Budjetti Siem Reapiin

Osaisiko joku joka on käynyt Siem Reapissa ,miten paljon tarvii varata dollareita kahdeksi yöksi . Jos tarkoitus 1 päivä lippu temppelit, järvireisteily, safkat ja juomat , kuljetukset kentältä ja kentälle jne tuk tukit.Hotelli sijaitsee lähellä Pub street.

4

<50

Vastaukset

  • Osaisiko joku joka on käynyt Siem Reapissa ,miten paljon tarvii varata dollareita kahdeksi yöksi . Jos tarkoitus 1 päivä lippu temppelit, järvireisteily, safkat ja juomat , kuljetukset kentältä ja kentälle jne tuk tukit.Hotelli sijaitsee lähellä Pub street.

  • Oltiin viime talvena 2 yötä, halpaa oli. En muista tarkkaan kenttäkyydin hintaa, mut on todella edullista. Meillä oli päivän lippu Angorin temppeleihin, lippu oli paikallisesti kallis , 37$. Oma tuktuk-kuski kärräs meidät sinne ja odotti, kun oltiin ihmettelemässä kivikasoja. Syöminen ja juominen on tosi halpaa, bisse taisi maksaa puoli dollaria ja valkovenäläinen 2 taalaa. Järviretkistä en osaa sanoa mitään, sellaisella ei käyty. Kannattaa käydä hieronnassa, puolen tunnin jalkahieronta maksoi 2-3$ ja tunnin selkä/hartiamöyhintä 5-8$ (siis oikea hieronta, ei mitään happy ending -mestoja :))

  • Viime heinäkuussa olin Siem Reapissa kolme päivää. Hotelli kolme yötä 46 dollaria yhteensä, sisältäen aamupalan. Ei kallis. Hotellissa uima-allas katolla ja kolme tähteä. Hotellin sisäpuolella ei saanut muuten kulkea kengät jalassa. todella siisti hotelli. Päivän skootteritaksi 15 dollaria. Temppelilippu päiväksi 37 dollaria. Kentältä hotelliin 5 taalaa. Takaisin sama hinta. Kolme kilometriä tuktukilla 2 taalaa. Ei paha.
    Iltaisin tuli käveltyä markkinapaikalla. Kaikki on halpaa ja ihmiset ystävällisiä.

    • Viisumi lentokentältä 30 taalaa. Meinasi unohtua.


Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.