mineriitti seinän purku

tervehdys asiantuntijat.kuinka tarkka on asbestilaki siinä tapauksessa jos puran mineriitti ulkovuorauksen itse omasta talosta käyttäen asianmukaisia suojaimia.levyt ovat 50*250 cm

7

106

Vastaukset

 • Kurssin käyneet sanovat ettei sitä saa tehdä. Kyse kun ei ole pelkästään sinusta, vaan muutkin on otettava huomioon. Se vaarallinen kuitu kun kulkeutuu tuulen mukana kauaskin.

  • ehjästä levystä mitään kuituja irtoile, pura rauhassa vaan.
   jos mietityttää, niin pura sateella, ei kuidut lentele.

   EEHehee


 • Isäni aikanaan purki kotoamme asbestiputkea oli hänellä joku hengityssuojain. Puhui vain et hän on jo vanha ja kuolee kohta pois. Eli hän kuitenkin 85v . Eihän omia töitä kukaan vieras valvo omalla riskillä voi purkaa.

 • kyllä omana työnä saa tehdä jos suojautuu asianmukaisin suojaimin.

  • Niin, ja ilmoittaa viranomaiselle ym. Kaipa kursseilla kouluttajat sanovat että ei saa tehdä, jotta homma ei ns. lähde käsistä.


 • Koska tulee seuraava kysely Mineriitti- seinän tai Vartti- katon purkamisesta?

 • Saat purkaa kunhan teet sen itse. Heti kun sulla on yksikin kaveri auttamassa homma luokitellaan asbestipurkutyömaaksi jolloin pätevät aivan erilaiset pelisäännöt.. Asbestijätteen asianmukainen jatkokäsittely lienee ainut mihin joudut kiinnittämään huomiota.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  119
  1648
 2. Aamun kolari ja tienhoito

  Aamulla tapahtui kuolonkolari hiljaisten risteyksen kohdalla. Ajettiin juuri ennen kolaria Kuusamo-Suomusalmi väliä. Ehdittiin Suomussalmelle kun alk
  Suomussalmi
  55
  1431
 3. Oliko autokolarissa ollut...

  ... lapsia? Tämän aamusessa.
  Suomussalmi
  1
  704
 4. Sun katseessa on jotain mikä ei sovi sinne

  Sellaista surumielisyyttä. Vaikka muuten vaikutat olevan iloinen ja puhelias. Kerran aiemmin ajattelin, että se on voisi olla halveksuntaa mua kohtaan
  Ikävä
  38
  627