ONNEKSI KAIKKI ROKOTEHIHHULIT JA ROKOTEFANIT ON LISTATTU

facebookPaljastaa

Onneksi kaikki rokotehihhulit ja fanit on listattu keskustelupalstoille ja facebookiin, joten rokotteita kannattavien hörhöjen nimet voi nykyään lukea suoraan facebook sivustoilta, tietääpähän kenen ja minkä yritysten kanssa ei ole missään tekemisissä.

34

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kiintoisaksi_käy

      Lukuisista lupauksista, tutkimuksista, tieteellisestä tuesta ja kannatuksesta huolimatta rokotteet eivät sitten tehneetkään lapsistamme terveitä. Rokotteiden avulla Suomessakin tuli mahdolliseksi siirtyä erityislasten aikakauteen. Tänä aikana sukupuolisuuskin pääsi katoamaan ja yhä vaikeampaa nuoren on päättää, kumpaa puolta hän tulee edustamaan vaiko molempia tai ei kumpaakaan.

      Rokotteilla kehon ja kaupanpäälliseksi mielenkin saa luotua uudeksi. Taivas aukeaa kun ihmismieli sekoaa ja kansaa saa pompoteltua mielin määrin. Lääketieteen edustajat eivät puutu epäkohtiin, vaan ulkopuolistavat ne jättäen murheet hörhöjen huomaan. Miksi lääkärin pitäisi huolestua, jos nuoret piirtelevät kehonsa täyteen kuvioita, lävistelevät metalleilla kielensä, nenänsä, suupielensä ja napansa, viiltelevät ihonsa, kauneuskirurgoivat itsensä täytteillä, lakkaavat syömästä, syövät jatkuvasti tai juovat energiajuomia pysyäkseen hereillä. Eikö se ole heidän oma asiansa, ja kun piirtelyjä ja täytteitä aletaan kirurgisesti poistamaan, lävistystulehduksia ja viiltelyjä hoitamaan, syömisproblematiikkaa pohtimaan ja nuorten väsymistilaa miettimään, töitäkin piisaa kaikille. Puhutaan mieluummin mieleisistä eli rokotteiden suunnattomista hyödyistä ihmiskunnalle ja unohdetaan niiden mukanaan tuomat nykyiset lukuisat myös immateriaaliset vaivat.

      Rokotteilla ensin aivot narikkaan ja sitten samalla periaatteellako takaisin. Seilataan kuten fyysisissäkin vaivoissa. Rokotteista johtuviin lasten korvatulehduksiinkin yritettiin samalla samaa vastaan periaatetta eli rokotteellista ratkaisua, mutta sopivasti unohdettiin, kuinka monia rokotteita lapsilla jo on, eikä rokotteiden yhteisvaikutuksia immuunijärjestelmää tuhoavana tekijänä ole koskaan nostettu esiin. Siispä perustetaan vastaliikkeitä toisinajattelijoille, haetaan tukea mediasta ja tehdään ohjeistuksista ja käypähoidoista pakkorituaaleja. Tieteestä ylin auktoriteetti, jota vastaan on hyödytöntä kenenkään pyristellä. Kansalaisten muistikin pettää jo sopivasti ja yhä nuorempana, joten markkinoitakin avautuu puolelta jos toiselta.

      Tämä aika ilmastonmuutoksineen on jo melkoisen mutkikas. Rokotteilla ongelmaa saa vielä monin verroin hankaloitettua. Jännitettäväksi jää, kuinka pitkälle tieteellistä kritiikittömyyttä ihmiskunta jaksaa kestää, lääkekuormaa ennen kuin se sanoo sopimuksensa lopullisesti irti. Viimeistään silloin on ryhdyttävä miettimään, mitä sanoilla kunnianhimo ja ahneus mahdettiinkaan tarkoittaa, ja vaikuttavatko nuo mitenkään tämän hillittömän olennon terveydentilaan ja tulevaisuuteen. Toivon mukaan ratkaisuksi ei tarjota rokotetta, vaikka mistäpä tuota tietää.

    • JohnnyTang

      Nyt on kova hinku kehitellä rokotteita , mopo on niin sanotusti karannut käsistä , vai mitä sanotte esim siitä että tutkijat, siis tiede-uskovaiset kehittelevät rokotetta joka alentaisi kolestrolia ,ilmesiesti aika vaarallisen dramaattisesti!

      Kyseinen rokote tekisi tämän asian vaikuttamalla Proprotein convertase subtilisin/kexin type 9 (PCSK9) enzyymin toimintaan .

      Googlatkaa esim seuraava kirjoitus aiheesta ;

      New Cholesterol Drug PCSK9 Is Likely to Prematurely Kill You
      July 29, 2013
      mercola


      Ainiin, kolesteroli on ihmiselimistölle elintärkeä aine , mitä luulette että tapahtuu kun sen pitoisuus elimistössä pudotetaan liian alas ? Aika vaarallisia juttuja!

      Se että nämä tiede hihhulit ovat jo julistaneet sodan kolesterolia vastaan osoittaa heidän kärsivän kroonisesta tietoisuuden alentumisesta ( chronic awareness deficiency )

      Kun kolesteroli pitoisuus pelkästään aivoissa laskee liian alas , voi ilmetä seuraavia:

      - Huonotunut muisti
      - Dementia
      - Väkivaltainen käytös ja agressio
      - Depressio
      - Itsemurha
      - Syöpä
      - Parkinsonin tauti

      Mutta kun pitää olla se rokote joka ratkaisee "ongelman " Voitte kuvitella että jos tuollainen kolesterolia alentava rokote saapuisi Suomeen niin THL & Mediat alkaisivat mainos kampanjan jossa mausteina tietenkin ripaus pelkoa ( voit kuolla sydämmen pettäessä jonka syy on korkea kolesteroli , ja tämä rokote pelastaa sinut siltä )


      Niin ja koleteroli on myös antioksidantti :)

    • surrealismia

      Rokotteista on tullut surrealistista pakkopullaa!
      Rokotteellinen pakkoajatus lähtee alitajunnasta ja unista.
      Kaikki liikkuva tulee piikittää, jotta itse voisi säilyä.
      Jos kaikki eivät uneksu samoin, heitä vastaan pitää liittoutua facebookissa.

      • JohnnyTang

        Kyllähän surrealismista pakkopullaa näyttää olevan. Huomasin muuten Iltalehden blogin.

        https://blogit.iltalehti.fi/varpu-tavi/2018/12/28/uuden-vuoden-huuhaapalkinto-niille-laakareille/

        "Länsimainen lääketiede ja lääkärikunta on tullut vedenjakajalle: sen pitää kyetä siirtymään lääketeollisuuden marionetista tasaveroiseksi yhteistyökumppaniksi niin lääkefirmojen kuin lainsäätäjien ja valvovien viranomaisten kanssa. Lääketieteellinen tutkimustyö on palautettava puolueettomaksi ja tiukan tieteelliseksi. Kaikkien tutkimustulosten pitäisi olla saatavissa kokonaisuudessaan. Haitallisista sivuvaikutuksista pitää olla kattava tieto, ja negatiivisetkin tutkimustulokset rekisteröitävä."


        Minusta hyvää tekstiä Varpu Tavilta .


      • tervetullutta
        JohnnyTang kirjoitti:

        Kyllähän surrealismista pakkopullaa näyttää olevan. Huomasin muuten Iltalehden blogin.

        https://blogit.iltalehti.fi/varpu-tavi/2018/12/28/uuden-vuoden-huuhaapalkinto-niille-laakareille/

        "Länsimainen lääketiede ja lääkärikunta on tullut vedenjakajalle: sen pitää kyetä siirtymään lääketeollisuuden marionetista tasaveroiseksi yhteistyökumppaniksi niin lääkefirmojen kuin lainsäätäjien ja valvovien viranomaisten kanssa. Lääketieteellinen tutkimustyö on palautettava puolueettomaksi ja tiukan tieteelliseksi. Kaikkien tutkimustulosten pitäisi olla saatavissa kokonaisuudessaan. Haitallisista sivuvaikutuksista pitää olla kattava tieto, ja negatiivisetkin tutkimustulokset rekisteröitävä."


        Minusta hyvää tekstiä Varpu Tavilta .

        Tervetullutta pohdintaa. Pohdinnan voisi toki alkaa muutoinkin kuin sanoilla ”en ole lääkevastainen” tai en ole rokotevastainen tai en ole hörhö ja tulkinta jätettäisiin lukijan päättelykyvyn varaan. Joka tapauksessa uudenlaista rohkeutta toimittajalta asettua vastahankaan, ja myöhemmin kollegojen reaktioissa niin hyväksynnöissä kuin tuomioissakin hän tulee saamaan palautteensa. Etenkin tiedetoimittajilta otaksuisin.

        Aika lailla lääkevastainen nimittäin täytyy olla, jos nykyiseen lääkesurrealismiin mielii puuttua ja korjauksia odotella. Toisaalta lääketieteessä ja terveydenhoidossa muutokset tapahtuvat verrattain hitaasti ja useimmiten edellyttävät vuosikymmenten kärsivällisyyttä torjua turhautumista. Mikä on länsimaisen lääketieteen mukainen lääke. Jos lääkkeellä jokin terveyttä mittaava arvo saadaan normaalilukemiin, riittääkö se hyvän lääkkeen mittariksi. Jos yksi tekijä saadaan kuntoon ja niillä muilla tuomittavilla menetelmillä havaitaan, että monet muut terveyteen olennaisesti vaikuttavat seikat epäkuntoon, voidaanko edelleen olla lääkemyönteisiä ko lääkkeelle vaiko jo liian radikaaleja elämään länsimaista hyvinvointia. Lääkevastaisen vastakohta on olla lääkemyönteinen. Aniharva länsimaista lääketiedettä arvioidessaankaan kallistuu täydellisen ehdottomuuden varaan, kuten skeptikkojen viesteistä voisi päätellä heidän kritisoijaa tylyttäessään, ettei sitten muissakaan asioissa tarvitse mitään länsimaisen lääketieteen varaan laskea.

        Eilen televisiossa puututtiin myös psykoosilääkkeiden surrealismiin, mikä sekin on jokseenkin uutta. Lääkkeille keksitään koko ajan uusia käyttötapoja ja nyt jo myönnetään, ettei mitään tutkimuksia asian todentamiseksi ole tehty. Psykoosilääkkeitäkin määrätään mm unettomuuteen ja ahdistukseen, ja että vanhuksilla haitalliset vaikutukset tiedetään varsin hyvin. Pikku hiljaa lääkesurrealismista paljastuu yhtä sun toista ja nyt jo onneksi sekin, ettei minkäänlaista edeltäkäsin tehtyä lääketutkimusta tarvita, vaan tutkimustyön voi yhtä hyvin aloittaa suoraan käytännöstä määräämällä lääkkeitä mielivaltaisesti milloin mihinkin ongelmaan ja katsoa sitten sivusta, miten tässä mahtaakaan käydä. Vanhukset ja lapset eivät juuri hanttiinkaan laita, ja koska lääkehaittoja ei ole tapana kirjata, eikä lääkevieroituksesta kukaan ole maassamme kuullutkaan, epäonnistuminen on tehty mahdottomaksi. Ketään ei tietenkään suojella. Muuten vain tällaiseen käytäntöön on tullut päädyttyä.

        Lukuisat linkit, joihin olet perehtynyt, avartavat huomattavasti tämänkin palstan lukijoiden näkökulmaa ja saavat pohtimaan asioita niin kuin niitä pitääkin, monelta kantilta. Samaa voi todeta nimimerkki hendeenistä, joka myös monin tavoin on pitänyt mielenkiintoa vireillä ja ollut suureksi avuksi terveydenhoidosta parannusta etsiville.

        Jokainen uusi vuosi voi tuoda käänteen. Tänäkin vuonna uskon niin.


      • Toivon.kipinä
        JohnnyTang kirjoitti:

        Kyllähän surrealismista pakkopullaa näyttää olevan. Huomasin muuten Iltalehden blogin.

        https://blogit.iltalehti.fi/varpu-tavi/2018/12/28/uuden-vuoden-huuhaapalkinto-niille-laakareille/

        "Länsimainen lääketiede ja lääkärikunta on tullut vedenjakajalle: sen pitää kyetä siirtymään lääketeollisuuden marionetista tasaveroiseksi yhteistyökumppaniksi niin lääkefirmojen kuin lainsäätäjien ja valvovien viranomaisten kanssa. Lääketieteellinen tutkimustyö on palautettava puolueettomaksi ja tiukan tieteelliseksi. Kaikkien tutkimustulosten pitäisi olla saatavissa kokonaisuudessaan. Haitallisista sivuvaikutuksista pitää olla kattava tieto, ja negatiivisetkin tutkimustulokset rekisteröitävä."


        Minusta hyvää tekstiä Varpu Tavilta .

        Blogin kommentit kannattaa lukea.
        Joko opiskelun tai viihteen kannalta, molemmin puolin ravitsee.


      • JohnnyTang

        Joo ja kommentoijilta saa monesti myöshyviä linkkejä toisille sivuille . Hyvää puhetta myös nimimerkeiltä kiintoisaksi_käy ja tervetullutta , aina oppii muilta .


    • JohnnyTang

      No kiitos, yrittänyt vain tehdä oman osani tilanteessa. kiitokset myös nimimerkille Hendeen jolta paljon hyvää juttua ja linkkejä.Tulevaisuus näyttää hyvin surkealta jos nykyistä hoitokulttuuria ei ymmärretä muuttaa , siksi varmaan ihmiset kokevat tarvetta kirjoittaa foorumeilla , toivotaan muutosta . António Egas Moniz sai Nobelin lääketieteen palkinnon lobotomian kehittämisestä , sitten kirurgit innoissaan tekivät niitä , tehdäänkö tuo sama nykyään kemiallisesti esim psyyke/masennus/psykoosi lääkkeillä , aika poissaolevaan tilaan taitavat osa lääkkeistä ihmisiä vievän ilmeisesti .Ylipäätään koko hoitokulttuuri jossa saat 10-15 minuuttia aikaa puhua lääkärille, asioista jotka ovat yleensä monimutkaisia ,ja tapa jossa tuijotetaan enemmän oireeseen kuin syyhyn miksi oire tuli.

      Joo voisi katsoa perus faktoja ilman termistöä joka leimaa toiset joko lääkkeiden kannattajaksi tai lääkevastaiseksi , ongelma on että jos itse pää medioissa saatetaan käyttää niitä termejä josta saa sen kuvan että se on poliittisesti siunattu , ja jos niin asia voisi poliitikot irtisanoutua moisesta toisten leimaamisesta tai puutua asiaan.

    • JussiTingTong

      Pannaanpas tähän kaksi Hihuliviitettä: VL-foorumi, Arjen askareissa/vaihtoehtohoidot ja toinen: VL-foorumi Nuorten palsta/Tieteelliset teoriat

    • kjnuunVALVONTAyleiso

      Katsoin Facebookin rokotehihhulilistaa ja myös minun nimeni oli siellä.

    • vihan_hedelmät

      Hiljattain tehdyn tutkimuksen mukaan lähes puolet suomalaisista rokottaisi loput maanmiehensä väkivalloin. Päivi Räsänen vertaa rokotelääkitsemistä rakkaudelliseen tekoon.

      Sairauksiin on löydetty viisasten kivi ja se on rokotteet. Rokotteet ottamalla perustelet syyttömyytesi yhtä hyvin omaan kuin toistenkin sairastumiseen, kun taas rokotteista kieltäytymällä tunnustat syyllisyytesi noihin molempiin, samoin kuin kykenemättömyytesi rakkaudellisiin tekoihin.

      Yhä kiintoisammaksi käy. No, veljessodasta onkin jo aikaa. Rakkauden tähden sotiminen saa oikeutuksen nytkin, eivätkä kirkollisetkaan näyttäisi vastaan hangoittelevan. Väkivalta toistuu ja nyt jumalan nimeltä tiede oikeuttamana. Ei mitään uutta, aurinkokin sama.

      Viimeksi veljesten väkivalta johti moneen. Itsenäisyyden saimme kuitenkin pitää. Kuinka mahtanee tällä kertaa käydä. Ihminenhän ei tunnetusti juurikaan muutu, parane. Mitä nyt pintakiiltoa ajoittain hämäämään tarttuu, kunnes tämä rakkauteen taipuvainen oikeamielinen tositoimin koetelluksi tulee. Toisen parantaminen onnistuu jo huomattavasti paremmin ja siksi nytkin rokotteista niin kovin kiivaillaan.

      • JohnnyTang

        Huh, joka toinen kadulla vastaan kävelevä olisi valmis väkivaltaan ? Sisäministeriön strategia aikoo tehdä Suomesta Mailman turvallisimman maan väittävät . Jos joka toinen olisi tutkimuksen mukaan kuitenkin valmis väkivaltaan toisia vastaan, veljessotaan , niin ehkä sisäministeriö ei ajan tasalla asiassa.

        https://intermin.fi/sisaisen-turvallisuuden-strategia

        Luulenpa ettei Suomesta tule ollenkaan turvallista maata jos lähdettäisiin väkivallan tielle rokottamis asioissa .


      • Mellunmäen_pinkat
        JohnnyTang kirjoitti:

        Huh, joka toinen kadulla vastaan kävelevä olisi valmis väkivaltaan ? Sisäministeriön strategia aikoo tehdä Suomesta Mailman turvallisimman maan väittävät . Jos joka toinen olisi tutkimuksen mukaan kuitenkin valmis väkivaltaan toisia vastaan, veljessotaan , niin ehkä sisäministeriö ei ajan tasalla asiassa.

        https://intermin.fi/sisaisen-turvallisuuden-strategia

        Luulenpa ettei Suomesta tule ollenkaan turvallista maata jos lähdettäisiin väkivallan tielle rokottamis asioissa .

        Fiksua kirjoittaa itse spooffaus- tai olkiukkokommentti ja sitten "asiallisella" nimimerkillä toppuutella sitä.


      • Asiallisin
        Mellunmäen_pinkat kirjoitti:

        Fiksua kirjoittaa itse spooffaus- tai olkiukkokommentti ja sitten "asiallisella" nimimerkillä toppuutella sitä.

        Lääkkettömyys rinnastettavissa murhaan?


      • BSHunterR
        Mellunmäen_pinkat kirjoitti:

        Fiksua kirjoittaa itse spooffaus- tai olkiukkokommentti ja sitten "asiallisella" nimimerkillä toppuutella sitä.

        JT toistelee myös aina uusissa ja uusissa ketjuissa väitteitä, jotka on jo aiemmin kumottu hänen tietensä. Erehtyminen on inhimillistä, mutta se että jatkaa väitteen levittämistä senkin jälkeen kun se on kumottu, on epärehellisyyttä :(


      • viatonta_kuppaa_tippuria
        BSHunterR kirjoitti:

        JT toistelee myös aina uusissa ja uusissa ketjuissa väitteitä, jotka on jo aiemmin kumottu hänen tietensä. Erehtyminen on inhimillistä, mutta se että jatkaa väitteen levittämistä senkin jälkeen kun se on kumottu, on epärehellisyyttä :(

        Lääketieteessä on lukemattomia kertoja erehdytty rankasti ja erehtymistä on näihin päiviin saakka likipitäen samoin periaattein hieman vain eri puitteissa katumatta jatkettu. Guatemalan kuppaa ja tippuriakin olisi voitu puida jo aiemmin, mutta eipä ole puitu. Näitä epärehellisiä lääketieteen vastustamisyrityksiä yritetään jälleen kerran oikoa lakituvassa. On se niin väärin. Salaliittohörhöt tietty taas asialla.

        Hörhöjen vainoharhaisuuden tähden rokotteilla vaivoin tienatuista miljardeista palaa taas osa. Katolisen kirkon ja lääketieteen ajojahti sen kun jatkuu. Vaikka kaikki voitava rehellisyyden eteen on aina tehty ja tutkimukset noudattaneet jo vakiintunutta kaksoisstandardia. Mitään ei ole salattu, vaan pilkuntarkasti vähäinenkin epäilys väärinkäytöksestä tuotu välittömästi julki.


      • BSHunterR
        viatonta_kuppaa_tippuria kirjoitti:

        Lääketieteessä on lukemattomia kertoja erehdytty rankasti ja erehtymistä on näihin päiviin saakka likipitäen samoin periaattein hieman vain eri puitteissa katumatta jatkettu. Guatemalan kuppaa ja tippuriakin olisi voitu puida jo aiemmin, mutta eipä ole puitu. Näitä epärehellisiä lääketieteen vastustamisyrityksiä yritetään jälleen kerran oikoa lakituvassa. On se niin väärin. Salaliittohörhöt tietty taas asialla.

        Hörhöjen vainoharhaisuuden tähden rokotteilla vaivoin tienatuista miljardeista palaa taas osa. Katolisen kirkon ja lääketieteen ajojahti sen kun jatkuu. Vaikka kaikki voitava rehellisyyden eteen on aina tehty ja tutkimukset noudattaneet jo vakiintunutta kaksoisstandardia. Mitään ei ole salattu, vaan pilkuntarkasti vähäinenkin epäilys väärinkäytöksestä tuotu välittömästi julki.

        Maailmassa ei ole mitään asiaa, jossa ei oltaisi erehdytty useita kertoja. Tieteellinen tutkimus on paras tunnettu keino välttää virheitä, mutta ei absoluuttinen.

        On jälleen kuvaavaa, että vastustaaksesi lääketiedettä, käytit esimerkkeinä asioita jotka tapahtuivat seitsemänkymmentä vuotta sitten, jolloin maailma oli varsin toisenlainen.

        On muutenkin naurettavaa verrata vaihtoehtohoitoja tieteeseen. Jos jokin vaihtoehtohoito toimisi, sen voisi osoittaa hyväksytysti toteutetulla tutkimuksella, mutta näin ei koskaan tapahdu koska vaihtoehtohoidot eivät toimi.

        Miksi minulle jää vaikutelma, että vaihtelet nimimerkkiä ja kirjoitat usealla nimimerkillä ristiin tukea omille höpinöillesi?


      • DingDongDing

        Olet lievästi sanottuna hieman yksinkertainen!
        Kukaan ei rahoita luontaishoitotutkimuksia, koska mitään luontaishoitoja ei voi patentoida ja siten tienata miljoonia!

        Useat luontaishoidot ovat lähes ilmaisia yrttihoitoja tai energiahoitoja tai muuten vaan halpoja ja joille ei voi saada patenttia, koska ovat yleisessä tiedossa ja käytössä.

        Mikset sinä ala luontaishoitotutkimusten rahoittajaksi?


      • hendeen
        BSHunterR kirjoitti:

        Maailmassa ei ole mitään asiaa, jossa ei oltaisi erehdytty useita kertoja. Tieteellinen tutkimus on paras tunnettu keino välttää virheitä, mutta ei absoluuttinen.

        On jälleen kuvaavaa, että vastustaaksesi lääketiedettä, käytit esimerkkeinä asioita jotka tapahtuivat seitsemänkymmentä vuotta sitten, jolloin maailma oli varsin toisenlainen.

        On muutenkin naurettavaa verrata vaihtoehtohoitoja tieteeseen. Jos jokin vaihtoehtohoito toimisi, sen voisi osoittaa hyväksytysti toteutetulla tutkimuksella, mutta näin ei koskaan tapahdu koska vaihtoehtohoidot eivät toimi.

        Miksi minulle jää vaikutelma, että vaihtelet nimimerkkiä ja kirjoitat usealla nimimerkillä ristiin tukea omille höpinöillesi?

        Tässä eräs vaihtoehtohoito joka on nyt tieteellisesti todistettu:
        https://tekniikanmaailma.fi/tutkijat-loysivat-pohjois-irlannin-mullasta-uuden-bakteerin-joka-pystyy-pysayttamaan-nelja-sairaalabakteeria/

        "KANSANLÄÄKINNÄSSÄ Fermanaghin multaa laitettiin pieni määrä puuvillakankaaseen. Hauteella kerrotaan hoidetun hammassärkyä sekä kurkku- ja niskainfektioita."

        "Swansean lääketieteellisen yliopiston tutkijat ovat löytäneet Pohjois-Irlannin maaperästä aiemmin tuntemattoman bakteerikannan. Sen on havaittu tehoavan neljään superbakteeriin."

        Että semmonen vaihtoehto.


      • naurat_minä.en
        BSHunterR kirjoitti:

        Maailmassa ei ole mitään asiaa, jossa ei oltaisi erehdytty useita kertoja. Tieteellinen tutkimus on paras tunnettu keino välttää virheitä, mutta ei absoluuttinen.

        On jälleen kuvaavaa, että vastustaaksesi lääketiedettä, käytit esimerkkeinä asioita jotka tapahtuivat seitsemänkymmentä vuotta sitten, jolloin maailma oli varsin toisenlainen.

        On muutenkin naurettavaa verrata vaihtoehtohoitoja tieteeseen. Jos jokin vaihtoehtohoito toimisi, sen voisi osoittaa hyväksytysti toteutetulla tutkimuksella, mutta näin ei koskaan tapahdu koska vaihtoehtohoidot eivät toimi.

        Miksi minulle jää vaikutelma, että vaihtelet nimimerkkiä ja kirjoitat usealla nimimerkillä ristiin tukea omille höpinöillesi?

        Esimerkki kuvasi ainoastaan sitä, että useiden vuosikymmenten jälkeenkin oikeutta on mahdollista perätä ja vielä vahingonkorvauksiakin yrittää vaatia. Kuinka paljon ihmisoikeuksia loukkaavia tutkimuksia lääketieteessä on tehty ja kuinka paljon näitä nykyisin tehdään, jää vain arvailujen varaan. Paljon lähempänä Irlannissa ja Puolassakin tieteellinen väkivalta toistui ja heikompia, mm lapsia ja alkoholisteja käytettiin surutta hyväksi tutkimusvälineinä. Se, että ihmisiä aina on hyväksikäytetty ja välineellistetty, ei käy puolustukseksi, ei edes kritiikittömäksi muuntuneessa lääketieteessä. Suomessa lasten rokotetutkimuksiin on aina riittänyt väkeä, eivätkä vanhemmat ole ymmärtäneet puoliksikaan, millaisiin kokeiluihin heidän lapsensa tieteen nimissä on saatettu.

        Suhtautumisesi Guatemalan tapaukseen on päinvastainen kuin presidentti Barack Obamalla, joka sentään ymmärsi, keiden menettely oli virheellistä ja että myöhäisestä tutkinnasta huolimatta, totuuteen on pyrittävä. Valitettavasti nykymoraalin mukaista on ajatella, että anteeksipyytelijät tulkoot mistä hyvänsä, kunhan ne eivät tule lääketieteen parista, jossa tavaksi on tullut viimeiseen mieheen kiistää törkeätkin väärinkäytökset. Narkolepsialasten kohtalo valaisi meilläkin tätä puolta. Mutta tieteellisyyshän on mielestäsi paras keino välttää virheitä, ja jos onnettomasti käykin, kuten nykyisinkin usein käy, selvitelkööt muut sotkut, sitä vartenhan juristejakin koulutetaan. Lääketieteen vastustajia noiden täytyy olla kerran kunniallista tutkimustyötä ryhtyvät penkomaan. Meillä Suomessa lääketieteen kritisointi on varmin tapa tuhota uransa. Rokotteita suojellessa korrelaatio on saanut väistyä ja tulkinta myötäillä valtaapitävien etuja.

        Guatemalassa vaihtoehdot olisivat varmasti toimineet paremmin, mutta niitähän lääketieteellinen tutkimus ei huomioi eikä missään nimessä kannata, olivatpa nuo kuinka toimivia tahansa. Tottakai kaikki mitä et ymmärrä on tuomittavaa vaihtoehtoa. Tämä on tullut varsin selväksi. Väkisin ketään ei saada myöskään ymmärtämään. Tietääkseni ketään en ole yllyttänyt minkään suunnan kannattajaksi ja rokottamisenkin on jokainen saanut tehdä vapaasti, niin itsensä kuin lastensa kohdalla. Lapsia rokotettaessa olen saanut kokea paljon sellaista, jota en missään nimessä olisi halunnut, mutta kun mikään ei ole sattumaa, eikä koskaan sattumaksi muutu, jokainen kohdalle osunut kokemus on pitänyt ensin surra ja sitten läpikäydä huolella.

        Jos keskittyisit asiaan, huomaisit, että vastuu seuraa kirjoitetusta tekstistä, ei nimimerkistä ja että tuo merkkikin voi yhtä hyvin kuvastaa kirjoitettua asiaa. Lääketiedettä joka käänteessä varjellessasi sinulta on jäänyt huomaamatta, kuinka kaiken kritiikin torjuessasi sinusta itse asiassa on tullut hyvinkin tiedevastainen. Voisitkin vaihteeksi mietiskellä sitä, kumpi meistä mahtaakaan olla enemmän lääketieteen kehittymisen kannalla, sinä vaiko minä.


      • Toinenspooffaaja
        Mellunmäen_pinkat kirjoitti:

        Fiksua kirjoittaa itse spooffaus- tai olkiukkokommentti ja sitten "asiallisella" nimimerkillä toppuutella sitä.

        Hieno, että paljastaa itsesi noin avoimesti kaikille lukijoille.
        Teet juuri sitä palstalla, mistä nyt syytä toisia.
        Olet palstan tyhmin skepoidiootti.
        Rokotteet ovat varmasti pilanneet aivosi.
        HAHAHAHAHAAAAAAAA


    • turhaahöpöpuhetta

      Eiköhän rokote- ja lääkevastaisillekin julkinen terveydenhoito kelpaa, kunhan omalle kohdalle vakava sairaus osuu.

      • KunhanUtelen

        Laaja termi ”julkinen terveydenhoito”? Tarkentaisitko?

        Tuntuu vaihtoehdotkin hyvin kelpaavan julkisessa tärvellyille.


    • sekähyvääettähuonoa

      Rokotehihhulit hih... no sori pieni tirskahdus vaikka asia onkin aika vaikea ja tärkeä niin nimittely aina naurattaa vähän yleensä. Ja yleensä molemmat puolet jotka alkavat nimitellä toisiaan eli sekä puolesta että vastaan olijat jossakin asiassa vähän ovat väärässä. Mutta kun nimittely on alkanut niin ei voida sitä oman puolen virhettä myöntää vaikka kesken kiistan huomattaisiinkin yhdessä jos toisessa asiassa että oltiin väärässä.. Voi olla että tässä asiassa molemmat puolet ovat vähän oikeassa mutta että kun ei huomata sitä kohtaa missä vasta puoli on myös vähän oikeassa..

      • tervettämenoa

        Vaikuttaa tosin siltä, että yksi "rokotehihhuli" keskustelee palstalla itsensä kanssa! :D


      • oliskohan
        tervettämenoa kirjoitti:

        Vaikuttaa tosin siltä, että yksi "rokotehihhuli" keskustelee palstalla itsensä kanssa! :D

        Luontaistuotekauppias?


      • Kriisivalmius
        oliskohan kirjoitti:

        Luontaistuotekauppias?

        Salaliitto, kuten Guatemalassa.
        Vastalääkettä mokomille!


      • Aliasalias
        tervettämenoa kirjoitti:

        Vaikuttaa tosin siltä, että yksi "rokotehihhuli" keskustelee palstalla itsensä kanssa! :D

        Se on mellunmäenpinkat alias penninjänis alias keppihellari alias vappupekonen alias murskantestaaja alias avaruusalusastia alias KUPPIATROLLILLE. jne.....Alias sliaksen perään....
        Mutta kyllä kaikki tunnistaa nää eri nimimerkit, joita käytät, sillä kyllä tyylisi paljastaa, että olet palstan täydellisin idiootti.


    • Tiedefaktaa

      Skepsis ry:n tieteellisiä termejä sanat hihhuli, hörhö ja foliohattu.
      Ei mitään oikeutta mennä tällaisia varastamaan ja tiedettä häpäisemään.

      • Näinpäin

        Skepoahan ei kiinnosta yksilön hyvinvointi, kunhan kaikki tapahtuu vain ja ainostaan niiden ainoiden "oikeiden" ohjeiden mukaan!


      • rakkaudesta_oikeuteen
        Näinpäin kirjoitti:

        Skepoahan ei kiinnosta yksilön hyvinvointi, kunhan kaikki tapahtuu vain ja ainostaan niiden ainoiden "oikeiden" ohjeiden mukaan!

        Guatemalassa tehdyistä amerikkaistutkijoiden ihmiskokeista tietoa 40-luvulta ja jo nyt oikeudessa käsitellään. Jos hyvin sattuu, voipi olla, että rokotteitakin päästään oikeusteitse muistelemaan piankin eli jo 70 vuoden kuluttua.

        https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005955887.html

        ”Yhdysvaltalainen huippuyliopisto, lääkeyritys ja maan suurimpiin kuuluva säätiö saattavat joutua maksamaan miljardin dollarin korvaukset amerikkalaistutkijoiden tekemistä ihmiskokeista Guatemalassa.

        1940-luvulla tehdyissä kokeissa sadoille guatemalalaisille tartutettiin sukupuolitauteja. Tarkoitus oli selvittää, voisiko penisilliini ehkäistä sukupuolitautitartuntoja tautien parantamisen lisäksi. Penisilliini oli tuolloin lääkkeenä uusi.

        Tutkijat tartuttivat tippuria ja kuppaa prostituoiduille, vangeille, sotilaille ja mielenterveyspotilaille. Noin puolet tartunnan saaneista sai jonkinlaista hoitoa, mutta loput jätettiin täysin hoitamatta.

        Vuonna 2011 julkaistun amerikkalaisraportin mukaan tutkimuksessa tartutettiin sukupuolitauti yli 1300 ihmiselle. Osa heistä oli alaikäisiä.

        Yli 800 uhria ja heidän omaistaan nostivat kokeista siviilikanteen vuonna 2015. Kanteen mukaan tartutetut eivät tienneet, mitä heille tehtiin, eivätkä olleet antaneet siihen lupaa.

        Tutkimuksen tuloksia ei koskaan julkaistu. Tapaus tuli julki, kun yhdysvaltalainen professori Susan Reverby törmäsi sitä koskeviin arkistodokumentteihin sattumalta vuonna 2010. Paljastusten jälkeen silloinen presidentti Barack Obama pyysi kokeita anteeksi Guatemalalta.”


      • BSHunterR
        rakkaudesta_oikeuteen kirjoitti:

        Guatemalassa tehdyistä amerikkaistutkijoiden ihmiskokeista tietoa 40-luvulta ja jo nyt oikeudessa käsitellään. Jos hyvin sattuu, voipi olla, että rokotteitakin päästään oikeusteitse muistelemaan piankin eli jo 70 vuoden kuluttua.

        https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005955887.html

        ”Yhdysvaltalainen huippuyliopisto, lääkeyritys ja maan suurimpiin kuuluva säätiö saattavat joutua maksamaan miljardin dollarin korvaukset amerikkalaistutkijoiden tekemistä ihmiskokeista Guatemalassa.

        1940-luvulla tehdyissä kokeissa sadoille guatemalalaisille tartutettiin sukupuolitauteja. Tarkoitus oli selvittää, voisiko penisilliini ehkäistä sukupuolitautitartuntoja tautien parantamisen lisäksi. Penisilliini oli tuolloin lääkkeenä uusi.

        Tutkijat tartuttivat tippuria ja kuppaa prostituoiduille, vangeille, sotilaille ja mielenterveyspotilaille. Noin puolet tartunnan saaneista sai jonkinlaista hoitoa, mutta loput jätettiin täysin hoitamatta.

        Vuonna 2011 julkaistun amerikkalaisraportin mukaan tutkimuksessa tartutettiin sukupuolitauti yli 1300 ihmiselle. Osa heistä oli alaikäisiä.

        Yli 800 uhria ja heidän omaistaan nostivat kokeista siviilikanteen vuonna 2015. Kanteen mukaan tartutetut eivät tienneet, mitä heille tehtiin, eivätkä olleet antaneet siihen lupaa.

        Tutkimuksen tuloksia ei koskaan julkaistu. Tapaus tuli julki, kun yhdysvaltalainen professori Susan Reverby törmäsi sitä koskeviin arkistodokumentteihin sattumalta vuonna 2010. Paljastusten jälkeen silloinen presidentti Barack Obama pyysi kokeita anteeksi Guatemalalta.”

        "1940-luvulla tehdyissä kokeissa"

        Espanjalaiset veivät mennessään mustansurman intiaaneihin. Jos intiaanit olisi rokotettu, nykyaikaisilla rokotteilla, heitä ei olisi kuollut kuin kärpäsiä.


      • LuotanSinuun
        BSHunterR kirjoitti:

        "1940-luvulla tehdyissä kokeissa"

        Espanjalaiset veivät mennessään mustansurman intiaaneihin. Jos intiaanit olisi rokotettu, nykyaikaisilla rokotteilla, heitä ei olisi kuollut kuin kärpäsiä.

        Vielä vähän kun nykyaikaistetaan, emme kuole lainkaan.


      • hendeen
        BSHunterR kirjoitti:

        "1940-luvulla tehdyissä kokeissa"

        Espanjalaiset veivät mennessään mustansurman intiaaneihin. Jos intiaanit olisi rokotettu, nykyaikaisilla rokotteilla, heitä ei olisi kuollut kuin kärpäsiä.

        Tää nyt oli vähän outo heitto sulta.
        Jos Hitler ei olisi syntynyt niin juutalaiset eivät olisi ainaisia uhreja.
        Näinkö?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 104
      1959
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      54
      1887
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1865
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1657
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1573
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      10
      1370
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1320
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1306
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      14
      1291
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1252
    Aihe