Pietarin feikkipoliisit

hämmästynyt

Netissä vakavasti otettavilla sivuilla varoitetaan kääntymästä poliisin puoleen ja etenkään luovuttamasta passia poliisille ! Kun asiallinen miliisi lakkautetttiin v.2011, feikkipoliisi on siis lähinnä korruptoitunut koriste, mutta kenen puoleen siis hädässään täytyy kääntyä ?

6

117

  Vastaukset

  • Täh?

  • Liikennepoliisille ei koskaan saa passiaan antaa, ajokortti, rekisteriote ja mahdollinen kansainvälinen ajokortti kyllä.
   Järjestyspoliisille passi, jos mukana, pitää antaa jos kysyvät. Tosin jos passi hotellin respassa, hotellikortti tai passin ja viisumin kopio riittää. Voivat soittaa hotellille ja varmistaa että passi on hyvissä käsissä ja millä asialla maassa olet.
   Viime vuosina Venäjällä korruptiota ainakin yritetty kitkeä ja lahjuksia keränneet/keräävät poliisit saavat potkut välittömästi jos kiinni jäävät.

  • Siis, hotellihan sitä ei tiedä millä asialla olet venäjällä. Passin tiedot kirjataan koneelle maahan tullessasi passitarkastuksen yhteydessä . Hotelli tai muu majoittaja on velvollinen hoitamaan rekisteröitymisesi, jos olet pitempään kuin 7 päivää / 7 arkipäivää maassa (tästä löytyy erilaisia tietoja netistä).

   Suomalainen jos ei tunaroi, poliisi ei kysele missään kadulla passia. Ja tosiaan , passin kopio riittää useassa maassa. Joissain maissa se pitää lain mukaan olla mukana mutta jos maa on epäturvallinen.. Poliisikin ymmärtää että silloin ei passia mukana pidetä ettei sitä varasteta.

   Onko passi milloinkin hyvä tai parempi jättää vai ottaa mukaan, sitä saakin aina pohtia.

  • Se noissa miliiseissä on ikävää, että kun huomaavat että suomalainen, ja joudut niiden kanssa jotain selvittelemään. Niin yleensä ne jopa haluavat että "asiakas" joutuu ikävyyksiin. Eli älä odota mitään palvelualttiutta. Enemmänkin ne haluavat ymmärtää asiasi väärin, eivätkä vastaa kun kysyt jotain. He luovat sellaisen pelon ilmapiirin, ja haluavat saada sinut pelkäämään. He pitkittävät asian selvittämistä tahallaan, jotta aikaasi menee hukkaan. Lopulta kun pääset niistä pihdeistä, et edes tiedä mistä syystä siinä olit, ja miten yhtäkkiä pääsetkin tilanteesta pois. Heillä on tarkoitus saada suomalaiselle "asiakkaalle" jäämään pelon ilmapiiri, ettei Venäjällä koskaan voi olla varma vapaudestaan, varsinkaan jos on suomalainen. Venäjällä ei yksinkertaisesti haluta, että suomalaiset alkaisivat hypätä siellä solkenaan. Tällä pelon ilmapiirillä pidetään huoli siitä, että vain harvat suomalaiset matkustelevat Venäjälle, harvakseltaan. Se on tämän asian tarkoitus.

   Toki venäläinen kansanluonne sopii miliisille varsin hyvin. Venäjällä ei arkailla käyttää valtaa, ja heikommassa asemassa olevia sorretaan hyvin helposti. Eikä venäläinen tunne minkäänlaista sääliä eikä empatiaa heikommassa asemassa olevaa kohtaan, vaan enemmänkin jopa sadistisesti nauttii siitä että saa kyykyttää heikommassa asemassa olevaa.

   Perusvenäläinen luonne on karrikoiden sellainen, että maassa makaavaa potkitaan ja viedään rahat. Mutta sitten kun joku itseä voimakkaampi henkilö tulee uhittelemaan, niin juostaan heti karkuun. Venäläinen ei ole jalomielinen, vaan enemmänkin julma ja epäoikeudenmukainen.

  • Venäjällä on kaikki feikkiä, Putinin naamaa myöten.

  • Laitappa linkki sille "vakavasti otettavalle" sivustolle niin tutkitaan asia!

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ei näin Lidl! Ei! Ei! Ei!

   Voi ei. Älkää lähtekö tähän leikkiin! Ei mitään sovelluskorttipeliä! // Lidl aikoo tuoda asiakkailleen etukortin – bonuksista ei vielä tietoa // http
   Maailman menoa
   183
   4470