kunnalliset eläinlääkärit

miukumauku79

Onko kunnallisten eläinlääkärien hinnastoissa merkittävää eroa varsinaissuomen alueella ? Erityisesti kiinnjostaa uudenkaupungin, laitilan ja mynämäen eläinlääkärien taksat ja kokemukset hoidosta.

2

<50

  Vastaukset

  • Hintoja en ole vertaillut mutta hoidon laadun takia vien nykyään omat eläimet aina Mynämäelle, viis bensakuluista ja matka-ajasta. No jonkun perusrokotuksen voisin muuallakin laitattaa mutta kaikki muu, tutkimukset, leikkaukset, lopetukset, aina Mynämäki. Siellä on asiantuntevat, osaavat ja empaattiset lääkärit ja aikoja saa suht hyvin.

  • En tiedä kunnallisista. Löysin Turusta Eläinlääkäripalvelu VALO. Oli kyseessä koiramme lopetus. Lääkäri saapui M:mäelle reilussa tunnissa vaikka tilanne ei ollut "akuutti" vain vaikea päätös tehty. Koiramme sai nukkua viimeiseen uneen lempipaikallaan sylissämme. Lääkäri oli nuori nainen ja annan täydet pisteet hänelle. Turusta löysin vain yhden, tämän Valon, joka tulee kotiin muissakin asioissa. Leikkaukset on tietysti eri asia. Kaikki kiitos VALOLLE ja hintakin oli ihan kohtuullinen. Tuolla "hän" nukkuu suuren kuusen juurella ja ikävä on suuri!!!!!

  SEISKA.FI

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kuolleisuus onkin kääntynyt päinvastoin laskuun korona kriisissä

   Kokonaiskuolleisuus kääntyikin koronan vuoksi kovaan laskuun USA:ssa USA:n kokonaiskuolleisuuteen koronaviruksella on sen sijaan ollut päinvastainen
   Pandemiat
   34
   3060
  2. Korona: Kunta jätti sairaat vanhukset heitteille TAAS!!!

   Kuusamon kunta on ilmeisesti päättänyt jättää koronakriisissä riskiryhmään kuuluvat liikuntarajoitteiset vanhukset ilman ruokaa. Kunta on sopinut ett
   Kuusamo
   47
   2386
  3. Ihmisjahti Kotkassa

   Mitä ammuskelua enkeleiden kerholla oli? Villikka ja Kasila etsinnässä?
   Kotka
   34
   1456
  4. Stockmann konkurssiin ?

   Korona vei asiakkaat. Ensin kuitenkin hakeudutaan yrityssaneeraukseen. Viimeinen sammuttaa valot.
   Maailman menoa
   46
   722