Missä Kajaanin huonoin asiakaspalvelu?

Kutinaa

Itselläni ainakin Kasarminkadun Tokmannin kassalla olijoilta saanut todella ala-arvoista kiukuttelua ja tiuskintaa. Suosittelen Kanestesia emätinpuikkoja niin jospa se helpottaisi.

45

747

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Naurettavaa12345

      Sale hetteenmäki.

    • bannaani

      Juu tämä tokmanni on kyllä uskomaton, kassajonossa oli vanha herrasmies ja kassalla itänaapurin ihme myyjänä, oli unohtunut punnita papalla.hedelmät niin tuumasi tamara vaan ettei voi niitä ostaa kun ei ole hintalappua, sen vertaa ei p erse nouse että kävis punnitsemassa siinä kassojen luona olevalla vaakalla,

    • Mädsel

      Eipä voi kehua kajaanin puotien asiakaspalvelua! Ei tervehditä, tollotetaan naama nurin ja ollaan niin tympääntyneitä asiakkaisiin.

    • Hymyilyonkivempaa

      Olet aloittanut negatiivissävyitteisen aiheen. Miksi teit niin?

      • Iloinenpoika

        Vastauksesi on asiaton. Ole hyvä ja pyydä anteeksi asianosaisilta. Ei varmasti olisi kiva kuulla itsestä vastaavanlaista tekstiä.


      • Kutinaa

        Mistäs tiedät ettei se ole todellinen syy? Voi se hyvinkin olla, jos keho prakaa tai on puutteessa voi se näkyä käytöksessä kiukutteluna asiakkaita kohtaan. Voi olla tietysti muutenkin hankala luonne tai jotain muuta mutta todennäköisesti jotain on vialla, ei sellaista asiakaspalvelussa tarvitse sietää. Helposti tekee mieli mennä eri kauppaan tuollaisen jälkeen.


      • raaraaraaputin

        Vagisan emätinvoide helpottaa intiimialueen kuivuuteen. Tämä olisi hyvä Tokmannin myyjien tietää.


      • vanha_ukki
        raaraaraaputin kirjoitti:

        Vagisan emätinvoide helpottaa intiimialueen kuivuuteen. Tämä olisi hyvä Tokmannin myyjien tietää.

        heh, heh, peräkamarin mammanpoika se siinä vitsailee. älä itse opeta isääsi naimaan äläkä äitiäsi noissa asioissa.


      • kokkelikivana
        vanha_ukki kirjoitti:

        heh, heh, peräkamarin mammanpoika se siinä vitsailee. älä itse opeta isääsi naimaan äläkä äitiäsi noissa asioissa.

        Elähän eunukki opeta yhtään siellä, monet v*tut on nuoltu.


    • Onkojkanervakuollutjo

      Mä en tiedä mistään vtun kelakorteista. Jätä mut rauhaan!!!!!!

    • Jaloillaanäänestäjä

      Komppaan viestiketjun aloit†ajaa. Yksi töykeä kassatäti ja kilpailukyvttömät hinnat ajavat Prismaan, joka onkin sopivan lähellä.

    • Assiakas

      Joka kerta liikkeessä käydessäni mietin, miksi tämä on edes olemassa. Hinta/laatu/palvelu ei kohtaa millään tavalla. No halpaa lasinpesunestettä sieltä saa mutta eipä tuo prismassakaan niin kallista ole ettenkö jatkossa voisi vaikka ostaa sieltä. Kodintukusta pidän paljon enemmän.

    • kokenutainatuon

      Kyllä on totta, että Kasarminkadun Tokmannilla esim. kassalla olo maksaessa on jotenkin kiusaannuttava, ja siitä jää epämiellyttävä tunne. Itse tervehdin kassatätiä hymyssäsuin(ei välttämättä tule edes katsetta kassalta), vielä kuitin saadessani iloisesti häntä katsoessani kiitän...ei katsetta, ei mitään. Ei tule tunne, että olisit tervetullut siihen kauppaan. Ostoskokemus herättää ihmetystä, pahaa mieltä, ärtymystä. noloa kokemusta. Miksi omistajat eivät puutu asiaan? Koulutusta, ja jos oppi ei mene perille, voi miettiä jotain muuta jobia sitten....

      • Vihillevissiin

        Mitä perkelettä, meneekö ihmiset seurustelemaan tai jopa kosimaan kassahenkilö(ä)n kanssa?

        Jos tarvitsen jotain päivittäistä kulutustuotetta, niin menen kauppaan, etsin tuotteen ja menen rahojen kanssa kassalle, jossa luovun hyödykkeestä määritetyn summan. Siinä kaikki, en seurustele kassahenkilön kanssa. Se rahanperijä voi näyttää vaikka persettään, jos se silloin sattuu tuntumaan hänestä mukavalle, eikä minua sekään hetkauta, kunhan vain hyödykkeeni olen saanut lunastettua.


      • viisas

        Äläpä liioittele nimim.Vihillevissiin! Typerä olet ja koko kommenttisi!
        Ei kauppaan mennä kassahenkilöiden takia, eikä vonkaamaan heitä vihille tai seurustelemaan.
        Onko aivokapasiteettisi nollassa> Kusi virtaa ja paska tekee patojaan siellä päänupissa, oi paskapää.


      • Kutinaa

        Mykkäkoulukin menee vielä mutta tiuskiminen ei kuulu asiakaspalveluun. Lidlissä on myös omituinen tunnelma, johtuu henkilökunnasta joka on ilmeisesti pakattu siihen muottiin mutta ei siellä tiuskita päin naamaa.


      • Vihillevissiin
        viisas kirjoitti:

        Äläpä liioittele nimim.Vihillevissiin! Typerä olet ja koko kommenttisi!
        Ei kauppaan mennä kassahenkilöiden takia, eikä vonkaamaan heitä vihille tai seurustelemaan.
        Onko aivokapasiteettisi nollassa> Kusi virtaa ja paska tekee patojaan siellä päänupissa, oi paskapää.

        Perustele paskaviisas, mikä on pointtisi? Miksi peesaat kommenttiani mulukku?


      • utsuhtustus

        Kärsitkö kenties mielenterveysongelmista? Sinulle on apua saatavilla joko kuntayhtymän puolelta, ja jos ei sieltä, niin pyydä apua ylemmältä taholta, sinut pelastetaan joskus. Rietas kielenkäyttö johtaa turmioon, ala elää ja ole normaali. Miksi sinä mainitset oman jatkeesi? eli mulukun? sehän on sinua, eli itseäsi...eikö?


    • Vtuuntunut

      Ylivoimaisesti Tokmanni kasarminkatu eritoten itanaapurin lutmila. Mutta osa alkuperaisvaistosta myos. Oiskohan jo osaelakkeella tai muutoin ilman omaatahtoa toissa.

    • ex-asiakas

      En ole käynyt enää vuosiin tokmannilla enkä käy jatkossakaan, ellei pakottava tarve. Prismassa tulee asioitua ja suosittelen muillekin.

    • tökmanni

      Tokmannin johdolle voi antaa myös palautetta asiasta sillä tuollainen touhu ei ole kyllä ihan viisasta

    • Ruskipuski

      Tokmanni on tuttu töykeydestään , näin on ollut jo vuosikausia .
      Ja yleensäkin Kajaanissa missä paikassa vaan on venäläisiä asiakaspalvelussa sen kyllä huomaa , negatiivisia kokemuksia aina !
      Tulee tunne asiakkaana että anteeksi että häiritsen työrauhaasi kun menee vaikka tämmöisen ylimielisen henkilön kassalle !

      • Kajjjjaani

        Ei taida kajaanilaiset asiakkaat olla "isä aurinkoisia". On aivan sama mitä kassaneiti sanoo tai sanooko mitään, kunhan tuotteet on halpoja.
        Ihmisiä ne on kassaneiditkin.


      • vanha_kajaanilainen

        "tuttu töykeydestään" ???? En ymmärrä. Ei ole mulle koskaan oltu Tokmannissa, Prismassa, Cityssä, Lidlissä.


    • eijatkoon

      Prisman apteekin yksi eukko on kuin ylijumalatar..liekkö vena''o? Samoin lehtikankaan apteekin hoono soomia-puhuva immeinen on tyly...vena''o?, prisman kassoilla olevat hoono-soomikielelliset ovat myös olevinaan jotain...tokmannin vanhat starat kuin pystyynkuolleita hapannaamoja, melkein kaikki vanhemmat eukot palveluammateissaan ruttunaamaisia epäammattimaisia tapauksia!

    • Kassallaollut

      On jo parin vuoden ajanmäkynyt Tokmannin parkkipaikka olevan tyhjää täynnä, asiakaskato käy.
      Prismassa, Lidlissä ja Citymarketissa pihat täynnä autoja.
      Siellä ne asiakkaat on.
      Kyllä sen muistaa missä ei ole tervetullut asioimaan niin ei sinne tule mentyä kun saa samat ostokset tehtyä kaupoista joissa asiakas otetaan iloisesti vastaan!
      Kaikista vaan ei ole asiakaspalvelutehtäviin !
      Ja sen näkee naamasta 2 sekunnissa kun kaupan työntekijän näkee!

    • Kajjjjaani

      Tokmannilla ja Lidlissä on ruoka 20% halvempaa kuin Prismassa ja City Marketissa.
      Kun ostaa Tokmannilta tai Lidlistä, niin säästää helposti 100 € kuussa.
      Jos haluat saada ponuksia 100 € kuussa sinun on ostettava 2000 € edestä. Kun ottaa vielä huomioon, että ko summassa on ilmaa 20% eli 400 €.
      K-kauppa on itsenäinen yritys joten se saa määrätä hinnat niin kuin haluaa, mutta s-ryhmä osuuskunta, jo jonka pitäisi myydä ruokaa mahdollisimman halvalla. Maakunta kerää rahaa tällä tavalla rakennusprojekteihin.

      • Tuulipuvuille

        Tokmannilla kalliimpaa kuin prismassa ja laadusta ei voi samana päivänäkään puhua. Cityssä reilusti kalliimpaa ja bonusjärjestelmät suuri vitsi molemmissa.


    • poiutdhjloyd

      Persaukista vituttaa aina, ryypätkää vähemmän niin rahat riittää.

      • Kylttyyriä

        Tuo on totta, mitä köyhempi sitä enemmän viinaa ja tupakkia vedetään. Selvä yhteys älykkyyteen. Luulisi että noista myrkyistä ensimmäisenä pysytään erossa jos rahaa on vähän.


      • tenttu

        Köyhällä ei ole varaa matkustella kotimaassa, eikä ulkomailla. Ei ole varaa luxus-tuotteisiin, ei hienoihin vaatteisiin. Ei ravintolakäynteihin, ei harrastuksiin. Jos joskus muutaman oluen ostat, ja sen tupakkiaskin, ei pitäisi kuulua kenellekkään tuo. Se on ainut huvi köyhällä hemmotella itseään. Rikkailla menee rahaa pilvinpimein kaikkeen luxukseen, mitä köyhän muutama euro viinaan ja tupakkiin silloin tällöin. Moni vähävarainen on sitäpaitsi paljon älykkäämpi, mitä ylileuhka kultalusikka-suussa syntynyt kaiken saava snobi.


    • hyvin_palvelevat

      En ymmärrä ollenkaan aloitusta. Hyvin palvelevat. Käyn Tokmannissa 1-3 kertaa viikossa ja aina olleet kassaneidit ym. tällaiselle joviaalia scharmia omaavalle ukolle OK.
      Tosin meni Tokmannin uudistus päin persettä kun jäi liha-ja kalatiskit pois. Broilerin koivet oli parempia kuin Prismassa.

      • Ajatteleaevoella

        Et ymmärrä jos sinulle tiuskitaan kassalla? No ei voi kauhalla vaatia jos on lusikalla annettu.


      • 763542
        Ajatteleaevoella kirjoitti:

        Et ymmärrä jos sinulle tiuskitaan kassalla? No ei voi kauhalla vaatia jos on lusikalla annettu.

        Eivät kyllä tiuski asiattomasti. Miettippäs nyt itse mitenkä sinä käyttydyt. Joillakin vain on luulo ettei kasshenkilö ole ihminen ja sille voi purkaa oman pahanolonsa.


      • Ajatteleaevoella
        763542 kirjoitti:

        Eivät kyllä tiuski asiattomasti. Miettippäs nyt itse mitenkä sinä käyttydyt. Joillakin vain on luulo ettei kasshenkilö ole ihminen ja sille voi purkaa oman pahanolonsa.

        Kyllä siellä tiuskitaan, missään muualla en ole sellaista kokenut.


    • mullinkinat

      Ilmeetön, hymytön, silmiin katsomaton, ylimielinen, purkkaa jauhava, asiakasta ohikatsova, ruttuturpa, epäsiisti, töykeä, asiakaspalvelija kaikkialla palvelupisteissä on luotaantyöntävä, eli ei ole sen puljun mainostaja, eikä ansaitsisi sitä paikkaansa siellä! Hox- työnantajat!!

      • puuta_heinää

        Missä noin on? En oo nähny tuollaista edes rautakaupassa.


    • Kajjjjaani

      Mistä Kainuuseen saa missejä kassaneideiksi?

    • Semmosta12

      Step in kenkäkauppa, varsinkin naismyyjät! Nenän vartta pitkin katsotaan eikä osata edes tervehtiä asiakasta.

      Iso, tummahiuksinen huutamalla omia asioitaan vatvova naismyyjä kesportissa.

    • elämämitäväkee

      Matkahuollon isotissi tankki on kyllä niin "aurinkoinen" naama jo aamusta alkaen.!

      • Hiekkaapyllynsilmåssä

        Tämä nainen on kyllä löytänyt juuri sen oikean sopivan ammatin monesti olen meinannut sanoa suorat sanat tälle tallukalle.


    • Shopperr

      Kodintukun rillipäinen akka! Aina naama nutturalla ja näjee et tympii olla töissä. Todella ankea asiakaspalvelija! Ja tyly.

    • Tokmannin töykein eukko on ihan kantasuomalainen. Kodintukun palvelua ei voi moittia, kun sitä ei ole. Lidlissä pääsääntoisesti asiallinen palvelu, yksi kassa hyvinkin kohtelias ja aurinkoinen. City-marketissa lihatiskillä loistava palvelu, yksi kassa voisi katsella jotakin muuta työtä. Erityisesti kehuisin Cityn erittäin tarmokasta ja ystävällistä Venäläis-taustaista rouvaa. Kajaanin paras palvelu löytyy Puuilosta. Kuinka siellä saadaankaan nuoretkin myyjät palvelualttiiksi? Puuilossa on myös venäläistaustainen, kohtelias ja palvelualtis myyjä-rouva. Prismassa käyn kerran vuodessa, enkä saa boonuksia.

    • Prismaparas

      Tokmannit ja Cityn nuoret likat

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1224
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1056
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      1007
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      1005
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      900
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      764
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      690
    Aihe