Aihe

Antakaa näytöt elkää valittako

pelletsirkukseen

Tosi asia on että judosta OK tuen piiriin ei kuuluisi kukaan,säälistä taisivat myöntää ensi vuonna ei näitäkään. sitten avaudutaan mediassa kun on väärin muka kohdeltu valmentajat komppaa ja saavat ressukan pään sekaisin,

30

1060

  Vastaukset

  • Itseasiassa tyyppi on ainut jolla on näytöt siihen kasassa. Tuella olevilla ei ole.

   • Juuri näin. Tsemppiä Katri👍 .


  • Katri esitti asiallisen kysymyksen omassa feedissään. Sarkkinen ja IS tämän asian mediaan toivat. Kyllä se on niin, että näyttöjen puolesta asia on selvä! Ei kysymystäkään kenelle tuki pitäisi mennä näyttöjen osalta.

   Kummastelen, että miksi Sarkkinen ei maininnut Katrin tämän vuoden menestyksestä mitään? Hän puhuu myös jatkuvuudesta. Miksi Katri sitten otettiin yhden heikomman vuoden jälkeen tuen piiristä pois, mutta näitä muita ei?

   Sarkkinen myös mainitsee, että lajiasiantuntijoihin on luotettava. Onko tämä nyt siis Pekkis? Mikäli se Pekkis on, niin eikö hänen pitäisi jäävää itsensä tukia esittävänä henkilönä kun oma henkilökohtainen valmennettava esitettävien joukossa?

  • Kaikki sai tukea joita liitto esitti! Eiköhän Sarkkinenkin viimeistään nyt herännyt!

   • Ei muuten saanut, Kakko, Laamanen.A, Kanerva ja Viitanen olivat esitetyt.


   • Lottoarvonnallako tässä mentiin jos Katri ja Aatu jätetii pois?


  • KK, ikuinen luuseri, mene kunnon kisoihin ota mitalli niin ei tarvitse räksyttää.

   • Miten se KK on sut joskus suututtanut?


  • No Mitäs näillä muilla on näyttöjä? Matkustusta on paljon ja kuluuhan siihen rahaa juu. Nyt on rahaa millä reissata.

  • Ei näillä Suomen tuilla taideta ihmeitä tehdä, amatöörit vastaan ammattilaiset. Tuloksen tietää ennalta - ellei mitään ihmeitä tapahdu.

   • TEAM RANKING FOR OLYMPIC GAMES TOKYO, JAPAN, 24 JULY 2020
    -39 sijoitus, KAKKO Katri Finland 168 points Continental quota (N 52 kg)
    (Katrilla maanosapaikka)
    - 93 sijoitus, KANERVA Emilia Finland 19 points Not qualified (N 63 kg)
    -160 sijoitus, VIITANEN Samuli Finland 8 points Not qualified (M 90 kg)

    Älkää puhuko p..... ja levittäkö huhupuheita
    Nyt meni usko lopullisesti oikeudenmukaisuuteen Judoliitossa ja varsinkin liiton vastuu valmentajiin.


   • Kakolla muutenkin paremmat mahdollisuudet edetä: osaa sentään judoa ja tekniikoita. On järkkyä katsoa Kanervan matseja, kun menee aina sillä samalla. Jos haluaa Tokioon pitäisi osata muutakin kuin sitä vanhaa surkeaa.
    Aatu Laamaselle olisi toki myös suonut tukia.
    Mutta kuten ilmeistä:Kakon ja Laamasen pitäisi olla KirJu:ssa😉


  • Kaikille täällä judogejaan repiville tiedoksi; Tietääkseni Olympiakomitea antaa tukeaan niille urheilijoille joilla se katsoo olevan mahdollisuuksia Olympialaisissa 16 sakkiin.
   Pöytätennispelaaja joka a) edusti Suomea viime olympialaisissa ja b) on nykyisen rankingin mukaan menossa kisoihin ei saanut tukea koska ei ole voittanut tarpeeksi maailman 50 parhaan joukkoon kuuluvia.

   Kaksi tuettua urheilijaa on hieno saavutus Judolle. Kiitos Olympiakomitea.

   Isoin ongelma on se että Olympiakomitealla ei ole rahaa antaa esim. 50 urheilijalle 40000€ per vuosi. Tällä saataisiin olympiamenestystä. Nyt jaetaan hippusia ja monet hienot urheilijat kuten Katri, jäävät vaille ansaitsemaansa tukea.

   • Esa, kyllä judoliitto esittää tuensaajat valmentajien esitysten mukaisesti. Ei olympiakomitea jaa tukia "Kuopion povarin tyylillä kristallipallosta". Nyt on vaan niin, että judoliitossa on ollut pitkään suosikki järjestelmä...... eikä se mihinkään muutu....vaikka selität muuta!


   • Milläs asiantuntevuudella olympiakomentea muka katsoo kenellä on mahdollisuudet 16 sakkiin? Ei siellä kukaan osaa sellaista katsoa.


   • Höpöhöpöä kirjoitti:

    Milläs asiantuntevuudella olympiakomentea muka katsoo kenellä on mahdollisuudet 16 sakkiin? Ei siellä kukaan osaa sellaista katsoa.

    " Olympiakomitean huippu-urheiluyksikkö painotti tukipäätöksessään urheilijoita, joilla on realistinen mahdollisuus sijoittua 16 parhaan joukkoon Tokion olympialaisissa. " https://yle.fi/urheilu/3-10543821


   • Edelleen ei olympiakominteassa ole ketään kuka osaisi sanoa kenellä on judossa sellaiset mahdollisuudet.


   • oikeudenmukaisuus kirjoitti:

    Esa, kyllä judoliitto esittää tuensaajat valmentajien esitysten mukaisesti. Ei olympiakomitea jaa tukia "Kuopion povarin tyylillä kristallipallosta". Nyt on vaan niin, että judoliitossa on ollut pitkään suosikki järjestelmä...... eikä se mihinkään muutu....vaikka selität muuta!

    Kyllä, viimeset 60 vuotta ja aina on tulevat MM mitalistit jätetty ilman tukia ja aina suosikit saa rahat ja edustuspaikat. Siksi onkin vain yksi mitali.
    Jos annettaisiin rahat näille ja edustaa saisi kaikki , niin mitaleita olisi.....


   • Huono vertauskuva, koska Katrin ja Aatun pääsevät kyllä edustamaan arvokisoihin. Punaista valoa tuista nyt vaan näytetään aika huonoin perustein tällä hetkellä


   • Onseniinväärinvaan kirjoitti:

    Kyllä, viimeset 60 vuotta ja aina on tulevat MM mitalistit jätetty ilman tukia ja aina suosikit saa rahat ja edustuspaikat. Siksi onkin vain yksi mitali.
    Jos annettaisiin rahat näille ja edustaa saisi kaikki , niin mitaleita olisi.....

    No sitten jos olet sitä mieltä että väärin meni, niin esitä faktaa kuka tuen ulkopuolelle jäänyt omaisi mahdollisuuden 16 joukkoon. Eli
    - on järjestelmän piirissä
    - on oma valmentaja
    - on rahoitusta myös Olympiakomitean tuen ulkopuolelta
    - on säännöllisesti voittanut esim. rankingin parhaita (1-32 sijalla olevia)
    - viimeaikaiset tulokset on ylöspäin.
    Eli tukea EI saa parhaat vaan sellaiset joilla on mahdollisuus sijoittua 16 sakkiin. Siinä ymmärtääkseni käydään yksittäisiä kisoja läpi ja katsotaan vastustajia.

    Siksi olisi lobattava kansanedustajia niin että ensi vaalikaudella olisi isommat tuet jaettavissa.


   • EsaVakkilainen kirjoitti:

    No sitten jos olet sitä mieltä että väärin meni, niin esitä faktaa kuka tuen ulkopuolelle jäänyt omaisi mahdollisuuden 16 joukkoon. Eli
    - on järjestelmän piirissä
    - on oma valmentaja
    - on rahoitusta myös Olympiakomitean tuen ulkopuolelta
    - on säännöllisesti voittanut esim. rankingin parhaita (1-32 sijalla olevia)
    - viimeaikaiset tulokset on ylöspäin.
    Eli tukea EI saa parhaat vaan sellaiset joilla on mahdollisuus sijoittua 16 sakkiin. Siinä ymmärtääkseni käydään yksittäisiä kisoja läpi ja katsotaan vastustajia.

    Siksi olisi lobattava kansanedustajia niin että ensi vaalikaudella olisi isommat tuet jaettavissa.

    Katri Kakko


   • oiuytre kirjoitti:

    Katri Kakko

    olen kanssasi samaa mieltä että on erittäin hyvä Judoka ja ansaitsisi tukea. Mutta millä meriteillä? Ranking ei riitä, Millä osoitetaan että on maailman 32 parhaan joukossa tai voi sinne päästä?


   • Pystytkö laittamaan samojen kriteereiden alle myös tuelle päässeet? Miksi vaadit Katrilta mutta et muilta. Ei se täyty muillakaan


   • Hse kirjoitti:

    Pystytkö laittamaan samojen kriteereiden alle myös tuelle päässeet? Miksi vaadit Katrilta mutta et muilta. Ei se täyty muillakaan

    En Minä vaadi noita asioita, se on Olympiakomitea kun vaatii. Jos on nuori ja tilastot osoittaa että kehittyy vahvasti, niin silloin voi päästä listoille vaikka kaikki kriteerit ei täyty.
    Osoittaa Olympiakomitean luottamusta Judoliittoon että antaa kahdelle Judokalle rahaa. Hyvä. Onnea heille.
    Jokaista katsotaan urheilija kerrallaan. Mitä jollekin annetaan ei ole joltain pois. (Paitsi kokonaissumma pitää olla jotain). Siksi vastakkainasettelu jota täällä lietsotaan EI toimi. Jos halutaan että olisi joku muu rahoitettava niin faktoja (ei vain nimiä) pöytään. Jos on vaan älämölöilijä, niin sitten ei ole antaa faktoja.
    Löydän toki itsekin runsaasti sellaisia jotka olisi ansainneet rahaa, mutta kun riittävää menestystä ei ole.
    Se hyvä puoli on että menestymällä kv. kisoissa pääsee takaisin OK-listoille.


   • oiuytre kirjoitti:

    Katri Kakko

    ... Säännöllisesti voittanut ranking 1-32 sijalla olevia. Ja vastat kk. Älä nyt valehtelemaan rupea. Ei aja kenenkään asiaa.


   • "Se hyvä puoli on että menestymällä kv. kisoissa pääsee takaisin OK-listoille."

    Nimenomaa ei ole nyt mahdollista.


   • Höpöhöpöä kirjoitti:

    Edelleen ei olympiakominteassa ole ketään kuka osaisi sanoa kenellä on judossa sellaiset mahdollisuudet.

    No, sen verran osattiin arvioida että kukaan esitetyistä ei ole voittanyt ketään top-50:stä ja siten kukaan ei täytyä kriteerejä. Joten päättivät jatkaa jo tuella olevien tukea. Ei tollaset tukipäätökset saa pudota yhtäkkiä yhden huonen vuoden takia. End vuonna sitten ei varmaan saa kukaan


  • Sählylle tukea!!!

  • Laakkonen ja A.Laamanen ovat tällä hetkellä parhaita... heille siis tuet! Kanerva nyt saa tuet koska hän on "suomen judon toivo" ja häntä pakotetaan joka paikkaan vaikka taso ei nyt vaan vielä yksinkertaisesti riitä.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   727
   16833
  2. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   134
   13971
  3. Joskus naista ei vaan tajua

   Nainen ostaa netistä tavaraa 30 eurolla kengät ja sitten lähtee hakee niitä 30km päästä eli ajaa 60 km edestakas kun kaupassa samat kengät maksaa 40 e
   Parisuhde
   127
   7891
  4. Helsinkiläiset köyhtyvät vauhdilla, syy vuokralla asuminen

   Helsingissä on erikoinen muutos, nuoret aikuiset tulevat olemaan "varattomampia" kuin aikaisempi sukupolvi. Syy on asuntojen erittäin korkea ostohinta
   Helsinki
   219
   6883
  5. Erätauko: Suomalainen nettikeskustelu julkisuuden henkilöistä - unohtuuko empatia?

   Erätaukokeskustelu tiistaina 1.12.2020 klo 14-16., tervetuloa! Julkisuuteen tavalla tai toisella päätyneistä henkilöistä keskusteleminen netissä tunt
   Viihde ja kulttuuri
   49
   1788