Narsisti pissaa hunajaa kun saa lyödä luuria jonkun korvaan

Narsisti

Narsisti-pyskopaattini on aina tehnyt kaikkensa että saisi mahdollisimman paljon naisia pitämään häneen lähes yksipuolisesti yhteyttä ja roikkumaan hänen perässään. Naiset ottavat häneen yhteyttä vielä vuosien kuluttuakin, kun suhde on jo ollut kauvan päätöksellä.
Narsisti-psykopaatilleni soitteli monenkirjava naisjoukko sinäkin aikana kun minä olin hänen kanssaan.
Minutkin narsisti-psykopaatti yritti kytkeä osaksi tuota naisjoukkoa joka hänen peräänsä kyselee.
Syykin on yksikertainen: Narsisti kerää sillä huomiota itselleen. Narsisti esittelee haluttavuuttaan uusille uhreille niiden perässäroikkujien avulla. Narsisti pitää pörssiä ja perässäroikkujat nostavat hänen arvoaan.
Jokaine narsisti rakastaa sitä että saa lyödä luurin jonkun korvaan. Ja jokainen narsisti vihaa sitä että hänen puheluihinsa ei vastata salamannopeasti.

Eli jos narsistilla minkäänlaisia rakkautta muistuttavia tunteita on, niin ne liittyvät siihen hetkeen kun luuri lähähtää jonkun korvaan.

14

160

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • poiuytrdfgh

      Aivan . tämä on tyypillistä. Sillä pelillä saadaan naisjoukko perään, se on ihan psykologinen taktiikka, varsin toimiva, ja sitten on kivaa voivotella kun niitä naisia on nyt niin hirveesti kintereillä.

      • poiuytrdfgh

        Varmaankin juurikin tämä on se vanhempienikin rakkaudenosoitus väsymättömästi ja valittamatta lyödä minulle luuria korvaan


      • poiuytrdfgh

        He vaikuttavat oikeesti addiktoituneilta siihen. Joten eivät tietenkään halua minun lopettavan soittamista. Jos vähään aikaan en soita ku tympäännyn tuohon. niin tauon jälkeen vastataan aina äkkiä.


      • Aikoinaan
        poiuytrdfgh kirjoitti:

        He vaikuttavat oikeesti addiktoituneilta siihen. Joten eivät tietenkään halua minun lopettavan soittamista. Jos vähään aikaan en soita ku tympäännyn tuohon. niin tauon jälkeen vastataan aina äkkiä.

        Aikoinaan kun vielä en ollut päässyt narsisti-psykopaattini hirvittävän elämän juonenpäästä kiinni ja tosiaan odottelin hänen soittojaan ja soittelin itsekin, niin sain todella tulenkatkuisia palautteita yhteydenotoistani.. Mutta sitten kun en soittanut, sain laupeaäänsiä ihmettelypuheluita häneltä että miksi en ollut soittanut... Se tuntui aika vinhalta. Mutta ihan sekin pala on palapeliin loksahtanut kohdalleen. Että minun siis kuuluikin soittaa että hänen uudet uhrinsa saivat sen käsityksen mikä heidän kuuluikin saada.


      • poiuytrdfgh

        Joo ja toi puhelinpeli voi ihan riittää elämänenegiaksi narsistille paremman puutteessa. Kummatkaan vanhempani eivät osaa normaalisti käyttää puhelinta perhepiirissä. Koko aika jotain temppua sen kanssa. Kaikki narsistinen lähde hankitaan puhelimella.


      • poiuytrdfgh

        Sitten jotkut yrittää keksiä sille puhelinpelille jotain normaalimerkityksiä.


      • poiuytrdfgh

        minunkin vanhemmat puhuu säyseästi kivalla äänellä pienen hetken kunnes alan taas yrittää kertoa heille jotain niin en ikinä saa kertoa loppuun, että kaikki asiat jää ikäänkuin keskeneräisiksi


    • Kukasäluuletolevasi

      Mä pissaan kultaharkkoja. Jou jou jou.

    • Minämäärääntäällä

      Trollaus käynnissä. Menkää muualle.

    • Voittajatässähei

      Onko sarjamurhaaja paha ihminen, jos hänellä on ollut vaikea lapsuus?

      • Aurinkoonparas

        🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞


    • Hyväähuomenta

      Moi.

      Mun nimi on mika ja mä asun jyväskylässä.

    • Riaonihana

      Jos sull lysti on, niin kätes yhteen lyö.

      🏈🏀⚾️🙂😊

    • niinpäniin

      Niih teissä etukammarin narsisteissa joista ei saisi puhua ääneen, kun tällä palstalla päänarsku poistaa kaikki oikeasti narsisteista puhuttavat jutut.

      Tyypillinen etukammarin narsisti tekee pitkää työpäivää estääkseen muut ihmiset pariutumasta. Hän terrorisoi työpaikoilla, jättää onnellisen perheensä kotiin ja lähtee ravintoloihin illalla häiriköimään. Jälkimmäisestä syystä eteläsuomen tanssilavat ja tanssiravintolat ovat äärettömän hiljaiset. Täällä häärii järjestäytyneiden etukammarin narsistien ryhmittymä joka veljellisesti pokaa uhrejaan jo useissa kaupungeissa lainaillen sillein kivasti asuntojaan toisilleen. Edellisestä syystä väkimäärämme on kääntynyt laskuun ja politiikkomme ovat joutuneet haalimaan muista maista lastentekokoneita jotka nytten sitten kivasti tykkää myös alaikäisistä joka ei tietenkään enää ole minkäänmoinen rikoskaan. Tosin on sattunut sellaistakin, että jos ovat menneet leikkimäänkin jonkun päänarsistin veljen/siskon tyttären kanssa, niin sitten ollaan voitu se pakolaiskeskuskin muualle siirtää. Ihan on vain huhupuhetta, en googlaa ja linkitä edes linkkiä kenestä voisi olla kyse.

      Sitä vaan, että etukammarin narsistit ovat kyllä nyt pistäneet maamme aikamoiseen tilaan, kun vaan väkistenkin haluavat uhrejaan syytellä narsisteiksi, eivätkä hae apua itselleen. Onko se niin, että saavutetuista narsistin eduista ei haluta luopua ja vainotuille uhreille ei makseta korvauksia eikä adobtiolapsiakaan vaan niille kehitetään kivoja diagnooseja.

      "se on narsisti joka ei halua viihdyttää ilmaiseksi hienoja opaskirjoja kirjoittaneita naimisissa olevia bylsiöitä jotka harrastuksekseen käyttävät koko elämänsä vainotakseen muiden ihmisten mahdollisuuksia onneen." Hirvee työrupeama uusia uhreja loputtomasti vaanivilla peda-reilla se on sanottava. Mitään ei silti ole kyennyt kuuntelemaan niitä muita ihmisiä, vain narsistisesti itseä viihdytellen, niin löytyy sitä kivaa kemiatakin. Tyypilliselle etukammarin narsistille, ei muuten riitä muutama kymmenen, sata uhria vaan kyllä mennään jo tuhansiin vainottuihin kohteisiin ja nehän ei tietty osaa halatakkaan oikealla tavalla, tosi helppoo on etukammarin häiriökäyttäytyjän temmata noita diagnooseja lukemattomista uhreistaan. Onnee vaan jatkoonkin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1445
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1225
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1222
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1208
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1205
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1170
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe