Lapset ensin

Kannata kansalaisaloitetta lastemme hyväksi ilotullitteiden yksityiskäytön kieltämiseksi:
https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/3573
Ilmoita


7 Vastausta

Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.


Mäkämäkä. Painu aloitteesi kanssa sanonko minne muualle naurattamaan :D en kannata.
Ilmoita
Se nyt on yksin vanhempien vastuulla etteivät anna tulitteita lapsille. Jos antaa ja sattuu vahinko niin turha tulitteita siitä syyttää eli mäkämäkä.

Yhtä hyvin voisi lasten puolesta sanoa että älkää kannattako koska silloin lapsenne saattavat tehdä itse pomminsa jolloin sattuu pahempia vahinkoja.
1 VASTAUS:
Niitä ohjeita kun on netti pullollaan kotitekoisiin pommeihin ihan kodin perustarpeista tehtäviin.
+Lisää kommentti
Aloitteissa pitäisi olla mahdollisuus myös vastustaa aloitetta vaikka niin että yhdestä vastustuksesta lähtee yksi kannatusääni pois :) se kuitenkin on vain 98-99 pros suomalaisista jotka nimensä tuohon laittaa.
Ilmoita
Kyllä äänet tulee täyteen mutta eipä siitä kannata aloitteen kannattajien vielä riemastua eikä tulitteiden ystävien masentua. Tuskin läpi menee tuollaisenaan. Ehkä joitain pieniä rajoituksia tulee korkeintaan. Kyllä. Ne eduskunnassa tiedostavat riskit mitä täyskiellosta voi pahimmillaan koitua toisin kuin aloitteen laatijat. Pitäisköhän varuiksi hankkia ammattitulittajan luvat niin saisi tulevaisuudessa varmasti ampua vähän isompia pommeja omaksikin ilokseen :) se että ammattilainen ampuu ammattituotteita ei edellytä minkäänlaista yleistä showta vaan voi vaikka keskellä kesää hakea luvat vaikka synttäreiden takia ja ampua.
Ilmoita
EI PAUKUTTELUA 8H - SOTA-AJAN KOKENUT. naapurustossa sairaanhoitaja 3 vuorotyö ja toisessa koirat -veroillamme maksamme ne siivoukset ja ilmakin saastuu
https://yle.fi/uutiset/3-10572395
Https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000005947902.html
https://www.lansivayla.fi/artikkeli/725411-ilotulitteiden-sijaan-espoossa-nahdaan-uudenvuoden-laservaloshow-emme-koe-tana
1 VASTAUS:
Korvatulpat 364 vrk/vuosi. Koirat räksyttää. Se yks vrk jollonka en piä tulppia on 31.12 ah sitä ilon ääntä. Muulloin ainaista haukkumista niiku muita ei sais olla olemassa piskien mielestä!!!??
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Lapset ensin

Kannata kansalaisaloitetta lastemme hyväksi ilotullitteiden yksityiskäytön kieltämiseksi:
https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/3573

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta