Jari Lindström

Jalmarin_vanha_vitonen

Millainen on "poliittinen kolmiloikkaja" ja kolmesti kannattajansa pettänyt?

Henkilö, joka on vähintään kolme kertaa loikannut pois omasta tukijoukostaan ja pettänyt siten häikäilemättömästi omat kannattajansa, vain saadakseen itselleen hyötyä. Siihen liittyy kiinteästi häikäilemätöntä ”Hajota ja hallitse”- toimintaa, jota autoritaariset diktaattori-tyypit ovat kautta aikain harrastaneet.

Onko sellaisia Suomessa?
Kertyneen todistusaineiston mukaan sellainen on ainakin ministeri Jari Lindström.

Millä perusteilla juuri hän?
Ministeriksi päästyään, valta tuntui ”nousevan päähän” siten, että hän alkoi käyttämään saamaansa ministerin vaikutusvaltaa häikäilemättömästi omien etujensa ajamiseen. Siihen liittyi epäoikeudenmukaista informaatiota, manipulointia eri päätöstasoilla, näennäisdemokratiaa, epäoikeudenmukaisia päätöksiä ja demokratian ohittamistoimia. Näkyvästi loikkaukset /pettämiset alkoivat oman kannatusyhdistyksen Pohjois-Kymenlaakson Perussuomalaiset ry:n epäoikeudenmukaisella syrjäyttämisellä ja hajottamisella 2015.

Miten se tehtiin?
Ensimmäinen petos
Jari Lindström ilmoitti kesäkuussa 2015, että hän siirtyy jatkuvien riitojen takia juuri perustettuun Kouvolan Seudun Perussuomaiset yhdistykseen, jota ei oltu vielä edes rekisteröity. Missään muualla ei ole sallittu toisen PS-yhdistyksen perustamista samalle paikkakunnalle. Hän sai junailtua vanhan yhdistyksensä syrjäyttämisen uudella syksyllä 2015. Se oli mahdollista vain ministerin arvovaltaa härskisti hyväksi käyttäen. Näin hän petti ensimmäisen kerran oman kannatusyhdistyksensä.

Riitely oli lähinnä tekosyy, jolla saatiin syrjäytettyä kaikki ne, jotta eivät olleet ehdottomasti vain hänen kannattajiaan. Sen seurauksena suurin osa syrjäytetyistä perussuomalaisista pettyi vallan väärinkäyttöön ja jäi kokonaan pois politiikasta. Osa siirtyi Suur-Kouvolan Sitoutumattomiin tai muihin puolueisiin. Näin syrjäytettiin suurin osa vanhan yhdistyksen jäsenistä. Vain pieni osa hyväksyttiin hänen uuden yhdistyksensä jäseneksi.

Toinen petos
Se tapahtui, kun ministeri Jari Lindström petti myös koko Perussuomalaiset -puolueen vuonna 2017 loikkaamalla loikkareita varten perustettuun Siniseen puolueeseen.

Kolmas petos
Se tapahtui, kun hän perustutti itseään varten Kouvolan Siniset. Näin hän petti myös toisen kannatusyhdistyksensä Kouvolan Seudun Perussuomalaiset ry:n.

Tilannearvio joulukuussa 2018?
Tämä häikäilemätön vallan väärinkäyttö sekä hajota- ja hallitse toiminta on estänyt puolueen kasvun ainakin Kouvolassa ja lamaannuttanut toiminnan 2015 alkaen, eikä muutosta parempaan ole tällä hetkellä näkyvissä.

On mahdollista, että ”Sininen ministeri” etsii uutta kohderyhmää. Ensi vaiheessa vaaliliiton toivossa koska sinisten tulevaisuus on toivottoman synkkä.

36

424

  Vastaukset

  • Seuraavaksi Jarppa perustaa Kuusaan punaiset r.y:n. Sillä voi päästä maakuntavaltuustoon ja lopulta demareihin. Ei huono.

   • Päinvastoin kuin paperiliiton vässykä,t ilmailualan väki ei höpötä joutavia, vaan pistävät tehtaan portit kiinni ja lankun luukulle, jos ehdotuksiin ei suostuta:

    https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/268386-lennonjohtajat-lakossa-tanaan-ja-se-vasta-alkua-alalla-liksaa-jopa-10-000-eukk-mutta

    Lennonjohtajat lakossa tänään – Nyt alkaa ”valitettava” lakkojen sarja alalla, jolla tienataan jopa 10 000 €/kk

    (Uusi Suomi 4.1.2019)

    Palvelualojen työnantajat Paltan ja Suomen Lennonjohtajien Yhdistys SLJY:n välistä pitkää työriitaa soviteltiin jälleen torstaina valtakunnansovittelijan johdolla. Ratkaisua kiistaan ei löytynyt, joten aiemmin ilmoitettu minilakko toteutuu perjantaina kello 15–17.

    Paltasta kerrottin aiemmin Kauppalehdelle, että osapuolilla on eriäviä näkemyksiä jo alan nykyisestä ansiotasosta.

    ”Parhaimmat tienaavat yli kymppitonnin kuussa. Ei tämä todellakaan mitään huonosti palkattua porukkaa ole”, Paltan Aarto sanoi.


   • JARPPA valitettavasti lähti lojaalisuudesta väärän miehen kelkkaan eli rukousministerin. Kouvolan sotkuista saa PS syyttää itseään, keskenään riitelevä joukkio ei anna itsestään hyvää kuvaa. Ei puolueessa voi olla monen tien kulkijoita. NYT on ryhdistäydyttävä ja turvat tukkoon. Noudatetaan puolueohjelmaa. Ja piilonatsit pois puolueesta...


   • Kyllä se linström joutaa pois kun kusettaa samalla tavalla kuin sipilän eipä äänestetä Suomen pettureitaa enää....Sinisiä,keskustaa sekä orpoa pirua ;)


  • Eipä ole hepussa hurraamista!

   • Nyt oli linnan juhlissa. Sai jonkun mitalinkin. Itse myönsi että petti äänestäjänsä ja käänsi takkinsa. Itse myönsi että valta sokaisee ja tuo halua olla päättäjä. Itse myönsi ettei päätöksissä jossa mukana ole mitään varmuutta mistään hyvästä kenellekään vaan aika näyttää.

    Miltä tuosta kokonaisuus vaikuttaa?


   • OnkoMissäänJärkeä kirjoitti:

    Nyt oli linnan juhlissa. Sai jonkun mitalinkin. Itse myönsi että petti äänestäjänsä ja käänsi takkinsa. Itse myönsi että valta sokaisee ja tuo halua olla päättäjä. Itse myönsi ettei päätöksissä jossa mukana ole mitään varmuutta mistään hyvästä kenellekään vaan aika näyttää.

    Miltä tuosta kokonaisuus vaikuttaa?

    "Miltä tuosta kokonaisuus vaikuttaa?"

    Vaikuttaa Jari Lindströmiltä


  • Kouvolan Sanomien toimittaja Joonas Heinoselle pisteet asian ymmärtämisestä.

   https://kouvolansanomat.fi/

   "Kouvolalainen kansanedustaja Markku Pakkanen (kesk.) ja kuusankoskelainen työministeri Jari Lindström (sin.) ovat molemmat paikalla puolisoidensa kanssa."

   Kukaan ei halua, kuten ei toimittajakaan että Lindström jotenkin liitetään Kouvolaan.

  • Itse voisin ajatella että kaikki jotka on Jari Lindströmiä äänestäneet on myös vastuussa jossain mielessä kaikesta siitä miten Lindström on toiminut. Minusta olisi hyvin järkevää että äänestäjilläkin olisi joku vastuu. Vaalit pitää saada oikeasti vapaiksi ja avoimiksi. Pitää saada julkiseksi kuka äänesti ketänkin, vai onko joku joka ei kehtaisi sanoa ketä äänesti?

   Tapaus Lindströmin takia tämäkin pitää miettiä. Tätä avoimuutta ei tietysti ainakaan Kokoomus ja Keskusta kannata tunnetuista syistä.

   Mitähän mieltä entinen oikeusministeri Lindström on asiasta? Saako äänestäjilläkin olla oikeuksia siihen että voi luottaa ehdokkaansa puheisiin?

  • Lindström,Suninen ja Korpivaara ovat pahimmat petturit.

  • Lindström, Sipilä, Berner, Mykkänen, Vartiainen. Pahimmat valuvikojen tekijät.

  • "Lindström,Suninen ja Korpivaara ovat pahimmat petturit."

   "Lindström, Sipilä, Berner, Mykkänen, Vartiainen. Pahimmat valuvikojen tekijät."

   Oikeasti noista Lindström ainoa joka käänsi takkinsa ja petti äänestäjät. Esimerkiksi paikallisesti nuo Suninen ja Korpivaaraa taitaa olla ainoita jääräpäitä jotka ei linjaansa muuta kuten muut kähmijät. Valtakunnallisesti taas esimerkiksi Sipilä ja Berner eivät ole pettäneet ketään, ovat toimineet juuri kuten heidän tiedettiin toimivan ja mainittuja valuvikoja tekevän. No Vartiainen sitten on oma lukunsa, pitäähän politiikassa olla sirkuspellekin. Ehkä kannattaisi pohtia millaisella älyllä varustetut äänestävät Sipilää Berneriä ja Vartiaista, Lindströmhän pelkkä huijari ja puhtaasti huijasi äänestäjiä.

  • Vielä muistellaan kaiholla näitä työministerin aikoja jolloin oli työvoimapula. Demari Antin aika voi olla yt~neuvotteluiden ja sos~turvan karsinnan aikaa. Eihän näin hyvää työllisyyttä ja avoimia työpaikkoja ole ollut vuosikymmeniin.... Missä kunnassa persut eivät ole hajonneet sisäisiin riitoihin. Populismi ja valta on aina ollut huono yhtälö. Jo aikanaan Kekkonen kesytti äärivasemmiston ottamalla sen vastuuseen.

   • Aho/Viinanen hallituksen jälkiä parsittiin kauan. Nyt Sipilä/Orpo hallituksen jälkeen sama edessä. Miten on mahdollista että tämä hallitus sai nousukaudella suomalaisten tilanteen näin huonoksi, johonkin he rahat imaisivat. Kaikki tietää että esimerkiksi työttömyystilastot nyt hoidettu näyttämään ihan muuta mitä ne on. Tämän hallituksen aikana kaikki lapsista eläkeläisiin ja siltä väliltä eri elämän tilanteissa saanut tuntea tämän hallituksen toimet melko rankasti.


   • Sipilä on bisnesmies myös pääministerinä. On ajanut lastensa sijoitusyhtiön ja vanhan bisneskaverin Juha Hulkon saamisia oululaiselta biotekniikan alan yritykseltä Chempolikselta yhteensä noin 2 milj. euron arvosta vaatimalla Fortumin johtoa merkitsemään Chempoliksen osakkeita 6 milj. eurolla. Tämä tapahtui syksyllä 2016, jolloin Sipilä hoiti myös valtionyhtiöiden ohjausta. Sen jälkeen tämä ohjaustoiminta siirtyi ministeri Lintilälle.

    Suomen Keskusta on saanut tahran kylkeensä puolueen puheenjohtajan härskistä talousrikollisesta toiminnasta ja tämä tahra vie kannatusta puolueelta myös ensi kevään eduskuntavaaleissa. Myös kaikki muu näkyvä poliittinen toiminta on ollut keskustalaisen aatteen vastaista toimintaa, mikä ei lupaa hyvää vaalimenestystä. Kun vielä Sipilän nikkaroima maakunta- ja sote-hanke kaatuu loppumetreillä, on Suomen Keskustalla ehjä edessä.


  • Niin tai näin ja tapahtunut mitä tapahtunut. Mutta Jari Lindström saanut kuitenkin kaikesta tapahtuneesta ja toimistaan kunniamerkin.

   Joku voisi tietysti kysyä, että mistä tai miksi sai kunniamerkin, se ei nimittäen kovin helposti avaudu. Lähes ainoa mahdollisuus että siksi sai kun tunnollisesti noudattanut Sipilän ajamaa politiikka, mutta silloin ilmeisesti yli 95% kansasta ei kannata tuota kunniamerkin myöntämistä. Tosin kansaltahan ei kysytä kun vaaleissa ja silläkään ei tunnetusti ole painoarvoa, hyvänä esimerkinä sininen menneisyys.

  • Hyvähän se on että mies uskaltaa vaihtaa puolta ja mielipiteitä ymmärryksen lisääntyessä. Tyhmyyttä olisi jäädä jankkaamaan vuosiksi samaa mantraa vaikkei edes itse uskoisi siihen. Hallitus on kuitenkin hoitanut hommansa hyvin, vaikkei ymmärrettävästi saa suurten kansanryhmien kannatusta, jonkun pitää vaan tehdä välillä asiat oikein ja unohtaa äänien kalastelu.

   • AnnBoylyn. Kirjotithan huumorilla, eikö vaan?

    Ranskassa hallitus ei ole hoitanut edes yhtä "hyvin" kun Suomessa. Ja Suomessahan hallitus on vitsi sininisineen ja mitkä tahot oli hallitusneuvotteluissa.

    En edes halua ajatella miten Ranskassa nyt jos siellä olisi toimittu samoin kun Suomessa. Siellä jo paljon pienemmästä melkoista toimintaa.

    https://www.youtube.com/watch?v=-KP7rMiNBew


  • Suurella osalla suomalaisia ei mene koskaan niin hyvin ettei se jokatilanteessa valittaisi. Ja kun valittaa, syy ei koskaan ole itsessä. Syyllisiä ovat Jari, hallitus, hesari, länsimaat, eu, juutalaiset, Soros, markkinatalous...... Löytyisikö heille ihanne yhteisö täältä hieman itään. Palkat, demokratia, lehdistönvapaus, kansalaisliikkeet, asunnot ym. niin korkealla tasolla ettei valituksen aihetta.

   • Jotakin moraalia ja ymmärrystä pitäisi Jarpalla olla. Ovatko voimailun hormonit vieneet Jarpalta suhteellisuuden tajun. Jarppa on ollut Hesarin sivuilla valittamassa sitä, kuinka kovaa on kouluttamattoman ja keskinkertaisen paperimiehen toimia työministerinä saati sitten oikeusministerinä. No tähän ansaan Timo Soini Jarpan johdatteli varmaankin sen suurempia aivoituksia. Lopputulos on murheellinen ajatellen Soinin ja muitten saman lafkan kansanedustajien poliittista tulevaisuutta. Siniset ovat Suomen poliittisen kentän mitättömyyksiä seuraavissa eduskuntavaaleissa. Voidaan puhua Soinin ja muitten sinisten poliittisesta itsemurhasta.


   • Ministeriainesta kirjoitti:

    Jotakin moraalia ja ymmärrystä pitäisi Jarpalla olla. Ovatko voimailun hormonit vieneet Jarpalta suhteellisuuden tajun. Jarppa on ollut Hesarin sivuilla valittamassa sitä, kuinka kovaa on kouluttamattoman ja keskinkertaisen paperimiehen toimia työministerinä saati sitten oikeusministerinä. No tähän ansaan Timo Soini Jarpan johdatteli varmaankin sen suurempia aivoituksia. Lopputulos on murheellinen ajatellen Soinin ja muitten saman lafkan kansanedustajien poliittista tulevaisuutta. Siniset ovat Suomen poliittisen kentän mitättömyyksiä seuraavissa eduskuntavaaleissa. Voidaan puhua Soinin ja muitten sinisten poliittisesta itsemurhasta.

    Jarppa juuri nyt taas munaa itseään telkkarissa.


  • Ei se ole tyhmää tehdä näin vaan äärimmäisen röyhkeää.. kiitos kirjoittajalle!

  • Ehkä kaikkia naurattaa jos käyttää nimitystä puoluetoveri kun kuitenkin kyse hyvin epämääräisestä ryhmästä, mutta siti. Ilmeisesti ministeri Lindström yhtyy puoluetoverinsa sanoihin ja on ylpeä itsestään kuten omista nykyisistä ajatuksistaan toivottaen hyvää joulua kaikille joiden elämään pystynyt vaikuttamaan..

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/53b854bd-684b-4bf7-b115-1248a751564c

   Joku saa kylmät väreet aikaan aina tuossa ministeri Mattilan katseessa, ei voi mitään mutta näin on.

  • Ryhmä, ei siis oikeasti oikea puolue mutta viisi ministeriä hallituksessa menee kansalaispuolueen kanssa vaaliliittoon. Epäilen ettei tämä nauru lopu yöksikään ja unet jää väähiin. Saiskohan ne tuon vaaliiton turvin jo jopa kuusi ministeriä.

   https://kouvolansanomat.fi/uutiset/lahella/ea68c688-da4b-4f59-8f34-9c08a74c1151

   Siis tämä Kouvolan Sanomien julkaisema. Kosari voittaa jo vappu julkaisut. Siniset ja ja kansalaispuole vaalliliittoon. Nyt Lindström tekee paikallisen jytkyn. Koskahan viimeksi on ollut näin hauskaa.

   • Jarppa pelimiehenä varmisti asian, vaikka on muutenkin koko kansan ja tavallisen tallaajan asialla aina ollut itseään säästämättä. Tänä joulunakin varmasti monen työttömän ja eläkeläisen tai muuten vähävaraisen ajatukset on ministeri Lindströmissä.


  • Nyt tapetaan koko Kouvola nauruun, ja Kouvolan maine kasvaa pitkin Suomea päättäjien osalta. Kosarin mukaan muumipappa ilmoittikin uudestaan parin tunnin päästä että nyt ei menekään vaaliliittoon kansalaispuolueen kanssa . Mikähän huomenna on ajatus?

   Onko tämä enää edes totta vai joku Kouvolan Sanomien joulupila Lindströmin kustannuksella. Taisi olla toimituksen pikkujoulut eilen ja sieltä lähti.

  • Kunhan vain kyselen ! Mihin on kadonnut Raul Lehto joka oli ennen vaaleja hyvin
   aktiivinen ja useasti kirjoitteli plakiaatteja paikallisiin Sanomalehtiin ja oli hyvin
   aktiivinen olevinaan myös Pyhtään kunnan asioissa .Ei ole kuulunut kaverista
   enään mitään .Eikö ollut alunperin hyvin samaa mieltä ÄÄRIOIKEISTOLAISTEN
   Perussuomalaisten ajatusmaailman kanssa.Kyllä näyttää siltä ,että LINSTRÖM ja
   LEHTO ovat köyhinä TYÖLÄISINÄ hylänneet/pettäneet kaikki ENTISET äänestäjänsä
   Pyrkyrit on aina pyrkyreitä ja siihen se loppuu kun ei pääse havittelemaansa elätti
   virkaan!!

   • Kyllä LEHTO vielä vaikuttaa eikä ole mikään äärioikeistolainen. Ei se ihmistä tee äärioikeistolaiseksi jos ei myötäile sosialisteja. Herätkää jo, kansalaissota tai kapina oli jo 100 v. sitte ja vielä jauhetaan samaa P  • Jari Lindström on aikansa sankari vaikka luuserin maineesta ei koskaan pääse. Lupasi tämän vuoden keväänä julkaista muistelmansa, tehnyt jo sopimuksen kustantajan kanssa. Se on paljon paljastavampi kun Kimi Räikkösen kirja. Sipilän Suomessa tuon luulisi ehkä uskaltavan tehdä, ei ehkä Pohjois-Koreassa tai Putinin Venäjällä. Saa nähdä pysyykö tässäkään sanojensa takana .Aika näyttää. Jos uskaltaa niin Keskusta ja Sipilä kuten Soini joutuu häpestä pakenemaan hyvin kausas Suomesta.

  • Ei Kansa Valitettavasti Muista,Aina On Rikkaita Porvareita Mitkä Sitä Nahkapäätä Äänestää.Ei Sille Merkitse Mikään Muu Kuin Oma Paksu Tilipussi,Mihin Ropsahtaa Ties Mistä Tittelistä Sievoisia Summia.Painuisi Vaan Maanpakoon Sinne Brysseliin Ja Jättäis Nää Kimolan Kanavat Sun Muut Tyhjänpäiväiset Rahaavievät Hankkeet.On Pakko Yrittää Nyt Sinne Kun Ei Ole Paikkoja Sinisille Eduskuntaan.Ettei Vaan Jää Ilman Poliitttista Työtä.Sehän Olisi Katastrofi.Ihmetellä Täytyy Myös Sitä Että Kun Sai 2 Salkku Hoidettavaksi,Niin Johan Pamahti Työuupumus Ja Vitunmoinen Uikutus Ja Valitus Lehdissä...Vaan Kuinkas Olikaan ?Tää On Ehdolla Joka Helvetin Virkaan Ja Hallitukseen Mitä vaan On.Mitä Tapahtui Burnoutille???Ilmeisesti Euron Kuvat Ja Tuhatlappuset Silmissä Vilkkuen,Yöllä Lampaita Laskiessa Antoivat kuitenkin Niin Paljon Uutta Virtaa ministeriimme Että Hän Jaksaa Ja Pystyy Hoitamaan Sellaisen Määrän Työtä Mikä Ei Ihan Tavalliselta Tavikselta Onnistu.Ja Jos Ihan Rehellisiä Ollaan,Ei Siihen Pysty Kukaan Kuolevainen,Paitsi Jos ei Välitä Muusta Kuin Palkkiosta..Työstä Mihin Typerät Ihmiset Ovat Valinneet Edustamaan Suomalaisia Henkilön,Joka Nostaa Kovat Rahat Ja Nauraa Partaansa...(olikos sillä partaa..ai niin..ei parta pahoille kasva)

  • Onkohan missään käyty sellaista vaalikeskustelua tai paneelia, missä olisi kysytty Lindströmiltä että miten hän itse tuntee onnistuneensa pitämään vaalilupaukset ja miten noudattanut sitä linjaa millä sai äänensä viime vaaleissa.

   • Jarppaan voi ja aina vonut luottaa. Se mitä sanoo, niin varmasti pitää. Varmasti ollut kautta aikojen ainoa poliitikko joka pilkulleen pitänyt lupauksensa mitä sanoi ennen vaaleja. Ei missään tilanteessa ajattele omaa etuaan, vaan sen mukaan toimii mitä on äänestäjilleen luvannut.

    Jotka muuta väittää on nillittäviä raatokärpäsiä.


  • Pitkäänaikaan ainoa työministeri joka on onnistunut nostamaan työllisyyttä. Korkeasuhdanne oli euroopassa ollut vuosia. Täällä taantuma. Vasta nykyinen hallitus on saanut talouden ja työllisyyden nousuun.

   • Työllisyys on parantunut kyseisestä ministeristä huolimatta. Näin se vaan on. Parannusta saattaisi olla enemmänkin jos hallituspohja olisi joku muu kuin nykyinen.


   • Jiiii kirjoitti:

    Työllisyys on parantunut kyseisestä ministeristä huolimatta. Näin se vaan on. Parannusta saattaisi olla enemmänkin jos hallituspohja olisi joku muu kuin nykyinen.

    Jarihan tehnyt loistaavaa työtä työministerinä. Nyt luonut jo jotain 150 000 uutta työpaikka jossa ansiot kaikilla ainakin yli 40 000 euroa vuodessa. Eikä tässä kaikki, noissa työpaikoissa on ilmainen asunto ja autoetu, kuten ilmainen ruokailu ja vuosilomaa 5 kuukautta joulu ja kesälomien päälle, unohtamatta syys ja kevätlomia. Jos et usko niin kilauta Jarpalle tai kysy yleisöltä, voit myös pohtia viikko päivässä töitä ja saat 9 euroa. Mutta oikeassahan olet.


  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia yllättävää itki nikon oven takana

   https://www.seiska.fi/Uutiset/Totuus-kohuparin-eropommista-Sofia-Belorf-tunki-Niko-Ranta-ahon-kotiin-mustasukkainen Ei hyvää päivää!!!!!!!
   280
   10419