Vaimo nautti iryhmässä

Mikkeki

Aluksi: Olemme vaimoni kanssa 40 työelämässä hyvässä asemassa oleva maailmaa nähnyt pari. Liikunta on meille tärkeää ja pidämme myös hyvästä juhlasta arjen vastapainoksi. Hanna on 174 / 63 kiinteätissinen ja ahkerasti treenatulla herkkupepulla varustettu varma miesten päänkääntäjä... Minne vain menemme, niin tuo kaunotar huomataan. Itse olen myös pitänyt vartaloni kunnossa ja olen melko lihaksikas, huomannut olevani naisten mieleen.

Vaimoni on melko suvaitsevainen ajatusmaailmaltaan ja osaa olla hyvin avoin kanssani, kun joskus pysähdymme keskustelemaan. Psykologin opinnot ovat upean luonteen lisäksi olleet omiaan auttamaan ymmärtämään, että ihmiset ovat erilaisia ja kaikenlaiset fantasiatkin ovat hyväksyttäviä…

Joskus viinipullon äärellä innostumme katselemaan yhdessä pornoa ja harrastamaan villiä seksiä erilaisin virityksin. Olen ajan mittaan huomannut, että vaimoni kiihottuu kun saa olla sopivasti alistettuna, käytettävänä ja otettavana. Itse kiihotun samasta asetelmasta, joten homma sopii molemmille.

Usein tuollaisena ’seksi-iltana’ latasin näytölle aluksi muutamia threesome videoita enkä voinut olla huomaamatta kuinka Hannan kiima yltyi. Hän tietää, että asetelma on myös oma fetissini, mutta tähän mennessä hän ei ole ollut aiheesta niin näkyvästi innostunut. Kuten usein, lisäsin nytkin hieman löylyä ja hain muutaman gang-bang pätkän ruudulle. Vaimo suorastaan valui, kun katselimme niitä toisiamme hyväillen – eräs niistä oli vieläpä hieman rajumpaa seksiä, jossa avioparin naista todella naitiin kunnolla viiden miehen toimesta aviomiehen katsellessa itseään runkkaillen sivusta.

Hieroskelin Hannaa samalla nyt jo määrätietoisemmin ja hän laukesi todella helposti sormilleni, pätkän yhä pyöriessä. Oma kaluni seisoi nyt kivikovana kun kysyin, haluaisiko vaimoni olla tuossa miesten huomion keskipisteenä….tuolla tavalla… Hanna huohotti korvaani hiljaisen ’joo…kyllä mä haluaisin, oon mäkin aina tollasesta fantasioinut’

Olin todella innoissani ja nautiskelin, kun Hanna samalla runkkaili hiljalleen kaluani. Sitten hän yhä hiljaisella äänellä kuiskaili korvaani toivomani kysymyksen: …’haluaisitko sinä rakas katsella, kun minua naitaisiin edessäsi’… ja suuteli minua huulille, yhä hitaasti runkkaillen kiimasta tärisevää kaluani…sitten hitaasti siirsi päätään kohti kaluani, suuteli terskaani ja pyöritti hetken kieltään siinä. Hanna toisti uudelleen kysymyksensä: ’haluaisitko katsella, kun vaimoasi naitaisiin oikein kunnolla…kun antautuisin vieraille kaluille’ samalla hän upotti kaluni suuhunsa ja antoi uskomatonta nautintoa pehmeällä kielellään. Huohotin vastaustani toistaen, kun tunsin laukeamiseni lähestyvän… ’joo kulta, haluan nähdä kun olet oikea panonarttu muille…’ Laukesin jättilastin vaimoni suuhun ja kasvoille…. Siltä erää homma jäi siihen ja hiprakassa väsyneinä nukahdimme kohta.

Pariin otteeseen asiasta juteltiin ihan avoimesti jälkeenpäin ja fantasiani sai aina mielettömän ison hymyn Hannan kasvoille, kun hän kommentoi ihmetellen olenkohan hieman sekaisin… Itse uhkailin joku kerta toteuttaa molempia selvästi kutkuttavan kuvion. Hän vain hymyili päätään pudistellen.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Sitten:
Pidämme matkustelusta ja auringon lämmöstä, joten erään loman tultua suuntasimme Ranskan rannikolle lämmittelemään. Muutama päivä Nizzassa ja sitten st Tropezin kuuluisille rannoille. Olimme päässeet todella rentoon tunnelmaan ja nautimme olostamme täysillä. Päiviin kuului tietysti silloin tällöin drinkki ja lounaan yhteydessä rosé-viiniäkin välillä kului. Jossakin aurinkobaarissa sitten vilvoitellessamme rohkaistuin ehdottamaan Hannalle visiittiä nudistialueelle pitkän hiekkarannan päätyosassa. Hetken mietittyään rakkaani hymyili ja suostui mielikseni.

Laahustimme jonkin matkaa pehmeässä hiekassa tarpoen ja vihdoin pääsimme perille. Naturistialueella näytti olevan hyvin ihmisiä, ehkä ikäjakaumaltaan keski-iän kypsemmästä päästä – mutta reilusti myös hieman nuorempiakin nakuilijoita oli. Pareja, yksinäisiä miehiä ja naisia oli leiriytyneinä sinne tänne. Päätimme rohkeasti pysytellä tiheästi kansoitetulla pääalueella ja levitimme pyyhkeemme tyhjään välikköön metrin-parin päähän seuraavista auringonpalvojista.

Pyyhkeitä touhutessamme, vieressämme ollut nuorehko mies nousi kyynäriensä varaan ja tervehti meitä kuuluvasti. Moikkasimme takaisin ja asettelimme kamamme kuntoon. Hän katseli avoimesti, kun molemmat heitimme uima-asumme pois ja kävimme pyyhkeille makoilemaan… Huomasin, kuinka hän katseli melkein julkeasti suoraan kaluani ja sen jälkeen syvälle silmiini…sitten hän katseli Hannaa myös suoraan silmiin ja suorastaan nai häntä katseellaan. Miehellä oli turpea kalu ja hän esitteli sitä melko avoimesti. Kysyin hetken päästä vaimoltani, miltä tuntuu olla alasti kun vieressä on suloja himoitsee vieras mies paksu kalu paljaana. Hanna kääntyi, antoi märän suudelman ja sanoi ’kiihottavalta’… Kiihotti a

8

5175

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lady_likes
      • Holistit

        Olemme vaimoni kanssa kiinteätissinen ja ahkerasti treenatulla herkkupepulla varustettu pari. Minne vain menemme, niin viinipullon äärellä täysillä. Huomasin, kuinka turpea, paksu vaimoni upotti jättilastin nudistialueelle pitkän hiekkarannan päätyosassa. Olin todella hiprakassa ja rosé-viiniäkin välillä kului täysillä. Sitten nukahdimme alasti. Olen ajan mittaan huomannut, että drinkki on meille aina tärkeää. Itse olen myös turpea ja paksu pätkä. Hieroskelin kaluani. Laukesin todella helposti sormilleni. Psykologin haluaisin, kun katselin kaluani runkkaillen hiprakassa tärisevää vaimoani.


      • Anonyymi
        Holistit kirjoitti:

        Olemme vaimoni kanssa kiinteätissinen ja ahkerasti treenatulla herkkupepulla varustettu pari. Minne vain menemme, niin viinipullon äärellä täysillä. Huomasin, kuinka turpea, paksu vaimoni upotti jättilastin nudistialueelle pitkän hiekkarannan päätyosassa. Olin todella hiprakassa ja rosé-viiniäkin välillä kului täysillä. Sitten nukahdimme alasti. Olen ajan mittaan huomannut, että drinkki on meille aina tärkeää. Itse olen myös turpea ja paksu pätkä. Hieroskelin kaluani. Laukesin todella helposti sormilleni. Psykologin haluaisin, kun katselin kaluani runkkaillen hiprakassa tärisevää vaimoani.

        Spede se taas lääke mömmöissä sekoilee buaahaa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Spede se taas lääke mömmöissä sekoilee buaahaa

        No joko taas oot mömmöjäs vetänyt. Et taatusti lääkäris määräämiä. Mömöistäskö tuo sekoilus spede johtuu. Niuvanniemen pipipäähän oletkin.


    • Barbabooblebabson

      No on kyllä taas työttömällä melko villit päiväunet.

      • Anonyymi

        Älä millasia kerro heti.


    • Anonyymi

      vimo on jo 55v sutjakka tissit on vähän löysät. Oltiin asuntoautolla liikkeellä eräässä vesistön rannassa ei tullut kalaa paikalle tuli kolme miestä näyttivät millä pitäs tulla leiriytyivät vireen telttoineen. viina virtasi ja nuotiolla ruokaa. Vaimo lähti suihkuun tuli ulos saunatakissaan rinnat hölskyen istui että polvet näkyi pitkälle kysyin autossa haluaako kiusata miehiä, nauroi ovat olleet jo viikon kyllä katselevat.
      Sanoin entä jos panevat porukalla, hymyili muistatko mitä haaveiltiin sanoin pidä vielä saunatakkia. Ulkona miehet kysyi suihkusta käyvät ensin uimassa ja sitten jos sopii suihkussa. Istuttiin autossa miehet meni uimaan sanoin vaimolle katso ja annoin kiikarin kahdella roikkui aika isot kalut vaimo huokasi nuista tulis jätti kalut lämpimässä tuolla yhdellä on paksu nauroi tulis varmaan poni siitä. Vaimo laitteli paitaa sanoin anna vähän viihdykettä ei liivejä heilutteli rintoja näinkö pitäis olla nännit pystyssä laittoin hameen ei ihan lyhyt mutta sopiva.
      Olin ulkona kun miehet tuli yksi meni heti suihkuun kuulin kun vaimo opasti kuului naurua. Kävi toinen ja kolmas.
      Sain paökaksi kossua istuttiin ulkona jonkin aikaa ja mentiin asuntoautooon.
      Vaimo istui sohvalla khden miehen kanssa ja me kasi nojatuolissa. Vaimo oli koko ajan nännit pystyssä käytiin välillä tupakalla. Olin ulkona kun ne kaksi miestä kuulu sanovan on sulla kauniit rinnat vaimo kuulu sanovan luojan luomat, saako koskea kiuskailivat on nätit ja halukkaat miten muuten vaimo huokaili haluttasko panna.
      Mitä miehesi sanois on humalassa ei ehkä huomaa tai välitä. Menin sisään vaimo hymyili miehet tarjos viinaa ja vähän hieroivat vaimon selkää, jonkun ajan päästä sanoin eikös ole seksikäs rouva molemmat kehui vaimo tuli syliin nauroi turvallisempi tässä hiroin rintojen sivulta sievästi vaimo nojasi pöytään koskin pöydän alla pilluun koko jalkojen väli oli märkä.
      Vimo nousi hakemaan juotavaa tuli eteen sanoin kun noin nätit rinnat miten peppu ja aukoin hametta esteli älä nyt laskin hameen alla pienet mustat.
      Vaimo käveli käytävällä miehet nykäisi istumaan toinen koski pilluun sanoi ihan selvä sanoin koskekaa paitalähti ja joutui seljälleen minun vieressä ole va nousi älkää pojat , sanoin istu katsotaan yksi imi bäbbejä kuiskas on näitä ihailtukkin toinen veti pikkarit ja nakkasi pöytään katsoi minua nyökkäsin.
      Paksu kalu tuli näkyviin vaimo taisteli rintamiehen kanssa poikittain jalat lattialla. Mies meni kontalleen levitti jalkja ja työntyi syvälle vaimo kiljaisi luoja ukko etkö tee mitään minua naidaan helvetti ja isolla pillu lotisi heti alussa nyt vaimo antautu kuiski pannaan kuin elokuvissa ensimmäinen mies karjaisi ja laski sisään toinen tuli tilalle vaimon jalat oli ylhäällä otti kiljuen vastaan. Minun vastapäätä istunut kysyi meneekö liian paksuksi kok homma sanoin näet tykkää, Kolmas mies nousi ja se kalun paksuus oli ranteen paksuinen ei kovin pitkä, käänsi vaimon ja pani takaa katsoin limaista pillua spermaa valui pitkin jalkoja miestyöntyi vaimo ulisi koko ajan vapisi ja kuin olisi itkenyt huusi kumminkin pakko antaa ihanaa pane pane ja sai orgasmia mies laukesi vaimo huusi saatana kun tulee paljon mies nousi spermaa valui pitkin sääriä.
      Miehet meni ulos pyyhin vaimoa ja pillua pidellen meni suihkuun, menin ulos sanoin ei mitään ongelmaa te saitte ja vaimo sai. Istuttiin koko porukka ulkonalämmin ilta. Vaimo oli yhden miehen vieressä pientä vipimää oli nousivat ja menivät telttaan alkoi toinen kierros kuulim kun vaimo nautti kiljahdellen miestuli pois toinen nousi ja meni panemaan kesti pitempään. Vaimo tuli ja meni taas suihkuun, ne kaksi miestä meni telttaan nukkumaan kolmannen kanssa mentiinautoon, vaimo oli pikku housuissaan sängyllä sanoin kolmannelle sulle vissin kans vaimo riisui miestä otti jumalattoman kalun suuhun vaimo nousi ja mies asettui sängylle vaimo päälle näin kuinka paksu kalu levitti pillua ja se märkyys mitä vaimolla oli oli tosi kiihottavaa katsella vaimo hakkasi välillä niin pohjaan kun sai nyt näin kun saa oikein rajusti orgasmia miten pylly tärisee ulisi ja painoi syvään mies laukesi vaimo paineli ja paineli kun nousi sitten valkoista valui pitkinä limoina vaimo pyyhki kunnolla miehen odottaessa.
      Sammuttelin valoja vaimo pyysi saako nukkua vieraan kanssa, nousin ylös etuosaan. yöllä heräsin ääri valoissa näin vaimo otti seljällään vastaan isoa kalua, aamulla sama homma,
      Miehet lähti aamupäivällä autoineen antoivat kolme sataa osta vaimolle seksiasua on niin hyvä.
      Aamu päivä istuttiin ulkona kun mentiin sisään vaimo riisui itsensä ja minut kietoutui kiinni ja pikku hiljaa päälle kuiskas len saanun monenlaista kiitos sulle halusin siitä asti kun näin kiikarilla tunnetko pillu on kova ihanan turvoksissa nautitaan monesti tästä rajusta rakastelusta. Se mies joka oli yötä oli poika mies siksi niin innokas kuiskas tiedän numeron.
      Kuiskasin vaimolle korvaan saat joskus käydä ratsastamassa vaimo aloitti hurjan nainnin kuiskas saat silloin naida jotain naista ja kerrot äkkiä pillu sai orgasmin.

    • Anonyymi

      H­­e­­­i! Ku­­ts­­­umme sinu­t käym­­ään u­­­ude­­­ss­­­a chatis­­­sa! Mei­­tä on yl­­i mil­jo­­­ona! 👉 https://www.ryhmaseksi.pics/H/M5w0G1

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14826
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      184
      1784
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1124
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1123
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      64
      1046
    6. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      981
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      980
    8. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      976
    9. Jennifer Mitchell

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 🔞 ­­N­y­­m­­­f­o­­m­­­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl08490246#JenniferMitchell 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Joensuu
      0
      974
    10. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      973
    Aihe