Keiteleelle velkarahalla 1,5 miljoonan tekojäärata?

lapuanliikekeiteelle

Keiteleellä kohotetaan valtuustossa 1,5 miljoonaa euroa maksavaa tekojäärataa, katettua sellaista."Tehdään tällä rahaa" sanoi vasemmistoliiton edustaja, nuorekas reipasta pioneerihenkeä uhkuva sellainen.
Kysymys kuuluukin kuka tekee rahaa kuntalaisten verorahoilla samalla kun kunta maksaa velat.Onko sattumaa että vasemmistoliiton edustajan veli omistaa kylän ainoan lvi-yrityksen?Entäs mikä on kunnaninsinöörin koukku tässä? Puoliso omistaa matkailu-/palvelualan yrityksen.Olettaisi että siitä saisi jonkinlaista synergiaetua.Omasta mielestäni tämä alkaa näyttää suhmuroinnilta, maan tavalta.

Tietääkö nykyään Keiteleen kunnan päättävissä elimissä mitä tarkoittaa jääviys?Toivottavasti keiteleläiset osaisivat tehdä hallinto-oikeuteen valituksen tästä asiasta, joka alkaa hälyttävästi näyttää verorahojen kähminnältä.

19

110

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ksiksi

      Tekojää tarvitaan ettei jäädä kehityksessä jälkeen

      • pelleilyäkeiteleellä

        Kyllähän Keiteleellä pitää olla kun Siilinjärvellä on? Tai Espoossa? Tulee muuten kehitysvamma, hyvin perusteltu.Keiteleellähän on noita käyttäjiäkin noin 50.Eli tulisi maksamaan 30 000 euroa per lärvi. Halpa harrastus??

        Hankkisivat vaikka koululaisille jokaisella oman 1000 euroa maksavan tietokoneen samalla rahalla.Saisivat rahat riittäisivät Keiteleen koululaisille noin 100 vuotta.


    • Naapurista

      MIkäs siellä on kuntalaisten mielipide vanhuspalvelujen siirrosta Attendolle? Attendostahan ei julkisuudessa olla aina niin hyvääkään mieltä. Ja yhden virkamiehen puolisohan taitaa olla Attendolla jonkinasteisena päällikkönä. Mutta se nyt tuskin on Attendon ajamisen taustalla, vaan ihan puhdasta sattumaa.

      • korruptiotako

        Sattumia alkaa olemaan sen verran että voidaan alkaa puhumaan siitä maan tavasta Keiteleelläkin. Halpaa touhua on kun tuollaiset hankkeet ajetaan läpi lyhyellä aikataululla ja ilman yleistä keskustelua. Voisi vasemmistoliiton edustajakin Niskanen-Andersson selittää paremmin kuka tekee sillä hallilla bisnestä.Ne luvut ja laskelmat kaikkien tietoon.


    • Partisaanimarssi

      Pelottavatahan se on että vasemmistoliiton edustaja puhuu kunnanhallituksen kokouksessa bisneksen teosta. Rahanpesua KGB:n puolesta? Toisaalta Stubb puhui samalla tavalla rahanteosta kun Suomen valtio otti Kreikan puolesta muutamia miljardeja lisälainaa.

    • Kansanratio

      Hyvää joulua kaikille tosikoille ja veitikoille. Nimimerkkien takaa se on helppoa käydä henkilöihin.

      • Piparinpaistaja

        En tunne tätä kuntaa, mutta se taitaa kuntapuolella olla joskus melko vaikeaa keskustelua omalla nimelläkään käydä, kun päätökset on tehty jo edeltäkäsin ja kokousten pöytäkirjat on jo allekirjoituksia vaille valmiit ennen kokousta. Julkisella puolella se tosiaan on maan tapa, että kansalaisten tai kuntalaisten kuuleminen unohtuu samalla hetkellä kun äänet on laskettu tai nimi virkasopimuksessa. Sen jälkeen mielenkiinto kohdistuu omaan etuun. Ja virkamiehet suosii hallituksen jäseniä ja päinvastoin.


      • KeiteleenCHEGUEVARA

        Vasemmistoliiton edustaja meinasi tehdä bisnestä kuntalaisten yhteisillä rahoilla, mahdolliset voitot Sari-Riikalle, mahdolliset tappiot maksaa sitten kuntalaiset.Mutta se on kommunismia.

        Mietityttää tässä vaan että kuin paljon promoottori toiminnalla voi Keiteleen kokoisella kylällä tienata. Vai tuleeko Keiteleelle Pohjois-Korealaisia pakkotyöläisiä, jotka sitten sijoitetaan sinne jäähalliin? Sitten viedään sinne Maaherran pellolle sokerijuurikaspenkkejä kitkemään, luomumaataloutta kun tuo glykofosfaatti perkule aiheuttaa syöpää.


      • desanttioy

        Niinhän tuota huutelet itsekin nimimerkin takaa.


      • Jeankusela

        Pielavedellä ovat odottaneet tekojäätä vaikka kuinka kauan ja siellä sitä juhlittaisiin. Keiteleellä kaikki, mikä ei ole suoraan Rantiksessa kokoontuvan varjoparlamentin hyödyksi, on väärin.


    • hjkfjkflf

      Humpuukia koko tekojää pikkupaikkakunnalle

    • KalleIsä

      Keiteleen on säilytettävä vetovoimaisuus

    • Kgsuo

      Keitele maailmankartalle vaikka velax

    • Xml

      Nämä on keiteleelle elämän ja kuoleman vaalit.

    • Hulluutta

      Keitele on kirimässä suhmuroinnin superkunnnaksi, niin jäähallin kuin vanhusten hoidon huutolaiskappojen suhteen. Nepotismia savolaiseen tapaan.

    • Nato

      Keitele on jäämässä historiankirjoihin

    • Anonyymi

      Keiteleelle halutaan tekojää, pielavedelle halutaan tekojää.
      Entäs jos kunnat tekisivät yhteisen hallin? Luontaisesti paikaksi valikoituisi säviä.

    • Anonyymi

      Kuulin että korona tilanteen vuoksi KHL ottelut siirtyy Keiteleen halliin. Sen jälkeen on säpinää

      • Anonyymi

        Tuskinpa siirtyy


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      375
      4779
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      86
      1924
    3. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      68
      1652
    4. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1566
    5. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      256
      1509
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1420
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      60
      1396
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      54
      1377
    9. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      11
      1264
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1245
    Aihe