Piilopirtin etsintä

punainen-salama

Joka päivä päivästä toiseen keparissa on kirjoituksia joiden tietolähteet ovat tuulesta temmattuja.
Esim. joku tuntematon kannuslainen kari nivala moittii sdp:tä äänestäjien törkeästä pettämisestä, jos hallituskumppaneiksi tulisi vasemmisto ja vihreät.
Miksi sdp ei ota kantaa kun sdp liitetään ääriporvaristoon, eli kokoomukseen ja rkp:hen?
Missä piilopirtissä vasemmistoliiton miehet niemi, pohjola ja tastula majailevat eikö heitä kiinnosta oikaista valeuutisia joissa heitä pidetään kommunistisen perinnejärjestön edustajina.

Mitä tämä luikuri nivala tietää perustuslain ja demokratian hengestä on törkeää levittää jatkuvasti valauutisia venäjän mallin mukasesti.
Millä puolueella on yli 50% kannatus jolla voisi harjoittaa vaikka diktatuuria?

Mistä tulee pääministeri, sekin taitaa tulla aika kierojen neuvotteluiden tuloksena, jossa kansakunnan huono osaisille ei anneta muuta kuin "kylmää" kättä.

7

246

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vihreä-salama

      Samoin tämä kokkolalainen joku tuntematon reijo kivelä kirjoittelee ympäristöasioista vailla mitään asiantuntemusta tai koulutusta alalta.

    • DI-ekonomi

      Pitää paikkansa, mutta hän onkin persu (o_o)
      Koulutus ei kuitenkaan ole mikään asiantuntemuksen perusta sanoisin, että osaaminen ja asiantuntemus puuttuu monella alalla työskentevältä koulu/paperi pätevältä.

    • seonjossain

      Tämä neverhört kivelä on kuitenkin käynyt kadettikoulun eli on jonkun sortin maisteri. Tosin siihen aikaan siellä opettiin suomikonepistoolin purkamista ja jalkarättien oikeaoppista käyttöä.

      • TurhistaTurhin

        Se on myös pitkälti tanssikoulu..


      • AitoTOSIrealistiKokkola
        TurhistaTurhin kirjoitti:

        Se on myös pitkälti tanssikoulu..

        Kadettikoulu on Suomen monipuolisin koulu. Sinne pääsevät vain harvat ja valitut (noin promille). "Valintakoe (karsinta)" alkaa jo peruskoulussa (ent kansakoulu). Toinen tärkeä vaihe on lukio. Pelkästään kutsunnoissa ratkeaa monen nuoren maanpuolustajan tulevaisuus. Varusmiespalvelus on Upseerikoulutuksen "kivijalka", ja ennen kaikkea Reserviupseerikoulu (RUK). Tuskin missään pääsykokeissa miestä (naista) testataan niin perusteellisesti kuin Kadettikoulun kaksipäivää kestävissä testeissä.
        Kuorolaulu (vain kyvykkäät n 30/120), ja tanssikurssi kaikille antaa hyvän pohjan sosiaaliselle yhteistoiminnalle "siviilielämään". Tanssikurssilla opetetaan perinteisten tanssien, kuten valssi, tango, Wienervalssi ym lisäksi salonkitanseja: Cicapo, Paso dople, ja "lattareita": Qickstep, Cha cha, Jive, Rumba, Samba ja Salsa. Kuorolaulu ml vahvennettu kvartetti, ja tanssikurssi ajoittuvat ns "vapaa-ajalle" (pl viralliset esiintymiskeikat), eli iltoihin ja viikonloppuihin. Mainittakoon, että Kadetit ovat kirjoilla Helsingin Yliopistossa, jossa suoritetaan mm vieraan kielen pro, venäjänkielen kurssi, kasvatustieteen abbrobatur, johtamistaidon ja oikeustieteen tutkinnot.
        Kaiken kaikkiaan Kadettikoulu on aivan mahtava oppilaitos (jopa monin osin "sisäoppilaitoksen säännöin")...


      • reskersantti

        Eli opit kadettikoulussa tanssimaan. Muutama yliopiston peruskurssi joista ei valmistu mihinkään. Musiikkimiehiä valmistuu kadettikoulusta kuten nykyinen maavoimien komentaja kenraalimajuri Petri Hulkko joka on Andy McCoyn serkku.


    • media-tieto

      Aloitukseen olkaa hyvä.
      Kuka tuntee tuon valeuutisten ja perättömiä levittävän Kari Nivalan?
      Mikäli hänellä on puolue jota ihannoi, niin miksi kirjoittelee kakkaa keparissa sellaisista puolueista joiden ohjelmista hänellä on yhtä vähän tietoa kuin venäjän serkuistaan.

      Kari otti vielä aatetoverinsa Aarno Olavi "Loka" Laitisen mukaan.
      ”Hirveän paljon on olemassa hankalia naisia, en tiedä, mistä se johtuu”
      Huonojen omakohtaisten kokemusten tai synkkien ennakko-oletusten johdosta itse kukin tuntee - vähintään ajoittain - erivahvuista katkeruutta tiettyjä ihmisiä tai ihmisryhmiä kohtaan. Toiset patoavat tämän kiukun vuosikausiksi sisäänsä, toisille on ominaisempaa purkaa tämä suoraan eteenpäin pieninä tai suurina ryöppyinä. Kohdistui se sitten vaikka nuorisoon, naisiin, feministeihin, kauppakamarinulikoihin, kasvissyöjiin, suomenruotsalaisiin tai vihreisiin.

      Aarno Olavi "Loka" Laitinen (s. 17. tammikuuta 1943) on suomalainen pakinoitsija, martta, alkoholisti ja riippumaton Iltalehden toimittaja.

      Kivoja ovat kaverukset mollemille tosiasiat ovat tuntemattomia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      105
      1716
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      81
      1347
    3. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      4
      1240
    4. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      92
      1230
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      142
      1198
    6. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      22
      1096
    7. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      586
      1075
    8. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      13
      1072
    9. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      997
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      11
      904
    Aihe