hierojaa vaimolle

hierojavaimolle

moikka, löytyisköhän tätä kautta vaimolle ammattitaitoista hierojaa vaimolle. hierojalla täytyy olla matkahierontapöytä, jotta voi tulla meidän kotiin tekemään kokovartalo hieronan. vaimoni ei tiedä tästä mitään, mutta uskon hänen kyllä kiihoittavan, kun on vaan osaava kaveri. hierojan täytyy hieroa ensin hyvin selän, kädet, jalat, sisä reidet ja sitten hieroa pakarat, sen jälkeen pytää kääntymään selälleen ja alkaan hieromaan etupuolelta jalat. kädet, olkapäät ja siitä rintoja kohti hiljalleen. en lupaa, että vaimoni antaa hieroa pillua, tai että hieronta päättyy happy ending. alue on päijät-häme.

4

401

1Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ootko kotona katsomassa??

      • hierojavaimolle

        olen kotona, en huoneessa


    • Anonyymi

      Vaimo valitti lihaksia sanoin hierojalle puisti päätään, hieroin sitten itse istuin päällä valutin öljyä ostettu seksikaupata vaimon tietämättä. Hieroin selkää kunnolla huokaili hieroin pakaroita peukalo kulki jo aika läheltä olin huomaavinaan että pylly nousi vähän käskin kääntyä menin pääpuolelle hieroin olkapäitä ja rintojen yläosaa nännit oli kuin tapit ei koskaan noin isoina hieroin vatsaa lähelle häpyä siirryin jalkoihin pitkin vedoin lähenin häpyä hieroin ihan vierestä tuntui kuin oli vähän kääntynt että kosken.
      Otin yhtä-äkkiä huulet peukalon ja etu sormen väliin huokasi ei ne varmaan noin tee muutama liike ja painallus oikeaan kohtaan huusi ja vapisi kivasti laitoin pyyhkeen päälle ja lähdin, huusi mihin sinä nyt huusin olet valmis.
      Vaimo tuli pesin koko vartalon halasi vähän vihaisena ja äkkiä laskeutu imin hurjana nousi ja sanoi siitä sait.
      Olin katsellut eri ilmoituksia, sitten sain viestin mieheltä, kysyi vaimolekko sanoin vaimolle on vähän ujo saat hieroa miten haluat kunhan mieli ja vartalo vapautuu kysyi meille vai teille, vastasin teille.
      Vaimo oli heti vastaan kerroin käy kerta katsotaan olen jo maksanut, kun aika tuli kysyi mitä päälle sanoin mitä vähemmän sen parempi ja nakkasin pitsi housut ja pitsi liivit oli kerran meillä kiihokkeena, pyörähteli onko liian liian? menin taakse hyväilin olet liian pantava kääntyi pyysi tulet hakemaan, sanoin tule taksilla viedä voin.
      Hieroja lupasi että pitää puhelinta auki,halusin tietää kun vaimo ei kumminkaan kerro sanoi sitten vain sinun korville, lupasin, kohta soi ovikello vaimo esitteli kysyi heti onko muita hierojia mies sanoi ei nyt.
      Käski vaimon riisua alus asulle, kuulin kun sanoi vain selkä. Mies sanoi laitan öljyä vaimo kiljahti hui ompa liukasta mies kertoi hieron olkapäät ja niskan vaimo jo huokaili ihanan tuntuista hieron pakaroita vaimo kysyi tarviiko mies vastas samaan rahaan vaimo huokaili oi oi onhan ne vähän aih kipeät mies sanoi hieron sievästi.
      Nyt jalka pohjat vaimo huokaili tuntuu hyvältä ,nyt pohkeet kuulin kn vaimo sanoi hiero vaan kuulin kun sanoi täältä pakaroiden sisältä tuntuu kovalta vaimo huokasi näetkö sinä. mies mitä näen vaimo nauroi no pillun kuiskas näen nätti on lasken nämä housut vaimo huokasi huh huh kun kuulin eiiih eiiih tiesin teke hyvää.
      Kuulin kun käski seljälleen vaimo sanoi olkoon mies sanoi otan nämä tiesin liivit lähtee, mies kyseli miltä tuntuu. Vapisevin äänin sanoi hyvältä, mies sanoi kauniit rinnat, vaimo sanoi helvetti kun tuntuu hyvältä, rasvainen ääni kuului kun rinnat sai hierontaa.
      Nyt vatsa mieskehui kuinka sileä vatsa vaimo huokaili joko riittää? mies sanoi kohta kuului ulinaa vaimo sanoi minähän vapisen voi luojaah mitä nyt apua nyyt onko tämä oikea luoja kun iso , Mies sanoi voit koskea haluatko, vaimo vaikeroi haluan haluan ymm ymm mies sanoi ime vaan ,vaimo vaikeroi sieltä sieltä mies sanoi voinko, saaat saaat on iso ihanaa anna vaan kuului kunnon naintia vaimo huokaili paneeh kovaa kiljui jo onnesta kun kuului auauaua tulee mies huokaisi nyyt nyyt nyyt vaimo kiljui. Vaimo pyysi että saanko pyyhki, ä kertoi tämä on iso valtava tämä pää saanhan pyyhkiä voi luoja tämä kasvaa eikä taasko kuulin kun mies sanoi käänny, alkoi kuulua kunnon panoa , pidä pöydän reunoista kiinni vaimo valitti ihanaa mustaa kyrpää mies kuiski haluatko olla huorana , haluan haluan pane pitkän epämääräisen huutojen jälkeen vaimo sai ja sai uudelleen sisään.
      Vaimo tuli pesulta kuulin kun sanoi olen tosi rento kiitos sinun, puhelu päättyi.
      Vaimo tuli vasta tunnin päästä kertoi että kävi kahvilla.
      Illalla kehräsi kainalossa kuiskas oli hieno hieronta on erilainen olo.
      Myöhemmin huomasi voi kulta mitä tälle ja meni makuulle levitti haarat kuiskas pane se paksu sisään kyllä oli liukas kiihdytin vauhtia kuiskasin öljysikö täältä ja työnnin kuiskas öljysi öljysi ei ennen pylly ole ollut noin liikkeessä panin kuin väkisin ja vaimo nautti. kuiskasi pyyhi nyt kun sotkit pyyhin pillun vaimo nukahti.

      Meni aikaa vaimo sanoi, varasin hieronnan katsoin vaimoa hymyili komiasti se on sinulle.
      Kun menin osoitteeseen vastassa oli musta nainen hymyili kokohierontahan se oli sanoin niin vissiin oli jo tukala olo.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Savonlinnassa machete hyökkäys!

      Myös kirvestä käytetty lyömäaseena......näin se Savonlinnakin rikastui...
      Maailman menoa
      191
      4005
    2. Mikä siinä sun kaivatussasi on niin

      erityistä muihin verrattuna? 🙋‍♂️
      Ikävä
      194
      2861
    3. Suoraan Sinulle

      En usko välttämättä mihinkään sielunkumppanuuteen tai muuhun maagiseen voimaan, mutta sinussa olen silti nähnyt jotain,
      Ikävä
      58
      1736
    4. Kuvaile omaa ulkonäköäsi

      Niin kaivattusi voi bongata sinut täältä.
      Ikävä
      118
      1710
    5. Pakettiauton kuljettaja tappoi

      Kuljettajan nimi joka tappoi 2 ihmistä.
      Leppävirta
      13
      1508
    6. Nyt sitten ulos ihmiset!

      Älkää jumittako täällä. Menkää, näkykää ja hankkikaa kokemuksia. Ei teitä kukaan edes bongaile, jos önötätte täällä.
      Ikävä
      69
      1374
    7. Apokryfikirjat: mitä "kielletyt kirjat" kätkevät sisäänsä?

      Itämaiset palstat eivät ole Raamatun tai kristinuskon asialla, mutta koska meitä häiritään täällä, meidän on puhuttava a
      Hindulaisuus
      423
      1357
    8. Mikä on sinun ja rakkaasi ikäero?

      Kirjoita, jos rakkaasi on nuorempi/vanhempi 🥰
      Ikävä
      94
      1299
    9. Niin siinä kävi

      Mä ihastuin suhun. Kukapa ei? Olisi pitänyt kuunnella sisäistä naisen vaistoa, etten takuulla ollut ainut. Kuulin sattum
      Ikävä
      61
      1283
    10. Mies minkälaisista naisista yleensä

      Tykkäät? Ihan mielenkiinnosta kysyn.
      Ikävä
      75
      1216
    Aihe