Uusperhe ja ex-perhe

herraPave

Ajattelin kirjoitella vaikka”pahin” on jo ohi ja tilanne suurimmaksi osin henkisestikin käsitelty.

Olen ollut naimisissa kohta 3,5 vuotta. Jo seurustellessamme vaimoni totesi, että erosta huolimatta ex-perhe on ja tulee olemaan hänelle ehdoton ykkönen. Hän toivoi ja minä lupasin voivani sopeutua enkä olla mustasukkainen perheajalle. Perhe tarkoitti ja tarkoittaa hänellä siis edellistä avioliittoa ja heidän lapsiaan. Heillä niitä on lasten syntymäpäiviä, lasten harrastusjuttuja, heidän perheensä kaveripiirin tapaamisia, miehen sukulaisten juhlia, halloweenjuhlia, isän/äitienpäiväjuhlia, joulujuhlia jne jne ja kaikki ne ovat tosi tärkeitä vaimolleni. Näitä he tekevät yhdessä lastensa kanssa, minä en yleensä ole mukana. Näitä juttuja on sitten ex-miehen hyvin nopeasti vaihtelevan naistilanteen mukaan joko enemmän tai vähemmän. Osa näistä on myös yön yli juttujakin (koska osa sukulaisista mm. asuu kauempana mutta välillä ihan muutenkin jotta lapset voivat viettää aikaa yhdessä kummankin vanhemman kanssa). Erityisesti näistä yön yli jutuista olen ollut tosi mustasukkainen ja niistä on ollut aika paljon riitaa. Se on aina päättynyt siihen, että vaimoni on todennut perheen olevan tärkein. Olen sopeutunut koska minulle sekä vaimo että lapset ovat kuitenkin muodostuneet tosi tärkeiksi ja meillä on tosi mukavaa, kun olemme meidän porukallamme (jota kuitenkin on suurin osa ajasta). Me olemme siis vaimon termeillä porukka emme perhe. ☹ Olen jo alusta asti ollut lähes varma, että vaimolla ja exällä on seksiä vaikka ei siitä mitään selkeitä todisteita ole (enkä ole etsinyt). Vaimo on poikkeuksetta aina tosi seksikkäästi laittautunut perhetapaamisiin (hänen tyylinsä muuttuu ihan toiseksi vaateita, koruja, meikkejä myöden ja kauniista naisesta tulee superseksikäs – meidän juttuihin hän laittaituu toki myös mutta silloin kauniista tulee pikemminkin tyylikäs).

Viime uutena vuotena kun meillä oli porukan yhteinen uusi vuosi exän yllättäen peruttua perheen uuden vuoden hämmästytin itsenikin (olin lasten jo nukkuessa kaksi yöllä tosi humalassa mutta en silti tiedä mistä puheenvuoro tuli 😊). Päätin lähestyä asiaa ihan uudella tavalla ja sanoin vaimolleni (lyhyt versio) ”Purnaamisen sijaan ymmärrän että sinulle lapset ja perhe on tärkein. Pyyd’än anteeksi omaa tiuskimistani ja lupaan jatkossa kiukuttelun sijaan tukea ja ymmärtää. Sanoin jopa että minulle on ok jos heillä on seksiä koska heillä kuitenkin on halusin tai en. Toivon etteivät he palaa yhteen exänsä kanssa vaan voimme jatkaa koska minulle meidän porukkamme on tärkein. Mutta jos käy niin että he palaavat yhteen lupaan tukea sitäkin tarvittaessa myös rahallisesti” (teimme siitä rahallisesta järjestelystä myöhemmin myös ihan sopimuspaperin). Jatkuva rahapula ja exän holtiton vähien rahojen käyttö exän jatkuva pettäminen olivat pääsyyt miksi he erosivat (toim.huom). Muistan vaikka olinkin humalassa miten vakuutettuani vaimolleni että olen tosissani ja tämä on uuden vuoden lupaukseni hänelle ja heidän perheelleen hän itki ja sanoi että tämä on parasta mitä hänelle on ikinä sanottu ja että hän on nyt varma että meillä on pitkä yhteinen tulevaisuus. Hän kertoi tällöin ensimmäistä kertaa että oli ollut lähellä sanoa että hänelle riitti kerran kun olin ollut hankalimmillani. Ehkä yllättäen minulle asiat ovat tämän jälkeen muuttuneet valtavasti paremmiksi niin meidän välillämme kuin ”pääni sisällä”. Olen edelleen tietyllä tavalla mustasukkainen, kun näen miten paljon vaivaa vaimoni näkee perheen eteen ja tunnen itseni välillä hylätyksi kun olen yksin (sitä on ollut tänä vuonna vielä enemmän kuin aiemmin). Olen myös epävarma mutta toisaalta vaimoni on kyllä sanonut etteivät he kumpikaan halua yhteen koska he tietävät ja muistavat miksi se ei toimi. Hän on usein sanonut että nyt asiat ovat hänestä aivan täydellisiä. Joka tapauksessa tavallaan kun sain tuon sanotuksi on se auttanut minuakin jotenkin hyväksymään että näin tämä vaan nyt on ja meillä on kotona aivan huikeasti aiempaa parempi ilmapiiri.

En tiedä miksi koin tarvetta ”avautua” tänne mutta ehkä tämä on osa tule sinuiksi asia kanssa prosessiani. Ja toisaalta olisi mukava kuulla muilta vastaavia kokemuksia.

30

147

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Katsoviestistä

      Hyvä Pave,

      Oletko ikinä kysynyt vaimoltasi onko heillä exän kanssa seksiä?

      Nimim. utelias

    • PaveTaas

      Kiitos mielenkiinnosta utelias, mutta en ole kysynyt. Ei tarvitse kuulla vastausta jota ei halua kuulla eikä toisen tarvitse valehdella.

    • Avioeroäiti

      Päivän mukavin postaus!

      Tulin tosi hyvälle mielelle luettuani miten olette saaneet alkuperäisen ja uusperheen sovitettua. Olen iloinen ettet ole kovin mustasukkainen lapsien ja vanhempien yhteisestä ajasta. Kannustankin kaikesta sydämestäni sinua ajattelemaan, että mitä enemmän tuet lasten ja heidän vanhempiensa yhteisiä juttuja ja yhteistä aikaa sitä paremmin myös teidän suhteessanne tulee menemään. Kuten olet jo huomannutkin. Mistäkö tiedän? Minulla on vähän vastaava kokemus mutta minun uusi mieheni oli niin mustasukkainen kaikesta ex-mieheeni liittyvästä että päätin lopettaa koko suhteen.

    • enmmärtänytollenkaan

      Sairasta suhdetta ja vitun outoa!

    • Nainen91

      Tässä taitaa olla todella äärimmäinen esimerkki alfa-mies, beta-mies asetelmasta. Beta-miehenä sopeudut kaikkeen mitä alfa-mies (yhden useista) naisensa kanssa tahtoo tehdä. Vähän kiristelet hampaitasi jää kurtistelet otsaasi mutta sopeudut kuitenkin. Ja nainen tietysti huomioi ensisijassa alfa-miehen toiveet, josta kertoo sekin kuinka laittautuu alfa-miestään varten.

      Eikä siinä mitään pahaa ole. Päinvastoin, pääasiahan on että homma toimii puolin ja toisin. Itse asiassa aina alfa-miehiin sortuvana naisena voin sanoa että minua "kutkuttelee" ajatus tuon kaltaisesta suhteesta jossa voisi saada agressiivisen ja viriilin aflauroksen parhaat palat geenit ja toisaalta pitää kotona arjen pyörittäjänä kilttiä ja sopeutuvaista betamiestä.

    • Minäpävaan

      Ei kannata liikaa pohtia mitä ex ja vaimosi tekevät tai eivät tee ja mitä muut ajattelevat. Yleensäkin pohditaan ihan liikaa mitä muut ajattelevat asioista jotka eivät heille kuulu. Pääasia että teidän juttunne tönivät, muulla ei ole väliä. Hyvää joulua teille!

      • Minäpävaan

        Toimivat eivät töni. Heh!


    • JormaP

      Kivat perhekuviot teillä, kliffaa hei. Tai ainakin melkoista sosiaalipornoa...

    • aikaoutoa

      Ymmärsinkö ihan oikein että rahalla ostat sen eukon ja eukon exä oli perse aukinen mutta naimahommat sujui kuitenkin.

      Täytyy olla seksikäs nainen että viitsii siitä välistä vetää jotain itselleenkin.

      Aika erikoinen suhde mutta kaippa niitä tänne maailmaan riittää. Sanoisin samoin kun joku edellä että aika sairasta ja outoa.

      Mitä ihmettä toisten suhteissa söhläät, vaan miksi et perusta omaa perhettä, sitä ihmettelen ja mikä vamma sinulla on kun on tarvetta elää toisten perhe-elämän välissä.

    • LauraLauriina

      Aivan kamalaa. Tiedätkö on myös paljon eronneita naisia, joille se tärkein perhe on nykyinen mies ja omat ja miehen lapset. Joille tämä on se joulujen ja matkojen yms. tärkein perhe. Nimenomaan perhe, ei porukka. Minä olen yksi heistä. En voisi olla suhteessa, josaa entinen perhe olisi aina vaan ykkönen. Minun kanssani ei tarvitse pohtia harrastanko seksiä eksän kanssa, eikä mieheni tarvitse tuntea olevansa kakkonen. Olen silti ihan hyvissä väleissä exäni kanssa ja lapset voivat hyvin, vaikka kummallakin vanhemmalla on uusi, mukava perhe.

      • Luulotovatsuuret

        En ymmärrä eroja joissa ollaan hyvissä väleissä, siis miksi on erottu ollenkaan jos ollaan hyvissä väleissä.

        Kaikki sanovat lapsien voivan hyvin ja niin meilläkin olivat kulissit mutta hyvin ei voitu lapsien mielestä muuta kuin aikuisten. Meille lapsille jäi traumat vaikka vanhemmilla meni hyvin.

        Oli vittumaista ja häpeällistä elää uusperheessä jossa vieras mies hääräsi. Aina vieras kodissa niin siltä se tuntui. Mitä vittua se meidän asuntoon tunkeutui. Koti ei tuntunut kodilta vaan aina joku vieras siellä lymysi. Kotini oli kuin hotelli jossa pestiin sen äijän vaatteita joka kävi viikonloppuisin asumassa.

        Vanhempien mielestä lapsilla oli hyvä olla mutta lastenhan mielipidettä ei kysytty. Lasten on vain pakko sopeutua tyhmien vanhempien vaikka mihinkä uusperhe järjestelyihin. Vaikka aikuisten mielestä on vitun mukavat uusperheet niin lasten mielestä ei välttämättä. Aikuiset vaan pakottavat lapset ihan mihinkä tahansa kunhan itsellä vaan menee hyvin. Lapset on helppoa ohjailla tyytymään siihen mihinkä ne laitetaan. Lasten on pakko sopeutua jotta aikuiset olisivat tyytyväisiä.

        Me lapset ei nähty normaalia parisuhdetta niin on se ollut vaikeaa sitä muodostaa. Omaan vanhempaansa on tunneside mutta ei siihen ulkopuoliseen joka koittaa perheeseen tunkeutua. Vieras on aina vieras vaikka kuinka kuvitellaan muuta. Harhaluuloa että muka lapset rakastaisivat sitä vierasta. Täytyy olla hyvin harvinainen ja ainutlaatuinen jotta lapset sen en oikeasti hyväksyy. Lasten vaan täytyy yleensä pakosti sopeutua vanhempien valintoihin ja vanhemmat kuvittelevat sokeena että kaikki on hyvin. Kuitenkin se perhemalli on vitun epätäydellinen ja kulissia sillä lapset eivät rakastu siihen ulkopuoliseen vaikka vanhemmat niin kuvittelevat.

        Minä vihasin äitini uusiomiestä vaikka meidän täytyi esittää onnellista perhettä mutta esitystähän se oli vaan. Onneksi se äijä kävi naimassa muitakin ja paljastui sitten niin että lensi pihalle mutta aikansa piti sitä sietää. Tuskallista jonottaa vessaan kun se äijä kävi persettä pesemässä ja muniaan niin kauan ettei vessaan päässyt vähään aikaan. Meillä se eli kuin hotellissa eikä sillä ollut omaa asuntoa vaan kävi vanhemmilla nukkumassa muut aikansa. Myöhemmin tajusin että se säästi omaan asuntoon rahansa ja pesetytti pyykkinsä meillä ja peseytyi. Käytti äitiäni hyväkseen aikansa ja sitten häipyi paljastuttuaan oikeestaan vaan pettämisestä . Just yksinhuoltajat joutuu suurimmaksi osaksi moisten luuserien uhreiksi ja kuvittelee sen olevan jotain rakkautta. Kukaan ei rakastu yksinhuoltajaan muuta kuin on epätoivoinen eikä ketään muutakaan ole saanut.


      • Kokenutsaman

        Noin se on. Oma perhe paras, uusio hanurista.


    • totuus.ei.pala

      Ei ole noin. Oma perhe paras, jos se on uusioperhe. Ensimmäinen perhe on aina harjoittelukappale, joka tilastojenkin mukaan yleensä päättyy eroon. Toisella kierroksella ollaan jo opittu ja osataan mm. lastenkasvatus. Se on vaikeaa, eikä kukaan ole seppä syntyessään niin että osaisi kasvattaa lapsia ja miestä.

      Ne jotka eivät ymmärrä jättää harjoitusperhettä, ummistavat silmänsä omalta epäonnistumiseltaan.

    • HerraPave

      Aluksi kiitokset kaikille vastaajille asiallisista ja vähemmän asiallisistakin kommenteista.

      Joulun aikaan meillä oli tietynlainen testijakso kun vaimoni, lapset ja ex olivat lomalla ja sukulaisiaan kiertämässä. He lähtivät jo vähän ennen joulua ja tulivat takaisin vasta tammikuun alussa. Tämä oli ylivoimaisesti pisin aika jonka ovat yhdessä viettäneet. Muuten meni yllättävänkin hyvin mutta jouluaatto ja -päivä olivat hankalia ja yksinäisyys painoi aika pahasti. Juttelimme matkan jälkeen jää purimme fiilikset. Matkalla heillä oli mennyt kuulemma superhyvin ja matka oli tavallaan hitsannut heitä taas vähän paremmin toimivaksi perheeksi. Vaimoni sanoi että kesällä he haluaisivat tehdä samanlaisen kiertueen mutta vain jos se minulle on ok myös minulle. Hän myös korosti ettei ole huolta sitä että he olisivat palaamassa yhteen ja että hän on supersuperonnellinen siitä miten hyvin asiat nyt toimivat. Ja täytyy sanoa että kun on hetken erossa alkaa arvostamaan sitä mitä on vielä eri tavalla ja enemmän. Eli siinä mielessä tämä tauko teki minullekin hyvää. Ja tammikuu olikin paras kuukausi ikinä. Ja Nyytäjä puoli on myös se että nyt satunnaiset yökyläilytkään eivät tunnu enää miltään. 😂

      Meillä menee sitä hyvin vaikka ei ihan perinteisellä mallilla. Ja kuten vaimoni usein toteaa lapsetkin tykkäävät kun saavat "perheaikaa" ilman siihen aiemmin liittyneitä riitoja.

    • Janatuinen69

      Kiva että kulkee. Ei mulla muuta...

    • Äiti_jolle_perhe_on_1

      Vaimosi ja muutama sinulle vastanneista on oikeilla jäljillä. Lapset ja "oikea perhe" ovat aina tärkeimpiä. Uusperhe ja uusmies taas ovat aina korvikkeita. Tärkeysjärjestyksen tulee aina olla:

      1. Lasten etu ja hyvinvointi
      2. Isän ja äidin suhde ja hyvinvointi sekä jaksaminen
      3. Muut ihmissuhteet ja ihmiset (mukaanlukien uuskumppanit)

      Jos numero 2 toimii niin huonosti että se uhkaa numeroa 1 on ero perusteltu. Ei ikinä muuten ja silloinkin vain jos on todella yritetty. Ja numero 3 on aina toissijainen numero 2 verrattuna.

      Olet jossain määrin tämän ymmärtänyt ja toimit näin mutta liian monessa kohtaa itsekäs ajattelusi vielä häiritsee. Jos kumppanisi esim. laittaa seksikkäät vaatteet mennessään tapaamaan miestään on se pelkästään hyvä heidän suhteelleen ja osoittaa halua panostaa siihen. Joten sinun on tyhmää vikistä siitä täällä. Ja muutenkaan en käsitä miksi olet tullut tänne valittamaan.

    • 1säpappa

      Minen kyllä tuollaista perheellistä jaksaisi. Nainen asuu sinun kanssasi muttette kuulu samaan perheeseen? Menee yli mun ymmärrykseni.

      Kyllä haluan, että puolisoni ja minä ollaan yhtä perhettä tai sitten asutaankin erillään.

      Tietenkin itse kukin tyylillään. Nimimerkki Nᴀɪɴᴇɴ91 analysoi kuvionne aika hyvin, mutta itse en ikimaailmassa suostuisi miksikään β-mieheksi.

    • Tsirpuunen

      En edes lukenut loppuun koska huomaan että sinua ei kohdella oikein! Sanoisin että ansaitset enemmän. SINÄ olet perhe nyt ja muija saisi unohtaa entisen .

    • Alfa_nainen

      Tämä on selvästi kuvio jossa kaikki voittavat.

      Beeta-Pave saa ajoittain nauttia perhe-elämästä ja seksistä.

      Beeta-Paven Vaimo saa kodinhoitoapua ja rahallista tukea ja exältä laatuseksiä.

      Alfa-ex taas saa ihan mitä haluaa koska haluaa.

      Kaikki voittaa mutta Alfa eniten (kuten kuuluukin).

    • Anonyymi

      Herra Pave taas täällä.

      Juuri nyt tuntuu että seinät kaatuvat päälle ja katto sortuu niskaan. 😢

      Edellisen päivätykseni jälkeen asiat ovat menneet minun kannaltani niin pieleen kuin ne vain voivat mennä.

      Vaimoni ja hänen exänsä ovat lähestyneet valtavasti. Tämä varmasti alkoi jo yhteisestä joulumatkasta. Sen jälkeen he ovat olleet yhdessä paitsi pääsiäisen, vapun ja helatorstain (Ja viikonloput näiden ympärillä) myös monta muuta viikonloppua ja arkipäivää. Vaimo ja lapset ovat viettäneet exän kanssa perheenä aikaa varmasti enemmän kuin täällä. Ja he ovat yhdessä tehneet vaikka mitä kivaa kun meillä aika kuluu arjen pyörittämiseen.

      Nyt he lähtivät perheenä viettämään juhannusta vaimoni vanhempien kanssa. Sitä ennen he viettivät jo viikon perheenä eli en ole nähnyt ketään kuin pikaisesti kun vaimoni kävi kotona pakkaamassa. Ja juhannuksen jälkeen he lähtevät neljäksi viikoksi Eurooppaan. Ensin he ovat viikon perheen kesken, sen jälkeen miehen vaihtavat maata ja miehen vanhemmat tulevat mukaan kahdeksi viikoksi. Lapset lähtevät mummon ja papan kanssa viikoksi mummolaan ja vaimoni ja ex jäävät viikoksi ihan kahdestaan rantalomailemaan.

      Vaimoni on myös alkanut viestimään ja käyttäytymään eri tavalla kuin aiemmin. Tämä kesä on hänelle testi siitä voisiko heidän perheensä kuitenkin toimia. Ja siksi hän haluaa viettää paljon aikaa perheenä. Meidän välimme ovat selvästi muuttuneet paljon etäisemmiksi ja tuntuu ettemme ole puhuneet paljon muusta kuin vaimoni perhesuunnitelmista ja kesälomasta. Hän on näistä kaikista selvästi tosi tosi innoissaan. Hän on sanonut olevansa valmis tekemään kaikkensa että heidän perheensä saisi vielä toisen mahdollisuuden. Jos vaimoani muistuttaa ongelmista joita heillä oli hän joko suuttuu tai yrittää kumota ne. Nyt hän toistuvasti viestii muun muassa sitä kuinka hän on myös tehnyt paljon virheitä ja kuinka he eivät keskustelleet tarpeeksi. Ja totta tietysti on myös että meidän aiemmin tekemämme omaisuudenjakosopimus siirtää niin paljon minun sukuni perintöomaisuutta hänelle ettei heillä ainakaan rahahuolia pitäisi olla (se siitä aiheuttaneet riidat olivat yksi iso haaste) ☹ Vaimoni puhuu jopa siitä että voisi haluta neljännen lapsen jos heidän asiansa järjestyvät. Tämä oli kun joskus siitä keskustelimme aivan mahdoton ajatus. No, nyt tilanne on kuten vaimoni sanoo ihan eri.

      Vaimoni toistuvasti kommentoi että jos rakastan häntä kuten heidän lapsiaan kuten väitän minun pitäisi pohjimmiltani olla iloinen heidän puolestaan. Jotenkin en kyllä tähän kykene. Myös elämä yksin pelottaa, olen sitä kokeillut pitkään ennen tätä suhdetta enkä missään nimessä haluaisi palata siihen. ☹

      Eli ahdistaa, masentaa ja uuvuttaa yhtä aikaa. Ja päivä päivältä enemmän. Varsinkin kun vaimoni kieltäytyy keskustelemasta näistä asioista tai ylipäänsä ei halua viestiä kanssani. Hän haluaa nyt keskittyä täysin sen selvittämiseen voiko heidän perheellään vielä olla uusi tulevaisuus. Ymmärrän kyllä tämänkin mutta ei sen ymmärtäminen juuri auta. Tuskinpa täältäkään mitään apua löytyy mutta yritetään kuitenkin....

    • Anonyymi

      Hyviä uutisia. Ydinperhe on voittanut yhden uuskuviopaskan!

    • Anonyymi

      The end, my friend.

      Ei kai tämä muulla tavalla oikeastaan voinutkaan päättyä....

    • Anonyymi

      Herra Pave vielä uskoakseni viimeisen kerran täällä,

      Olen ihan katki. Loppu, poikki, täysin uupunut, masentunut, peloissani jne....

      Niin kauan on tätä yksinäisyyttä jo takana ja niin paljon paljon vielä edessä. Ja loman jälkeen yksinäisyys tulee todennäköisesti muuttumaan pysyväksi olotilakseni. Näin uskon ja pelkään. 😢😢😢

      Yksi ainoa viesti koko aikana, eilen. Kuva jossa on koko perhe isovanhemmat ja teksti "100% parhautta, 1000% onnea, 10000% rakkautta. Toivottavasti sinäkin voit hyvin. Minä ja me emme ole ikinä olleet näin onnellisia. Asiat alkavat loksahtamaan paikalleen ja on lopultakin rauha sisälläni. Nyt kaikki viimein järjestyy! Tsemppiä sinne ja terveiset kaikilta muiltakin ❤❤❤❤❤"

      Minä olen hajalla ja särki. Mikään ei järjesty....

    • Anonyymi

      Onpa kamalaa luettavaa. Muuta en osaa sanoa. Kaikesta huolimatta ei muuta kuin pää pystyyn ja eteenpäin. Kyllä aurinko vielä alkaa paistamaan!

    • Anonyymi

      Herra Pave vielä,

      Ylihuomenna paluu. Minua jännittää ja huolestuttaa kamalasti. En ole kuullut mitään. En edes tiedä ovatko tulossa tänne vai exälle. Ja koska tulevat tänne. Ollut aivan läpisurkea kesä. 😢

    • Anonyymi

      GAME OVER!!!

      Eilen nähtiin ensimmäistä kertaa ja ero tulee. Heidän perheensä on yhdistymässä ja minua ei enää tarvita. 😢😢😢😢

      Minun toivottiin etsivän uusi asunto mahdollisimman pian koska tämä jää sopimuksemme mukaan vaimolleni. On myös hänen mielestään parempi heille kuin miehen asunto joten minä saan lähteä.

      Minun pitäisi vaimoni mukaan olla iloinen koska nyt hänen ja lasten asiat järjestyvät vihdoinkin. Ymmärsi kyllä miksi olin surullinen ja itkuinen. Mutta toivoi vain hyvää jatkoa ja kannusti minua menemään eteenpäin. Jatkossa voimme kuulemma hoitaa asiat puhelimella. Mies ei halua että olemme yhteydessä. Kaunis kiitos siitä miten joustava minä olen ollut.

      Kaikki on siis nyt lopullisesti loppu ja paskana. Ihan kaikki. Tuntuu että seinät kaatuvat päälle ja katto romahtaa niskaan. Ja ehkä helpointa olisi että niin kävisikin....

      Kirjoitin vielä vaikka tuskin ketään täälläkään kiinnostaa.....

      Tv. Paska-Pave

    • Anonyymi

      Pelimiehen teesit

      1. Game ei ole koskaan over.
      2. Aina kannattaa pelata montaa peliä yhtä aikaa. Ei haittaa jos joku peli junnaa paikallaan.
      3. Hyökkäys on paras puolustus.
      4. Länkien välistä menee aina sisään. Varsinkin jos juottaa maalivahdille ennen peliä muutaman rentouttavan.

    • Anonyymi

      Naiset on ketkuja, tyhmä olet kun annat tuollaisia vapauksia, naisesi pitää sinua heikkona helposti hyväksikäytettävänä. Tein kerran saman virheen.

    • Anonyymi

      En tiedä kiinnostaako ketään mutta päivitys nyt kun viimeisestä viestistä on kulunut pari vuotta.

      Vaimoni on nyt ex-vaimoni :( Palasivat yhteen miehensä kanssa tuolloin pari vuotta sitten ja sillä tiellä ollaan. Ensin ajattelin että "pitäkööt tunkkinsa" mutta aika nopeasti lähennyimme taas exäni kanssa kaveripohjalta. Kuten exäni totesi emme varmaan muuta ikinä oikeastaan olleetkaan. Olen jeesannut lastenhoitajana ja välillä muutenkin. Toisaalta tämä on minulle henkisesti vähän vaikeaa, mutta on kiva nähdä exää ja erityisesti lapsia jotka tulivat läheisiksi. Tällä on minulle kuitenkin tosi iso arvo.

      Exällä ja miehellään tuntuu menevän tosi hyvin. Heille tuli vielä yksi "rakkauslapsi" iltatähdeksikin. Ex on todennut että heillä oli ensimmäisessä yrityksessä monia ongelmia. Raha, kaikkien kotitöiden kaatuminen exälle ja siitä aiheutunut väsymys, toiset naiset, tyhmät riidat pikkuasioita. Heidän raha-asiansa järjestyivät, kun me erosimme. Ex sai lupaukseni mukaisesti tosi hyvän taloudellisen paketin ja olen vielä eron jälkeen antanut sijoitusneuvontaa, jonka avulla rahat ovat kasvaneet mukavasti korkoa korolle. Eli siitä heille ei ongelmaa pitäisi tulla vaikka hienoilla autoilla ajavatkin ja isoa venettä mökillä pitävät eivätkä muutenkaan venytä penniä. Kotitöissä olen ajoittain autellut, jos ne käyvät exälle raskaaksi. Mies ei niihin edelleenkään osallistu. Tyhmät riidat ovat kuulemma loppuneet, kumpikin heistä on ymmärtänyt ettei niistä ole kuin haittaa. Toisia naisia taitaa olla edelleen mutta ilmeisesti ne hoidetaan aiempaa hienotunteisemmin.

      Minä taas olen ollut aika yksinäinen ja välillä myös masentunut. Voi kuulostaa oudolta, mutta hetket jolloin näen exää ja lapsia ovat se jota aina innolla odotan. Tuo vaihtelua ja iloa harmaaseen arkeeni. On tosi tuntea, että olen nykyään tavallaan yksi exän bestiksistä jonka kanssa hän käy läpi asioitaan. En ole enää edes mustis exän miehelle vaan iloitsen, kun näen miten hyvin heillä tällä hetkellä menee. Ja kun nyt olen nähnyt heitä yhdessä "arjessa" on selvää että heidän välillään on kemiaa, tunnetta ja yhteisiä asioita ihan eri tavalla kuin meillä ikinä oli.

      Ei mulla muuta, kommentoikaa jos kiinnostaa.

      • Anonyymi

        Oi voi,

        Kiva että muilla on kliffaa mutta koita sinäkin miettiä miten saisit sinäkin aikuinen mies palikkasi järjestykseen.

        Terveisin Turun mies.


    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5510
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3527
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1652
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      205
      1624
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      77
      1087
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1078
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      907
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      809
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      808
    Aihe