se jumala luuraa?
        -Miksi ne Jeesuksesta ja kumppaneista kirjoitetut sadut on tieteen voimin ajoitettu ihan eri ajalle kuin sen on väitetty eläneen?
        -Kuka sinne taivaaseen lopulta pääsee kun lestadiolaiset, adventistit, kristityt, juutalaiset? katolilaiset, islamilaiset ja lukemattomat muut hihhulijoukkueet ilmoittavat että VAIN HE ovat sitä taivaskansaa, eikä sinne muilla ole asiaa?
        -Pääseekö pikkupoikien peräreikeleitä avartava katoloilainen pappi taikka rauhayhdistyksen saarnamies helpommin taivaaseen kuin nuhteettomamsi koko elämänsä elänyt ateisti?
        -Jos ei usko jumalaan, uskooko jumala kuitenkin minuun koska olen jumalan luomus?
        Muitakin kysymyksiä olisi, mutta tuossa muutama nyt pahimpaan hätään.


      • parempiuskoajumalaan
        P.Akana kirjoitti:

        Kato vitun googlesta ja youtubesta, sieltä nämä asiat löytyy ihan rautalangasta väänneettynä. Mutta vastaapa sinä muutamaan kysymykseen:
        -Missä se jumala luuraa?
        -Miksi ne Jeesuksesta ja kumppaneista kirjoitetut sadut on tieteen voimin ajoitettu ihan eri ajalle kuin sen on väitetty eläneen?
        -Kuka sinne taivaaseen lopulta pääsee kun lestadiolaiset, adventistit, kristityt, juutalaiset? katolilaiset, islamilaiset ja lukemattomat muut hihhulijoukkueet ilmoittavat että VAIN HE ovat sitä taivaskansaa, eikä sinne muilla ole asiaa?
        -Pääseekö pikkupoikien peräreikeleitä avartava katoloilainen pappi taikka rauhayhdistyksen saarnamies helpommin taivaaseen kuin nuhteettomamsi koko elämänsä elänyt ateisti?
        -Jos ei usko jumalaan, uskooko jumala kuitenkin minuun koska olen jumalan luomus?
        Muitakin kysymyksiä olisi, mutta tuossa muutama nyt pahimpaan hätään.

        Ei Jumala ole pilven reunalla istuva ukkeli, vaan henki joka on kaikkialla ja aina. Sinulla on väärät tiedot kristinuskon historiasta. Kannattaa tutustua tarkemmin. Lue raamattua niin kaikki selviää. Kaikista asioissa löytyy aina erilaisia näkemyksiä. Jokainen ajattelee ja saa ajatella niinkuin haluaa. Jokainen luulee olevansa ja haluaa olla oikeassa. Suomalainen ei usko ennenkuin näkee. Tunnettu muusikko Juice Leskinen, joka oli ateisti, vitsaili kuolemallakin sanoen, että hän haluaa nähdä sen kun se tulee. Ei Kaikki ole selitettävissä järjellä. Näin ollen kaikesta on ja saa olla omia käsityksiä. Uskonto on aina uskonto ja siihen saa uskoa ken haluaa. Ei tiede pysty koskaan selittämään maailman kaikkeuden ihmeitä ja se on hyvä niin. Elämä olisi aika tylsää jos ihminen ja tiede voisi todistaa kaikki elämään liittyvät asiat. Ihmisen järki riitä eikä tule riittämään kuin erittäin pieneen osaan siitä mitä elämä on ja mikä maailman kaikkeus on.


      • P.Akana

        Jäikö tässä nyt vastaamatta noihin kysymyksiin?


      • kysyyvitutongoogle

        Missä mahtaa olla se vitun google ja youtube, josta se rautalankamalli löytyy. Kun selvität tämän ymmärrettävästi niin saat takuulla vastauksen kysymyksiisi.


      • tämäontotuus
        P.Akana kirjoitti:

        Kato vitun googlesta ja youtubesta, sieltä nämä asiat löytyy ihan rautalangasta väänneettynä. Mutta vastaapa sinä muutamaan kysymykseen:
        -Missä se jumala luuraa?
        -Miksi ne Jeesuksesta ja kumppaneista kirjoitetut sadut on tieteen voimin ajoitettu ihan eri ajalle kuin sen on väitetty eläneen?
        -Kuka sinne taivaaseen lopulta pääsee kun lestadiolaiset, adventistit, kristityt, juutalaiset? katolilaiset, islamilaiset ja lukemattomat muut hihhulijoukkueet ilmoittavat että VAIN HE ovat sitä taivaskansaa, eikä sinne muilla ole asiaa?
        -Pääseekö pikkupoikien peräreikeleitä avartava katoloilainen pappi taikka rauhayhdistyksen saarnamies helpommin taivaaseen kuin nuhteettomamsi koko elämänsä elänyt ateisti?
        -Jos ei usko jumalaan, uskooko jumala kuitenkin minuun koska olen jumalan luomus?
        Muitakin kysymyksiä olisi, mutta tuossa muutama nyt pahimpaan hätään.

        Kaikki on ajoitettu ihan oikein. Kaikki on tutkittu tuhansia kertoja ja niistä on totorin väitöskirjoja satoja ellei tuhansia. Taivaaseen pääsevät kaiki jotka tunnustavat, että Jeesus on Herrani. Itse Jeesus on todennut tämän. Jeesus sanoi: Kukaan ei pääse Isän luo muutoin kuin minun kauttani. Jumala uskoo sinuun ja rakastaa sinua. Sinun täytyy tehdä samoin päästäksesi taivaaseen. Sama koskee katolilaista papia ja kaikkia ihmisiä.


    • Trollilleterkkuja

      Mikä oikeuttaa tällaisten ko. kommentoitavaa asiaa tieteellisesti selventävien nettilinkkien poistamiseen Suoli24 kommenttiketjuista?
      Toisekseen mukava huomata, että kalikka kapsahti trollin nilkkaan!

      Asiaan takaisin:
      https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Maan_historia

      • kahelointiataas

        Kukahan kaheli, ( trollilleterkkuja), lienee asialla. Ei kannata jatkaa.


    • eikämaksamittää

      Minulla on lähistöllä jumalatottoman suuri kivi, jota käyn aina pokkuroimassa. Se on auttanut kun oekeen ottaa ohtaan. Sehi on evoluutiota.

    • minätäältämaasta

      Evoluutioteoria sekä on että ei ole totta.Elämän kehityskaareen kuuluu mm. ettei yksikään yhdenkään planeetan valtalajeista pysty selittämään mitä on kaiken takana,koska valtalajit vaihtuvat vuorotellen kullakin planeetalla,joilla elämää on.Kaiken keksijälle ei siis riittänyt se,että Hän leikittelee mittakaavoilla.Sanoin tämän ensimmäisenä,mutten viimeisenä :)
      Elämää syntyy ja kuolee koko ajan meidänkin galaksissa,mutta älkööt tämäkään saattako meitä murheellisiksi.Oikein ymmärrettynä evoluutio EI OLE Raamatunvastaista.Ps. en ole robotti.

      • Huuhaapalkinnot

        Skepsis tuplapalkittu luomisoppi


    • vesikävelijä

      Ihminen on sian ja lehmän risteytys. Se on selvinnyt tutkittaessa insuliiniä. Ainoastaan sian ja lehmän insuliinillä voidaann korvata ihmis insuliinin puutetta. Lisäksi asiasta on perimätietoa; miestä on kutsuuttu siaksi ja naista lehmäksi, aiakin täällä Hyrynsalmen seurakuntalaisten keskuudessa.

    • kiinnostaatietää

      Onko se sika pannu lehmää. Tuntuu vähän oudolta. Onko se tapahtunut ns. lähetyssaarnaajan asennossa vai missä.

      • sikoa

        Tietysti sika on pannu lehmää kun lehmä on naaras.


    • Lehtori_Iiris_Tissi

      Lähetyssaarnaaja-asento sai nimensä viime vuosisadalla, kun suomalaiset evankelistat matkustivat viemään sanaa afrikkaan. Siellä he havaitsivat, että paikallinen väestö panee niinkuin koirat -takaapäin kontallaan. He pyysivät mustan miehen vaimoa lainaan ja näyttivät oikein kädestä pitäen ambomaan asukkaille krsitillisen naima-asennon. Kyläläiset seurasivat toimitusta haavia auki ja tämä sanoma menikin perille kansaan paremmin kuin jumalan sana. Lisäksi kyliin alkoi syntyä normaalia vaaleaihoisempia lapsia, jotka saivat kasteessa nimen: Toivo, Usko, Martti (Ahtisaaren mukaan muuten) jne.

    • Tipahtaareunalta

      Minä kyllä uskon että ihmiskunta on vain 6000 vuotta vanha. Ja että maapallo on litteä. Kyllä se näin täytyy olla.

    • kaikenlaistapahaa

      Miksi pitäisi päästä taivaaseen? Mikä hyvä siellä sitten on jos kaikki ei pääse? Miksi uskovat sinne haluavat eikö taivaspaikat pitäisi antaa toisille kärsiville ja syntisille eikä itsekkäästi sinne hamuta? Itsekkyys taas huipussaan kyllä. Mutta niinpä se on uskovaisilla aina ja kaikessa niin maanpäällä kuin taivaassa minä minä minä.

    • P.AkanaX

      Vain täysi tonokki uskoo näihin jeesus-ja taivashöpinöihin. Kuoltuaan ihminen palaa ihan samaan tilaan kuin ennen syntymäänsä, täyteen tiedottomuuteen, josta maatuu jälleen maaksi. Mitään erityistä ''sielua'' ei ihmisellä ole, tyhjää paskaa koko sielusta ja sen lentelystä taivaaseen puhuminen!

      Miksi muuten kristittyjen mielestä muslimit eivät pääse paratiisiin vaan vain juuri kristityt ja heistäkin omasta mielestään jotkut lestat, adventistit jne? Taitaa olla niin, että se on juuri minä ja kaltaiseni jotka pääsevät taivaaseen, ei kukaan muu. Ja miten voi muka joku katolinen taikka lesta päästä taivaaseen vaikka on juuri nussinut pikkupoikia ja muutenkin käyttänyt lapsia hyväksi? On se ihme juttu saatana!

      • tyhmääväittelyä

        Kannattaa lukea raamattua niin kaikki selviää. Luuleeko kirjoittaja olevan ainut oikeassa oleva kun kristittyjä on 2,5 miljardia. Raamattua on tutkittu 2000 vuotta eikä siitä ole löydetty virheitä.


      • eiseykxjeppe

        Joku suuri ja mahtava on tämän kaiken takana ja se selviää meille joskus. Teidän aivot ei voi sitä tajuta.


      • AteistiX

        Voi helevetti teitä typeryksiä. Mistä teitä oikein tulee.


    • Tiernapoika

      Mitenkähän se, kun on ajankohtainen Jeesusen synttäri juhla päivä lähellä , niin mitehän hän on saanu alakusa. Onkose ollu normaalia evoluution aikaan saamaa , vai onko se sitä pyhänhengen siittämmää. Siitä on niin kaun ja eikös ne tuhaviissattaa luvulla ruvennu näitä muistelointia kirjottammaan ja sitä käännelty jos mihin malliin. Ei taida olla varmuutta kellään. Lieneekö kettää muita siinny siitä pyhästä hengestä?.

      • Evankelium

        Ei kai Jeesuksen historiallisuuttaan edes ateistihistorioitsijat kiistä. Hän syntyi n. 2000 vuotta sitten Beetlehemissä, aivan kuten vanhassa testamentissa oli kirjoitettu. Ja hän syntyi Daavidin jälkeläisestä, eli Mariasta. Mutta koska hän oli Jumalan Poika, joka tuli ihmiseksi, syntyi hän Pyhän Hengen vaikutuksesta.

        Jeesuksen syntymä oli ilosanoma siitä, että Jumalalla oli hyvä tahto ihmisiä kohtaan. Hänen hyvä tahtonsa kuitenkin ilmeni varsinaisesti Jeesuksen kuolemassa. Jeesus nimittäin sovitti ristillä syntimme. Hän kuoli siis syntiemme tähden ja nousi ylös kuolleista kuoleman voittajana, jotta mekin saisimme elää yhdessä hänen kanssaan. Kuolema on siis voitettu ja syntimme sovitettu. Tämä on se ilosanoma jokaiselle, joka uskoo Jeesukseen.


      • PastoriPaavoPerkele

        Aivan, se jumalan hyvä tahto tosiaan ilmenee esim. katolilaisten pappien suorittamana pikkulasten nussintana. Myös muut uskontojen varjolla tehdyt väkivallan ja vihan teot ilmentävät jumalan rakkautta ja ihmiskuntaa kohtaan.

        Voe kyrwäbn syylä teitä tonokkeja!


    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6629
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4283
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      271
      2700
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2060
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1588
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1417
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1121
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1117
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1084
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1041
    Aihe