Lapset ensin

kannata

Kannata kansalaisaloitetta lastemme hyväksi ilotullitteiden yksityiskäytön kieltämiseksi:
https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/3573

22

<50

Vastaukset

 • Mäkämäkä. Painu aloitteesi kanssa sanonko minne muualle naurattamaan :D en kannata.

 • Se nyt on yksin vanhempien vastuulla etteivät anna tulitteita lapsille. Jos antaa ja sattuu vahinko niin turha tulitteita siitä syyttää eli mäkämäkä.

  Yhtä hyvin voisi lasten puolesta sanoa että älkää kannattako koska silloin lapsenne saattavat tehdä itse pomminsa jolloin sattuu pahempia vahinkoja.

  • Niitä ohjeita kun on netti pullollaan kotitekoisiin pommeihin ihan kodin perustarpeista tehtäviin.


 • Aloitteissa pitäisi olla mahdollisuus myös vastustaa aloitetta vaikka niin että yhdestä vastustuksesta lähtee yksi kannatusääni pois :) se kuitenkin on vain 98-99 pros suomalaisista jotka nimensä tuohon laittaa.

 • Kyllä äänet tulee täyteen mutta eipä siitä kannata aloitteen kannattajien vielä riemastua eikä tulitteiden ystävien masentua. Tuskin läpi menee tuollaisenaan. Ehkä joitain pieniä rajoituksia tulee korkeintaan. Kyllä. Ne eduskunnassa tiedostavat riskit mitä täyskiellosta voi pahimmillaan koitua toisin kuin aloitteen laatijat. Pitäisköhän varuiksi hankkia ammattitulittajan luvat niin saisi tulevaisuudessa varmasti ampua vähän isompia pommeja omaksikin ilokseen :) se että ammattilainen ampuu ammattituotteita ei edellytä minkäänlaista yleistä showta vaan voi vaikka keskellä kesää hakea luvat vaikka synttäreiden takia ja ampua.

  • Korvatulpat 364 vrk/vuosi. Koirat räksyttää. Se yks vrk jollonka en piä tulppia on 31.12 ah sitä ilon ääntä. Muulloin ainaista haukkumista niiku muita ei sais olla olemassa piskien mielestä!!!??


  • Koira TAPPOI! Ei siis aiheuttanut silmävammaa vaan TAPPOI! Koira on SUSIEN jälkeläinen. Miksi hallitus on tumput suorana eikä tee mitään!? Täytyy tehdä ennakoivia toimenpiteitä, täällä monasti ehdotettu kuonokoppapakko, kaupunkialueilla koiran kokorajoitus, verojen huomattava korotus ovat hyviä kaikki. Koiran koulutuskurssi mikäli hankinnassa iso koira, kortti uusittava viiden vuoden syklein, myös ensiapukoulutus pakolliseksi. Suomi on sääntöjen mallimaa mutta sadat vuosittaiset koirien päällekarkaukset saavat jatkua vailla mitään huomiota!?


 • Haulikon käyttö väärin voi monen silmälääkärinkin saada huolestumaan. Pitäisi kansalaisten tehdä aloite hipposta, kenneliä ja punaista ristiä myöten että kielletään haulikoiden myynti koska väärinkäyttö, pauke ja hajuhaitat.

 • Kielletään lähivuosina sillä kun tein tästä ehdotuksen Sanna Marille ja Vihreiden puh johtajalle molemmat kannattaa täys kieltoa ilmastonmuutoksen takia ja saastuttaa liikaa.

  • Nuo raatelut on niin vakavia että on aikakin. Liian vapaasti ovat saaneet juoksennella tähän asti. Varmaan viimeistaan kansallista etua ajava, gallupeissa selvää kärkipaikkaa pitävä puolue palauttaa valtaan päästyään arjen normaaliksi ja saamme jatkaa elämää kuten tähänkin asti.


 • hieno homma , se ettei koirat häiriinny , vielä kun sais noi saatanan räksyttävät paskanheittokoneet pois tuolta häiritsemästä , 24 / 7 / 365.....raketit oli luvallisia vain 8 tuntia vuodessa , vitun räksytys ja paskanlennätys on ympärivuotista.

  mites ilmastonmuutos vastaa , pitää lähteä maapallon toiselle puolelle lentämällä katsomaan tulitusta , ainiin suomen kansalaisilta on seuraavana kielletty lentäminen uutenavuonna , näkeehän räiskeen netistä......tosiaan , voihan sitä ottaa myös nettilemmikin..........
  miten meistä tuli eläinkunnan sokeimmat näkevät.

 • eiköhän laiteta atressi putinille , lopettaa uudenvuoden pommitukset syyriassa , jatkaa sitte niitte jälkee , mites noi paskalinkojen miinat pitkin jalkakäytäviä , ai nii jos ne kieltää ni lääkefirmat ärähtää.........

 • suomalaisten huolet on suuret , uusivuosi , joulu ( viinat ja väkivalta / lihansyönti ) , kesälomat ( turistit häiriintyy kun palvelijat poissa ) , muiden maiden päästöt ( eiku tietenkin omat jotka on 0.000000001 % kokonaisuutena). nämä kun laitetaan puhumalla kuntoon voimme alkaa tekemään....
  joskus oltiin kuolemassa hesosenpaskaan tiellä , pelastuttiin kun saatiin autot , ollaan taas kuolemassa mutta sähköautot pelastaa jälleen kuolemalta , kunnes huomaamme hautaavamme ydinjätettä ensimmäisenä maailmassa maaperään tänä vuonna. nou hätä , kaupat ei myy raketteja , saatte laittaa noikin rahat veroihin.

 • lainamainokset saavat aikaan monta ennenaikaista perhedraamaa , ja turhaa kuolemaa , koirat jäävät orvoiksi , betoni ( sementin valmistus) kuluttaa eniten energiaa , juuri sen takia suomi on täynnä näitä saastemonumentteja ......adressia vetämään , käteen.

 • mitä hel vettiä nämä raketin silmään saaneet tekevät yöllä ulkona , nukkamaaikaan , pitäisi kieltää lailla näitä hortoilijoita kuljeksimasta , kuluttamassa kalliita kadunpintoja.
  miksi koirat asuvat betonikorsuissa , eiväthän hirvetkään juokse kauppakeskuksissa , olet sitä mitä talutat.

  hirvikärpäset pitää kieltää metsästä , marjanpoimijat häiriintyy. atressia kätee.

  sivulliset pitää kieltää , koirat häiriintyy kun joutuvat kulkemaan hihnassa.

 • pitäisikö suomalaiset maailmanparantajat lähettää maailman kriisipesäikeihin , parantamaan maailmaa , ei ole oikein että täydellistä viilataan , viimeistä hammastikkua myöten paraatikuntoon kun muualla , kulkukoiratkin on vailla kotia ja häiriköivää naapuria.
  me muut moukat voidaan katsoa netistä näiden "äiti ammanien" midaksen kosketusten autuaaksi tekemiä kohtalonmuutoksia.

  baihaus ei myy raketteja , onneksi takkapuita saa vielä , kuolee se naapuri tohonkin.

 • koiraterroristi ei saa ostettua papaatteja , mutta saa juoksuttaa mahdollista joukkotuho välinettä pitkin pikikatuja , myöskään vastarintaliikkeen henkilö ei saa kantaa lippua , jonka katsotaan olevan vaaraksi mahdollisille silminnäkijöille.

  mihin tämä mahtaakaan päätyä kun rotu vielä pikkusen jalostuu....

 • Tuthaan itkette sillä 100% kannatus nykyhallituksella kyselyjen mukaan aloitteella ilotulitteiden kiellosta yksityishenkilöillle. Viher vasemmiston hallitus katsokaas ja SDP:n Marin on myös Vege.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.