Lapset ensin

kannata

Kannata kansalaisaloitetta lastemme hyväksi ilotullitteiden yksityiskäytön kieltämiseksi:
https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/3573

11

<50

Vastaukset

 • Mäkämäkä. Painu aloitteesi kanssa sanonko minne muualle naurattamaan :D en kannata.

 • Se nyt on yksin vanhempien vastuulla etteivät anna tulitteita lapsille. Jos antaa ja sattuu vahinko niin turha tulitteita siitä syyttää eli mäkämäkä.

  Yhtä hyvin voisi lasten puolesta sanoa että älkää kannattako koska silloin lapsenne saattavat tehdä itse pomminsa jolloin sattuu pahempia vahinkoja.

  • Niitä ohjeita kun on netti pullollaan kotitekoisiin pommeihin ihan kodin perustarpeista tehtäviin.


 • Aloitteissa pitäisi olla mahdollisuus myös vastustaa aloitetta vaikka niin että yhdestä vastustuksesta lähtee yksi kannatusääni pois :) se kuitenkin on vain 98-99 pros suomalaisista jotka nimensä tuohon laittaa.

 • Kyllä äänet tulee täyteen mutta eipä siitä kannata aloitteen kannattajien vielä riemastua eikä tulitteiden ystävien masentua. Tuskin läpi menee tuollaisenaan. Ehkä joitain pieniä rajoituksia tulee korkeintaan. Kyllä. Ne eduskunnassa tiedostavat riskit mitä täyskiellosta voi pahimmillaan koitua toisin kuin aloitteen laatijat. Pitäisköhän varuiksi hankkia ammattitulittajan luvat niin saisi tulevaisuudessa varmasti ampua vähän isompia pommeja omaksikin ilokseen :) se että ammattilainen ampuu ammattituotteita ei edellytä minkäänlaista yleistä showta vaan voi vaikka keskellä kesää hakea luvat vaikka synttäreiden takia ja ampua.

  • Korvatulpat 364 vrk/vuosi. Koirat räksyttää. Se yks vrk jollonka en piä tulppia on 31.12 ah sitä ilon ääntä. Muulloin ainaista haukkumista niiku muita ei sais olla olemassa piskien mielestä!!!??


  • Koira TAPPOI! Ei siis aiheuttanut silmävammaa vaan TAPPOI! Koira on SUSIEN jälkeläinen. Miksi hallitus on tumput suorana eikä tee mitään!? Täytyy tehdä ennakoivia toimenpiteitä, täällä monasti ehdotettu kuonokoppapakko, kaupunkialueilla koiran kokorajoitus, verojen huomattava korotus ovat hyviä kaikki. Koiran koulutuskurssi mikäli hankinnassa iso koira, kortti uusittava viiden vuoden syklein, myös ensiapukoulutus pakolliseksi. Suomi on sääntöjen mallimaa mutta sadat vuosittaiset koirien päällekarkaukset saavat jatkua vailla mitään huomiota!?


SEISKA.FI

Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.