20vuotta rinnakkaissuhde

miehelläni,mitä sanotte
Ilmoita


10 Vastausta

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.


Moni varmaan luulee ettei toisen huomaamatta voi vuosia pettää,kyllä voi ,kun on tarpeeksi itsekäs ja ovela.Meillä oli erilaiset työt ja työajat,lisäksi opiskelin monta vuotta.Kumppanini oli mielestäni narsistinen persoona ja käytti varmaan hyväksi poissaoloni jouduin myös olemaan työn takia paljon öitä pois joten temmellyskenttä oli vapaa.Hyvät ystävät ålkåå uskoko vakuutteluja jos vaistonne sanoo että jotakin on niin se melko suurella todennäköisyydellä niin on.Voi kun ette yksikään joutuisi kokemaan sellaista mitä minä.Elämästäni on monta vuotta pois joista en muista paljoakaan.sanon nyt jos rakastat ja kunnioitat puolisoasi et koskaan lähde petoksen tielle,Voimia ystävät.
1 VASTAUS:
Meillä salasuhde 25 vuotta. Saa miettiä
+Lisää kommentti
Mieheni jäi joulukuussa kiinni. Hän oli esiintynyt täällä treffipalstalla sinkkuna ja pitänyt puoli vuotta salasuhdetta. Myöhemmin paljastui, että naisia on lisää. Miksi kukaan haluaa loukata toista näin 10 vuoden jälkeen?? Oli suunnitellut oikein kalenterin kanssa milloin näkee ketäkin, jotta saa lapsen hoitoon..
Elämäni on pilalla ja olen aivan kusessa raha- ja muiden asioiden kanssa. Ihan vain tiedoksi kaikille teille Jere75 viihdykkeille!
Ilmoita
Miehelläsi menee sitten aivan hyvin.
Ilmoita
Ohoh. Onpa onnistunut mokoma... onko ollut tiiviskin rinnakkaissuhde? Tiedän yhden miehen, joka on ollut rakastunut ja haaveillut toisesta tietystä yhdestä naisesta 20 vuotta, mutta se on ollut sellainen etäinen mutta tietyssä mielessä läheinen flirttisuhde joka ei oo edennyt seksiin asti. Siististi pitänyt etäisenä eikä vaimo tiedä vieläkään.
Ilmoita
Mie vemputtelen salaa.
1
Ilmoita
Sanon, että olet idiootti.
Ilmoita
Kyllä se on karmea shokki,sinulle narsistinuhri sen voin todeta eikä minulla ole mitään keinoa millä lohduttaisin sinua tai on yksi nimittäin AIKA se armahtaa,mutta kun on tuska ja katkeruus pahimmoillaan se on laiha lohtu.En minä huomannut mitään luotin sen takia onnistuivat niin pitkään,aion luottaa ihmiseen vieläkin kyynistyminen on pahinta vaikka ns.hopeat menivät jakoon ja talous meni mullin mallin.Ajattelen näin vika ei ollut minun(oli minullakin tylsää ja seksi laimeaa)ajatella mies kuvitteli itsestään liikoja voi voi.Säälin näitä ihmisiä ei ole helppoa elää valheessa vuosikausia,nyt on minulla vapaus ja oma tahto ,toivon kaikille mielenrauhaa ja parempaa elämää
1
Ilmoita
Ihmettelen näitä TÖRKYTURPIA jotka ovat mielipiteineen joka palstalla,kuten pellepoika jos ei ole mitään sanottavaa asiallisesti voisiko pitää suun kiinni.Ketään ei kiinnosta mitä teet.
Ilmoita
Näitä voi vain ihmetellä sinisilmäisenä. Itse yli parikyt vuotta ollut suhteessa ja kertaakaan ei ole käynyt mielessäkään lähteä pettämään. Vaikka oli seksittömiä kausia niinei sittenkään. Omat arvot sen verran korkealla.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

20vuotta rinnakkaissuhde

miehelläni,mitä sanotte

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta