Terrorismia Uuraisilla

MenisköBussilla

Johan se Uurainenkin pääsi valtakunnan otsikoihin yhden hullun matun tempauksesta. Enpä taida enää kiivetä bussinkaan kyytiin... Lentomatkat jäi jo aikoja sitten.
Milloin tajutaan, että meillä on omasta takaa itsemurhakandeja teillä. Ei niitä eikä joukkomurhaajia kannata tänne enää muualta roudata!
Nooo - vaalit on kohta. Ja ääniä kilisee halla-aholaisille.

22

390

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • MamuKuskit

   Lainauksia Hommaforumista: Ilman maahanmuuttajia bussit ei kulje

   Kysehän on lähinnä poliittisesta päätöksestä, että bussikuski on katsottu ammatiksi, johon maahanmuuttajia on helppo kouluttaa. Mutta onhan meillä kantaväestössä paljon työttömiä nuoria, joita voisi kouluttaa.
   … Niin... eihän nuo matut tarvitse edes koulutusta - senkun hyppäävät suoraan puikkoihin, vaikka kesken matkan!

   Kyse voi olla myös salaliitosta. Mamut hankkiutuvat kaikkien bussien kuljettajiksi ja yhtenä päivänä lähtevätkin pitkänä letkana Afrikkaan. Ei ole sitten kuskeja eikä autoja, joukkoliikenne taantuu hevoskaudelle. Voi tulla vielä muuttotappiota, jos lähtevät kesken linjan matkustajineen.
   Tässä näemme, kuinka vaarallista on antaa ohjakset vieraisiin käsiin yhteiskunnan tärkeimmissä töissä.

   • JunttiPentu

    Elä sinä kuule sekaannu aikuisten asioihin, pysy vaan äitees helemoissa ja hiekkalaatikolla


  • AsenneRatkaisee
  • kuskivaan

   POIS MAASTA

   • HuiKauheeta

    P-e-l-o-t-t-a-a-k-o ?


   • TurvallistaMatkaa

    No - melko lailla!
    Linja-autossa on myös tunnelmaa. Linja-autossa kurkku katkeaa.

    Seuraavalla linja-automatkalla saattaa käydä niin, että ulkomaalaismatkustaja
    ottaa varmemmat keinot käyttöön eli kiskaisee veitsen esille ja vetäisee sillä kuskin
    kaulan.

    Mutta … hän on silti turvassa. Nimittäin: Pakolaisneuvonta perustettiin 30 vuotta sitten, jotta turvapaikanhakijoiden oikeus saada suojelua toteutuisi myös Suomessa. Tuon oikeuden puolesta pitää edelleen taistella, joka päivä.


   • SuljitkoSilmäsi
    TurvallistaMatkaa kirjoitti:

    No - melko lailla!
    Linja-autossa on myös tunnelmaa. Linja-autossa kurkku katkeaa.

    Seuraavalla linja-automatkalla saattaa käydä niin, että ulkomaalaismatkustaja
    ottaa varmemmat keinot käyttöön eli kiskaisee veitsen esille ja vetäisee sillä kuskin
    kaulan.

    Mutta … hän on silti turvassa. Nimittäin: Pakolaisneuvonta perustettiin 30 vuotta sitten, jotta turvapaikanhakijoiden oikeus saada suojelua toteutuisi myös Suomessa. Tuon oikeuden puolesta pitää edelleen taistella, joka päivä.

    Onpa ihan kotimaisilla huumehärhöilläkin veitsiä mukana ja ryöstelevät kauppoja ja kioskeja, harva se viikko...häiriintyneistä ja ammuskelevista ja rekkojen alle ajelevista perheenisistä ja koululaisistakin puhumattakaan


  • Yksittäinen.kepponen

   Näin se Kokoomuksen Alexander Stubbin mainostama monikulttuurisuuden rikkaus laviää Uuraisillekin. Onneksi tällä kertaa rikkaus ei karannut vastaantulevan keulaan tai jorpakkoon. Ei kuitenkaan pidä vaipua synkkyyteen sillä uusia rikastuttajia valuu vartioimattoman rajan yli koko ajan ja Sipilä on riemuissaan.

   Herätkää sillä muutoin heräätte kasakan nauruun ja sen jälkeen ei ole valinnanmahdollisuuksia.

  • Kampuksen_kuttutytöt

   Parhaimman käsityksemme mukaan kyseessä oli Persujen ns. false-flag operaatio. Kun krp on pessyt syyllisen naaman ja hiukset, niin sieltähän paljastuukin vaaleaa ihoa ja tukkaa. Selkeästi vaalien alle suunniteltu provokaatio.

  • KaksiKuskia

   No, mitäs ne kuttutytit sanois, jos tämä tapahtuisi pääkallokelillä Köntysmäessä koululaisia täynnä olevassa Jkl-Saarijärvi-linjan bussissa??

   Loimaan yrityksessä vauhti oli onneksi hiljainen. Mutta Uuraisten tapauksessa vaaramomentti oli paljon korkeampi, kun oltiin nelostiellä ja kovemmassa vauhdissa.

   https://www.ts.fi/uutiset/paikalliset/4407260/Silminnakija Loimaan iskusta Hyokkaaja yritti ohjata bussin pain vastaantulevaa bussia

   "Kyrössä asuva Kristian Wahlberg todisti Loimaan tiistaista bussihyökkäystä lähietäisyydeltä. Wahlberg nousi linja-auton kyytiin vain hieman ennen välikohtausta.

   – Nousin Loimaan Parkilta kyytiin ja kiinnitin huomiota tähän kaveriin, joka istui ihan bussin ensimmäisellä penkkirivillä. Hän vaikutti todella vihaiselta eikä puhunut sanaakaan. Wahlberg ei ollut aiemmin nähnyt miestä, vaikka käyttää bussia päivittäin. Hän muistelee, että nuorehko mies näytti olevan kotoisin Lähi-idästä. Loimaan sairaalan viereisissä valoissa tämä hypähti yllättäen seisomaan ja tarttui bussin ohjauspyörään.

   – Vastaan oli juuri tulossa toinen bussi ja mielestäni hän yritti tähdätä siihen. Hän sai käännettyä rattia ja bussi liikahtikin jonkin verran. Se meni todella läheltä. Kaverini kertoi myöhemmin, että toisesta bussista hajosi sivupeili."

  • PelkkiäVerkkoOstoksia

   Eipä tarvitse enää linja-autollakaan matkustaa. Kuten ei käydä Jyväskylässäkään.

   • HuiKamalata

    Eikä uskalla lentääkään kun on juoppoja ja mielenhäuriöisiä lentäjiäkin, voivat suunnata koneen kohti vuorta tai pilvenpiirtäjää tai upottaa valtamereen, sitten luetaan selityksenä "tekninen vika"


  • tööttt

   ----mu..n mielestä kansainväliset huumeliigat on ainakin jo satavuotta jyrännet suomalaisyhteiskunnissa - välillä tappaen --- naisia ja lapsia hakaten ja raiskaten -ryöstäen ihmisten koteja ja irtaimistoa - mitä enempi suvuissaon huumeisiin ja päihteisiin sortuneita -sen verran räikeämpää on olleet menot kylillä.......

  • kysynn

   --- sekään asia ettävapaa seurakuntien ja jahvelaisten raamatuista puuttuu noi satojen eri aineiden luettelot millä ihmisten aiattelukyky on saatu sekaisin ja kehot paskaksi hakattua - - ei mieleståni ole ihan laillista ja tosi järkeväätoimintaa --- vaan enenpikin kuin hölmöläissatujen peitontekotalkoita.....kunnanjohtaian sanontaa lainaten noista asioiden rahoitustalkoista-------.

  • MiesmuistiLyhyt

   Ohan se hyvä että eres jollain Uurainen pysyy ihmisten mielissä, ennen oli Toimi ja nykyisin Kangashäkin Keisarikunta, pian nekin ovat painuneet unholaan

  • kysynn

   --sekin ladyjen kulttuurin uudistustempaus tällä alueella aikoinnan jåi mieleen painuvana kaikkien alueen ihmisten mieleen kun muuttivt tään slummialueen kadun nimen punaisten lyhtyjen kaduksi -kaikenlaisine kylltteineen ihmisten talojen edessä --- oli ilotalon omistajaa pilluakympillä asumuksia j a ihmislihaakin kaupan halukkaille esm - mieleeni vain nousi ettätodellako söivät noi kaiken maailman rössäkkäpussi ihmiset kaikk lahtaamans ihmiset?

  • vfihimsf

   kyllähän kaiken maailman huume ja varasliigoja ainakin jyräsi liki talosta taloon tälläkin alueella -naapurini kanssa pistettiin risti merkiks kävelytien varteen - kun oli punaseks värjättyä hiuspehkoa -ja mustaa samettia ynnä nuorten tyttöjen pikkuhousua ja rintssikkaa metsässä killumassa suohaudan partaalla kuusen oksilla
   ....

  • vfihimsf

   --- ei mullakaaan muuta tällä kertaa toivon vain kaikkien uskonsa tähden vainottujen muistollekin rauhaa - senaisiin ja lapsiinkin alati kohdistuva väkivalta jotain niin irvokasta lie joka paikkakunnalla Suomessakin.

  • kysynn

   - sen paikallisten ällitälli-jakällimestojen toimintaa aikahyvin kuvaa sekin että mulla ainakin kotiin tunkeutuneet porukat veivät mennessään paitsi mun liki kaikki pitkät housut ja työhanskat -- myös katosi auton kaikki paperit rekisteriotteineen ja tekniset tiedot-kansioinen - avainten singnaalitkkaan eivät enäätoimi ...........

  Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

   En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
   Ikävä
   63
   1799
  2. SINÄ nainen hyvin läheltä

   Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
   Ikävä
   79
   1167
  3. Et voi olla loputtomasti hiljaa

   Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
   Ikävä
   72
   1079
  4. 45
   1075
  5. Ajatus aamuun

   Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
   Ikävä
   71
   949
  6. Nainen mitä tekisit

   Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
   Sinkut
   158
   929
  7. Siis ei ole edes mahdollista

   että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
   Ikävä
   44
   880
  8. Martina kauniina lehtihaastattelussa

   Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   183
   833
  9. J-miehelle

   haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
   Ikävä
   58
   818
  10. Minä en luota sinuun yhtään nainen

   ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
   Ikävä
   34
   772
  Aihe