Terrorismia Uuraisilla

MenisköBussilla

Johan se Uurainenkin pääsi valtakunnan otsikoihin yhden hullun matun tempauksesta. Enpä taida enää kiivetä bussinkaan kyytiin... Lentomatkat jäi jo aikoja sitten.
Milloin tajutaan, että meillä on omasta takaa itsemurhakandeja teillä. Ei niitä eikä joukkomurhaajia kannata tänne enää muualta roudata!
Nooo - vaalit on kohta. Ja ääniä kilisee halla-aholaisille.

22

367

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • MamuKuskit

      Lainauksia Hommaforumista: Ilman maahanmuuttajia bussit ei kulje

      Kysehän on lähinnä poliittisesta päätöksestä, että bussikuski on katsottu ammatiksi, johon maahanmuuttajia on helppo kouluttaa. Mutta onhan meillä kantaväestössä paljon työttömiä nuoria, joita voisi kouluttaa.
      … Niin... eihän nuo matut tarvitse edes koulutusta - senkun hyppäävät suoraan puikkoihin, vaikka kesken matkan!

      Kyse voi olla myös salaliitosta. Mamut hankkiutuvat kaikkien bussien kuljettajiksi ja yhtenä päivänä lähtevätkin pitkänä letkana Afrikkaan. Ei ole sitten kuskeja eikä autoja, joukkoliikenne taantuu hevoskaudelle. Voi tulla vielä muuttotappiota, jos lähtevät kesken linjan matkustajineen.
      Tässä näemme, kuinka vaarallista on antaa ohjakset vieraisiin käsiin yhteiskunnan tärkeimmissä töissä.

      • JunttiPentu

        Elä sinä kuule sekaannu aikuisten asioihin, pysy vaan äitees helemoissa ja hiekkalaatikolla


    • AsenneRatkaisee
    • kuskivaan

      POIS MAASTA

      • HuiKauheeta

        P-e-l-o-t-t-a-a-k-o ?


      • TurvallistaMatkaa

        No - melko lailla!
        Linja-autossa on myös tunnelmaa. Linja-autossa kurkku katkeaa.

        Seuraavalla linja-automatkalla saattaa käydä niin, että ulkomaalaismatkustaja
        ottaa varmemmat keinot käyttöön eli kiskaisee veitsen esille ja vetäisee sillä kuskin
        kaulan.

        Mutta … hän on silti turvassa. Nimittäin: Pakolaisneuvonta perustettiin 30 vuotta sitten, jotta turvapaikanhakijoiden oikeus saada suojelua toteutuisi myös Suomessa. Tuon oikeuden puolesta pitää edelleen taistella, joka päivä.


      • SuljitkoSilmäsi
        TurvallistaMatkaa kirjoitti:

        No - melko lailla!
        Linja-autossa on myös tunnelmaa. Linja-autossa kurkku katkeaa.

        Seuraavalla linja-automatkalla saattaa käydä niin, että ulkomaalaismatkustaja
        ottaa varmemmat keinot käyttöön eli kiskaisee veitsen esille ja vetäisee sillä kuskin
        kaulan.

        Mutta … hän on silti turvassa. Nimittäin: Pakolaisneuvonta perustettiin 30 vuotta sitten, jotta turvapaikanhakijoiden oikeus saada suojelua toteutuisi myös Suomessa. Tuon oikeuden puolesta pitää edelleen taistella, joka päivä.

        Onpa ihan kotimaisilla huumehärhöilläkin veitsiä mukana ja ryöstelevät kauppoja ja kioskeja, harva se viikko...häiriintyneistä ja ammuskelevista ja rekkojen alle ajelevista perheenisistä ja koululaisistakin puhumattakaan


    • Yksittäinen.kepponen

      Näin se Kokoomuksen Alexander Stubbin mainostama monikulttuurisuuden rikkaus laviää Uuraisillekin. Onneksi tällä kertaa rikkaus ei karannut vastaantulevan keulaan tai jorpakkoon. Ei kuitenkaan pidä vaipua synkkyyteen sillä uusia rikastuttajia valuu vartioimattoman rajan yli koko ajan ja Sipilä on riemuissaan.

      Herätkää sillä muutoin heräätte kasakan nauruun ja sen jälkeen ei ole valinnanmahdollisuuksia.

    • Kampuksen_kuttutytöt

      Parhaimman käsityksemme mukaan kyseessä oli Persujen ns. false-flag operaatio. Kun krp on pessyt syyllisen naaman ja hiukset, niin sieltähän paljastuukin vaaleaa ihoa ja tukkaa. Selkeästi vaalien alle suunniteltu provokaatio.

    • KaksiKuskia

      No, mitäs ne kuttutytit sanois, jos tämä tapahtuisi pääkallokelillä Köntysmäessä koululaisia täynnä olevassa Jkl-Saarijärvi-linjan bussissa??

      Loimaan yrityksessä vauhti oli onneksi hiljainen. Mutta Uuraisten tapauksessa vaaramomentti oli paljon korkeampi, kun oltiin nelostiellä ja kovemmassa vauhdissa.

      https://www.ts.fi/uutiset/paikalliset/4407260/Silminnakija Loimaan iskusta Hyokkaaja yritti ohjata bussin pain vastaantulevaa bussia

      "Kyrössä asuva Kristian Wahlberg todisti Loimaan tiistaista bussihyökkäystä lähietäisyydeltä. Wahlberg nousi linja-auton kyytiin vain hieman ennen välikohtausta.

      – Nousin Loimaan Parkilta kyytiin ja kiinnitin huomiota tähän kaveriin, joka istui ihan bussin ensimmäisellä penkkirivillä. Hän vaikutti todella vihaiselta eikä puhunut sanaakaan. Wahlberg ei ollut aiemmin nähnyt miestä, vaikka käyttää bussia päivittäin. Hän muistelee, että nuorehko mies näytti olevan kotoisin Lähi-idästä. Loimaan sairaalan viereisissä valoissa tämä hypähti yllättäen seisomaan ja tarttui bussin ohjauspyörään.

      – Vastaan oli juuri tulossa toinen bussi ja mielestäni hän yritti tähdätä siihen. Hän sai käännettyä rattia ja bussi liikahtikin jonkin verran. Se meni todella läheltä. Kaverini kertoi myöhemmin, että toisesta bussista hajosi sivupeili."

    • PelkkiäVerkkoOstoksia

      Eipä tarvitse enää linja-autollakaan matkustaa. Kuten ei käydä Jyväskylässäkään.

      • HuiKamalata

        Eikä uskalla lentääkään kun on juoppoja ja mielenhäuriöisiä lentäjiäkin, voivat suunnata koneen kohti vuorta tai pilvenpiirtäjää tai upottaa valtamereen, sitten luetaan selityksenä "tekninen vika"


    • tööttt

      ----mu..n mielestä kansainväliset huumeliigat on ainakin jo satavuotta jyrännet suomalaisyhteiskunnissa - välillä tappaen --- naisia ja lapsia hakaten ja raiskaten -ryöstäen ihmisten koteja ja irtaimistoa - mitä enempi suvuissaon huumeisiin ja päihteisiin sortuneita -sen verran räikeämpää on olleet menot kylillä.......

    • kysynn

      --- sekään asia ettävapaa seurakuntien ja jahvelaisten raamatuista puuttuu noi satojen eri aineiden luettelot millä ihmisten aiattelukyky on saatu sekaisin ja kehot paskaksi hakattua - - ei mieleståni ole ihan laillista ja tosi järkeväätoimintaa --- vaan enenpikin kuin hölmöläissatujen peitontekotalkoita.....kunnanjohtaian sanontaa lainaten noista asioiden rahoitustalkoista-------.

    • MiesmuistiLyhyt

      Ohan se hyvä että eres jollain Uurainen pysyy ihmisten mielissä, ennen oli Toimi ja nykyisin Kangashäkin Keisarikunta, pian nekin ovat painuneet unholaan

    • kysynn

      --sekin ladyjen kulttuurin uudistustempaus tällä alueella aikoinnan jåi mieleen painuvana kaikkien alueen ihmisten mieleen kun muuttivt tään slummialueen kadun nimen punaisten lyhtyjen kaduksi -kaikenlaisine kylltteineen ihmisten talojen edessä --- oli ilotalon omistajaa pilluakympillä asumuksia j a ihmislihaakin kaupan halukkaille esm - mieleeni vain nousi ettätodellako söivät noi kaiken maailman rössäkkäpussi ihmiset kaikk lahtaamans ihmiset?

    • vfihimsf

      kyllähän kaiken maailman huume ja varasliigoja ainakin jyräsi liki talosta taloon tälläkin alueella -naapurini kanssa pistettiin risti merkiks kävelytien varteen - kun oli punaseks värjättyä hiuspehkoa -ja mustaa samettia ynnä nuorten tyttöjen pikkuhousua ja rintssikkaa metsässä killumassa suohaudan partaalla kuusen oksilla
      ....

    • vfihimsf

      --- ei mullakaaan muuta tällä kertaa toivon vain kaikkien uskonsa tähden vainottujen muistollekin rauhaa - senaisiin ja lapsiinkin alati kohdistuva väkivalta jotain niin irvokasta lie joka paikkakunnalla Suomessakin.

    • kysynn

      - sen paikallisten ällitälli-jakällimestojen toimintaa aikahyvin kuvaa sekin että mulla ainakin kotiin tunkeutuneet porukat veivät mennessään paitsi mun liki kaikki pitkät housut ja työhanskat -- myös katosi auton kaikki paperit rekisteriotteineen ja tekniset tiedot-kansioinen - avainten singnaalitkkaan eivät enäätoimi ...........

    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1590
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1279
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1275
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1258
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1253
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1234
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1200
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe