MITÄ MINÄ SANOIN!!

Ei kahta sanaa. Viimeinen luvunlasku oli ylipitkä ja tästä olen 100% varma.
Eli Wilder voitti tyrmäyksellä.

Wilder ei menettänyt MM-vyötään, koska tuli ratkaisematon, mutta kuten sanottu, Wilder voitti tämän tyrmäyksellä.
Ilmoita


Sen verran vielä sanon tuosta ottelusta. Rehellisyyden nimessä täytyy sanoa, että en olisi uskonut, että Furylle joudutaan laskemaan lukua kaksi kertaa ottelun aikana, mutta niin vaan kävi. Ja tosiaan tuon viimeisen luvunlaskun jälkeen Wilderin käsi olisi pitänyt nostaa ylös tyrmäysvoiton ansiosta, mutta onhan näitä jo niin paljon nähty, että ei jaksa hämmästyä mistään.

Hyvä Fury kyllä oli, kun otetaan huomioon hänen ongelmansa menneenä 1-2 vuotena, hatunnoston arvoinen suoritus joka tapauksessa.
Ilmoita
Katsoitko edes ottelua????

Furyllä oli koko ottelun ajan varaa jopa pelleillä.
Erista Furylle 10 Wilderille 2
Eikä siinä mitään tyrmäystä ollut, Fury rauhassa odotteli tuomarin laskemista, Wilder teki tilanteessa taktisen virheen, koska hän ei mennyt suoraan puolueettomaan kulmaan, laskeminen aloitetaan vasta kun vastustaja on puolueettomassa kulmassa.
1 VASTAUS:
Mitä?? Fury makasi kanveesilla selällään takaraivo kanveesissa kiinni tajuttomana, eikä ollut tyrmäystä. Ei liene kannata tällaiselle kaverille enempää kommentoida.
+Lisää kommentti
Ärsyttävintähän tässä on sinun narsistisen ulinasi jatkuminen. Tosin olisit keksinyt keinon selittää olleesi oikeassa, kävipä matsissa sitten miten hyvänsä.

Wilder oli kyllä yllättävän hyvä, Fury ei missään vaiheessa päässyt kunnolla möyhentämään häntä, eikä Wilder väsynyt. Mutta ihmekös tuo, kun Wilderin kanssa ei ole varaa ottaa pientäkään riskiä.
Fury pomppasi taas molemmista kellahtamisistaan ylös kuin vieteriukko, kuten aiemmatkin kaksi kertaa urallaan.
Ilmoita
Joo, näkee selvästi iltasanomissa ja iltalehdessä olevista kuvista Furyn tilan, täysin ulkona tästä maailmasta. Vääryyshän se olisi ainakin ollut, jos Wilder tämän olisi hävinnyt.
2 VASTAUSTA:
Nyrkkeilyn säännöissä ei anneta pisteitä ulkonaolosta, jos se ei johda tyrmäykseen.

Mutta ei Fury niin pahasti ulkona ollut, minkä näki siitä, että nousi kuitenkin niin nopeasti ja alkoi heti lyömään takaisin kovaa, jopa vieden loppuerän nimiinsä.
Se, että sulkee silmät ja makaa pari sekuntia pötköllään, ei ihmeempiä kerro. Totta kai siinä mielessä ulkona oli, kun tuli lattiaan lyödäksi, mutta ei siis varsinaisesti kuutamolla.
Kyllä nuo lattialyöti erät on tavallisesti 10-8 eriä , niin tässäkin ottelussa.
Katsoin nuo kortit , niin molemmat erät joissa Tury oli lattiassa meni kaikilla 10-8 Wilderille. Eli ilman noita torkkutuokioita Fury olisi voittanut. Kokonaisuutena suht ok tuomio. Monessa muussa maassa oman maan poika olisi voittanut , koska nuo alkupuolen erät olivat kuitenkin suht tasaisia.
+Lisää kommentti
Katoin ottelun livenä. Kyllä tuomari nyt auttoi Furyä vähän liian paljon, tuollaisessa tilanteessa kun mies menee rankana takaraivolleen, ei yleensä aleta maassa makaavalle laskemaan lukua, vaan tuomari puistaa käsiään tyrmäyksen merkiksi, kuinkahan moneen tuomari kerkes laskea, ennenkuin Fury nousi ylös? Eikö tyrmätyn pidä nousta ylös samantien ja sitten tuomari alkaa laskea, jos kaikille makaaville pitää laskea lukua sehän on aivan kahjoa touhua, (Eihän Adonis Stevensonillekaan laskettu lukua eilen kun makasi nurkassa Gvodsykin tyrmätessä?)
Ja kuinka hidasta laskemista ja vielä kun Fury seisaaltaan katseli missä ollaan, tuomarin VIIMEISTÄÄN olisi pitänyt lopettaa matsi, eikä alkaa kysellä Furyltä pystytkö jatkamaan, no toki pystyy kun annetaan aikaa selvitä iskusta. luvunlasku oli erässä 12 ja petattiinko tässä uusinta matsia
ja annettiin Furylle mahdollisuus selvitä 12 erä loppuun.
Fury makasi aika tovin liikkumatta maassa ja yleensä matsit loppuu tuollaiseen mutta nyt ei mikä oli väärin. Wilder on moraalinen voittaja vaikka lippistä täytyy Furylle kyllä nostaa, hankala äijä, tyylinä kehässä vetää "käsijarru päälle" ja hankaloittaa mahdollisimman paljon vastustajan

hommia, ei varsinaisesti nyrkkeillä sanan varsinaisessa merkityksessä.
Ilmoita
Huono tuomio. Widerin ois kuulunu voittaa tyrmäyksellä.
Tuossa tilassako ( Ks. kuva alimpana) olevalle pitää laskea lukua?
https://www.is.fi/nyrkkeily/art-2000005918731.html
6 VASTAUSTA:
Tuossa tilassako olevalle? Voi tsiisus. Ei Fury ollut missään tiassa tuossa. Show käynnissä ja tikkana ylöshän se nousi. Ei todellakaan tajuttomana. Ja jos olisi ollut huonossa kunnossa, taju kankaalla niin luuletko vittu nyt ihan tosissasi että sen jälkeen pystyy olemaan täydessä otteluvalmiudessa. DDD
DAIJUMESTARI kirjoitti:
Tuossa tilassako olevalle? Voi tsiisus. Ei Fury ollut missään tiassa tuossa. Show käynnissä ja tikkana ylöshän se nousi. Ei todellakaan tajuttomana. Ja jos olisi ollut huonossa kunnossa, taju kankaalla niin luuletko vittu nyt ihan tosissasi että sen jälkeen pystyy olemaan täydessä otteluvalmiudessa. DDD
Fury piti showta koko ottelun ajan
Tuomio on nyt sinä ja sinä, oliko oikea vai olisiko koko ottelun johtanut Fury pitänyt tuomita voittajaksi.
DAIJUMESTARI kirjoitti:
Tuossa tilassako olevalle? Voi tsiisus. Ei Fury ollut missään tiassa tuossa. Show käynnissä ja tikkana ylöshän se nousi. Ei todellakaan tajuttomana. Ja jos olisi ollut huonossa kunnossa, taju kankaalla niin luuletko vittu nyt ihan tosissasi että sen jälkeen pystyy olemaan täydessä otteluvalmiudessa. DDD
Mikäs vitun mikkihiiri tää daijupelle oikein on. Jos sä et ton vertaa osaa katsoa nyrkkeilijän oikeaa tilaa, tai yleensäkin tietämyksesi nyrkkeilystä on tuota luokkaa, niin alahan pitämään sitä turpaasi kiinni. Kun Fury nousee seisomaan, jolloinka on mennyt jo reippaasti yli 10 sekkaa, niin vieläkin pihalla ku lumiukko. Sen näkee ihan jokainen, joka on vähääkään nyrkkeilyä seurannut.

Ei Furykaan niin tyhmä ole, että alkaisi tuollaisessa kohtaa vetämään showta, koska kyllä sentään hänkin tietää, että ottelu loppuu siihen.

Tuossa tilassa ollut nyrkkeilijä, olis laskettu ulos 99/sadasta, eli kyllä tässä kävi armo oikeudesta Furya kohtaan ja vääryys Wilderia kohtaan. Nyt vaan dumari ei uskaltanut keskeyttää ottelua, joka olisi kaikkien sääntökirjojen mukaan pitänyt keskeyttää.

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

6559685698576 kirjoitti:
Mikäs vitun mikkihiiri tää daijupelle oikein on. Jos sä et ton vertaa osaa katsoa nyrkkeilijän oikeaa tilaa, tai yleensäkin tietämyksesi nyrkkeilystä on tuota luokkaa, niin alahan pitämään sitä turpaasi kiinni. Kun Fury nousee seisomaan, jolloinka on mennyt jo reippaasti yli 10 sekkaa, niin vieläkin pihalla ku lumiukko. Sen näkee ihan jokainen, joka on vähääkään nyrkkeilyä seurannut.

Ei Furykaan niin tyhmä ole, että alkaisi tuollaisessa kohtaa vetämään showta, koska kyllä sentään hänkin tietää, että ottelu loppuu siihen.

Tuossa tilassa ollut nyrkkeilijä, olis laskettu ulos 99/sadasta, eli kyllä tässä kävi armo oikeudesta Furya kohtaan ja vääryys Wilderia kohtaan. Nyt vaan dumari ei uskaltanut keskeyttää ottelua, joka olisi kaikkien sääntökirjojen mukaan pitänyt keskeyttää.
Wilder itse mokasi kun ei mennyt neutraaliin kulmaan, vasta sitten luvunlasku voi alkaa. Kyllä ammattilaisen pitää säännöt tietää. Fury nousi, häntä ei tyrmätty, ottelu oli tasapeli joka on aivan oikea tuomio.

No, varmasti tulee uusintaottelu. Miten siinä käy, en tiedä. Ei tuo Wilder niin hyvä kuitenkaan ollut mitä hehkutetaan. Ei tuollaisella esityksellä Joshualle pärjää. Ei kyllä pärjää Furykään.
Joshua.Rules kirjoitti:
Wilder itse mokasi kun ei mennyt neutraaliin kulmaan, vasta sitten luvunlasku voi alkaa. Kyllä ammattilaisen pitää säännöt tietää. Fury nousi, häntä ei tyrmätty, ottelu oli tasapeli joka on aivan oikea tuomio.

No, varmasti tulee uusintaottelu. Miten siinä käy, en tiedä. Ei tuo Wilder niin hyvä kuitenkaan ollut mitä hehkutetaan. Ei tuollaisella esityksellä Joshualle pärjää. Ei kyllä pärjää Furykään.
Vaikkei mennytkään heti omaan kulmaansa, ei nyt lukua tavata alkaa laskea maassa selällään makaavalle, jos ei heti nousta ylös silloinhan ollaan ottelukyvyttömiä ja julistetaan tyrmätyksi, vai kuinka kauan pitäs odottaa että kaveri nousee ylös? Kyllähän pystyynkin tuomarit keskeyttää aika viisaasti, ettei loukkannuta pahasti, niin miksei sitten tuollasen töötin (2 iskua) jälkeen kun kellahdetaan selälleen makaamaan?
Tuomari toimi aivan oikein. Minä luotan enemmän hänen ammatitaitoonsa kuin sinun. Montako raskaansarjan maailmanmestaruus ottelua sinä olet tuominnut? Tuomari päättää milloin keskeytetään, ei kotisohvalla ottelua katsovat amatöörit.
+Lisää kommentti

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
Kyllä, Dacia on kelpo auto, vähällä rahalla kulkinetta.
Ilmoita
Wilder kyllä lyö kovaa, mutta ei se teknisesti ole mikään kummoinen nyrkkeilijä. Sellaisdia mielettömiä heijareita, yleesä ne lähtee ylähäältä alaspäin. Ja sillähän se on tiputtanut porukkaa. Fury toisti saman mitä teki liskon kanssa. Muutama isku toki perille, mutta ei voimalyönneissä oikeastaan yhtään. Fury veti sellaisen shown ja oli niin avonainen että teknisesti taitavampi nekkaaja olisi kyllä pudottanut tuon. Uusinta jos ja kun tulee niin luulen että mennään silloin enemmän sata lasissa.
1 VASTAUS:
Anthony Joshua voittaa kummatkin, toivottavasti ottelee molempia vastaan. Ensin Wilder, sen jälkeen Fury.
+Lisää kommentti
Luulempa että Fury on onnellinen ja tyytyväinen pääasiassa siitä, että pystyi selviämään koko 12 erää, vaikka loppu oli lähellä, jotkut sanoo, että Wilder teki virheen kun ei heti mennyt omaan nurkkaansa luvunlaskun alkaessa, ehkä luuli ottelun päättyvän noihin kahteen iskuun, syy oli myös tuomarin, kun ei komentanut samantien Wilderiä kädellään omaan nurkkaansa ja luvunlasku oli kummallisen hidasta
ja laskea nyt lukua maassa makaavalle puolitajuttomalle, eikö tuomarin pidä tarkistaa kannattaako lukua ollenkaan laskea ja kun lasketaan eikö tyrmätyn pidä kyetä kuunnella ja katsoa tuomaria?
Vai kenelle tuomari lukua laskee jos maassa makaava ei tajua mitään, tuossa 12 erässä moni asia oli hiuskarvan varassa ja siitä Fury saa olla kiitollinen, eikä hän masentuneelta vaikuttanutkaan ottelun jälkeen.
Kummankaan ottelutyyli ei muutu 2 matsiin mentäessä, jos se nyt toteutuu, minusta se tulee olemaan edelleen vaarallinen vain Furylle, Fury ei varmasti saa Wilderiä tyrmättyä pumpulikäsillään, mutta Wilder kyllä saa, niinkuin nähtiin, Fury on kyllä niin arvaamaton, että voi alkaa ahneuksissaan haastaa Joshuaa, koska sai valtavasti itseluottamusta Wilderin kanssa, Joshuan kanssa rahaa tulisi enemmän ja vöitäkin, mutta Joshuaa Fury ei taatusti voita, tai mistä tietää kun kyseessä on Tyson Fury,
Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

MITÄ MINÄ SANOIN!!

Ei kahta sanaa. Viimeinen luvunlasku oli ylipitkä ja tästä olen 100% varma.
Eli Wilder voitti tyrmäyksellä.

Wilder ei menettänyt MM-vyötään, koska tuli ratkaisematon, mutta kuten sanottu, Wilder voitti tämän tyrmäyksellä.

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta