Budjetti Siem Reapiin

Osaisiko joku joka on käynyt Siem Reapissa ,miten paljon tarvii varata dollareita kahdeksi yöksi . Jos tarkoitus 1 päivä lippu temppelit, järvireisteily, safkat ja juomat , kuljetukset kentältä ja kentälle jne tuk tukit.Hotelli sijaitsee lähellä Pub street.

4

<50

  Vastaukset

  • Osaisiko joku joka on käynyt Siem Reapissa ,miten paljon tarvii varata dollareita kahdeksi yöksi . Jos tarkoitus 1 päivä lippu temppelit, järvireisteily, safkat ja juomat , kuljetukset kentältä ja kentälle jne tuk tukit.Hotelli sijaitsee lähellä Pub street.

  • Oltiin viime talvena 2 yötä, halpaa oli. En muista tarkkaan kenttäkyydin hintaa, mut on todella edullista. Meillä oli päivän lippu Angorin temppeleihin, lippu oli paikallisesti kallis , 37$. Oma tuktuk-kuski kärräs meidät sinne ja odotti, kun oltiin ihmettelemässä kivikasoja. Syöminen ja juominen on tosi halpaa, bisse taisi maksaa puoli dollaria ja valkovenäläinen 2 taalaa. Järviretkistä en osaa sanoa mitään, sellaisella ei käyty. Kannattaa käydä hieronnassa, puolen tunnin jalkahieronta maksoi 2-3$ ja tunnin selkä/hartiamöyhintä 5-8$ (siis oikea hieronta, ei mitään happy ending -mestoja :))

  • Viime heinäkuussa olin Siem Reapissa kolme päivää. Hotelli kolme yötä 46 dollaria yhteensä, sisältäen aamupalan. Ei kallis. Hotellissa uima-allas katolla ja kolme tähteä. Hotellin sisäpuolella ei saanut muuten kulkea kengät jalassa. todella siisti hotelli. Päivän skootteritaksi 15 dollaria. Temppelilippu päiväksi 37 dollaria. Kentältä hotelliin 5 taalaa. Takaisin sama hinta. Kolme kilometriä tuktukilla 2 taalaa. Ei paha.
   Iltaisin tuli käveltyä markkinapaikalla. Kaikki on halpaa ja ihmiset ystävällisiä.

   • Viisumi lentokentältä 30 taalaa. Meinasi unohtua.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Järkyttävä koronakylä

   21 jo. Enemmän kuin esim porissa !. Eikö hygieniasta ole kukaan kuullut vai onko lehmänhaju ainoa hygieniahaju. Semmoista kun käsidesiä saa kaupoista.
   Kiuruvesi
   109
   2573
  2. Työvoimapula iskemässä Suomeen

   Tarjolla 10 000 työpaikkaa maatiloilla. Hallituksen työllisyystavoite täyttynee etuajassa, kun ulkomaalaisten kausityöntekijöiden sijaan Suomessa alet
   Maailman menoa
   118
   1668
  3. Korona syylliset vastuuseen!

   Kiuruvedellä on nyt 21 koronatartuntaa. Se on valtava määrä asukaslukuun suhteutettuna. Se myös tarkoittaa että tartuntoja joista emme vielä tiedä on
   Kiuruvesi
   58
   1445
  4. Kaivattunne nimi

   Pelkkä nimi. Aloitan Jaakko
   Ikävä
   90
   1190
  5. Rikosilimotus

   Pitäsikkö tehhä rikosilimotus kun kaopassa niistin nokkoa niin muuvan ukko kahto oikein ikävästi. Tuli oikein pahaolo en varmala soa ensi yönä nukuttu
   Kuhmo
   13
   1147