Millainen piiskafetissi

Veljeltä-piiskaa

Palstoilla näyttää olevan paljon henkilöitä, jotka haluavat piiskaa. Mikähän heidät on "villinnyt", ainakin heitä on enemmän kuin niitä, jotka haluaa antaa piiskaa.

Itse kuulun siihen pieneen marginaaliin, joka haluaa saada löylytyksen toiselta mieheltä, eikö kuulosta oudolta. Syy tuollaiseen himoon löytyy varmaan menneisyydestäni, kunhan sen vain oivaltaisi. Piiskaa sain 15-16-vuotiaaksi, ihan tarkkaan en osaa sanoa, mutta niin on saanut moni koulukavereistanikin, jopa vanhemmaksikin jotkut.

Minun tarina poikkeaa ehkä siinä muista, että minua pidettiin melkoisessa piiskan pelossa vaikka sitä ei aina käytettykään. Kotona oli sekä isä että vanhin veli, jotka käyttivät piiskaa ja sillä pelottelivat. Minä opin tuon pelon niin hyvin, että vielä yli kaksikymppisenä pelkäsin melkoisesti vanhempia miehiä, en kaikkia, mutta sellaisia helposti tulistuvia tai muuten pelottavan oloisia. Tietenkin suuttuessaan tuollainen äijä olisi antanut remmikestin.

Nyt minä sitten kaipaan selkäsaunaa mieheltä, mutta jos sellainen oikeasti tapahtuisi, niin varmasti pelkäisin paska jäykkänä. Arkielämässä en enää pelkää olla eri mieltä isonkaan miehen kanssa, vaikka lähes kolmikymppiseksi jätin pelon vuoksi eriävän mielipiteeni sanomatta.

Uskon, että minut on pelolla opetettu näin kummalliseen fetissiin.

38

5653

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ihmeellinen-asia-

      En usko, että se siitä saamisesta johtuu, sillä on sellaisiakin haluavia, jotka eivät ole koskaan saaneet. Taitaa olla vain niin, että fantasiat kehittyy jostakin kumman syystä, jota ei vieläkään osata arvioida. Liekö jokin kehityshäiriö, vai mikä lie.

      • viuff

        Sellaisetkin henkilöt voivat kehittää itselleen piiskafetissin, jos heitä on jatkuvasti peloteltu piiskaamisella, vaikka eivät olisikaan fyysisesti koskaan selkäsaunaa saaneet. Tekisi mieli jopa väittää, että jos pelottelijana oli äiti, niin fetissi kohdistuisi naiseen. Isän pelotellessa fetissin kohteeksi muodostuisi mies. Tämä teoria selittäisi sen, miksi monet miehet haluavat miehen piiskaamaan, vaikka ovat mielestään umpi heteroita.


      • mhmj

        Mä sain piiskaa äidiltäni pikkulapsena mutta en usko sen liittyvän masokismiini ja haluuni alistua dominalle. Mä uskon että heteromiehellä seksuaalinen masokismis ja alistuminen suuntautuvat luonnollisesti naiseen.


      • Anonyymi
        viuff kirjoitti:

        Sellaisetkin henkilöt voivat kehittää itselleen piiskafetissin, jos heitä on jatkuvasti peloteltu piiskaamisella, vaikka eivät olisikaan fyysisesti koskaan selkäsaunaa saaneet. Tekisi mieli jopa väittää, että jos pelottelijana oli äiti, niin fetissi kohdistuisi naiseen. Isän pelotellessa fetissin kohteeksi muodostuisi mies. Tämä teoria selittäisi sen, miksi monet miehet haluavat miehen piiskaamaan, vaikka ovat mielestään umpi heteroita.

        Voiko homo toivoa piiskausta sekä mieheltä että naiselta?


      • Anonyymi
        mhmj kirjoitti:

        Mä sain piiskaa äidiltäni pikkulapsena mutta en usko sen liittyvän masokismiini ja haluuni alistua dominalle. Mä uskon että heteromiehellä seksuaalinen masokismis ja alistuminen suuntautuvat luonnollisesti naiseen.

        itse ainakin fantasioin dominan käyttävän piiskaa tai raippaa peppu punasena kalu kovana ja saa tehdä pepulle mitä haluaa toivottavasti suuri strapon


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voiko homo toivoa piiskausta sekä mieheltä että naiselta?

        ei tartte olla homo jos haluaa molemmille käyttöön


    • Piiskaapiiskaa

      Olen "onnellinen" piiskafetissin omistaja. Viehtymys piiskaukseen ja muunkinlaisen voimankäytön kohteeksi joutumisesta on minussa ollut niin pienestä asti kuin muistan. Täyttymyksen huippu olisi jos joutuisin poikittain miehen polvelle ja saisin vitsaa paljaalle pyllylle. En usko että minua on koskaan piiskattu tuolla tavalla, ehkä olen lapsena nähnyt kuvan tuollaisesta toimituksesta ja se on riittänyt fetissin syntymiseen.

    • Nakupoika

      Minä pidin kun kakarana ollessani mies piiskasi mut ja ehdottomasti muiden nähden. Aina kun äitini kysyi multa kumpi piiskaa pojan, Minä vastasin tietysti isä kun minäkin olen poika ja menin hänen luokse. Ja isäni kysyi multa makkariin vai pihalle että muutkin näkee kuinka me pidämme meidän pojalle kuria. Pihalle ja heti sekä kunnolla sitten isä minä olen jo isopoika minä vastasin sille. Minä luulet että niistä ajoista jäi mulle halu tulla piiskatuksi ja nimen omaa julkisesti sekä vanhempi mies piiskaa pojan. Mulla on ollut monta piiskaa elämäni aikana ja kun olen yleisessä saunassa katselen heitä sillä silmällä. Kuka olis hyvä mut piiskaamaan ja ehkä tyhjentämään. Usein mulla ottaa eteen kun katselen heitä ja heidän kalujaan. Mitäs poika katselee kutiaako sulla peräpääsi ne kyselee multa. Ja minä myönnän että on kulunut liian kauvan kun sain sitä lääkettä, Ja kun lähden kotiini minä käyn kävelyllä tossa lähi metsässä. Voi olla että on takapuoleni merkattu kun tulen sieltä pois. Ja hymyilen heille sekä keikistelen kun menen pukeutumaan. Sekä sanon itselleni saispa jonkun myöskin poikaa runkkaamaan saman tien. Ja voin kertoa että olen saanut ja monta kertaa mitä olen ollut vaille. Piiskaa ja tyhjennystä sitähän minä juuri tarvitsinkin.

    • Ensimmäinen-villitys

      Muistan teini-ikäisena ollessa, kun meillä oli kylässä tätin mies ja hän puhui isän kanssa lasten piiskaamisesta. Tuo sukulaismies oli rauhallinen ja luotettavan oloinen luonteeltaan ja varmasti voimakkain mies, jonka minä olin livenä tavannut. Olin monesti miettinyt hänen voimiensa määrää, mutta eihän niitä mitenkään voinut mitata. Hartiat hänellä oli jykevät ja hauikset samaa kaliperiä, mutta niidenkin ympärysmitta oli salaisuus.

      Hänen mielestään poikalapsen voi piiskata niin vanhaksi kun hän kävi koulua. Työelämään mennessä nuori on itse vastuussa tekemisitään. Minä olin koulupoika ja kuuluin tuon miehen mielestä vielä piiskattaviin ja häneltä sellainen operaatio varmasti onnistuu. Ajatus puhutteli minua syvästi. Mulle pomppas valtavan stondiksen ja kihelmöintiä tuntui vaikka missä. Olin motissa, jos olisin lähtenyt huoneesta pois kaikki olisi nähneet minun liputukseni ja tilani. Tuntui, että minulla ei ole ollut ikini niin mahtavaa seisokkia. En tohtinut enää katsoa vieraan suuntaan. Onneksi keksin keinon, rupesin miettimään missä kohdassa koulumatkallani oli kilometritolppia, kohta paine helpotti ja minä poistuin huoneesta.

      • Anonyymi

        Tuollainen jykevä ja vahva mies saisi minutkin piiskata, niin ei olisi tarvetta ainaisille haaveiluille. Saisi piiskata samoin kuin minut piiskattiin pikkutyttönä. Nahkaremmi läiskytteli pepun ja pakarat turvonneeksi ja tunnottomaksi.


      • Anonyymi

        Jos iso mies haluaisi koko illan minua piiskata, niin antaisin, koska en pääsisi hänen otteestaan. Siinä viihtyisin ja olisi turvallista.


    • poika123456

      Niin, kävin muutama vuosi sitten piiskaajalla eli tarkoitus oli palata ajatuksissa johonkin 1960-luvulle, jolloin jokaisessa Suomen mökissä käytettiin kasvatuskeinona koivuniemen herraa. Piiskaa kunnioitettiin ja kun silloin sai selkäsauna, niin sen muisti vähän aikaa. Kun sitten itsellä alkoi kiinnostaa tämä ajatus, niin netistä löytyi kaveri jonka kanssa kävinne keskutelua tästä teemasta. Lisä mausteena oli sitten se että ”oli” mahdollista myös pukeutua aitoon 1960-luvun henkeen. Siis kunnon paksu aluskerrasto, ja verkkarit. Matkustin sitten tuon piiskaajan luoksen, eräänä syksyisenä päivänä. Tiedossa oli, että tänään tulee jossain vaiheessa sitten kunnolla piiskaa. Ensin tietysty tutustuttiin ja juteltiin niitä näitä. Ohjelmassa oli sitten saunomista ja kunnon pesu, sekä alapään karvoituksen poisto. Saunan jälkeen, minulle oli varattu varusteet, jotka sitten tuli pukea päälle. Koska oli myös sopinut, että minulle sopii että alitetaan vaipat ja muovihousut, niin ne oli varattu. Tunne oli sanoin kuvaamaton, kun minulle laitettiin vaipat ja muovipöksyt jalkaan. Sitten vedettiin jalkaan paksut pitkät alushousut ja aluspaita. Villasukat jalkaan ja nyt oli jo ihan 1960-luvun tunnelma. Kun kerran oli tässä vaiheessa, niin ei asiasta voinnut enään perääntyä. Vielä kun lähdimme ulos, niin laitoimme jalkaan kumisaapaat ja kunnon kurahousut. Ulkoa tultua, setä meni erihuoneseen ja minut sitten kutsuttiin sinne ns. puhutteluun. Sitten piti houst laskea alas, ja setä käski polvien päälle. Sain tuolloin kunnolla koivunipulla piiskaa. Piiskan jälkeen piti seisoa nurkassa. Sain vielä toisen kerran piiskaa. Minusta tuntui kuin mailam olisi avautunut. Vaikka piiskaus sattuin kamalasti.

    • Nakupoika

      Mullakin on tullut monta kertaa tunne että saispa nyt sitä piiskaa ja nimen omaa mieheltä. Ja mun onnekseni tapasin Reijon joka oli mun pomoni kun olin harjoittelijana siellä varastolla. Minulla oli jo ikää 16w jos muistan oikein ja me aamulla puku huoneeseen sekä vaatteita vaihtamaan. Paikalle tuli yksi Ville ja meidän pomomme joka omisti sen varaston. Ville ja Seppo heti tänne ja me sen perässä sen huoneeseen. Housut heti alas pojat ja se otti remmin naulasta. Seppo heti housut pois nilkoista ja minä olin alapääni paljaana sen edessä ja vain odotin milloin se alkaa minua piiskata sillä remmillä.
      Ville myöskin housut pois koivista ja me pojat seistiin sen edessä munasillaan. No kumpi poika on syyllinen se kyseli meiltä, Mille kyseli Ville siltä minä olen ollut kotona enkä kyllä ole ollut lähelläkään tätä paikkaa. Mutta Seppo missä se on ollut se kyseli. Ja minä heti itseäni puolustamaan. Se vain pelleili meillä pojilla se halusi vain nähdä olemmeko me poikia se sanoi meille. Mulla oli oikein asijaakin teille pojille kun te olette valmiiksi alaste siinnä. Se tahtoi tehdä meistä synti säkin eli kun vain se karjaisee pojan nimen me olisimme sen edessä samalla lailla kuin nytkin. Eli alapää paljaana ja hän tai Reijo piiskaa pojan kunnolla. Ja kun työ päivä loppuu tulee se poika joka on piiskattu mun luokseni. Ja minä maksan pojan ulos se puheli meille. Ja komeni meitä
      menemään takas hommiin siintä mutta housut jalassa. Täällä ei pojat juoksentele munat vilkkuen se sanoi meille. Ja me takas töihimme minä Reijon luokse. No piiskasko se sut Seppo se kyseli multa. Ei vielä vain tahtoi nähdä mut alapääni paljaana. Niin muuten minäkin ja se tuli heti minua
      riisumaan. Eli olin kohta senkin edessä munasillani. Seppo laita toi yläs haluan nähdä kuinka iso on 16w pojalla toi. Laita sinä kun olet mun pomoni ja se oli heti mun peniksessäni kiinni. tietääkö meidän pomomme että sinuun saa koskea se kyseli multa. Ei vielä mutta Reijo käy sen sille kertomassa kohta. Ja sitten Seppo käsketään uudestaan sen luokse ja Seppo saa sen jälkeen olla usein aatamin asussa. Mutta kun se Seppo siintä niin tykkää. Ja mitä siihen piiskaamiseen tulee sano että Seppo on sitä tarvista vaikka joka sen työ päivä. Ja minä olin viikon päästä vakituinen siellä firmassa ja isolla palkalla varustettu poika. Mun palkastani tuli puolet virallisesti ja toinen puoli pimeesti. Ja kun mulla teki mieleni ylimääräistä piiskaa ja rahaa mulla oli vaikka mitä tunnustettavaa pomolle. Mulla oli lähes aina vitsa tulijaiseksi sille ja sitten se fantasiani sille.
      Minä olen vakoillut kun sen tytär kävi pesulla ja vedin käteen samalla.(sillä ei ollut kuin poika 8v).
      Ja se komensi heti mut alaste ja Seppo sai siltä piiskaa ja välillä myöskin remmistä. Meillä oli kotona isäni kanssa kilpailu. Alussa sillä oli isompi palkka kuin mulla. Mutta sitten hommat vaihtui eli mulla isompi palkka kuin sillä. Näytäs ja isäni riisui multa housuni alas sekä itseltäänkin. Vaimo kummalla on sen takapuoli paremmin piiskattuna nyt. Minä sen voitin tietysti.

    • Se-eikompi-mies

      Olisi melkoinen kokemus, jos joku minua voimakkaampi mies rupeaisi antamaan oikeaa selkäsaunaa. Pitäisi ensin puhuttelun, kertoisi kuinka aikoo piiskata minut, ottaa multa pakarat paljaaksi ja antaisi vitalla pyllyn kirjavaksi. Siinä ei auttaisi itku eikä pyristely. Olen isompiakin miehiä kuin sinä piiskannut ja jokainen on vielä kiittänyt piiskaamisesta, tosin ne ovat tienneet, että jollei kiitosta tule niin homma otetaan uusiksi. Tietenkin sinua hävettää olla pylly paljaana minun sylissä, itkeä ja räpisköidä, mutta kyllä se iloksi muuttuu. Illalla sinä jo olet iloinen, että pääsit kokemaan, miltä tuntuu saada oikeasti selkäänsä. sinusta tuntuu mukavalta, että joku sinua vahvempi mies pitää sinusta huolta. Itse asiassa sinä ihailet ja rakastat minua. Pidät minua oikein reiluna tyyppinä ja vielä myöhemminkin kiität minua saamastasi selkäsaunasta. Niin on käynyt muillekin, jotka minä olen piiskannut. Se muuttaa miehen mieltä kummasti, kun vahvempi pystyvä mies piiskaa sut kuin pikkupojan.

      Vastaan rimpuilu on turhaa, et sinä minulle mitään mahda, se sattuu vain ja joudut ainoastaan kauemman aikaa olemaan pylly paljaana kitisemässä. Kiroilu ja rumien puhuminen ei myöskään ole ketään auttanut, ovat joutuneet perumaan puheitaan ja pyytelemään anteeksi. Tämä on sellainen toimenpide, että oikeuksia on vain vahvemmalla, sinäkin sen myönnät, kun minä olen muutaman minuutin tanssittanut piiskaa pyllylläsi.

      Monet alkavat kitisemään, heti kun he huomaavat kuinka heidän käy, se ei ole kovinkaan miehekästä. Kannattaa itkeä vasta sitten kun oikeasri sattuu, minä kullä näen sun pyllystä kuinka lujaa on sattunut, huijaaminen ei kannata.

      Nyt poika tänne, niin isäs näyttää kuinka oikeaoppinen piiskaus tapahtuu!

    • MaalaispoikaX

      Minä tajusin fetissini opiskeluaikana, kun rupesin riitelemään vuokraisännän kanssa.

    • Anonyymi

      "Jos olisit mun poika, niin nyt saisit kunnolla selkääsi."

      Eo. oli hyvin tyypillinen lause ennen. Olikohan sen sanojalla fetissi piiskaamiseen. Itsekin olen sen varmasti teini-ikäisenä kuullut jossain muodossa. Jos sanojana oli joku aikuinen mies, niin kyllä se hävetti ja pani miettimään selkäsaunan mahdollisuutta. Kaipa fetissi oli jo jonkin verran kehittymässä, koska minulla oli selvä käsitys siitä tulisiko piiskat tuolta henkilöltä remmillä vai vitalla.

    • Itse en tiedä mistä tuo fetissi piiskan saantiin on tullut...
      Haaveissa olisi saada vanhemmalta naiselta tai pariskunnalta piiskaa perinteisesti polvien päällä paljaalle pyllylle kämmenellä, koivurisulla ja ehkä remmillä.
      Itse tietysti pitäisi hakea piiskat ulkoa ja laskea housut nilkkoihin. Kun piiskat on haettu ja housut laskettu niin joutuisi nurkkaan ensin miettimään tekosiaan ja odottamaan piiskauksen alkua.

    • Anonyymi

      Jostakin syystä nuorena poikana se sai alkunsa siitä, kun itseä piiskatessa sai seisokin helposti, ja usein myös laukesi ilman runkkailua. Sitä en muista miksi sitä tuli ensimmäisen kerran kokeiltua. Kuitenkin sellainen aina kiihotti suunnattomasti, kun fantasioi joskus miehen/miesten yllättävän minut alastomana jostakin, ja näin ne muka sitten rankaisisi minua, ja piiskaisivat ja käyttäsivät muutenkin seksuaalisesti hyväksi. Minulla kun oli nuorempana tapana ottaa jossakin syrjäisessä paikassa alastomana aurinkoa, ja kuvitella kaikenlaista tapahtuvan silloin.

      Minua ei siis ole koskaan piiskattu, eikä edes uhkailtu sillä.

    • Anonyymi

      Jos joku jätkä nappaa kiinni, niin kyllä sen heti tietää kumpi vie ja kumpi vikisee. Sellaiset lujanäppiset kaverit ovat nopeita otteissaan, siinä ei uneksija kerkeä sanoa mitään, eikä varsikaan tekemään kun jo takapuolella paukkuu. Koko kuritus kestää vain hetken, eikä paljon muuta jää jäljelle kuin kuumat pakarat ja tieto kenelle ei kannta päätään aukoa.

      Jos on tarpeeksi ylivoimaa, niin ei siinä kerkeä edes kamppailua syntymään.

    • Anonyymi

      nuoruudessani joutui kesälomalla menemään maalle sukulaisnaisen luokse kun äiti halusi olla jonkin aikaa yksin. kun olin tehnyt jotain tuhmaa, niin talon emäntä laittoi parikymppisen tyttärensä, joka oli muistaakseni serkkuni rankaiseimaan tuhmuuksistani. kun olin selkä paljaana, niin toinen löi niin kauan että olin menettää tajuntani kivun seurauksena. tuosta huolimatta jostain syystä tuo aiheutti kovan seisokin. kerran rankaisijani huomasi että minulla seisoi ja sain kuulla olevani sairas pervo. toisinaan ihan tarkoituksella tein tuhmuuksia että saisin selkään.

      • Anonyymi

        Eikö likka kehdannut otattaa takamusta paljaaksi? Jos 50 luvulla likkaihminen määrättiin antamaan pojalle selkäsauna, housut riisuttiin aivan varmasti, ihan paljaaksi. Vielä tytön kaverikin pyydettiin yleisöksi. Eikä housuja ihan heti päälle puettu.


    • Anonyymi

      Olen nyt 42v mies ja minäkin sain 15-vuoden ikään asti remmiä tai vitsaa äidiltä. Nykyisin erityisesti krapula tai helteinen sää aiheuttaa minulle ajatusten harhailun selkäsaunoihin. Penis jäykistyy ja alan joko muistella saamiani selkäsaunoja tai sitten miettiä selläsaunafantasioita.

      • Anonyymi

        Meillä piiskaukset hoiti äit joka oli kai vahva nainen. Remmiä sai ihan kunnolla säästelemättä niin että takapuolessa ja reisissä oli siniset jäljet. Jossain vaiheessa käteen osui myös muovinen henkari joka teki vielä kipeämpää.Yleensä vain housut vedettiin alas mutta kerran piti itse heittää housut kokonaan pois. Olin jo aloittanut koulun mutta niimpä vain heitin kiltisti verkkarit ja kalsarit pois kun äiti oli hakemassa remmiä. Sain ihan kunnolla selkääni ja huusin pääpunaisena. No ei tossa nyt mitään outoa ollut. Selkänahan kautta kaverinikin 70-luvulla kasvatettiin.


    • Anonyymi

      Mukulana sain monta kertaa piiskaa ja aina tappelin vastaan raivona sillä seurausella, että minua ei saatu piiskattua sylissä mahallaan pidellen. Tästä lienee tullut sellainen fetissi, että haluaisin piiskaa polvien päällä mahallani ja antajana tietenkin sen luokan ukko, että homma varmasti onnistuisi.

    • Anonyymi

      Minua ei ole montaa kertaa piiskattu, mutta meno on ollut kuitenkin sellaista, että aina on saanut olla varpaillaan, ettei pyllylle räpsy. Vielä ollessani 15-kesäinen isä ja ainakin kaksi veljeä olivat niin isoja, että selkäsaunalla uhkailuun piti suhtautua vakavasti. Mutta en ainakaan muista, että tuon ikäisenä uhkailusta olisi totta tullut.

      Nytpä minulla on "herttainen" fetissi, haluan piiskaa mieheltä, joka on iso ja tarpeeksi voimakas, sekä osaa pelottelun taidon. Ainakin siihen asti, että olen pakarat paljaana hänellä tiukassa otteessa, tuntuu todella kiihottavalta ja stondis on kova. Mutta sen jälkeen tosi tilanteessa en osaa sanoa jatkuisiko seisokki. Sitä joutuisi kuitenkin aika lähelle toista miestä ja vielä nolosti, tuollaista auktoriteettiä tuskin pystyisi kaverikseen lukemaan. Mitä silloin tapahtuisi, tuskin saan sitä koskaan tietää.

    • Anonyymi

      Halu olisi saada piiskaa 40-50 vuotiaan hieman ylipainoisen miehen polvilla maaten. Pappa olisi paksuhko ja piiska koivuinen notkeahko.
      Jostakin tämä himo on syttynyt, vaan en tiedä mistä.

    • Anonyymi

      Minulle on sama missä asennossa piiskataan, kunhan on aikuinen mies ja pystyy itsekseen paljaat pakarani vitalla käsittelemään. Minulle on pikkupojasta asi ollyt hieno kokkemus hävitä toiselle miehelle ottelussa. Mikään ei ole varmempi todistus häviämisesta kuin tulla piiskatuksi häpeällisesti vitsalla.

    • Anonyymi

      Olisi hienoa, jos n. satakiloinen miehenjärkäle kaataisi minut mahalleni ja istuisi kahareisin päälleni. Sitten hän keinottelisi housuni alas ja alkaisi piiskaamaan minua rauhalliseen tahtiin vitsalla. Minulla olisi runsaasti aikaa yrittää vapautua pinteestäni, siinä en kuitenkaan onnistuisi.

    • Anonyymi

      Vielä 70-luvulla, jos törttöili, saattoi saada uhkausen selkäsaunasta. Uhkaaja voi olla oma huoltaja tai joku kylän miehistä tai naapurin emäntä ilmoitti pistävän miehensä asiallle. Minua ainakin sellaiset puheet kovasti hävettivät, vaikka jo isoa miestä oltiin, niin varmasti aikuinen mies olisi vielä 15-16-vuotiaan pojan halutessaan piiskannut. Ainakin minulla oli vakaa käsitys siitä, kuika minun käy, jos tuollaiseen tilanteeseen joudun. Tosin kaveriporukassa oli sellaisiakin poikia, jotka uskoivat olevansa voimiltaan aikuisen miehen veroisia.

      Ehkä minun ajatuksissani oli tuolloin jo heräävän fetissin oireita, eli haaveeni saada oikeasti selkäsauna joltain aikuiselta mieheltä. Tuollaisia miehiä on tietenkin tuttavapiirissäni nykyisinkin, sukulaisissakin on monta kovasti riskiä miestä, mutta heille en kehtaa kertoa asiastani. On tyytyminen vain näiden sivujen palveluihin ja monta mukavaa tarinaa täältäkin löytyy. Mutta kuitenkin yksi mielenkiintoinen asia jää aina salaisuudeksi, eli onnistuuko joku oikeasti piiskaamaan aikkuisen miehen, jos tämä pistaa tosissaan hanttiin.

      Oma haaveeni on aina ollut löytää sellainen kaveri, joka pystyisi antamaan risua paljaalle pyllylleni, vaikka minä tosissani pistän vastaan. Onkohan jossain Suomessa joskus ollut sellaiset kaverukset, joilta tuollainen leikki on onnistunut? Viimeksi leikin tällaisen leikin n. 15-vuotiaana, mutta siitä oli leikki kaukana.

    • Anonyymi

      Haaveeni on piiskan saaminen mieheltä niin, että olen kontallani hänen polviensa välissä, taikka pääni on tiuasti hänen reisiensä puristuksessa. Jos piiskaaja on 100 kiloinen hyväkuntoinen mies, niin taatusti hän pystyy minut siihen oikeasti piiskaamaan.

    • Anonyymi

      Olen teini-ikäinen poika ja minulla on ankara fetissi. Suurin haaveeni olisi, että muutaman vuoden vanhempi veli piiskaisi minut väkisin ja oikeasti. Ihan sama millaista menetelmää hän käyttäisi kunhan lopputuloksena saisin notkeaa vitsaa paljaalle pyllylle.

      • Anonyymi

        Sain penskana veljeltä selkäsaunoja, niin myös vanhemmiltani. Vieläkin hävettää veljen antamat piiskat, vaikka niistä on aikaa pian 30 vuotta. Veli on muutaman vuoden vanhempi ja melkoinen korsto siihen aikaa kun minua kuritti.

        Nykyisin olen vähän häntä lyhyempi, mutta n. 30 kiloa keveämpi. Joten hän esittää mielellään ison veljen roolia ja tuntuu tietävän, että kunnon kuritus tekisi minulle hyvää. Viimeksi asiaa puitiin juhannuksena.


    • Olen pitkään etsinyt naispuolista piiskaajaa...kysyntä on tarjontaa suurempi, ellei halua maksaa itseään kipeäksi

    • Anonyymi

      Itse sain piiskaa lapsena isältä jos käyttäydyin huonosti. Äiti seurasi toimitusta vierestä. Eipä silti tulihan sitä usein törttöiltyä sen verran että poliisikin otti kiinni. En tiedä olisko jotain lapsuuden traumoilla merkitystä sen kanssa että tunnen oloni turvallisemmaksi silloin kun vaimo alistaa ja piiskaa mua.

    • Anonyymi

      Olin 15 täyttänyt, kun isäni kuoli. Minä olin melkoisessa mylläkässä, viillätin matalalentoa. En kuunnellut äitin ohjeita yhtään. Äiti kutsui lähes kymmenen vuotta vanhemman veljen hätiin ja hänellä oli idea: minut piti piiskata. Ainut joka siihen pystyi oli vejeni.

      Äiti haki vitsan ja veli vei minut kamarin puolelle. Muistan kuin eilisen päivän mitä sitten tapahtui. Veli kaatoi minut selälleen syliinsä ja alkoi päästellä housujani. Mutta mitä minä näin, näin veljen käsivarren ja sen komean hauiksen. Minun olisi pitänyt estään housujeni tipauttaminen, mutta minäpä tartuin veljen käsivarteen ja vieläpä hänen hauikseensa. Hänen viileä ihonsa pyyhki kasvojani , kun hän käänsi minut mahalleni. Ote minusta kiristyi, enkä pystynyt muuhun kuin miettimään miten voimakas veli oli. Yritin nousta hänen otteestaan mutta se oli turhaa, vastassa oli liian riski kaveri.

      Tunsin hänen liikkeistään, että hän otti vitsan ja pian se nipisteli pakaroitani kiihtyvällä nopeudella. Muutaman iskun jälkeen minulta pääsi parku, mutta kuritus jatkui. Pian itkun seassa aloin huudella kaikkea mitä paniikki toi suuhuni.

      Silloin ovi aukesi ja äiti astui huoneeseen, hän halusi nähdä, ettei ihan miestappoa tapahdu. Tilanne osottautui oikein hväksi. 24-vuotiaallaa miehellä oli teinipoika sylissää, jonka paljaita pakaroita hän piiskasi. Tilanne näytti olevan vanhemman veljen hallinnassa täysin. Minulla ei ollut muuta tehtävissä kuin parkua itseni vapaaksi. Lopulta sekin onnistui. Mutta siinä vaiheessa minut oli piiskattu jo perusteellisesti.

      Parin päivän kuluttua olin jo varma, että minussa oli tapahtunut jotakin kummallista. Minua oli alkanut kiinnostaa voimakkaat käsivarret ja hauikset. Ja parhaimmillaan ne olivat pistaessään minua ojennukseen. Kannatti ottaa piiskat, että pääsi tuntemaan miehen hauiksen voiman.

      Tällaisen herätyksen koin 60-luvulla. En tiedä tajusiko veli koskaan, että tein pahojani piiskan saamisen toivossa.

    • Anonyymi

      Minulla oli yksi veli ja hänkin reilusti minua vanhempi. Veljellä oli sellainen tapa, että jollen totellut tai vaikka riehuin liikaa, niin hän otti minut polviensa päälle ja taputteli pakaroitani, milloin mitenkin lujasti. Minusta veli oli iso ja pirun riski mies.

      Kun menin yläasteelle, niin minua alkoi hävettää nuo veljen hommat. Mutta en minä niitä pystynyt estämäänkään. Ysillä ollessa pääsin kokemaan, milta tuntuu kun saa piiskaa paljaalle pyllylle. No sellaisen jälkeen minä runkkasin.

      Veli jäi asumaan kotitilalle ja minä pääsin kaupungin virastoon vellomaan papereita. Muta yhteys veljeen oli tiivis, jopa siinä määrin, että veli on minut vielä aikuisenakin muutaman kerren piiskannut. Sellaisen jälkeen minä runkkasin kovasti.

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 70 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14826
    2. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      2177
    3. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      2175
    4. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      2175
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      2174
    6. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      2174
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      2173
    8. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      2173
    9. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      2173
    10. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      2173
    Aihe