20vuotta rinnakkaissuhde

röyhkimys

miehelläni,mitä sanotte

12

<50

  Vastaukset

  • Moni varmaan luulee ettei toisen huomaamatta voi vuosia pettää,kyllä voi ,kun on tarpeeksi itsekäs ja ovela.Meillä oli erilaiset työt ja työajat,lisäksi opiskelin monta vuotta.Kumppanini oli mielestäni narsistinen persoona ja käytti varmaan hyväksi poissaoloni jouduin myös olemaan työn takia paljon öitä pois joten temmellyskenttä oli vapaa.Hyvät ystävät ålkåå uskoko vakuutteluja jos vaistonne sanoo että jotakin on niin se melko suurella todennäköisyydellä niin on.Voi kun ette yksikään joutuisi kokemaan sellaista mitä minä.Elämästäni on monta vuotta pois joista en muista paljoakaan.sanon nyt jos rakastat ja kunnioitat puolisoasi et koskaan lähde petoksen tielle,Voimia ystävät.

   • Meillä salasuhde 25 vuotta. Saa miettiä


  • Mieheni jäi joulukuussa kiinni. Hän oli esiintynyt täällä treffipalstalla sinkkuna ja pitänyt puoli vuotta salasuhdetta. Myöhemmin paljastui, että naisia on lisää. Miksi kukaan haluaa loukata toista näin 10 vuoden jälkeen?? Oli suunnitellut oikein kalenterin kanssa milloin näkee ketäkin, jotta saa lapsen hoitoon..
   Elämäni on pilalla ja olen aivan kusessa raha- ja muiden asioiden kanssa. Ihan vain tiedoksi kaikille teille Jere75 viihdykkeille!

  • Miehelläsi menee sitten aivan hyvin.

  • Ohoh. Onpa onnistunut mokoma... onko ollut tiiviskin rinnakkaissuhde? Tiedän yhden miehen, joka on ollut rakastunut ja haaveillut toisesta tietystä yhdestä naisesta 20 vuotta, mutta se on ollut sellainen etäinen mutta tietyssä mielessä läheinen flirttisuhde joka ei oo edennyt seksiin asti. Siististi pitänyt etäisenä eikä vaimo tiedä vieläkään.

  • Mie vemputtelen salaa.

  • Sanon, että olet idiootti.

  • Kyllä se on karmea shokki,sinulle narsistinuhri sen voin todeta eikä minulla ole mitään keinoa millä lohduttaisin sinua tai on yksi nimittäin AIKA se armahtaa,mutta kun on tuska ja katkeruus pahimmoillaan se on laiha lohtu.En minä huomannut mitään luotin sen takia onnistuivat niin pitkään,aion luottaa ihmiseen vieläkin kyynistyminen on pahinta vaikka ns.hopeat menivät jakoon ja talous meni mullin mallin.Ajattelen näin vika ei ollut minun(oli minullakin tylsää ja seksi laimeaa)ajatella mies kuvitteli itsestään liikoja voi voi.Säälin näitä ihmisiä ei ole helppoa elää valheessa vuosikausia,nyt on minulla vapaus ja oma tahto ,toivon kaikille mielenrauhaa ja parempaa elämää

  • Ihmettelen näitä TÖRKYTURPIA jotka ovat mielipiteineen joka palstalla,kuten pellepoika jos ei ole mitään sanottavaa asiallisesti voisiko pitää suun kiinni.Ketään ei kiinnosta mitä teet.

  • Näitä voi vain ihmetellä sinisilmäisenä. Itse yli parikyt vuotta ollut suhteessa ja kertaakaan ei ole käynyt mielessäkään lähteä pettämään. Vaikka oli seksittömiä kausia niinei sittenkään. Omat arvot sen verran korkealla.

  • En tiedä onko se sitten parempi, että minun miehelläni on ollut 20 vuoden aikana kymmeniä naisia?

   • Niin, ja silti ei ole sinua vaihtanut parempaan tai nuorempaan. Asiasta tuskin kannatta kisailla, mutta tuostakin huomaa sen, että jonninjoutavaa leikkiähän se loppupeleissä on. Ehkä puuttuu älylliset harrastukset häneltä.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Britti kehuu Suomalaista terveydenhoitoa.

   MTV HS: Brittimies virui Suomessa viisi viikkoa tajuttomana hengityskoneessa – elämästä kamppailu juuri Suomessa oli onnekas sattuma Brittiläinen toi
   Maailman menoa
   74
   4163
  2. Sofia juhlimassa kavereiden kanssa

   Sofia nähty juhlimassa tämän illan aikana eri puolella Helsinkiä ilman Stefua. Onkohan tullut jo ryppyjä rakkauteen?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   86
   2895
  3. Nyt on kyllä Soffa juubassa

   Ihan känninen postaus. Partsielämää jee...alamäki vai putki
   Kotimaiset julkkisjuorut
   70
   2720
  4. Pitkän parisuhteen salaisuus, vai onko sitä

   Vuosia vaan tulee lisää ja tuossa se kumppani pysyy rinalla vaikka en ole mikään ihanne mies, kaikilla kai vikansa. Pitää vain hyväksyä toinen ja olla
   Parisuhde
   63
   1875
  5. Ketä kaipaatte?

   Sanokaa edes kaupunki tms. jossa hän asuu.
   Ikävä
   86
   1018