Celebrity Modelin juhlakattaus

Syömättäjäisi

No nyt on pantu kystä kyllä huipennuksena "salaatti" tai sen tapainen oksennus. Isoja epämääräisesti leikattuja pesemättömiä porkkanoita, pala perunaa, popparipussista poksahtamattomat maissinjyvät, joku tumma lihaklimppi, rainbow "fetajuustoa" ja nahistuneet rikkaruohot pisteenä iin päälle.

Muukin tarjoilu on kuin pula-ajalta. Eineslihapullia ja lohkoperunoita pakkasesta. Jotain etäisesti leivonnaisiakin on samassa pöydässä ja onpa Tokmannin laarista löytynyt melkein aito mariskooli johon on muutama ihan Fazerin karamelli laitettu juhlamieltä tuomaan.

Outoa että Woohoo kertoo paikalla olevan miehensä ja äitinsä mutta kattaus on vain kahdelle🤔

166

2744

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hanki.elämä

      Meneekö aloittajan koko yö itseään rikkaampia ja terveempiä julkkiksia miettiessä?

      • MielipuoliMyllytullista

        Ei mene vaan heidän vanhempien. Esimerkiksi Mopin.


    • erilainenkattaus

      Lautasliinoja (serviettejä) ei yleensä tungeta kattauksessa juomalasiin.
      Ne laitetaan joko lautasliinoille tarkoitettuun renkaaseen tai taitellaan ruokalautasen päälle.
      Tietysti arkikattauksessa voi tehdä niinkin, että "tuikkaa" ne juomalasiin.
      Mutta, miksi ihmeessä jälkiruokapaistokset (jos ne niitä olivat) on täytynyt laittaa tarjolle kolmelle erilaiselle lautaselle? Vai oliko siinä jo annosteltu paistokset valmiiksi jokaiselle ruokailijalle? Jos oli, niin melkoinen annos oli kyseessä "pekkaa päälle". Tarjoiltiinko niiden kanssa muuta kuin kulhollinen makeisia? Oliko esim. kahvia tarjolla?

    • jotainpuuttui

      Oliko tarjolla myös spagettia? Kuvassa näkyy olevan musta spagettikauha. Vieressä punainen muovinen paistinlasta. Mutta, missä olivat salaattiottimet?

      • fhter

        Spagettikauha ja paistinlasta pikantti lisä kattauksessa.


    • Cgtyubnkk

      Mitä rakas isäpuoli sai syödäkseen?

    • Anne.Kapsitinen

      Spagettikauha on tarkoitettu lihapullien annostamiseen ja leivokset eivät ole mahtuneet yhdelle lautaselle. Jokainen on voinut ottaa siitä klätevästi sen mitä tarvitsee. Porkkanat eivät ole raakoja porkkanoita vaan ne saa helposti halkaistua vaikka haarukalla tai veitsellä. Kaunis ja tunnelmallinen kattaus kaiken kaikkiaan. ja varmasti ruokakin oli herkullista, kun se olie Hwelkan ja jasminen yhdessä valmistamaa. Nam!

    • dury

      Kaitaliina on kiva lisä juhlakattaukseen. Se on siitäkin hyvä että se ei roiku ruokailijoiden polvilla kuten iso pöytäliina ja säilyy tahrattomana ollen turvallisesti keskellä pöytää säästyen mahdollisilta ruokatahroilta.

    • paistinlastallako

      Millä välineillä otettiin salaattia omalle lautaselle?

      • fjgtu

        Spagettikauhalla ja paistinlastalla avittaen.


    • suosittelen

      Netistä voi tilata edullisia servettirenkaita. Eivät maksa kuin 5,90€/10kpl
      Näin saisi juhlakattauksesta hieman tyylikkäämmän. Ei tarvitsisi laittaa serviettejä juomalasiin.
      Salaattiottimet olisi myös hyvä laittaa salaattikulhoon.

      • Säästö.niksi

        Servettirenkaita voi käyttää myös penisrenkaina jos ei meinaa kunnolla ottaa eteen. Moni vanhus käyttää servettirengasta peniksessään


    • Eheheeee

      Jassu on taas polttanut lohkoperunat ja lihapullat mustiksi. Eikö se osaa vahtia uunia, eipä taida olla sitä munakellokaan huushollissa. Salaatti on mitä lie sotkuu, jota ilmeisesti jokainen kauhoo kourillaan lautaselleen . Mut hei, joulusukat on kuin onkin naulattu jo eteisen seinälle! Nyt puuttuu enää muovikuuset ja kasa tyhjiä lahjapaketteja kuusen alle.

    • Eimaistuismulle

      Omenapaistokset ei ole kärähtäneitä joten ovat Helkan leipomia ja mukanaan tuomia. Lautasia on ruokapöydässä vain kahdet joten Helka sanonut kiitos ei Jaskan kokkauksille. On kyllä niin palaneita nuo Jassun tarjoilut että minäkin skippaisin yli.

      • urighhhh574664

        Itse asiassa on kolmelle katettu, kaksi paikkaa on vastakkain ja yksi siinä toisen vieressä. Katsoppa kuvia tarkemmin ja vertaa niitä kahta keskenään.


      • MielisairasVintiltä
        urighhhh574664 kirjoitti:

        Itse asiassa on kolmelle katettu, kaksi paikkaa on vastakkain ja yksi siinä toisen vieressä. Katsoppa kuvia tarkemmin ja vertaa niitä kahta keskenään.

        Missä isäpuoli? Ei näy vaikka kuinka tarkasti katsoo.

        #spagettikauha #borootinitsariyritys #pahvisauli #hyvääsyötävää #niinmuah #munrakkain #isäpuoli #miestenhansikkaat #vanhatpussilakanat #netflix #pesemätönporkkana


    • hyvääjahalpaa

      Lohkoperunat ovat hyvää ja todella edullista ruokaa.
      Tarkistin, että pussillinen Rainbowin lohkopottuja maksaa 0,92€

      • MielisairasVintiltä

        Hyvää syötävää saa pöydän täyteen kolmella eurolla samalla kun hakee sätkätupakkaa ja esittää myyjälle passin.


    • persoonallista

      Kaikille oli kuitenkin tarjolla 6kpl omenapaistoksia.
      Kivasti eri kokoisile ja mallisille lautasille asetettuna.

    • surkeajasso

      Jasso epäonnistuu aina ja iänkaikkisesti. Mitään ei osaa.

      • MielisairasVintiltä

        Se on kyllä totta. Jos joku on erimieltä niin näyttäköön missä se on onnistunut.


    • MielisairasVintiltä

      Pesemättömiä porkkanoita... sopii tyyliin... mutta jos celebrity modelilta kysytään niin hästäg #hyvääsyötävää #niinhyvää #supernam

      #spagettikauha #paistinlasta #spurgujenitsenäisyyspäivä

    • Lukekaablogi

      Kandee lukee sen tarkka selonteko eilisestä sen blogista. Siellä on tarkat ohjeet aikajärjestyksestä sekä reseptit kaikkeen että oops olitteko TAAS väärässä??

      • MielisairasVintiltä

        Ei sitä blogia pysty lukemaan koska se on kuin jonkun esikoululaisen kirjoittamaa ja mukaan on tungettu kaikki esikoululaisen nappaamat kuvat pääasiassa omasta lärvistä.


      • RichardOfficial

        Moi Jasmin, eikö lukijoita ole tönköllä blogilla kun sitä pitää täällä mainostaa? Pistä mainos siitä omaan instaasi niin kansainväliset ystäväsi hoksaavat katsoa. Instakuvien peukkujen perusteella olet Suomen suosituin instatähti.


      • ekaluokkalaisille.blögi

        Ei millään pahalla nimimerkki 'Lukekaablogi', mutta meitä kokeneita ruoanlaittajia ja todellisia kulinaristeja on aika paljon tämän maan tavisten joukossa.

        Meillä ei ole mitään tarvetta hakea lihapullaohjeita Jasmin Mäntylän blogista, eikä kyllä muualtakaan :D

        Juhlaruokailuun osaamme myös ihan itse panostaa enemmän kuin Jasmin. Jauheliha ensinnäkään ei ole juhla-aterian raaka-aine. Sori nyt vaan, ei mulla muuta.


      • Tylsistyin
        ekaluokkalaisille.blögi kirjoitti:

        Ei millään pahalla nimimerkki 'Lukekaablogi', mutta meitä kokeneita ruoanlaittajia ja todellisia kulinaristeja on aika paljon tämän maan tavisten joukossa.

        Meillä ei ole mitään tarvetta hakea lihapullaohjeita Jasmin Mäntylän blogista, eikä kyllä muualtakaan :D

        Juhlaruokailuun osaamme myös ihan itse panostaa enemmän kuin Jasmin. Jauheliha ensinnäkään ei ole juhla-aterian raaka-aine. Sori nyt vaan, ei mulla muuta.

        Laadidaa.


    • KalaPäreJaSerVetti

      Kuinka noihin kokkauksiin on saatu menemään koko päivä? Lehtitaikina suoraan paketista pellille, veitsellä kuuteen osaan ja pari omenasiivua päälle (5 min), valmiit pakasteuunijuurekset vuokaan ja uuniin (2 min), salaatti (10min). Vaikka lihapullat olisivat itsetehtyjä, ei niihinkään mene #tosifoodiella koko päivää. Suurimman työn tekee uuni ja senkin ajan "kokki" voi viettää somessa. Jos nuo tarjoilut olivat noinkin aikaavieviä ja työläitä niin miten ihmeessä Jasso aikoo selvitä joulusta? Onko pyydettävä Päre-Eero apuun?

      • MielisairasVintiltä

        Ei niihin olekaan mennyt koko päivää vaan kyseessä on valhe joka on peräisin leikkimielisestä spurgumiehen toteamuksesta ”koko päivänhän se täällä on kokannut”.


      • MielisairasVintiltä
        MielisairasVintiltä kirjoitti:

        Ei niihin olekaan mennyt koko päivää vaan kyseessä on valhe joka on peräisin leikkimielisestä spurgumiehen toteamuksesta ”koko päivänhän se täällä on kokannut”.

        Samalla tuo valhe toimii kätevänä selityksenä sille että miksi ei ole harrastettu esimerkiksi lenkkeilyä tai kuntosalia = ei ehdi kun piti kokata koko päivä.


      • 84744tutii

        Et siis osaa lukea sen blogia?


      • JuoppohulluPuhelinmyyjä
        84744tutii kirjoitti:

        Et siis osaa lukea sen blogia?

        Moi Jasmin ei blogiasi lue kukaan. Jos väität toisin niin julkaise lukijamääräsi niin katsotaan kuka on oikeassa.


    • koneasentajariihimäki

      Miksi Jasso on niin kovin laiska?

      • JuoppohulluVintiltä

        Johtuu vintillä asumisesta ja synnynnäisestä laiskuudesta. Jos valheita kuunnellaan niin hän on ahkera kuin mikä. Kokkaa esimerkiksi koko päivän sellaista johon normaalilla peruskoululaisilla menee 20 minuuttia.


    • täydellinenkattaus

      Kannattaa hankkia kunnon salaattiottimet. Ne kestävät juhlakattauksesta juhlakattaukseen monien vuosien ajan. Mutta, jos ei halua panostaa niihin paljoa rahaa, niin ainahan voi hankkia esim. bambuset salaattiottimet, joita näköjään myydään alle viiden euron (5€).

    • erilainentomaattikastike

      Oliko se ihme Muttikastike lätkäisty suoraan klöntteinä niiden lihapullien päälle?
      Ajattelin ensin, että lihapullat olivat jääneet raaoiksi, kun ne olivat osin punaisia.

      • PyllyseksiJaKomposti

        Kaikki mitä celebrity model tekee on fantastista. Kaikki. Koskaan ei ole moitittavaa. Kastikkeet on mahtavia. Lihapullat mahtavia. Ja vaikka ei itse syö (mainittu 89 kertaa tähän mennessä) väitetysti leivonnaisia niin tuoksun perusteella nekin on "bueno". Ja sitten niistä kuvista, missä salaatti näyttää kuin kuva olisi otettu kompostista tulisi meidän sitten ottaa jotain vinkkejä. :D On se pelle.


    • tyylirikko

      Miksi ihmeessaä lihapullat ja omenaleivonnaiset ovat vieretysten illallispöydässä?
      Se on melkein sama kuin kaupassa olisi lihapullat ja kanttinauhat samalla hyllyllä.

      • TyylitajutonMoukka

        Siksi koska hänellä on pakottava tarve jostakin selittämättömästä syystä viestittää ulkopuolisille, että heidän pöytänsä on täynnä "hyvää syötävää" jotka kaikki hän on ihan itse tehnyt. Tulee mieleen, että onko kyseessä köyhä ihminen, joka on asunut vintillä ikänsä ja kokee kaiken mm. netflixin ja pakaste-einekset itselleen aivan uutena asiana.


      • PyllyseksiJaValkosipuli

        Syy on sama kuin se, josta johtuu, että hän on kertomansa mukaan "paistanut" juurekset hirvittävässä öljymausteliemessä jossa on mm. valkosipulia ja samaan aikaan hän on valmistanut "kastikkeen" (joka on itse asiassa koostumukseltaan kuin jankkipuuroa, mihin hän on myös sotkenut valkosipulia ja älyttömän määrän mausteita sekä öljyä... siihen vielä sitten lihapulliin tungetut mausteet, joissa epäilemättä oli runsaasti valkosipulia jne... Kylläpä onkin varmasti ollut herkulliset ateriat. Ei ihme jos illalla pierettää ja kun aletaan rakastelemaan niin kitkerä lemu pelmahtelee sieltä ja täältä.


    • jassurassu

      Onhan tässä keski-ikäisessä foodiessa kehitystä tapahtunut! (Varmaan, kun me olemme hieman ohjeistaneet!) Alkuun ei ollut edes kaitaliinaa, ei lautasliinoja, ei ottimia (spagettikauha?) ym.
      Surkean tyylitöntä ja mautonta kylläkin , edelleen. Sorry, Jassu!

      • LokkiLoinen

        Spagettikauha oli onnenkantamoinen, koska hän olisi samalla logiikalla voinut pamauttaa pöytään jonkin työkalun "meidän puutarhasta". Hänellä on kovasti osoitteita muuten, jotka ovat "meidän". On ylä/alaparvekkeinen asunto joka on "meidän" ja on valtava omenapuutarha joka on "meidän". Mitään hän ei kuitenkaan omista veroilmoituksen mukaan.


      • jassurassu

        Hei, eihän sitä kaitaliinaa ole vieläkään!! Kuvittelin, että vähintään se on "juhlapöytään" laitettu! ;)


    • PirkkoH

      Hei kaikki arvostelijat! Lukekaahan Jasminin blogi. Siellä on kaikki ohjeet ja työvaiheet selvitetty tarkemmin. Ei siis mitään rainbow lohkoperunoita, vaan oikeata Rosemundaa. Samoin lihapyöryköiden kastike on selvitetty. Ja lopuksi kiireisille emännille myös kätevä ohje omenaleivosten tekemiseen.

      • KitkeränHajuinenSE

        Moi Jasmin, edelleenkään ei sun urpoa blogia kukaan lue. Ei siellä ole selitetty mitään kuitenkaan. Koska ei kukaan voi selittää älyllisesti sitä, että miten noiden sörsseleiden ”leipomisessa” menee koko päivä.


    • OfficialFoodie

      Itse olisin lisännyt tomattikastikkeeseen hieman sokeria ja oliiviöljyä. Ei olisi niin tunkkaista ja rakenteeltaan "tönkköä".

    • voiHyväTavaton

      Siis aivan uskomatonta, että tuon ikäinen ihminen kehtaa selittää, miten tuollaisia "herrkuja" valmistetaan! Ei voisi helpompia, mauttomampia ja kuivempia sörsseleitä tarjoilla kukaan muu, kuin foodie Mäntylä! Kaikki keinot ressukka on ottanut nyt kehiin, huvittavimpina spagettikauha ja tuikkukuppeina nurinpäin käännetyt lasit, valtava määrä kuivia "omenaleivoksia" ja liinaton pöytä!

    • pienimoka

      Miksi ihmeessä ruokapöytään oli katettu omenapaistokset?
      Nehän kuuluu kattaa kahvipöytään, ruokatarjoilun jälkeen.

      • hehehehehehehehee

        Jassu haluaa erottautua meistä köyhistä ja kateellisista! Pöytähän ihan notkuu super juhlaherkkuja.


      • ammattilainen.neuvoo

        Ja miksi hemmetissä mestarikokki on tehnyt omenalätysköjä noin hirveän ison kasan jos syöjiä on vain 3 (tai 2, koska mestarikokkihan vannoo, ettei itse syö leivonnaisia)?

        Pakastettua lehtitaikinaa ei ole pakko käyttää koko pakettia kerralla, Ouluun tiedoksi. Lehtitaikinaleivonnaiset eivät parane maultaan kaapissa seistyään. Kannattaisi jatkossa leipoa vain sen verran, mitä saman päivän aikana syödään.

        Toinen vinkki: omenaviipaleet tuppaavat kuivumaan naturellina voitaikinan päälle lätkäistynä. Kannattaisi leikata paksumpia siivuja, ja sivellä ne sulatetulla voilla ennen uuniin laittoa.

        BTW, söikö mestarikokki itse vain salaattia ja lohkopottua? hänhän on useaan otteeseen kertonut, ettei syö punaista lihaa. Salaatti ei ollut kovinkaan kaunis eikä raaka-aineiltaan kaikkein harkituin ja tasapainoisin, mutta kaipa se oli sitten hyvän makuinen?


      • KajahtanutVintiltä
        ammattilainen.neuvoo kirjoitti:

        Ja miksi hemmetissä mestarikokki on tehnyt omenalätysköjä noin hirveän ison kasan jos syöjiä on vain 3 (tai 2, koska mestarikokkihan vannoo, ettei itse syö leivonnaisia)?

        Pakastettua lehtitaikinaa ei ole pakko käyttää koko pakettia kerralla, Ouluun tiedoksi. Lehtitaikinaleivonnaiset eivät parane maultaan kaapissa seistyään. Kannattaisi jatkossa leipoa vain sen verran, mitä saman päivän aikana syödään.

        Toinen vinkki: omenaviipaleet tuppaavat kuivumaan naturellina voitaikinan päälle lätkäistynä. Kannattaisi leikata paksumpia siivuja, ja sivellä ne sulatetulla voilla ennen uuniin laittoa.

        BTW, söikö mestarikokki itse vain salaattia ja lohkopottua? hänhän on useaan otteeseen kertonut, ettei syö punaista lihaa. Salaatti ei ollut kovinkaan kaunis eikä raaka-aineiltaan kaikkein harkituin ja tasapainoisin, mutta kaipa se oli sitten hyvän makuinen?

        Joku kertoikin osuvasti että se salaatti muistutti kompostia. Mikä se varmasti olikin. Kovin tummanpuhuvat oli ruoat, mutta tummanpuhuva on kokkikin tietysti.


      • TöissäKävijä

        Eiköhän tuossa ollut kyseessä itsenäisyyspäivän juhlalounas ja syöjiäkin varmastio enempi kuin Jasmin ja Jarmo. Varmasti Heklakin miesystävänsä kanssa oli mukana juhlistamassa tilaisuutta ja näin ollen myös tarjottavaa oli esilla useammalle.


      • MielipuolinenPeppuseksi
        TöissäKävijä kirjoitti:

        Eiköhän tuossa ollut kyseessä itsenäisyyspäivän juhlalounas ja syöjiäkin varmastio enempi kuin Jasmin ja Jarmo. Varmasti Heklakin miesystävänsä kanssa oli mukana juhlistamassa tilaisuutta ja näin ollen myös tarjottavaa oli esilla useammalle.

        Katsos vaan, ”eiköhän” ihminen saapui paikalle. Eiköhän, eiköhän, eiköhän. PS. Ei se ollut lounas koska sen valmistamiseen meni koko päivä. Toisaalta en kyllä tiedä eletäänkö siellä kansainväliselle celebrity modelille tyypillisesti jossain ihan muussa ajassa.


      • seli-seli-seli
        TöissäKävijä kirjoitti:

        Eiköhän tuossa ollut kyseessä itsenäisyyspäivän juhlalounas ja syöjiäkin varmastio enempi kuin Jasmin ja Jarmo. Varmasti Heklakin miesystävänsä kanssa oli mukana juhlistamassa tilaisuutta ja näin ollen myös tarjottavaa oli esilla useammalle.

        Töissäkävijä:

        Selityksesi ontuu aika pahasti.. Jos syöjiä on muita kuin Jasmin, Jampe Ja Hekla, niin pottujen määrä on riittämätön. Hädin tuskin nuokaan riittävät kolmelle.

        Onneksi on kasa omenaläpysköitä!

        Tässäkin ateriatoteutuksessa huomaa Mäntylän osaamattomuuden. Täysin kädetön ja aloitteleva kotikokki, ei minkään sortin foodie.


    • rtlyöly

      Itsenäisyyspäivän juhla-ateria?
      Meillä ei syödä edes arkena tollasta pa*kaa.

    • 987987987

      Tässä foodien blogiin kommentti, jota sillä ei oo pokkaa julkaista: Lihapullat on kärähtäneet mustiksi, samoin uunipotut. Hanki munakello. Uunijuurekset näyttää liian öljyisiltä ja limaisilta ja porkkanat oot unohtanut kuorii. Eikä tuo ole mitään JUHLARUOKAA! Arkiset lihapullat ja potut! Yritä nyt jotain parempaa, et ole kehittynyt ruuanlaitossa ollenkaan, pelkkää perusruokaa perusresepteillä."

      Kun jatkuvasti ramppaavat miehen sukulaisissa juhlissa niin olis ollut kohteliasta vastavuoroisesti kutsuu heidätkin syömään. Kun sitä ruokaa nyt tehtiin oikein olan takaa, heheh! Ehkä on kutsuttukin mutta kieltäytyivät, tarjottavat kun on mitä on. Vatsanväänteitä tollasesta vaan saa, ei ihme et Jassun maha on aina kipee.

    • voivoivoi

      Erityisesti mainitsemisen arvoista on tuo juhlakattaus! Ei pöytäliinaa, ei kukkia, tuikut viinilasien kantojen päällä, paperiservetit laseissa, makeat ja suolaiset sekaisin, ei ottimia, paitsi spagettikauha jne. No, noin arkiset ja kamalat söpötykset voi syödä noinkin, vaikka paperilautasilta.

      • PanomiesPatelasta

        Ei pidä haukkua Jasminin kokkauksia. Missä hän muka olisi oppinut tekemään mitään ruokia kun on asunut vintillä 40 vuotta äitinsä passattavana? Hänhän on vuosia postannut kuvia samanlaisista sörsseleistä. Hyvä että kuitenkin edes yrittää ja ennenkaikkea jaksaa. Viime aikoina hän on nimittäin ollut aika väsynyt, kun tekee ensimmäistä kertaa töitä elämässään. Jarmo saa siitä vielä hyvän emännän, joka jossakin vaiheessa pitää asunnosta ja Jarmosta hyvää huolta. Ehkä jossain vaiheessa Jasmin jaksaa pestä homeiset kaakelit jne. Mutta kyllä minä ainakin nauttisin hyvillä mielin mahan aivan täyteen, ihan piripintaan, öljyisiä pottuja, porkkanoita, lihapullia ja omenapiirakkaa. Sen jälkeen en kyllä välttämättä jaksaisi rakastella ainakaan kovin pitkään, mutta voisin olla vastaanottavana kyllä ja pelkästään nauttia ammattilaisen prostaattahieronnasta. Siis jos olisin 80-vuotias. Mutta kun en ole niin ei mulla oikeesti ole tsäänssiä.


      • lopetaJassu
        PanomiesPatelasta kirjoitti:

        Ei pidä haukkua Jasminin kokkauksia. Missä hän muka olisi oppinut tekemään mitään ruokia kun on asunut vintillä 40 vuotta äitinsä passattavana? Hänhän on vuosia postannut kuvia samanlaisista sörsseleistä. Hyvä että kuitenkin edes yrittää ja ennenkaikkea jaksaa. Viime aikoina hän on nimittäin ollut aika väsynyt, kun tekee ensimmäistä kertaa töitä elämässään. Jarmo saa siitä vielä hyvän emännän, joka jossakin vaiheessa pitää asunnosta ja Jarmosta hyvää huolta. Ehkä jossain vaiheessa Jasmin jaksaa pestä homeiset kaakelit jne. Mutta kyllä minä ainakin nauttisin hyvillä mielin mahan aivan täyteen, ihan piripintaan, öljyisiä pottuja, porkkanoita, lihapullia ja omenapiirakkaa. Sen jälkeen en kyllä välttämättä jaksaisi rakastella ainakaan kovin pitkään, mutta voisin olla vastaanottavana kyllä ja pelkästään nauttia ammattilaisen prostaattahieronnasta. Siis jos olisin 80-vuotias. Mutta kun en ole niin ei mulla oikeesti ole tsäänssiä.

        Kyllä tuota huperoa ymmärretään, mutta kun on niin pirun varma itsestään ja olemattomista taidoistaan, että SE on se juttu, mikä ärsyttää!!!


      • Supernäätä

        Loistavan napakkaa näätäilyä! Paljastetaan täällä totuuksia myös ensi vuonna. Tiedossa on että tätä palstaa seuraa niin Jarmo kuin hänen aikuiset lapsetkin. Hyvä! Tätä lisää!


      • DialogiPatalaiskantiellä

        -äiti mä muutan Perthiin, Richard on ihana!
        -hyvä homma, saat vähän vaihtelua

        kaksi viikkoa myöhemmin

        -äiti mä tuun takas vintille, Richard on mielisairas!
        -tervetuloa


    • voivoivoivoi

      Miksi omaishoitaja Jarmo ei yhtään vaadi tolta elätiltään, vai oliko ex yhtä avuton. Luulisi hävettävän, kun foodie tekee itsestään naurettavan, kerta toisensa jälkeen. Eihän tuollaista "juhlapöytää" hyväksy kukaan täysijärkinen!

      • KnorrLämminKuppi

        Jarmon herkkua on Lämmin Kuppi kanasuurustettuna versiona ja jos oikein hienostellaan niin al dentena. Helppo valmistaa, eikä mene koko päivää edes Jasminilla.


      • suuuuurestinaurattaa

        Onkohan voivottelija löytänyt itselleen uuden elättäjän Jassun viemän miehen tilalle?


      • TyhmäModelVintiltä
        suuuuurestinaurattaa kirjoitti:

        Onkohan voivottelija löytänyt itselleen uuden elättäjän Jassun viemän miehen tilalle?

        Et taida olla terävin veitsi pöytälaatikossa. Taidat olla spagettikauha.


      • suuuuretinaurattaa
        TyhmäModelVintiltä kirjoitti:

        Et taida olla terävin veitsi pöytälaatikossa. Taidat olla spagettikauha.

        HEH HEH en tosiaankaan ole veitsi, mutta mulla "leikkaa" tosi hyvin, aivan toisin kuin sinulla.


    • Pöllöpäät

      Olisko ne "popparit" kuitenkin pinjansiemeniä? Ei taida aloittajakaan mikään asiantuntija olla, joten kannattaisko olla arvostelematta muiden tekemisiä.

      • MielipuolenPippeli

        Ei olis.


      • ettäs

        Linssejä.


    • RuokaaMakkiPytystä

      Tarjoomukset olovat kyllä sitä luokkaa että sopivin tarjoiluastia olisi ollut mummuvainaan kolhuinen laskiämpäri/yöpotta jota joskus aikasemmin käytettiin kerran syötyjen perunankuorien tarjoiluun. Ei tuollaisia sätkätyksiä kyllä ihmisille ole tarkoitettu, ainakaan juhlapäivänä. Hurstin tarjoilutkin asunnottomien itsenäisyyspäivänjuhlissa olivat monta kertaa fiinimmät

      • KompostiAteria

        Ja vaikka ruokaa ei saisi tietysti arvostella, niin ei tuota moskaa olisi kyllä kelpuutettu Hurstille jaettavaksi. Jotain rajaa sentään.


    • hehehhee

      Aivan kamala tarjoilu. Eikö tuo model tajua, mutta ei näköjään Jarmokaan.

    • eivittuuDDD

      Siis mitä helvettiä Muutama lohkoperuna ko tuossa on ja kulhossa kokonaisia etikkapunajuuria? Onko tuo ihan oikeasti 6 vuotiaan tasolla.

      • Oulun.Outo

        Mitä sulle tänään tarjottiin sapuskaksi Peltolassa?


      • 6vuotiaanTasollaVintillä

        On oikeasti sillä tasolla. Ja se ihmetyttää että ne papparaiset jotka tuolla tasolla olevaa pumppaa niin tuleeko niillä mieleen, että hei, pumppaanko tässä nyt oikeustoimikelpoista henkilöä vai tajuaako se edes mitä tapahtuu. Ajatus on kuvottava, mutta siitä tulee voida keskustella. #supernam #lohkoperuna #omenaviipale #tehosekoitin #kulho #kokopäivänkokkailu #lapsentasolla #blogissaohjeet #olencelebritymodeljaylpeäsiitä #allasjumppa #veturipuisto #marttivainio


    • MielipuolenKitkeräLemu

      Nyt alkoi koodaus viestien poistamiseksi. Työpäivä on ohi ja ehtii koodaa ennenkuin Jape saapuu töistä, missä hän ei saanut aikaiseksi mitään kauppaa. Ei hyvältä näytä. Mielestäni ei ole reilua, että meidän keskustelut koodataan pois yhden hullun toimesta, joka yritti itsaria, ajeli kännissä ja joka oli lepositeissä vaaleanpunaisessa pyjamassa mielisairaalassa.

    • NuoliNäppäin

      Salaatissa kokonaisia porkkanoita ja lantun palasia ja sitten jotain pienen pientä mössöä! Ei oikein toimiva kokonaisuus. Vaikea tarjoilla, turhan hankala syödä ja eivät taida partikkelit oikein muutenkaan sointua keskenään. Fetaa ja lanttua... ja eri kokoisina paloina. Niinpä...

    • suosittelenlämpimästi

      Uskoisin, että Ravintola- ja catering-alan koulutuksesta olisi jotain hyötyä.
      Oulussakin on alan koulutusta.
      En sano tätä millään pahalla, vaan kaikella ystävyydellä, jos ihminen on oikeasti
      kiinnostunut ruoanlaitosta ja leipomisesta.

    • princessJasmin

      Tuommoista juuressalaattia en ole kyllä ikinä mistään bongannut. LANTTUA!!!
      Olisi tarjoillut juurekset erillään ja tehnyt herkullisemman salaatin. Sitten tuo lihapullien kastike, näyttää siltä että Mutti on vaan valutettu pullien päälle.
      Ylipäätään tuo ei juhla-ateriaa ole nähnytkään. Kuinka se voi kirjottaa blogiinsa noin innoissaan, että on herännyt aikaisin aamulla leipomaan. Mitä se leipoi? Valmistaikinasta noi ompputortut. Jes.

    • Reikä-Eero

      On melko kasaria tunkea nuo servetit juomalaseihin

      • junttien.juntti

        Joo, ja junttia ylipäätään paperiset pikku servetit 'juhla-aterialla'.

        KANGASSERVETTI se olla pitää! Jos ei omista minkäänlaisia kankaisia servettejä, niin ohut keittiöpyyhekin on käytännöllisempi, parempi ja tyyllikkäämpi kuin kukertavasti ja oksettavasti kuvioitu, v*tun juntti paperislipsu.


      • junttimeitsii
        junttien.juntti kirjoitti:

        Joo, ja junttia ylipäätään paperiset pikku servetit 'juhla-aterialla'.

        KANGASSERVETTI se olla pitää! Jos ei omista minkäänlaisia kankaisia servettejä, niin ohut keittiöpyyhekin on käytännöllisempi, parempi ja tyyllikkäämpi kuin kukertavasti ja oksettavasti kuvioitu, v*tun juntti paperislipsu.

        Tietenkin, olet aivan oikessa. "KANGASSERVETTI, keittiöpyyhekin on käytännöllisempi, parempi ja tyyllikkäämpi", ja ihan vitt oot tosissasi? Ai, mutta sinähän oletkin se, joka leikkaa täytekakutkin valmiikksi annospaloiski plus täyttelet suupalat valmiiksi, ettei vieraat vaan missään tapaukseksessa sotke tarkkaan sovittuja kuvioita. Jatkoa mainioon elämääsi, tuskin tarvitsee huolia vieraista...


    • heheeheh

      Känniset eivät tajua, mitä tekevät, kun Jassu ja Jarmo.

    • Hehhhhheeee

      Jasmin, miten kehtaat julkaista tommosta paskaa,?

    • voiJestasSentään

      Jassu, soittele lehtiin, että tulevat kuvaamaan sinunkin juhlaherkkuja ja -kattauksia! Laittoihan toinenkin höperö, Sieppi, kuvia. Kyllä nuo sinun super herkut ja erikoinen kattaus varmasti herättäisi enemmän huomiota. Tuollaista ei synny muilta, kuin keski-ikäiseltä celebrity modelita, joka on ihan oikea foodie!

    • BUHHUUHJAAAAA

      Siepin kuvat olivat hänen omasta kodistaan mitä Jaskalla ei ole koskaan ollut. Taidokkaasti sisustettu, somistettu ja katettu. Jaska voi tehdä niitä lohkoperunoitaan loisimispaikoissaan loppuikänsä

      • JasuJaJarmo

        Paitsi että sun harmiksi Jasmin on asunut AVOLIITOSSA jo vuoden miehensä kanssa. Että mitä sä asiasta tiedät? Eipä kuule mitkään servetit näytä niitten yhteiseloa haittaavan.


      • voivoivoi
        JasuJaJarmo kirjoitti:

        Paitsi että sun harmiksi Jasmin on asunut AVOLIITOSSA jo vuoden miehensä kanssa. Että mitä sä asiasta tiedät? Eipä kuule mitkään servetit näytä niitten yhteiseloa haittaavan.

        Eli molemmat ovat yksinkertaisia höppänöitä, ei tuota suhdetta voi muuten selittää.


      • Elkääjaksako
        voivoivoi kirjoitti:

        Eli molemmat ovat yksinkertaisia höppänöitä, ei tuota suhdetta voi muuten selittää.

        Rakastaa toisiaan ja elää yhdessä, kivat niille! Kävin katsomassa Mäntylän instaa enkä löytänyt mitään morkattavaa joten nyt ihmettelen näitä kommentteja täällä! Ketä toi Jasmin on loukannut noin pahasti että pitää ilman aihetta valittaa valittaa ja valittaa siitä?


      • Vastaukseni.sinulle
        Elkääjaksako kirjoitti:

        Rakastaa toisiaan ja elää yhdessä, kivat niille! Kävin katsomassa Mäntylän instaa enkä löytänyt mitään morkattavaa joten nyt ihmettelen näitä kommentteja täällä! Ketä toi Jasmin on loukannut noin pahasti että pitää ilman aihetta valittaa valittaa ja valittaa siitä?

        Elävät yhdessä, totta. Mutta mikään huushollissa ei ole Jassun. Huusholli oli samanlainen jo ennen Jassua. Harvemmin noin käy kahden aikuisen muuttaessa yhteen, eller hur?

        Jasmin saa kritiikkiä ihan aiheesta, koska on ilmoittanut olevansa 'real foodie'.

        Jos Jasmin julistaisi olevansa tavis, joka vasta opettelee kokkausta, ei ketään kiinnostaisi arvostella.
        Se on katsos hiukan eri kriteerit foodieilla ja aloittelevilla.

        Real Junttihan Jassu on, vieläpä sellainen, joka uskottelee mikä kulloinkin kuulostaa muodikkaalta. Säälittävää käytöstä, ja säälittäviä räpellyksiä hänen ruokaan liittyvät postauksensa. Oikea foodie tarjoaisi jonkun uuden jutun lihapulla-ateriankin kanssa. Nääs kun foodieilla on mielikuvitusta ja taitoa toteuttaa visioitaan. He jakavat todellisia vinkkejä ja ideoita blogeissaan, Oulun Woodie ei. Hän ei vaan osaa, koska ei hallitse perusasioitakaan vielä.


      • MielisairasVintiltä

        Kenen nurkissa se budjasi siellä Turussa kun niin muistaa aika-ajoin mainita, että on asunut siellä vuosia. Kun lasketaan Turun, Britannian, Australian, Kreikan ja Malediivien asumisvuodet yhteen, saadaan lukemaksi 72 vuotta. Joku ei oikein täsmää. Missä välissä hän on oikein ehtinyt asua sen 40 vuotta vintillä? 72 40=ihan liikaa.


      • vaihdanikki
        MielisairasVintiltä kirjoitti:

        Kenen nurkissa se budjasi siellä Turussa kun niin muistaa aika-ajoin mainita, että on asunut siellä vuosia. Kun lasketaan Turun, Britannian, Australian, Kreikan ja Malediivien asumisvuodet yhteen, saadaan lukemaksi 72 vuotta. Joku ei oikein täsmää. Missä välissä hän on oikein ehtinyt asua sen 40 vuotta vintillä? 72 40=ihan liikaa.

        Ainoa, mikä ei täsmää, on sinun matikkasi, joka on tod. lyhyt? Kannattaisi ottaa Ojalan laskuoppi haltuun, ei tosiaan ole tähtitiedettä, Kommenttisi kertoo pelkäsään sinun lahjattomuudestasi ja kertoo sinusta ihan kaiken. Ps. voit hinkata sitä eturauhastasi ihan keskenäsi. Tuo jätetyn katkeruus, sillehän ei ole mittaa eikä näköjään määrääkään? Siis, ketä muuta kiinnostaa, kuin tavalla tai toisella jätetyksi tulleella? Muuten unohdit Australiasta toisen a:n. oppi meni ilmeisesti perille..


    • Spagettikauha

      Lanttua, fetaa, kuorimattomia porkkanan puolikkaita, pinjansiemeniä...kaikki sekoitettu öljyyn ja kauhotaan spagettikauhalla lautaselle! Samalla spagetinottimella kauhotaan myös lihapullat. Lastaako käytetään lohkoperunoiden ottamiseen? Voi elämä. Ei se oo ihan järjissään. Eikö se oo koskaan nähnyt tai käyttänyt esim. salaatinottimia? Kattaus on samaa luokkaa kuin jalkineiden pesu astianpesukoneessa. Woooohooo!

    • just-wondering

      Kahdeksalta aamulla on herätty ja koko päivä meni häärätessä todella kotikutoinen "juhla"-ateria. Voe elämän kevät.

      Pakko sanoa, että meillä nukuttiin pitkään, käytiin illansuussa juoksemassa ja saunasta tultiin vasta klo 19. Katseltiin linnan juhlia ja laiteltiin ruokaa. Aperitiivina vaaleanpunaista Möttöstä. Pääruoan kans Peronia, valko- ja punaviiniä, mikä sitten miellytti.
      Jälkiruoaksi joulutorttuja viikunahillotäytteellä, kyytipojaksi glögiä Loimulla terästettynä. Itsenäisyyspäivän kynttilät paloivat pöydällä, katettiin kauniiisti. Pöydällä oli kaunis pellavainen kaitaliina. Aina siinä on liina, tietenkin. Ihana ilta.

      Oltiin ihan kaksin. Syytä juhlaan oli. Arjessakin katetaan kauniisti.

      Mäntylöiltä puuttuu 100% kaikki tyylitaju ja silmä millekään kauneudelle. 100%. Tuollaiset "juhla"postaukset ja -kuvat aiheuttavat lukijoissa ainoastaan vaivaantuneisuutta.

      • tavallaas

        "just-wondering", korkeintaan UNISSASI....noh, ei sinua ainakaan mielikuvituksen puutteesta voi syyttää..


      • just-wondering
        tavallaas kirjoitti:

        "just-wondering", korkeintaan UNISSASI....noh, ei sinua ainakaan mielikuvituksen puutteesta voi syyttää..

        Mitä tarkoitat korkeintaan unissani...?

        Eikös tuo ole aika normaali juhlakattaus?

        Jos sinulla on ankeaa niin kaikilla ei ole ankeaa. Kohtuurahallakin saa kaunista aikaan. Möttönen ostin kesälomareissulla Gabriellalta 34,95. Ja muiden juomien osalta meillä on aika mukavaa kytköstä ja töiden puolesta henk.kuntaetujakin.

        P.s. Peronin ohella myös Blancista tykkään!


      • mötttöne
        just-wondering kirjoitti:

        Mitä tarkoitat korkeintaan unissani...?

        Eikös tuo ole aika normaali juhlakattaus?

        Jos sinulla on ankeaa niin kaikilla ei ole ankeaa. Kohtuurahallakin saa kaunista aikaan. Möttönen ostin kesälomareissulla Gabriellalta 34,95. Ja muiden juomien osalta meillä on aika mukavaa kytköstä ja töiden puolesta henk.kuntaetujakin.

        P.s. Peronin ohella myös Blancista tykkään!

        Ai, niin, sinähän oletkin julkkis,verisori... Eihän tämä ole julkkisjuorupalsta? Taviskset täällä kehuvat itseään, justjoo. Hmyyh. Oikein MÖTTÖNEN ostin.... Jatka unelmoimista, siis jossain muualla, kuin julkkisjuorupalstalla,pls..


      • just-wondering
        mötttöne kirjoitti:

        Ai, niin, sinähän oletkin julkkis,verisori... Eihän tämä ole julkkisjuorupalsta? Taviskset täällä kehuvat itseään, justjoo. Hmyyh. Oikein MÖTTÖNEN ostin.... Jatka unelmoimista, siis jossain muualla, kuin julkkisjuorupalstalla,pls..

        Taviskset joo...

        Ostinkin Möttösen, toinen odottelee aikaansa viinitelineessä. Mieheni saa laivoilta slabin säännöllisesti.

        On julkkisjuorupalsta. Mut jos tänne kertoo mielipiteensä Mäntylän todella lapsekkaista ja yksinkertaisista virityksistä ( siihen nähden, että mainostaa rakastavansa kokkailua jne.) niin kohta on joku kyselemässä, että mites on sulla sitten on. Joten sanoin, miten meillä on. Kehumista, no joo, täällä meillä päin (Espoon rantaraitti) varmaan ihan tavismeininkiä.

        Vaikutat oudosti tosi kaunaiselta. Mitäs jos nähtäis esim. tuolla meidän paikallisella panijalla vaikka ens viikolla? Tien toisella puolen ( väärällä puolen, me ollaan tässä meren puolella) on Tillinmäen panimo, laittoivat postia=kortin, ovat auki ke ja pe 14-18. Mulla on pokkaa tavata, jos sulla on. Otetaan lasilliset, ehkä sinäkin rentoutuisit..

        Ja samalla saat joulujuomat mukaasi 3,5€/pullo, osoite näkyy olevan Tillinmentie 3.

        Kerro mikä päivä sulle sopii Vi ses!


      • just-wondering
        just-wondering kirjoitti:

        Taviskset joo...

        Ostinkin Möttösen, toinen odottelee aikaansa viinitelineessä. Mieheni saa laivoilta slabin säännöllisesti.

        On julkkisjuorupalsta. Mut jos tänne kertoo mielipiteensä Mäntylän todella lapsekkaista ja yksinkertaisista virityksistä ( siihen nähden, että mainostaa rakastavansa kokkailua jne.) niin kohta on joku kyselemässä, että mites on sulla sitten on. Joten sanoin, miten meillä on. Kehumista, no joo, täällä meillä päin (Espoon rantaraitti) varmaan ihan tavismeininkiä.

        Vaikutat oudosti tosi kaunaiselta. Mitäs jos nähtäis esim. tuolla meidän paikallisella panijalla vaikka ens viikolla? Tien toisella puolen ( väärällä puolen, me ollaan tässä meren puolella) on Tillinmäen panimo, laittoivat postia=kortin, ovat auki ke ja pe 14-18. Mulla on pokkaa tavata, jos sulla on. Otetaan lasilliset, ehkä sinäkin rentoutuisit..

        Ja samalla saat joulujuomat mukaasi 3,5€/pullo, osoite näkyy olevan Tillinmentie 3.

        Kerro mikä päivä sulle sopii Vi ses!

        korj. TillinmÄentie


      • TÖLLINMÄKI
        just-wondering kirjoitti:

        korj. TillinmÄentie

        Tota tota, haittaako, jos sulle ehdottaisi vaikkapa:" SATUJA JA TARINOITA" sivua? Tämähän on KOTIMAISET JULKKISJUORUPALSTA, koita se siellä yltäkylläisyydessä elellessäsi tajuta. Ketään sun kattauksesi kiinnosta:D:D..Niinkuin täällä moneen kertaan tullut selväksi, että tyhjät tynnyrit kolisee...


      • just-wondering
        TÖLLINMÄKI kirjoitti:

        Tota tota, haittaako, jos sulle ehdottaisi vaikkapa:" SATUJA JA TARINOITA" sivua? Tämähän on KOTIMAISET JULKKISJUORUPALSTA, koita se siellä yltäkylläisyydessä elellessäsi tajuta. Ketään sun kattauksesi kiinnosta:D:D..Niinkuin täällä moneen kertaan tullut selväksi, että tyhjät tynnyrit kolisee...

        Eikö ole sulla rohkeutta tulla henk.kohtaisesti minua haukkumaan? Kutsu on esitetty, kerro milloin nähdään. Oisko Omppu sulle luontevampi?

        Jos minun elämäni näyttäytyy yltäkylläisenä niin varsin ankeasti taidat itse elellä. Todellakin. Vaille jäänyt ihminen.

        Mutta koskaan ei ole liian myöhäistä kääntää suuntaa. Työnteko kannattaa. Tiedän mistä puhun.


    • mieluumminraasteena

      Lanttu-porkkana salaatti. Empä ole ennen kuullutkaan moisesta.
      Olisiko kannattanut tehdä vain porkkana-lantturaaste lisukkeeksi?

      • JasminFani

        Jos hän pitäisi kerrankin lupauksensa ja avaisi Ouluun sen konditorian, niin tilaisin ilman muuta herkullisen porkkana-lanttu-salaatin. Ymmärtäisin, että tilaus on tehtävä aamulla kello 08.00, jotta se edes teoriassa olisi ostettavissa illalla seitsemän aikaan. Uskon, että tilaisin myös jotakin muuta "hyvää syötävää" esimerkiksi ruisnappeja.


    • OulunKokki

      Kaamea juntti-Foodie. Itsenäisyyspäivän aamulla aloittanut, ja saanut juhlapäivän illaksi kokattua kompostisalaatin, kärvähtäneitä lihapullia ja jahmateille 18 kpl herrkkuja valmisvoitaikinasta.

      Voiko juntimpaa foodieta olla.

      • junttilasta.kajahtaa

        Ei nyt just tule mieleen suomalaisista yhtäkään.

        Mutta Amerikasta löytyy somejulkkiksia samaan sarjaan, paitsi että he eivät kehu olevansa foodieita.. Esim. Amy Slaton on junttiudessaan Mäntylän tasoa.

        Katsokaa hänen joulukokkaustaan..Tekee anoppinsa reseptillä fudgea = maapähkinävoita ja walmartin pikeeriä sekaisin. Muutama torakka vilahtaa videolla, ja lemmikkien karvoja pölähtää sotkuun..pikanttia säväystä tuomaan..hahahah


    • Salkkarit.jatkuu

      Miksi Letku/Klitta/Persemies/Mielipuoli on niin hirveän laiska? Miksi tuo multinimimerkki viettää kaiket päivät palstalla? Miksi Letku/Klitta/Persemies/Mielipuoli puhuu aina prostaatasta? Eikö ole ketään antamassa hänen haluamaansa hierontaa sille osastolle? Miksi tämä nimimerkkien kuningas parjaa toisten ruoanlaittoa, vaikka itse syö vain eineksiä?

      Tulehan kertomaan, oi sinä Oulun lahja Suomen könsikäsmarkkinoille!

      • PutkitissiVintiltä

        Et taida olla täysillä käyvä ihminen. Taidat olla henkilö joka keittää porkkanaa koko päivän.


      • 123589
        PutkitissiVintiltä kirjoitti:

        Et taida olla täysillä käyvä ihminen. Taidat olla henkilö joka keittää porkkanaa koko päivän.

        Ja edelleenkään et keksi mitään oikesti omaperäistä? Noooh, elähän huoli. voit toki poistaa tämänkin selvänä hetkenäsi, jos semmoinen joskus tulee. Nuo sinun nikkisi on niin kuluneita.,säälittäviä, .. ilmeisesti kuitenkin tasoasi tyyliin, -jätetyn katkeruutta-_koska ,sitähän ne on, vai mitä? Jasmin kuitenkin pääsi yli...


      • SuperhulluVintiltä
        123589 kirjoitti:

        Ja edelleenkään et keksi mitään oikesti omaperäistä? Noooh, elähän huoli. voit toki poistaa tämänkin selvänä hetkenäsi, jos semmoinen joskus tulee. Nuo sinun nikkisi on niin kuluneita.,säälittäviä, .. ilmeisesti kuitenkin tasoasi tyyliin, -jätetyn katkeruutta-_koska ,sitähän ne on, vai mitä? Jasmin kuitenkin pääsi yli...

        Kerrotko tähän muutaman itseäsi miellyttävän rekisteröimättömän nikin niin käytämme niitä, jotta päästään yli nikin aiheuttamasta turhasta mielipahasta. Kiitos. #ripuli #rähinä #celebritymodel #epäonnistuminen #luuseri #vintillemars


    • heheeheheh

      Ja taas modelilla meikit naamassa, kun otti nukkumaan mennessään itsestään TAAS kuvan! Täytyy kyllä Heikkisen olla tosi tyhmä....

      • Luckyman

        Heikkinenhän on onnekas kun on tuollaisen kaunottaren itelleen saanut. Kaunis nainen joka kokkaa leipoo ja hemmottelee sen miestä. Jarmolla on kissanpäivät nyt.


      • itseisäntäkö
        Luckyman kirjoitti:

        Heikkinenhän on onnekas kun on tuollaisen kaunottaren itelleen saanut. Kaunis nainen joka kokkaa leipoo ja hemmottelee sen miestä. Jarmolla on kissanpäivät nyt.

        Mutta, kuka on ns. pyykkivastaava ja siivoushenkilö?


      • kuhakyselee
        itseisäntäkö kirjoitti:

        Mutta, kuka on ns. pyykkivastaava ja siivoushenkilö?

        Kysymyksestäsi päätellen, teidän huushollissa on ilmeisesti nuo mainitut, et kai muuten olisi takertunut moisiin? Jos sinun ei tarvitsisi käydä heillä ilmaiseskis hoitamassa ko. askareita, miksi vaivaat pientä päätäsi?


      • LekaKlitta
        kuhakyselee kirjoitti:

        Kysymyksestäsi päätellen, teidän huushollissa on ilmeisesti nuo mainitut, et kai muuten olisi takertunut moisiin? Jos sinun ei tarvitsisi käydä heillä ilmaiseskis hoitamassa ko. askareita, miksi vaivaat pientä päätäsi?

        Et taida olla äidinkielen opettaja.


    • hyvätyöt

      On selvää, että ihminen väsyy kun joutuu valmistamaan runsaan ja aikaa vievän juhlaillallisen.
      Kuvassa pilkottaa kaunis bambulakana ja tuttu musta yöasu.

      • FiskarsMehulinko1965

        Myös tutut mustat meikit. Ihanan söpön näköinen. Ja onnellisen! Kyllä Jarmo on sitten onnekas. Ja kyllä Jarmokin on onnekas! En tunne heitä, mutta olen nähnyt heidät kaljalla ja sitten näissä kuvissa ja sitten tiedän heidät molemmat työn kautta epäsuorasti. Upea pari. Kuntoilevat, tekevät töitä ja elävät onnellista elämää vaikka heidän onnea yritetäänkin kateellisten toimesta nujertaa. Ps. Bambulakanat on suurinta muotia maailmalla, samoin kuin spagettikauha yleisaterimena. #frittaatta #prostaatta #kitkerälemupyllystä #rattijuoppous #mielipuolisuus #mustikkapiirakka #lähikuvatehosekoittimesta


      • suuuuuurestinaurattaa

        HEH HEH on minua moneksi muuksikin LUULTU, kuten sateenpieksämäksi pirunraadoksi.


      • suuuuurestinaurattaa

        Niinpä sanopa se millainen ihminen vainoaa Jassua vuosikaudet ja ei tykkääkään siitä, kun kommentteihinsa saa negatiivista palautetta. Tuskin olen pörrännyt täällä yhtä kauaa kuin sinä olet tehnyt. Miksi sä mulle noin kiukkuinen olet? Facessa teit jopa kaveripyynnön noin kuukausi sitten. En vastannut sulle, koska en halua lähipiiriini mielisairaita henkilöitä. Älä sä sure mun geenieni jatkuvuutta. Ne on jo jatkettuna toisin kuin sinulla.


      • vanha.virsi
        suuuuuurestinaurattaa kirjoitti:

        HEH HEH on minua moneksi muuksikin LUULTU, kuten sateenpieksämäksi pirunraadoksi.

        Voi että, ihanaa, pääsit viimein taas länkyttämään tuosta pirunraadosta. Unohdit, että joku sanoi kultaseksikin. Ja mitä vielä.

        Kyl oot lapsellinen.


      • EräänVanhuksenLapsi

        Upeasti kiteytetty! Kiitos!


      • haisevanikkisi
        EräänVanhuksenLapsi kirjoitti:

        Upeasti kiteytetty! Kiitos!

        Kivat sulle, "EräänVanhuksenLapsi", ehkä näin onkin...nikkisi... kommentista päätetellen. Jos voisit, voisitko sitten jättää tuon oman hanuriosastosi ihan vaan omaan käyttöösi, tyyliin only exit? Tosin tavallaanhan sen teetkin, kun omia kommenttia upeasti kiteytät. On sinulle tosi pahapaikka, kun Jasmin ei jäänyt tuleen makaan sinun jälkeesi. Jasminilla on sentään omalla tavallaan järkätty ateria, johon sinulla ei ole mitään asiaa, eikä mahiksiakaan..


      • MassiivinenKlitta
        haisevanikkisi kirjoitti:

        Kivat sulle, "EräänVanhuksenLapsi", ehkä näin onkin...nikkisi... kommentista päätetellen. Jos voisit, voisitko sitten jättää tuon oman hanuriosastosi ihan vaan omaan käyttöösi, tyyliin only exit? Tosin tavallaanhan sen teetkin, kun omia kommenttia upeasti kiteytät. On sinulle tosi pahapaikka, kun Jasmin ei jäänyt tuleen makaan sinun jälkeesi. Jasminilla on sentään omalla tavallaan järkätty ateria, johon sinulla ei ole mitään asiaa, eikä mahiksiakaan..

        Jäikö Harhainen Mieli levy päälle? Et taida olla laatikon terävin veitsi. Taidat olla spagettikauha.


      • haisevanikkisi
        MassiivinenKlitta kirjoitti:

        Jäikö Harhainen Mieli levy päälle? Et taida olla laatikon terävin veitsi. Taidat olla spagettikauha.

        Oijoijoi, vaikka kuinka vaihdat nikkiäsi, osuman saat.. ja se näkyy , vaikka fantasiasi siirrät etupuolelle, mikä ilmeisesti on sinulle kauhistus. Siirtyisitkö nikkeinesi vaikkapa seksi saititille? Jassulla on kuitenkin kaikki, mitä sinulta puuttuu.


      • haisevanikkisi

        Ei sitten löydy muuta, kuin tuota tuttua huttua? On se osunut syvälle, vaan ei se mitään..vaikka nikkiä vaihdatkin. Ihan näin offtopic, eikö hoitohenkilökunnalla ole valtuuksia tarkistaa sinun lääkitystä? Varmaan kiellät lääkityksen tarpeen, se on sitä käänteistä höpöhöpöä, ja varmaan selvempenä hetkenäsi ymmärrät, ja poistat viestin(t) eihän olisi eka kerta. Ne terävimmät veitset ja kynät taitaa olla muualla kuin sinulla?


    • buahaaaahahahahaaaaa

      Voi, miten nämä foodie Mäntylän kokkaus- ja kattauskuvat piristävät näin lauantai aamuisin! Meille on tulossa illalla vieraita, ja vähän jännitin tarjoilun suhteen. Mutta Jassun kuvat juhlapöydästä sai kyllä rentoutumaan! Mitä sitä turhaan miettii, kun noin yksinkertaisesti ja arkisilla pöperöillä saa aikaan oikein julkisuuteen kuvatun "super hienon juhlapöydän"! Voi olla, että nämä vieraat ei sitten toista kertaa tule, ja nauravat takanapäin.

      • irtm

        Mitä sitä turhaan jännittämään. Rennolla otteella vaan loihdit vieraillesi tarjottavaa. Hauskaa iltaa teille ja makoisaa ruokahetkeä. Varaa tarpeeksi juotavaa niin porukka viihtyy takuuvarmasti.


      • Oulun.Outo

        HEH HEH sinä se et pysty vaikuttamaan Peltolan ruokatarjoiluihin yhtään mitään. Sun on syötävä mitä saat.


    • PimeäVinttisalaatti

      Kompostisalaatin sisältö on jännä. Kuorimattomia porkkanoita on pitkittäisinä siivuina ja sitten kokonaisina, keskeltä poikki käsin poikkaistuna. Tai murtuneina, onhan niitä koko päivä keitelty. Sitten on yksi kappale punajuurilohkoa. Sekä kaksi naurislohkoa. Yksi epämääräinen sipulipala pilkistää joukosta.

      Foodie on lisännyt juuressalaatin joukkoon kreikkalaista fetaa ja siihen vielä tempaistu linssit ja rucolat päälle.

      Nimeäisin kokonaisuuden Vinttimöllin salaatiksi.

      • KatsoisinIlolla

        Nähdäänkö reseptin toteutus tulevassa, hassunhauskassa ruokaohjelmassa?


    • Böörbb

      Riittivätköhän 18 kpl, kolmelle eripariselle lautaselle aseteltua, valmis voitaikina leipomusta tekemään leipurittarelle ja tukevaan olkapäähän nuokkujalle tuhdin olon.

    • eiVoiOllaTodellista

      Onkohan tuo kuva juhlapöydästä vitsi? Voiko keski-ikäinen nainen oikeasti olla sitä mieltä, että tuo pöytä on katettu, ja että siinä on oikeasti "super hyvää" syötävää?

    • samantoistoa

      Välillä kuvataan tyhjää sänkyä ja välillä ei.

    • hyväJassu

      Kyllä Jassu on nyt onnellinen, kun hänen upea Itsenäisyyspäivän juhla-ateria kattauksineen, on saanut näin paljon huomiota ja "kehuja"!!

      • respsuja.kerrakseen

        Mutta missä ihmeessä viipyy Jassun lupaama ruokaohjelma?

        Ja miksi hän ei kerro, missä sitä esitetään? Onko netissä vai telkkarissa?

        Vai oliko Jassun puheet ruokaohjelmasta jälleen kerran silkkaa valhettelua?


      • youlife.missä
        respsuja.kerrakseen kirjoitti:

        Mutta missä ihmeessä viipyy Jassun lupaama ruokaohjelma?

        Ja miksi hän ei kerro, missä sitä esitetään? Onko netissä vai telkkarissa?

        Vai oliko Jassun puheet ruokaohjelmasta jälleen kerran silkkaa valhettelua?

        Onko haave sama kuin lupaus? Kannattaisiko sinun keskittyä pelkästään omiin haaveisiisi? Kummallista tuo toisten elämän pitäminen omaansa tärkeämpänä.


      • HirviöKlitta
        youlife.missä kirjoitti:

        Onko haave sama kuin lupaus? Kannattaisiko sinun keskittyä pelkästään omiin haaveisiisi? Kummallista tuo toisten elämän pitäminen omaansa tärkeämpänä.

        Taidat arvailla. Et taida olla laatikon terävin veitsi. Taidat olla spagettikauha.


      • häpeäntsun.nikkiäs
        HirviöKlitta kirjoitti:

        Taidat arvailla. Et taida olla laatikon terävin veitsi. Taidat olla spagettikauha.

        Juu ja sinun elämäsi on pelkkää haaveilua? Ei sinulta näköjään irtoa mitään omaperäistä, paitsi jos tuo on sun omaasi, mikä kuvaa vaan itseäsi. En minä, eikä kukaan muukaan jää kaipaamaan, jos vaan kaikessa hiljaisuudessa katoat,


      • respsuja.kerrakseen
        youlife.missä kirjoitti:

        Onko haave sama kuin lupaus? Kannattaisiko sinun keskittyä pelkästään omiin haaveisiisi? Kummallista tuo toisten elämän pitäminen omaansa tärkeämpänä.

        youlife.missä-nimimerkki:

        Mitä horiset haaveista?

        Ei se mikään minun haaveeni ollut, siis se ruokaohjelma! Jassu itse kertoi, kuinka häneltä on tulossa oma ruokaohjelma. Hän ei kertonut tarkempia yksityiskohtia, mutta tuon sanoi ihan selkeällä suomen kielellä.

        Tarkoitatko siis, että ruokaohjelma on Jassun haave? - Olisi sitten sanonut sen selkeästi, että HAAVEENA on oma ruokahjelma! Luulisi itseään writeriksi kutsuvan osaavan ilmaista itseään sen verran sekä suullisesti että kirjallisesti.

        PS. Nimimerkkisi perusteella englannin kieli ei ole vahvinta osaamisaluettasi.


      • MielipuoliMyllytullista
        respsuja.kerrakseen kirjoitti:

        youlife.missä-nimimerkki:

        Mitä horiset haaveista?

        Ei se mikään minun haaveeni ollut, siis se ruokaohjelma! Jassu itse kertoi, kuinka häneltä on tulossa oma ruokaohjelma. Hän ei kertonut tarkempia yksityiskohtia, mutta tuon sanoi ihan selkeällä suomen kielellä.

        Tarkoitatko siis, että ruokaohjelma on Jassun haave? - Olisi sitten sanonut sen selkeästi, että HAAVEENA on oma ruokahjelma! Luulisi itseään writeriksi kutsuvan osaavan ilmaista itseään sen verran sekä suullisesti että kirjallisesti.

        PS. Nimimerkkisi perusteella englannin kieli ei ole vahvinta osaamisaluettasi.

        Napakasti kirjoitettu! Tämän celebrity modelin (maailman ainoa, sellaiseksi itseään nimittäviä ei ole muita) tapauksessa on merkillistä se, että hän joutuu selittelemään sanomisiaan koko ajan. Selittelyt jakaantuu kahteen ryhmään. Toiset on niitä joita selitellään heti, ”eiku se oli vaan haave” tyyppisesti. Toiset on niitä joita selitetään enemmän jälkikäteen, joissa on kyse mielipuolisista valheista ja jotka kerta toisensa jälkeen liittyvät papparaisiin.

        Nimimerkki on kirjoitettu poikkeuksellisen vinttimöllimäisellä englannilla hirvittävän yöllisen agrepuuskan vallassa. Toivottavasti japeboy ei ole joutunut soittamaan poliisia kuten Ike.


    • normiarki

      Moni nainen laittaa ruokaa töistä tultuaan ja käy sitä ennen ruokakaupassa.
      Sen jälkeen hän mahdollisesti ottaa vieraita vastaan tai menee jonkin harrastuksensa pariin tai vie lapsiaan heidän harrastustensa pariin. Tekemättä siitä minkäänlaista numeroa. Syystä, että se on ihan tavallista ja normaalia arkea.

      • tavikset.tylsiä

        Kuten kirjoititkin ,tavalliset, mutta kun on kyseessä julkkisjuorut, kannattaa sinun mainostaa taviselemääsi?


      • tylsääon
        tavikset.tylsiä kirjoitti:

        Kuten kirjoititkin ,tavalliset, mutta kun on kyseessä julkkisjuorut, kannattaa sinun mainostaa taviselemääsi?

        Näköjään julkkiskin voi viettää taviselämää. Jos se on vain työtä ja nukkumista. Ei siis mitään julkkiselämää televisiosa, ei lehdistössä, ei yhtään missään. Perin tavallista, jopa niin tavallista, että "julkkis" voittaa siinä tavallisuudessa jopa taviksen.


    • vinkkejäsisustamiseen

      Suosittelen tilattavaksi Glorian koti nimistä lehteä.
      Sieltä saa hyviä vinkkejä sisustamiseen ja muuhunkin kotiin liittyvää.

    • jassurassu

      Tavalliset joulukukatkin ovat "pienelle" uutta ja ihmeellistä!

      • MassiivinenKlitta

        Saisiko niistä kukista tehtyä herkullisen salaatin jos kokkaa koko päivän?


    • tulatva

      Tulilatvat ovat nyt mainosten mukaan edullisia. Maksavat ainoastaan 2,99 -3,99€/kpl

    • egdm

      Missä on kalapäre?

    • taitaaOllaVitsi

      Tuo "juhlakattaus" on tosi näkemisen arvoinen. Mitähän Jarmo tykkäsi, kun kodin hengetär kutsui, päivän aherrettuaan, talon isännän "juhla-aterialle"? Kyllä nolottaisi, jos työkaverit, tutut, exä ja lapset näkisivät, minkä foodien on kotiinsa onnistunut löytämään.

      • Pitäisikösinun

        "ammattilaisena" mennä kattamaan ym.? Sinähän osaat mm. haudOTTAA ja laittaa TAPLETIT pöytään.:D:D:D Buahaaa:D:D


    • Sekositko

      taas? Ei hätää. Peltolassa hoidetaan. Eikö sinulla ole kohta ruoka-aikakin siellä? Syö, että jaksat taas päivystää ja kirjoittaa umpihullun juttujasi myöhään yöhön saakka. Työstähän tuo jo käy:D:D:D

    • Eityössä

      käyvät ihmiset viihdy eivätkä käy palstalla. Yritä jo tajuta tämä fakta. Ymmärrämme, että sinulla ei älyn taso riitä kaikkeen, mutta yritä ymmärtää edes tämä yksi fakta. Se olet sinä, joka täällä raivoat 24/7. Teet aloituksia ja vastaat niihin itse. Säälittävää, todella säälittävää. Kertoo myös siitä, että Peltolassa on liikaa luppoaikaa:D:D;D

      • intialainen_äpärä

        HAHAHAAA! Nerokkaasti napautettu! :D


      • miksmiks
        intialainen_äpärä kirjoitti:

        HAHAHAAA! Nerokkaasti napautettu! :D

        Senkö vuoksi poistettu??


      • MielisairasMyllytullista

        Eli olet työtön.


      • KarvainenAnaali
        MielisairasMyllytullista kirjoitti:

        Eli olet työtön.

        Napakka näpy! 😁😍


      • HurjaKlitta

        Tajuamme kyllä ja siksi juuri tiedämme että olet työtön.


    • Peltolanasukin

      umpikahjoista viesteistä menee suurin osa poistoon. Ei reppana itse tajua miksi ja kuvittelee Jassujen ja Martinojen niitä poistattavan. Alkoholistit kieltävät olevansa juoppoja, hullut kieltävät olevansa hulluja jne...

      • näin.se.vaan.on

        No eihän hullu oikeasti tiedäkkään olevansa hullu..
        Holisti kyllä tietää oman tilanteensa, mutta myönnä sitä itselleen.


    • rakaskynä

      Onko Clarinsin huulirajauskynä ollut vuoteessakin vieressä.
      Näyttää siltä, että se on kuvassa bambulakanan päällä.

    • joulutori

      Kuva Oulun Rotuaarin joulutorista. Tosin kojut on jo suljettu, eikä missään näy ketään.
      Ehkä olisi kannattanut kuvata päivällä kun myyntikojut olivat auki ja myytävät tavarat esillä.
      Siis silloin kun oli matkalla iltavuoroon.

      • jaskanmaailma

        Tulee mieleen Jaskan kuvaamat "off-season" autiot hiekkarannat, tyhjät ulkomuseot ja Oulun kadut. Missään ei ketään. Perttulassakin kuvasi vain naapurin kissaa yksinäisellä patiolla.


    • monologiapukkaa

      On nää ketjut niin surkuhupaisia että, muutama palstan "gourmet-kokki" ja "marttakerholainen" länkyttää ja vastailee itselleen.

      • marttajagourmet

        On kuitenkin kiva kun luet meidän "marttakerholaisten" ja "gourmet-kokkien" mielipiteitä.
        Aina niistä voi ottaa itselleen jotain vinkkejä.
        Me tietysti lukisimme mielellämme sinun mielipiteitäsi. Missä kerhoissa sitten toimitkin.
        Kiittäen jo etukäteen!


    • hienokattaus

      Sara Sieppi on laittanut instagramiin kuvan joulukattauksestaan.
      Se on todella tyylikäs.
      Harva pystyy loihtimaan samaa.

    Ketjusta on poistettu 28 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1751
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1371
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1337
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      11
      1330
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1325
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1294
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1274
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe