Jääkö homoudesta ja elämästä käteen vain...

eiprkl

pelkkä luu jos on huono tuuri? Joku raja se on epäonnellakin. Vai miten?

43

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • update_please

      Homoudesta voi jäädä käteen luu aivan yhtä lailla kuin heteroudestakin. Kysymys on yleistävyydessään aivan älytön. Kiinnostavampaa onkin se, miksi tällaista kysytään.

      • aloittajaooooon

        Hyvä jos sulla menee hyvin. Kaikilla ei mene....


      • update_please

        Sepäs olikin älykäs ad hominem -väite, etenkin, kun en ole sanonut mitään siitä, miten mulla menee. Hieman täsmällisempää argumentointia, please.


      • aloittajaedelleee

        Täsmällisempää argumentointia minkä suhteen?


      • update_please

        No, esimerkiksi sen suhteen, mitä sä oikein haluat vastaukseksi. Kysyt, että "jääkö homoudesta ja elämästä vain luu käteen". Vastaan, että voi jäädä tai olla jäämättä, mutta pohjimmiltaan kysymys on järjetön, koska kohtaloita on monia. Tähän argumentoit, että "hyvä jos sulla menee hyvin. Kaikilla ei mene". En ole kuitenkaan itsestäni sanonut mitään, vaan puhunut alkuperäisen kysymyksen älyttömyydestä. Ilmeisesti sulla on kysymykseesi vain yksi vastaus, jonka hyväksyt, eivätkä muut vastaukset käy? Jos sanoisin, että "ei, homoudesta ei jää kuin luu", olisitko sä sit tyytyväinen? Mitä järkeä sellaisessa keskustelussa olisi?


      • aloittajavielkii

        Hyväksyn kaikki vastaukset. Jokainen kirjoittaa omasta kokemuksesta ja todellisuudesta käsin. Itse sanoit että kysymys on älytön ja argumentointi ei ole täsmällistä. Haluan konkreettisempia kokemuksia vastauksiksi, en pelkästään "juu tai eipäs".


      • update_please

        Tämän perusteella kysymyksesi on siis: "Miten homous on vaikuttanut elämääsi?" Minulle homous on tuonut hyvän, pitkäaikaisen puolison. Homouden ansiosta olen välttynyt monia heteroita riivaavista, perhettä, arkea ja työtä koskevista odotuksista ja peloista. Minulla ja puolisollani oli aikoinaan mahdollisuus saada lapsi, mutta emme sitä halunneet. – Ja vaikka totean elämästäni näin, se ei tarkoita, ettenkö tietäisi, että monelle homous tuo vaikeuksia, tuskaa ja yksinäisyyttä. Kohtaloita on monia.


      • aloittajaaaa

        Jep, toisen onni voi joskus olla toisen epäonni. Toivotaan parasta.


      • update_please kirjoitti:

        Tämän perusteella kysymyksesi on siis: "Miten homous on vaikuttanut elämääsi?" Minulle homous on tuonut hyvän, pitkäaikaisen puolison. Homouden ansiosta olen välttynyt monia heteroita riivaavista, perhettä, arkea ja työtä koskevista odotuksista ja peloista. Minulla ja puolisollani oli aikoinaan mahdollisuus saada lapsi, mutta emme sitä halunneet. – Ja vaikka totean elämästäni näin, se ei tarkoita, ettenkö tietäisi, että monelle homous tuo vaikeuksia, tuskaa ja yksinäisyyttä. Kohtaloita on monia.

        Hienoa kuulla päinvastaisia kokemuksia välillä. Kohtaloita tosiaan on monia, onneksi myös hyviä.


    • pettynytgay

      Minä voin kertoa ihan omasta kokemuksesta mitä siitä jää käteen.

      1. Naiset: En halua koska ei vois vähempää kiinnostaa.
      2. Noin oman ikäiset miehet: En halua koska haluan ihan oikeaa seuraa enkä mitään kyttääviä isäpuolia.
      3. Nuoret miehet: Haluaisin mutta en saa koska he ovat yleensä heteroita ja mikä pahinta nuoret heteromiehet eivät kelpuuta homoja edes ystävikseen.
      4. Nuoret homomiehet: Haluaisin mutta en saa koska heitä ei yleensä kiinnosta itseään vanhemmat miehet.
      5. Nuoret homomiehet joita "kiinnostaa" itseään vanhemmat miehet: Olisin halunnut mutta joka kerta on pajastunut että heitä ei oikeasti kiinnostakkaan itseään vanhemmat miehet vaan ainoastaan heidän rahansa, joten sen jälkeen en ole enää halunnut koska en ala rahalla ostamaan minkäänlaista suhdetta.
      6. Nuoret homomiehet joita ihan oikeasti kiinnostaa itseään vanhemmat miehet ilman mitään pahoja taka ajatuksia: Haluaisin mutta en ole vielä tavannut ainuttakaan sellaista joten sitä odotellessa.

      • bear.is.still.the.best

        Olet vissiin se sama pettynytgay, joka erehtyi taannoin gay-baariin ja kaikki lähtivät siitä pöydästä karkuun...?

        Siinäkin keskustelussa sinulle yritettiin tarjota ihan asiallisia neuvoja, mutta sitten eräs ilmestyi keskusteluun ja alkoi poistoruletti. Katsotaan, kuinka tässä´käy...

        En tuossa ymmärrä omanikäisten miesten syrjintää "kyttääävinä isäpuolina", samoin sitä, että ystävyys tai suhde pitää olla pakonomaisesti itseään nuorempaan mieheen, kun olet itse nähnyt, ettet saa sellaista kaveria kuin haluat - ainakaan baarista.

        Täältä netistä jokainen meistä saisi hyviäkin kavereita, mutta kaikki tyssää siihen, että jonkun (joka jääköön tässä mainitsematta, kyllä hän vielä tähän keskusteluun kovastikin osallistuu) mielestä tämä ei ole seuranhakupalsta ja poistattaa suurimman osan ketjujen järkevästä sisällöstä ihan vaan siksi, ettei toiset saa kun ei hänkään saa ketään elämäänsä. joten hänen elämänsä tarkoitus on saada meidät muut riitelemään. Sen ihmisen kohdalla "kyttäävä isäpuoli" on varmasti ihan oikea luonnehdinta, mutta eivät kaikki onneksi ole samanlaisia.

        Mun käteen ei tänä jouluna jää ystävistä merkkinä kuin hautakynttilä. Jos tykkää omanikäisistä tai vanhemmista, niin se on väistämätöntä.

        Se, että on joskus ollut elämässä joku, jonka kanssa on voinut iloita ja jota nyt voi aidosti tunteella surra on kuitenkin ollut niin paljon enemmän kuin mitä suuri osa koskaan elämäänsä löytää, ettei voi mistään olla kenellekään katkera tai vihainen. Miljoona kertaa mieluummin kuitenkin se, että niitä rakkaita tai kipeitä muistoja eletystä elämästä on kuin se, että vaarina vielä haaveilee jostakin, koska oma asenne on ollut esteenä sille elämälle.

        Mutta sen tajuaa vasta kun on elänyt tietyn pätkän elämää. Nuorison intressit ovat toiset kuin vanhojen. Sitten kun keski-ikäistyy, niin jos alkaa omanikäisetkin kiinnostaa, niin arvoisa pettynythomo, sinun parasta ennen päiväyksesti on mennyt jolloin sinä olisit voinut kiinnostaa jotakuta omanikäistäsi tai vanhempaa ja haette kaikki paniikissa niitä nuorempia tajuamatta, että vieressä voisi olla henkilö, jolla on ihan samat arvot ja elämänkokemus ja ymmärrys siitä, ettei rakkautta rahalla saa.

        Onnea hakuun ja hyvää joulumieltä. Parisuhde on kuitenkin aina molemminpuolinen kompromissi. SInä joudut luopumaan joistakin periaatteistasi ja näin myös se suhteen toinen osapuoli, jotta hommasta yhtään mitään tulee pidemmän päälle. Silti, parempi elää kuin haaveilla elävänsä.


      • Ihme touhua, kun asialliset tekstit katoavat täältä. Ilmeisesti et voisi harkita edes ystävyyttä naisen kanssa, jos oikein ymmärrän? Jos haaveilet suhteesta itseäsi huomattavasti nuoremman ( 10v) kanssa, on se vaikea löytää. Nuoria kiinnostaa omanikäinen seuransa, ellei etsitä elättäjää, kuten jo mainitsit. Heidän elämäntilanteensa on täysin eri kuin sinulla ja se on minusta se isoin kynnys. Nuori haluaa mennä ja kokea, nauttia nuoruudestaan. Niin sen pitääkin mennä, jotta voi kypsemmällä iällä asettua rauhassa aloilleen suhteeseen katumatta elettyä nuoruutta.

        Miten paljon kokisit sinulla olevan yhteistä nuoremman kanssa ja miksi vain nuoremmat kiinnostavat sinua?


      • bear.is.still.the.best
        FuckYouBitch kirjoitti:

        Ihme touhua, kun asialliset tekstit katoavat täältä. Ilmeisesti et voisi harkita edes ystävyyttä naisen kanssa, jos oikein ymmärrän? Jos haaveilet suhteesta itseäsi huomattavasti nuoremman ( 10v) kanssa, on se vaikea löytää. Nuoria kiinnostaa omanikäinen seuransa, ellei etsitä elättäjää, kuten jo mainitsit. Heidän elämäntilanteensa on täysin eri kuin sinulla ja se on minusta se isoin kynnys. Nuori haluaa mennä ja kokea, nauttia nuoruudestaan. Niin sen pitääkin mennä, jotta voi kypsemmällä iällä asettua rauhassa aloilleen suhteeseen katumatta elettyä nuoruutta.

        Miten paljon kokisit sinulla olevan yhteistä nuoremman kanssa ja miksi vain nuoremmat kiinnostavat sinua?

        "Ihme touhua, kun asialliset tekstit katoavat täältä." Niin metsä taitaa vastata kuin sinne huudetaan,,,

        Aloittajaa vapaasti lainaten:

        Jääkö homoudesta ja elämästä käteen vain...

        "Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena." jos on huono tuuri? Joku raja se on epäonnellakin. Vai miten?


    • JanneHki

      Miksi haet nuorta? Vanha homo nuorta hakemassa , näitä on niin paljon , toinen toistaan epätoivoisempia. Miksi homot juuttuvat nuoruuteen eivätkä aikuistu?

      • Näitä todella on paljon. Ulkomailla myö heteroilla törmää samaan ilmiöön, mutta useimmiten kyse on elättäjän hakemisesta tai viisumista toiseen maahan, Ikuinen nuoruus on se homoihanne näemmä ja vanheneminen pelottaa sekä varmaan yksinjääminen korkealla iällä. Haetaan nuorta, jotta kokisi itsensäkin nuoremmaksi arvelisin.


    • Siipiveikka

      Rusto ja tyhjä suolenpätkä.

    • pettynytgay

      "Sitten kun keski-ikäistyy, niin jos alkaa omanikäisetkin kiinnostaa, niin arvoisa pettynythomo, sinun parasta ennen päiväyksesti on mennyt jolloin sinä olisit voinut kiinnostaa jotakuta omanikäistäsi tai vanhempaa ja haette kaikki paniikissa niitä nuorempia tajuamatta, että vieressä voisi olla henkilö, jolla on ihan samat arvot ja elämänkokemus ja ymmärrys siitä, ettei rakkautta rahalla saa."

      Omanikäistäsi tai vanhempaa? Mutta sehän tarkoittaa juuri sitä että itse olisin sitä kyseistä vanhempaa nuorempi. Eli annat ihan selvästi ymmärtää että minua vanhemmat saavat olla kiinnostuneita nuoremmista mutta minä en. Koen sen syrjintänä että vain minulta viedään se oikeus pois. Ja mitä tulee noihin yhteisiin arvoihin niin se on aivan sama sille vaikka olisi kuin yhteiset arvot harrastukset mielenkiinnon kohteet jne, mutta jos kerran naama ei kiinnosta niin ei siinä silloin yhteiset asiat paljoa auta. Mutta jos naama taas kiinnostaa niin pystyn kyllä tekemään sellaisia juttuja ja puhumaan sellaisistakin asioista mitkä eivät muuten kiinnostaisi pätkääkään. Ensin ihminen ja sitten vasta yhteiset asiat eikä päinvastoin. Se on sama jos menen ostamaan vaikka autoa ja ensimmäinen vastaantulija on joku ruosteinen rämä niin kyllä minä kävelen saman tien ohi. Mutta jos vastaan tulee joku uudehko kiiltävä pirssi niin kyllä minä alan siitä tekemään kauppaa.

      Ja kaikille yhteisesti jokaisella on oikeus hakea sellaista seuraa mistä on kiinnostunut kenenkään ei ole pakko lähteä uimaan vasta virtaan. Ja joo elämä on aina oma valinta mutta kysymys on vain siitä pääsetkö valitsemaan hyvistä vaihtoehdoista suurimman hyvän vai joudutko tyytymään valita huonoista vaihtoehdoista pienimmän pahan. Jälkimmäistä siteeraten ennemmin yksin kuin huonossa seurassa.

      • Kaikilla toki on oikeus hakea seuraa kenestä tahansa, on täysin eri juttu onnistuuko se. Jos vanhempi mies hakee nuorempaa, se ei yleensä johda kuin korkeintaan sugardaddy kuvioon tai yhden yön suhteeseen. Vaikka miten pystyisit mitäkin juttuja tekemään, ei se poista erilaista elämäntilannetta ja nuorten halua olla omissa ryhmissään. Harvaa nuorta kiinnostaa vanhempi mies. MItä vikaa on lähemmäs omanikäisessä seurassa?


      • pettynytgay
        FuckYouBitch kirjoitti:

        Kaikilla toki on oikeus hakea seuraa kenestä tahansa, on täysin eri juttu onnistuuko se. Jos vanhempi mies hakee nuorempaa, se ei yleensä johda kuin korkeintaan sugardaddy kuvioon tai yhden yön suhteeseen. Vaikka miten pystyisit mitäkin juttuja tekemään, ei se poista erilaista elämäntilannetta ja nuorten halua olla omissa ryhmissään. Harvaa nuorta kiinnostaa vanhempi mies. MItä vikaa on lähemmäs omanikäisessä seurassa?

        Noin omanikäinen seura ei vaan yksinkertaisesti maistu hyvälle. Mutta voisitko kertoa Suomenkielisen version tuosta sugardaddystä?


      • pettynytgay kirjoitti:

        Noin omanikäinen seura ei vaan yksinkertaisesti maistu hyvälle. Mutta voisitko kertoa Suomenkielisen version tuosta sugardaddystä?

        Näemmä asiasta ei saa kertoa täällä, kun viestit katoaa heti. Kuiteskin tämä kuvauksesi osuu siihen
        5. Nuoret homomiehet joita "kiinnostaa" itseään vanhemmat miehet: Olisin halunnut mutta joka kerta on pajastunut että heitä ei oikeasti kiinnostakkaan itseään vanhemmat miehet vaan ainoastaan heidän rahansa, joten sen jälkeen en ole enää halunnut koska en ala rahalla ostamaan minkäänlaista suhdetta.


    • bear.is.still.the.best

      Kummasti alkoi hävitä kommentit - oikeaa joulumieltä :D

      Mä tein teille nipottajille oman keskusteluketjunkin aiheesta, menkää sinne ja postatkaa ja poistakaa oikein innolla siellä.

    • Aloittajalle, epäonnessa ei ole rajaa. Hyvinkin voi jäädä luu käteen, jos mahdottomia etsit. Kannattaa vaan hyväksyä elämän realiteetti ettet nuoremmaksi tule, etkä voi vaatia nuorempia kiinnostumaan sinusta. Jos kerran kiinnostut vain nuorista, on se suhteen löytäminen liki mahdotonta. Oletan, että tarkoitat nuorilla tässä itseäsi puolta nuorempia. Nuoret viihtyvät omissa porukoissaan, koska elämäntilanne on aikalailla sama ja on yhteisiä intressejä, joista jutella. Harvaa nuorta kiinnostaa tai viehättää itseään huomattavasti vanhempi mies, joka haaveilee nuoresta. Käy mielessä etsivätkö vanhemmat miehet nuorta miestä hakeakseen jotain nuoruudestaan vai mistä tämä johtuu.

      • aloittajajooo

        Olen 28v. etten nyt älyttömän nuoria ole hakemassa. Liittyyhän homouteen myös lapsettomuus, suvun mustalampaisuus ja moni muu asia.


      • aloittajajooo kirjoitti:

        Olen 28v. etten nyt älyttömän nuoria ole hakemassa. Liittyyhän homouteen myös lapsettomuus, suvun mustalampaisuus ja moni muu asia.

        Tottakai käy noin jos haluat. Jos haluat olla suvun musta lammas, niin varmana sitä olet. On eri asia, mitä suku todellisuudessa ajattelee. Ei homous automaattisesti tarkoita tuota todellakaan, etenkään enää nykyään. Ja adoptio esimerkiksi on mahdollista, eli lapsiakin homopareilta kyllä löytyy. Kaikki on pitkälti itsestä ja asenteistaan kiinni


      • aloittajavielkiiiiiiii

        Suku nyt ajattelee mitä aattelee. Ei adoptio homma käytännössä toimi ihan niin helposti vai puhutko kokemuksesta? Ulkoinen adoptio ei toimi kuin paperilla, ei käytönnässä koska moni rajaa etenkin ulkomailta rajaa hlbt-perheet adoption ulkopuolella. Siinä ei oma asenne ratkaise.


      • aloittajavielkiiiiiiii kirjoitti:

        Suku nyt ajattelee mitä aattelee. Ei adoptio homma käytännössä toimi ihan niin helposti vai puhutko kokemuksesta? Ulkoinen adoptio ei toimi kuin paperilla, ei käytönnässä koska moni rajaa etenkin ulkomailta rajaa hlbt-perheet adoption ulkopuolella. Siinä ei oma asenne ratkaise.

        Ei ole adoptiosta kokemusta, mahdollista se nykylakien mukaan joka tapauksessa on, joten väkisin ei ilman lasta tarvitse jäädä. Suvun ajattelulle et paljoa mahda, mutta ovat he sanoneet sinun olevan musta lammas tai mitään suuntaan? Vai onko tämä oma tunteesi, joka ei välttämättä pidä paikkaansa?


      • aloittajahhh

        Tarkoitin tuolla suvun mustalampaisuudella lähinnä sitä että jää lapsettomaksi ja huonoimmilaan puolisottomaksikin.


      • aloittajahhh kirjoitti:

        Tarkoitin tuolla suvun mustalampaisuudella lähinnä sitä että jää lapsettomaksi ja huonoimmilaan puolisottomaksikin.

        Tekeekö lapsettomuus heti mustaksi lampaaksi? Mitäpä jos on hetero, eikä kykene saamaan lapsia biologisista syistä. Olisiko hän myös samantien suvun musta lammas? Ja ilman puolisoa voi jäädä kuka tahansa, omasta valinnastaan tai ei vaan löydä sopivaa kumppania. Osalla rima on todella korkealla ja siksi varmana jää yksin. Jos rima on järkevällä tasolla, voi kumppanin löytää. En silti sinkkuuta näe mitenkään häpeällisenä asiana. Mielummin sinkku kuin huonossa suhteessa.


      • aloittajahhh

        Sosiaalinen asema on ihmiselle tärkeä ja sille antaa enemmän painoarvoa mitä vanhemmaksi tulee. Oma perheettömyys pitää sit täyttää jollakin muulla. Liikunta, päihteet, irtoseksi, työ tai muulla. Toki heterotkin jää lapsettomaksi jää, mutta todella katkera sarka se on monelle.


      • update_please

        Suurenteletkohan sä nyt oman mahdollisen lapsenkaipuusi virheellisesti jonkinlaiseksi globaaliksi ilmiöksi? En mä ole koskaan halunnut omia lapsia, vaikka sellaiseen on tarjottu mahdollisuuskin. Eikä lapsettomuus (tai homous) vaikuta kuin tietyillä ihmisillä heidän perhesuhteisiinsa ja sukulaistensa suhtautumiseen. Sosiaalinen asema tarkoittaa kaiketi arvostusta tai arvovaltaa yhteiskunnassa, eikä lapsettomuus ole mun tai monen muunkaan kohdalla vaikuttanut mahdolliseen sosiaaliseen asemaan millään tavalla. Ja tämän sanon ollessani varhaisessa keski-iässä. – Mun ei ole tarkoitus kyseenalaistaa sun ikäviä tuntemuksia ja huonoja kokemuksia, mutta sä tunnut jatkuvasti esittävän, että ne koskevat kaikkia lapsettomia ja homoja. Se ei vain pidä paikkaansa.


      • aloittajahhh kirjoitti:

        Sosiaalinen asema on ihmiselle tärkeä ja sille antaa enemmän painoarvoa mitä vanhemmaksi tulee. Oma perheettömyys pitää sit täyttää jollakin muulla. Liikunta, päihteet, irtoseksi, työ tai muulla. Toki heterotkin jää lapsettomaksi jää, mutta todella katkera sarka se on monelle.

        Kuulostaa oikeasti jo pakkomielteiseltä tuo lapsen saaminen. Osa heteroista ei edes halua lapsia, eikä se ole heille katkeruutta aiheuttava, vaan oma valinta. Miksi perheettömyys tarvitsisi noilla täyttää tai millään muullakaan? Ei se perhe ole pakollinen asia tässä maailmassa. Tärkeintä olisi nauttia elämästään ja tehdä siitä mieluisa, oli kuviossa perhe tai ei.

        Koko ajan keksit vain valittamisen aihetta, onko elämässäsi mitään hyvää? Voiko tuolle katkeruuden määrälle rakentaa edes parisuhdetta? Koko ajan syytät homoutta kaikesta ja homouden aiheuttavan kaikkea mahdollista. Ei se kaikkien kohdalla mene näin. On monia homopareja, jotka eivät edes halua lapsia, eivätkä täytä tuota tyhjiötä millään. En halua väheksyä tunteitasi, mutta oikeasti ihmettelen tuota katkeruuden määrää ja mistä se johtuu.


      • aloittajavielkiii

        Voin puhua vain omasta kokemukseta ja todellisuudesta käsin. En pyri yleistämään. Siihen katkeruuteen liittyy toki muutkin elämän vastoinkäymiset. Eikä vaikka omien vanhempien piilovittuilut lapsenlapsettomuudesta ainakaan sitä paranna. Enkä ole edes uskonnollisesta perheestä. Uskon etten ole ainoa joka näin aattelee, mutta aika moneen asiaan voi sopeutua.


      • aloittajakyyyl

        Ja kysymys sopeutumisesta on hyvin yksilöllinen. Toinen sopeutuu tai suhtautuu paremmin homouteen, lapsettomuuteen, kehitysvammaisuuteen, korruptioon tai Venäjään kuin toinen.


      • Noh ainakaan katkeroitumalla et elämääsi tule helpottamaan, muttei sille tietenkään aina paljoa voi. Kannattaa silti pyrkiä elämässään eteenpäin, vaikka se vaikeaa joskus onkin. Muutoin jää käteen helposti vain luu.


    • pettynytgay

      "Käy mielessä etsivätkö vanhemmat miehet nuorta miestä hakeakseen jotain nuoruudestaan vai mistä tämä johtuu."

      No oletko kuullut koskaan sellaisesta kuin makuasia?
      Eli toiset tykkää ikätovereista toiset nuoremmista toiset vanhemmista ja joillekkin taas ikä on pelkkä numero eli ihan kaiken ikäiset käy. Ihmettele sitten samalla sitäkin miksi toisille ei kelpaa hedelmäkarkit vaan täytyy välttämätta saada salmiakkia.

      • zkezd

        Ja homoissa isommat ikäerot selittyy myös ryhmän suhteellisella pienuudella. Vara valita on selvästi pienempi kuin heteroilla.


      • Juu makuja on monia, mutta turha valittaa jos on liian kranttu ja jää laiturille yksinään.


      • wtj

        Onha niitäki jotka jää laiturille yksinää ihan vapaaehtosesti. Ymmärrän heitäkin.


      • pettynytgay
        FuckYouBitch kirjoitti:

        Juu makuja on monia, mutta turha valittaa jos on liian kranttu ja jää laiturille yksinään.

        Minähän sanoinkin tuolla aikasemmin että ennemmin yksin kuin huonossa seurassa jos kahdesta pahasta täytyy valita.


      • pettynytgay kirjoitti:

        Minähän sanoinkin tuolla aikasemmin että ennemmin yksin kuin huonossa seurassa jos kahdesta pahasta täytyy valita.

        Tästä olen samaa mieltä.


    • ei kait homous nykyään este, elämässä menestymiselle. Nykyään, tällä vuosituhannella.

      yhtälailla heterolla, voi mennä hyvin, hyvin huonosti tai jotain siltä väliltä, niih!

      outo kyssäri aloitus, kohtalosta ja muista riippuen, kenellä tahansa saattaa tulla tilanne, että jää vain se... luu siis käteen.

      • yksonnellinenmies

        Etenkin tällaiseen ketjuun jäänneillä on jäännyt luusta vain pieniä palasia, jos sitäkään.
        Jos he etsivät niistä onnen sirpaleita?


      • Ihminen itse on se pahin este itselleen useimmiten. Jos halua on ja tahdonvoimaa, on vain taivas rajana. Homous ei todellakaan merkitse yhtään mitään tänä päivänä suuntaan tai toiseen, se on niin arkinen asia. Pienimmillä paikkakunnilla ehkä saattaa olla toinen tilanne, en osaa sanoa. Itsestä se on kiinni mitä käteen jää.


    Ketjusta on poistettu 24 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1699
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1584
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      70
      1458
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      54
      1435
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      51
      1349
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1298
    7. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      79
      1217
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      11
      1158
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1130
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      8
      1121
    Aihe