Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

caravan parkki

karavaanarikelkkailija

Joko caravan parkilla vois yöpyä rauhassa,viimeksi kun kävin niin mopoautojonnet kävi hakkaamas vaunun seinää 2-3 välillä yöllä....fiksua? En tule enää,eikä moni muukaan tule yöpymään ja täydentämään matkaeväs jääkaappia ja auton tankkia. Kunta siinä menettää n.200€ viikonlopulta /vaunukunta.....tai eihän siellä kai enään kukaan yövy tai jää kalastamaan . Auto,traktori ja mautoralli saa minun puolesta jatkua ihan rauhassa en tule enään koskaan karviaan,en edes kelkkailemaan talvella

8

909

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lainaaja

      En ihmettele yhtään suhtautumistasi asiaan. Kyllä tämä sellainen periferia on, jossa kakarat saa tehdä aivan mitä huvittaa, ajella minkäikäisinä, missä kunnossa ja millä vahkeellä haluavat. Täällä on sellaisia perheitä, joissa ei välitetä mistään mitään ja uskon, että sillä todellakin on merkitystä Karvian houkuttelevuuteen.

      Jatkuvasti ilkivaltaa kylällä, mopoautoilla kaadellaan auraustolppia, jopa St 1 huoltoaseman nurmikon yli on ajettu autolla ja siinä on sentään ainakin 20cm reunukset, siis siinä ihan tien vieressä, jossa on se infotaulukin. Ja niitä oikaisuja jalkakäytäviltä maantielle eri vehkeillä on käytännössä koko kylän matkalla.

      • Eikösiellämiehiäole

        Karviaan tarttis jonkun miehen tulla käymään vaunulla, ja lätkis turpaan joka saatanan mopoautojannua, niin loppus kolkuttelut ja yöajelut. Ottais vielä helmasta kiinni ja nostais ne saatanan rusinapurkit katolleen.


      • karavaanarikelkkailija
        Eikösiellämiehiäole kirjoitti:

        Karviaan tarttis jonkun miehen tulla käymään vaunulla, ja lätkis turpaan joka saatanan mopoautojannua, niin loppus kolkuttelut ja yöajelut. Ottais vielä helmasta kiinni ja nostais ne saatanan rusinapurkit katolleen.

        Eipä ollu kaukana etten olis kaatanu yhtä murokuppia pihaan ympäri....kyllä se 4 tunnin yöunet vähä korpes


    • Eikukato

      Sellainen kunta millainen on kunnan johdon asenne kyseisiin asioihin.

      • Halutaanko

        Esivalta Parkanosta tai Kankaanpäästä.


    • Pierua

      Kulttuurin / näyttämötaiteen ja pillipiirien kehto muuttunut jokkis 2 varikoksi. Asfalttisoturit taas vetää kahdeksikkoa Karviatalon pihassa. Tää on ny sitä uusinta uutta karvialaisia talkoohenkeä. Motorossi rata tulee kanttiin uudelle näyttämö alueelle.

    • Mötkö

      Paikallisetkin asukkaat lähtevät yöksi mökilleen jonnekkin syrjemmälle, jos haluavat rauhassa nukkua. Saa vapaan kasvatuksen hedelmät rauhassa remuta yöt. Ei siis ole vain caravanparkkipaikan ongelma. Rauhallista joulua vaan kaikille.

    • Karavaanr

      On kyllä toivotonta ajatella, että siinä voisi nukkua autossa. Meille riitti vartti ja sitten ajeltiin kansallispuiston tien varteen soramontulle ja kyllä oli rauhallista.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      71
      2348
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2123
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      79
      1745
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1557
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1546
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1495
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1459
    8. 55
      1323
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      78
      1268
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1209
    Aihe