Nostetaan Ylen toiminta oikeasti puheenaiheeksi näin

Nytontoiminnanaika

Kehotan kaikkia, jotka ovat pettyneytä Ylen Radio ja TV kanavien tarjontaan lähettämään palautetta ei Ylelle vaan eri mediakonserneille, jotta ottaisivat asian esille jossain viestimessään. Kun mikään muu ei ole auttanut niin nyt on otettava muut näkyvät keinot käyttöön. Ainakin omasta mielestäni asia olisi tärkeä saada keskusteluun ja näkyville isosti.

Pyydä siis esim seuraavia tahoja tekemään juttua Ylen nykyisestä toiminnasta ja kerro viestissä miksi se olisi tärkeää.

Seuraavassa suoria linkkejä palautteen/juttu toiveen antamiseen, jotta pääset alkuun heti.

HS
https://oma.sanoma.fi/asiakastuki/helsingin-sanomat/anna-palautetta?login=false

IS
https://www.is.fi/palaute/

Iltalehti
https://www.iltalehti.fi/info/palaute

Aamulehti
https://www.aamulehti.fi/uutisvinkki

KALEVA
https://www.kaleva.fi/palaute/

Maaseudun tulevaisuus
https://response.questback.com/isa/qbv.dll/SubmitQuestAnswer

Turun Sanomat
https://palaute.ts.fi/

Vielä kerran: Lähetä palautetta Ylen sijaan näille, jotta joku edes tekisi aiheesta jutun. Voisi vaikuttaa ehkä Ylen toiminnan muuttamiseen, kun se on laaja-alaisesti nostettu esille mediassa. Ei vain tyyliin lukijat raivostuivat, vaan kaikki ohjelmiston, Yle-veron kohdentamisen, ja toiminnan epäkohdat.

88

112

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nytontoiminnanaika
    • Temu

      Kunpa näihin helvetin puupäihin jokin tehoasi. Vähät välittävät ihmisten = KUUNTELIJOIDEN = MAKSAJIEN mielipiteistä. Radio Suomi on varsinainen paskamusiikin pesäke.

    • Niinsemenee

      Ei mitään uutta. Samat kilpekäiset, tähkät ja jannikat. Kohta ne soivat uudelleen hitit ojoon listassa. Siis koko päivä samaa musiikkia.

    • GunvordePerseelius

      Se johtuu ahneudesta . Levy yhtiöiden herrojen täytyy saada enemmän pätäkkää. siksi ne soi ne teini vinkunat kun miljoonat teinit rakastaa niitä ja maksaa niiden kuuntelusta spotifyn ja muiden striimien ja levyjen kautta suurten yhtiöiden omistajille.

    • Kolhoosiradio

      Aamusella tuli Saara Aallon Monsters. Se tehtiin tilaustyönä ruotsalaisten toimesta UMK:lle. Kappale on hyvin tyypillinen teknojumputus jolla uskottiin päästävän euroviisujen finaaliin. Toisin kävi kappale oli kai viimeisin.
      Jos vertaatte uutta nykymusiikkia Monstersiin niin se on täsmälleen samaa teknojumputusta. Mitään muuta ei Radio Suomen soittolista sisällä. Johtopäätös on se että Suomi on musiikin takapajula jossa ei osata tehdä musiikkia. Pinnalle on pyrkimässä keinolla millä hyvänsä tusinavinkujia. Levy-yhtiöt ovat kimpassa kansalaisten rahoittaman valtion virallisen ja omistaman Ylen kanssa? Kun sinne on pesiytynyt nurkkakuntalaiset musiikkipäälliköt ja raati niin päivittäin soi sama tusinamusiikki. Markettien ale korissa on jannikat, tähkät, kelat, vesterisen cd:t, hinta 5 euroa.
      Silti Keskitalo, Lindroos ja Ferm puhuvat " uudesta" musiikista. He ovat takapajulaisia jotka eivät ymmärrä musiikista hevon paskaa.
      Radio Suomi, Ylen hallitus ja johtajat sekä sisäänlämpiävän yhtiön hallintoneuvosto on kuin entisen Neuvostoliiton päättäjät. Kukaan ei ota vastuuta mistään eikä kukaan välitä mistään. Palkka juoksee ja kansa maksaa. On brezneviläinen meininki yhtiössä nimeltään Yle.

    • Kjklkjhh

      Miksi ajattelet, että juuri SINUN makusi mukainen linja olisi ainoa oikea?

      • sellaistavaan

        Esimerkiksi toivekonserttien musiikki on täysin erilaista,kuin yleisradion oma tarjonta ja niihin osallistumisessa on vähän vaivaakin.
        Hyväksyn kyllä muutakin musiikkia,kuin omia suosikkejani,mutta tasapuolisuutta toivois


    • Nytontoiminnanaika

      Toivottavasti juuri sinä, joka jauhat näillä palstoilla, et pura koko energiaasi vain tänne. Korostan uudestaan ja edelleen. Koska päättäjämmekin sulkevat silmät ja korvat Ylen nykyiseltä meiningiltä voimme vaikuttaa asiaan ainoastaan muiden kautta. Kaupallinen media on nyt ja aina halunnut tehdä juttua siitä, minkä kokevat itselle tärkeäksi tai mitä heiltä monet haluavat, koska siitä he elävät.

      Kerrottehan nämä kaikki samat palautteissanne ja juttutoiveissanne listaamilleni tahoille tai ainaki edes kenties yhdelle vaiktusvaltaisimmista kaupallisen median toimijoista eli Helsingin Sanomille. Kun Ylen nykyinen toiminta on avattu isosti keskustelun aiheeksi merkittävässä ja isossa kaupallisessa mediassa ei siltä voi enää kukaan sulkea silmiä ja korvia.

      Saa toki ehdottaa muutakin, jos jollain on parempi keino millä Ylen nykyinen ohjelmistojen alas-ajo televisiossa & radiossa ja samojen biisien vuodesta toiseen toistaminen saadaan loppumaan Radio Suomessa.

      • pari_faktaa

        Kaupallisen median tavoitteet ovat tietysti suojella omia etuja, joten Yle on silloin helppo ottaa maalitauluksi.


      • Neukkumallia

        On käyty läpi Radio Suomen musiikista vastaavat, Ylen hallintoneuvosto, Ylen hallitus. Mikään taho ei ota kantaa. Palautepuhelin on lienee mallin vuoksi ja menevätkö kuuntelijain palautteet vastaajaa pidemmälle?
        Ei minun makuuni tarvitse edes Ylen soittaa mitään. Rahoittajana ihmettelen miksi ikean kuvasto, waterloo, ilves, tummansininen seuralainen ym soivat joka päivä vähintään puolen vuoden ajan?
        Onko niin että kun soittolistalle on valittu tiettyjen jannojen ja mannojen kappaleet niin silloin on soittolista tehty. Sen jälkeen musiikkipäälliköt voivat löhöillä rauhassa ja Radio Suomien kuuntelijoiden korviin pakkosyötetään valtaapitävien konemusiikkia. Yksipuolisuus artisti ja kappalevalinnoissa on totisinta totta. Joka tätä ei usko niin ei kuuntele lainkaan Radio Suomea.
        Kanava päälle ja palataan asiaan kolmen viikon kuluttua.


      • Nytontoiminnanaika

        Eikö tuokin kommenttin todista, että on yksi asia on vielä kokeilematta muiden mediatalojen voima. Ja Ylen toiminta olisi täysin aiheellsitakin nostaa esille, kun siihen eivät ne tahot puutu joiden pitäisi ja Yle ei kuuntele laikaan heitä, jotka Ylen työntekijöiden palkkoja makselevat, ohjelmistoja rahoittavat.. Eli meitä veronmaksajia. Ylen oma porukka on tässä veronmaksu sopassa aika pieni prosentti, sillä ei nykyisenkaltaistakaan ohjelmistoa pyärittäisi ja työntekijämäärää pitäisi palkkalistoillaan.

        Monet varmasti kommentteja lukeneet tietävät Ylen suhtautumisen Uudenvuoden ohjelma sekoiluun. En löytänyt yhtäkään kommenttia Ylen puolelta missä olisi ymmärretty katsojien pettymystä ja turhautumista. Sen sijaan Yle tyytyi vain selittelemään miksi tähän päätökseen päädyttiin ja perinteisesti samalla myös puolusteltiin omaa toimintaa. Milloinhan viimeksi Yle on myöntänyt rehellisesti mokanneensa.


    • Kimjyonpung

      Suomen muotoisen pilven alla, Wiskari, Keko salata, ym tulee kohta klo 23 jälkeen ja aamulla siiten taas jannikaa, yö, kela, j.karjalainen, kilpeläinen, kaija koo, tähkä ja kumppanit. Lindroos ja Keskitalo pakkosyöttävät niitä koko tammikuun.

    • yäkyle

      Johan Lindroos palaa huomenna lomalta. Entinen linja jatkuu, ja jatkuu ja jatkuu ja jatkuu......

      • Sylkykuppi

        Oletko kysynyt tai yrittänyt kysyä asiaa häneltä itseltään tai joltain muulta Yleläiseltä.

        Itse uskoisin, että kyseessä on enemmänkin munatonta touhua nousta Ylempiä auktoriiteetteja ja johtajia vastaan, työpaikan menettämisen pelossa. Mitä virkaa on musiikkipäälliköllä, jos ei oikeasti päätä mitä kanavalla soi.

        Toivottavasti ensi vaalikaudella kumottaisiin Yle-Vero. SDP:llä ja Vasemmistolla tuskin on tähän halukkuutta. Ruikuttavat vain pienituloiset sitä ja tätä enemmän, mutta oikeasti eivät halua tehdä päätöksiä mitkä suoraan vaikuttavat pienituloisen ostovoimaan. Sen sijaan keskitytään kurittamaan hyvätuloisia ja rikkaita, mikä ei hyödytä pienituloista lainkaan.

        Eli äänestä Punaista jos haluat että Yle-verosi jopa nousee tai äänestä muulla tavoin, jos haluat Yle-verosi pysyvän jatkossa pankkitililläsi itsesi päätettävissä, mihin sen kulutat.


    • Isopartamies

      Pitäs nähdä ihan nokatusten se joka tuollaista roskaa syöttää kanavalle .

      • Kerrosemeille

        Miksi et näe?


    • Isompipartamies

      Kai ne ovat muumioina bunkkereissaan.

    • Pyyyy

      Voi luoja, että te jaksatte! Kai elämässä olisi hyvä olla jotain tärkeämpääkin kuin jonkun radion musiikki?!

      • Nytontoiminnanaika

        Kyllä on! Itselleni kyse ei ole jonkin radion musiikista, ohjelma tarjonnasta vaan ensisijaisesti siitä, että en halua rahoittaa omista tienaamistani tuloista Ylen kaltaista toimintaa.

        Koska Yle-veron poisto on aika epätodennäköinen vaihtoehto vaikkei mahdoton, ihmisellä joka maksaa Ylen toiminnasta on oikeus vaatia siltä parempaa vastinetta sille rahalle. Pyyyy voisit miettiä miksi Yle on huomattavasti suurempi puheen aihe Radio palstalla kuin mikään muu kanava. Se ei johdu siitä että muut kanavat olisivat niin hyviä.


      • Suurijamahtava
        Nytontoiminnanaika kirjoitti:

        Kyllä on! Itselleni kyse ei ole jonkin radion musiikista, ohjelma tarjonnasta vaan ensisijaisesti siitä, että en halua rahoittaa omista tienaamistani tuloista Ylen kaltaista toimintaa.

        Koska Yle-veron poisto on aika epätodennäköinen vaihtoehto vaikkei mahdoton, ihmisellä joka maksaa Ylen toiminnasta on oikeus vaatia siltä parempaa vastinetta sille rahalle. Pyyyy voisit miettiä miksi Yle on huomattavasti suurempi puheen aihe Radio palstalla kuin mikään muu kanava. Se ei johdu siitä että muut kanavat olisivat niin hyviä.

        Merkillinen asia on se ettei tyytymättömyyttä niin Ylen radion kuin teeveen ohjelminkaan noteerata. Yleensä kaiken kehityksen peruste on asioiden tarkastelu laajoista näkökulmista.

        Ylen ja etekin sen radiokanavien kohdalla on pysähtyneisyyden tila. Ikäänkuin kanavan ohjelma on hakattu kiveen jota ei voi ( ei haluta ) muuttaa.

        Ylessä ei ole kontrollia eikä johtajiakaan jotka puuttuvat negativisiin palautteisiin. Kaikilla on oma tuoli ja hillotolppa jota ei uhkaa mikään. Samanlainen systeemi on sosialistisissa valtioissa jossa korruptoitunut valtion yhtiö on itse oma jumalansa. Yle on siis jäänne kehittymättömän sosialismin irvikuvasta.


    • Reijamuori

      Hyvä musiikki on osa elämää, etekin tunne-elämää. Nyt se on tuhottu muutaman idiootin toimesta. Radio Suomi on kuuntelukelvoton kanava juuri sen blääblää musiikin takia. Ei sitä voi kuunnella.

      • oscarsson

        Yleisradiolla on sentään oma kanavakin nuorisomusiikille,soittaisivat siellä niitä jannikoita.


    • JasesoiJasesoiJasesoiJas

      Miksi siellä soitetaan aina niitä samoja kappaleita? Kun joku muusikko tekee levyllisen biisejä niin siitä levyltä soitetaan yhtä biisiä aina ja ikuisesti. Muita kappaleita ei sitten kuulla ei millään. Ja jos valittaa niin sanotaan että toivo sitä jossain toivekonsertissa, mutta kun eihän niitä muita kappaleita tiedä kun ei niitä ole kuullut niin miten niitä osaa toivoa.

      • Käskekysyä

        Ei voi kato soittaa, kun se yksi biisi on se mikä on niinku julkaistu sinkkuna ja saatettu ottaa syystä tai toisesta soittoon. Seuraava kerta kun soittolistalle lisätään 1-2 uutta biisiä voi olla tooodella kaukana tulevaisuudessa. Itseasiassa monetkaan Radio Suomelle tulevat siellä ennen soimattomat biisit eivät ole enää tuoretta musiikkia, kun tulevat 2 kk viiveellä soittoon.

        Niitä muita kappaleita osaa toivoa, jos viitsii hakea googlesta tai katsoa jostain Spotify yms. Tietysti on aina se vanhempi väestö, joka ei nettiä käytä. Pääseeköhän edes monetkaan toiveet läpi Radio Suomessa. Epäilen ellei ole jokin entuudestaan kanavalla paljon soitettu biisi tai artisti/bändi kyseessä.

        PS. Esitä tuo sama kysymys jollekin noista HS. IS... että ottavat asiasta selvää. Jos heillä ei ole suoranaista omaa intressiä lähteä juttua tekemään, niin siinä vaiheessa on kun tarpeeksi moni on sitä perustellusti pyytänyt, miksi Ylen jostain toiminnasta on paikallaan tehdä juttua. Kun on hyvä syy ja jutulle on todettu olevan aihetta ja lukijoita se tehdään. Näin mediassa vain toimitaan.

        Ehkä Lindroos ei vaastaa kuulijoiden kyseilyihin, mutta luulisi vastaavan jos jokin lehtitoimittaja kyselee.


      • kapitalismionkivaa

        Niin, katsos radio ja tveekin ovat vain myynnin edistämiskeskuksia nyt kapitalistien aikana, ettekö ymmärrä, ei mitään ilmaiseksi köyhille kuuntelijoille, sen tähden ei tilata eikä tehdä, eikä osteta mitään uutta, ostakaa itse levyjä ja elokuvia omilla rahoillanne, älkää täällä kerjätkö, eikö niin?


    • Soitetaas

      Palautetta 020 - 690414.

    • Kauheaa

      Vai että uutta musiikkia Radio Suomessa! Ville Valon Orpolapsi kiurun soi nyt 102 kerran. Kyllä on musiikkitoimitus ja ohjelman juontajakin täysin pihalla.
      102 soittokertaa, se on museotavaraa, yököttävää kuultavaa.

      • Nytontoiminnanaika

        Olet enemmän kuin oikeassa. Vielä kun tuohon päälle lisätään se fakta, että jos Radio Suomessa ei soi alle vuoden sisällä soittoon otettu kappale, kyseessä on jokin vanha isohitti. Kappale joka on soinut jo vuosia ahkertasti radio suomen taajuudella.

        Laittaakaahan nyt (tähän väliin sopisi eräs voimasana) palauettetta menemään aiheesta HS:lle tai jollekin muulle niin asia saadaan nostettua esille. Pakkohan se Ylenkin on viimeistään siinä vaiheessa muuttua kun näin räikeä ohjelmistojen alas-ajo ja itsensä toistaminen sekä radio & televisio tulee isosti julki. Ilmeisesti Ylen kaikki rahat on tuhlattu urheilulähetysten oikeuksiin. Ei ole varaa uusiin tv-sarjoihin eikä pitää suoria yhteyksiä yllä radioon. Ajantasakin piti lopettaa syystä että? Sitähän Yle ei meille kuulijoille vieläkään ole kertonut.

        Enkä viitsi tässä edes aloittaa ikuisuus aihetta Yle Puhe.


    • palaute

      Mikä on kun radio suomen "aivot " ferm, keskitalo, lindroos eivät ikinä vastaa puhelimeen? Varmaan parikymmentä kertaa olen yrittänyt soittaa, aikansa soi , sitten kääntyy vastaajaan.
      Eivätkö halua puhua kuuntelijoiden kanssa, kun tietävät että lunta tulee tupaan. ja rajusti.

    • joo_hos

      Monesko ketju tästä aiheesta? Ja sisältö lähes kokonaan yhden tyypin käsialaa?

    • TaneT

      Hyvä että edes joku pitää radio suomea tapetilla. Eikös vaan Johan.

    • Saamattomattoimikaa

      Täällä ja muuallakin löytyy kritisoijaa jos toista. Kuitenkaan ette saa aikaiseksi oikeasti nostettua asiaa isoon keskusteluun ja näkyvästi esille, jotta jokin voisi muuttua.

      Aloittajalla on loistava idea, mutta jos te muut ette ota tästä koppia niin saatte jatkaa vielä vuosia Ylen toiminnasta valittamista. Ilmeisesti se on mitä haluatte...

      Yksi vaikutusmahdollisuus lisää. Iltasanomat pyytää kansalaisilta kysymyksiä puheenjohtajille vaalitenttiin. Nyt on loistava hetki laittaa kysymystä menemään Ylestä, Yle-veron tarpellisuudesta jne. Kun tarpeeksi moni lähettää tästä aiheesta kysymyksen, jokin kysymyksitä pääsee varmasti läpi. Kysymyksen lähetykseen ohjeet https://www.is.fi/politiikka/art-2000005960317.html

      Jos et keksi millaisen kysymyksen lähetät tässä kolme vaihtoehtoa.
      1. Millaisena näet Ylen tarjonnan tänäpäivänä ja koetko että Yle-verolla saa riittävän laadukasta ja monipuolista ohjelmasisältöä? Perustelut miksi saa ja miksi ei saa.

      2. Olisiko tulevalla hallituskaudella aiheellista tarkastella Ylen toimia tarkemmin ja pohtia tarvitaanko Suomessa enää pakkoverolla rahoitettavaa mediayhtiötä.

      3. Onko mielestäsi oikein, että Suomessa on pakkoverolla (Yle-vero) rahoitettava yhtiö, jonka annetaan suoltaa ulos millaista sisältöä huvittaa laadusta ja monipuolisuudesta välittämättä. Miksi Yleä rahoittavilla eli meillä Yle-veron maksajilla ei ole minkäänlaista sananvaltaa Ylen sisältöihin esimerkkinä vaikkapa Radio Suomi ja Yle puhe, sekä uusintojen määrät televisiossa.

    • hittiasemanumeroaito

      Vain musiikkia, jonka me kaikki jo tunnemme Radio Suomi. Sopisi täydellisesti kanavan iskulauseeksi. Toinen iskulause voisi olla. Vain musiikkia artisteilta ja bändeiltä, jotka ovat ennenkin soineet Radio Suomessa.

      • VelluV

        Kannatetaan.


    • Mainoskanava

      Ikean kuvastoooo, Ikean kuvastooo...Ikean kuvastooo.....Ikean kuvastoooo....oooo...

      Radio Suomen mainosta !

      • juoppohullu

        Miten tästä selvitääään... selvitäänkö mitenkään.
        Miten tästä selvitäääään, miten tästä selvitäääään.


    • Härskiätoimintaa

      Yle peruutti Perjantai ohjelmaan sovitun Frederikin keikan aivan viimetipassa vain paria päivää ennen. Frederik oli samaan aikaan espanjassa keikkailemassa ja ehtinyt TV-esiintymisen takia peruuttaa yhden keikkansa ja ostaa matkaliput Suomeen perjantai ohjelman kuvauksiin. Asiasta uutisoi Iltalehti.

      Tuskin yllättää, ketään että Ylen puolelta ei tätä toimintatapaa haluta kommentoida lainkaan. Frederik kertoo hakevansa korvauksia Yleltä matkakustannuksista ja arvatenkin kuka tämän lystin maksajaksi joutuu. Valtion budjetista eli lopulta veroina meiltä kansalaisilta.

      • Härskiätoimintaa

        Iltalehden juttuun aiheesta pääset tästä
        Yle hyllytti Frederikin seksikeskustelu-ohjelmastaan - Reetu ehti jo ostaa lentoliput: ”Vaadin korvauksia”
        https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/9feef584-e11a-45c2-82dd-e0ac0a219ac8

        Nyt viimeistään pitää ryhtyä tuohon mitä aloittajakin on sanonut. Pommittakaa Iltalehteä juttutoiveella kun näyttää olevan se media, joka nostaa näitä epäkohtia näkyvimmin esille.


    • Erjaalakattila

      Ehkä pohjois Koreakin on avoimempi kuin bunkkeroitunut Yle. Se elää omaa elämäänsä välittämättä kenestäkään.

      • haistakaapaska

        Juu, sunnuntaiaamunakin kun herää, tietää jo etukäteen ettei televisiosta tulee mitän uutta katseltavaa, koska pitkän ajan on ollut jo niin että lauantain ohjelmat uusitaan sunnuntaina kaikki ja sitten niitä samoja uusitaan vielä pitkin viikkoa, kuten esm.suomilove ja perjantai ja nyyberg ym.
        Arvatenkin kansalaisia totuutellaan jo siihen että kaikki Ylen kanavat ovat nyt jo myyty yksityisille kokoomus- omistajille ja ohjelmat ovat sen mukaan tehty heille itselleen, kuten vanhuspalvelutkin, he tekev'ät mitä lystää, mutta sen Yle rahastuksen voitte nyt lopettaa.


    • Nytontoiminnanaika

      Siksi tämä asia pitääkin saada yleiseen keskusteluun. Kun se ei nouse sinne eduskunnassa istuvien kansanedustajien nostamana, joiden tehtävä lopulta on päättää Ylen toiminnasta, riittävällä määrällä viestejä muille merkittäville medioille asia voi päästä lopulta laajemminkin esille.

      Härskiätoimintaa kirjoittajaa kompaten nyt pitää laittaa sitä komenttia ja palautetta Iltalehden toimitukseen. Perustelujen kera miksi tämä asia on tärkeä nostaa esille. Iltalehti näyttää tällähetkellä olevan halukkain uutisoimaan räikeistä epäkohdista radio ja tv toimintojen osalta. Tämä asia todellakin on tärkeä.

      Käythän heittämässä kommenttisi myös IL:n sivuille paleute osioon. Eiköhän viesti ole tällä selvä ja enää ei tarvitsisi kehottaa uusilla postauksilla toimimaan. Lisää ja laajempaa juttua odotellen.

      • totuuksia2

        Paljon uusia otsikoita ja postauksia tänne vaan. Tämä on Suomen virallinen keskustelupalsta!


      • Nytontoiminnanaika

        Kyllä ja saakin kuka sitä on kieltämään. Tätä kautta ei vain saa asioita muutettua, jos se edes on tavoite monellakaan. Kunhan muistaa että muut kanavat ovat enemmän se vaikutus kanava. Näillä palstoilla on tosin hyvä valistaa.


    • UmpiHomohanSeOn

      joka tän alotti, tietämme sen.

      • MistäTiedätEttäOn

        Tiedätte ehkä, mutta ette ole sitä konkreettisesti sisäistäneet. Muutosta kun ei ole näköpiirissä.


    • Radiohilja

      Näin aiemmin keskustelun, jossa tuotiin esiin sitä, kuinka Yle on nykyään täysin kaupallinen ja kilpailee kaupallisten kanavien kanssa halpahintaisella hömpällä ja surkeilla dekkarintekeleillä. Ovat unohtaneet omat kauniit periaatteensa TÄYDELLISESTI. Ihan turha antaa palautetta, ovat täysin omissa korkeuksissaan.

    • Ilmavaiw

      Entä Ylen draama? Lähinnä vitsi. Jos ei olisi ulkomailta ostettuja laatujuttuja, ei olisi juuri mitään. Kuinka kauan nämä kulissit mahtavat pysyä pystyssä?

    • tyhmentäminen

      Yle pitää läpivalaista kokonaan, sillä jos aiotaan puolustaa laatua ja sisältöjä sekä välttää puljun luhistuminen, se on välttämätöntä. Verolla ylläpidettävän mammutin toiminta ei voi olla näin laadutonta. Minä tuon tämän julki maksajana. Olen antanut joskus asiasta palautetta, mutta mitäpä se auttaa.

      • Härskiätoimintaa

        Täysin samaa mieltä. Ylellä toki on välillä laadukastakin kotimaista sisältöä, vaikkakin harvoin suhteesssa kokonaismäärään. Ongelma vain on se, että nämä laadukkaat tekeleet jätetään hyvin usein vain Areenasta katsottaviksi. Eikä niitä juuri mainosteta, kuin ehkä ilmestymishetkellä Areenan etusivulla päivän pari.

        Toivottavasti ensi vaalikaudella on sen verran paljon enemmän sitä kuuluisaa munaa puolueiden edustajissa eduskunnassa, jotka uskaltavat puuttua Ylen toimintaan. Näilläkin palstoilla mainittu Mikko Alatalo uskalsi hieman avata suutaan, vasta kun oli päättänyt ettei enää asetu ehdolle vaaleissa ja jättää ilmeisesti myös hallintoneuvoston paikkansa.

        Yleisradion tyypit saavat tehdä mitä lystäävät. Kukaan ei puutu rahantuhlaamiseen ja me Yle-veroa maksavathan sen lopulta rahoitamme, kun pakkoveroa täytyy korottaa. Tällä viittaan muun muassa viimepäivinä julkisuuteen tulleeseen jo mainitsemaani tapaus Frederikkiin, euroviisubiisien ja videoiden rahoittamiseen ja muuhun vastaavanlaiseen toimintaan. Yle mielivaltaisesti päättää kuka saa ilmaiset kolme biisiä ja musavideota. Ellei käytöntöä ole viimevuodesta muutettu. Kukaan ei kysy meiltä maksajilta, haluammeko osallistua tämän kaiken maksamiseen.

        Kuuluisan lauseen " On Lottovoitto syntyä Suomen" voisi muuttaa muotoon "Saat pakkoveron syntyessäsi Suomeen." Miksi valtio haluaa rangaista niitä ihmisiä, jotka tekevät työtä jolla pystyvät itse tulemaan toimeen ilman valtion tukiasia. Heidän on maksettava pakkoveroa. Sairasta, loukkaavaa ja syrjivää. Yle-veroa tulisi kaikkien suomalaisten maksaa tai ei kenenkään.


    • Korvaa22

      Aikoinaan tuli kuunneltua radiota, nyt se on mahdotonta. Raivostuttaa, jos edes yrittää, sillä niin alas taso on laskettu ja "ajankohtaiset" aiheet liikkuvat 70- 80 -luvuilla.

    • Kyrpyrit

      Muuttuuko mikään? Uskon että ei. Oppi on mennyt hyvin perille, jengi "keskustelee" 7-päivää lehden tyylillä.

    • Tyytyväinen

      Sinänsä hyvä tilanne ettei kukaan odota Yleltä mitään. Se on mikä on ja saa olla.

    • Ppalaute

      Ei Yleen voi mitenkään vaikuttaa. Kuuntelijoiden ja katselijoiden palaute menee suoraan roskikseen.
      Jos yrittää puhelimella saada jonkun kiinni, turha toivo....

    • Eimuutu

      Ylessä hyvää A-studio, A-talk, dokumentit, luonto-ohjelmat, uutiset ja Kansan radio. Radion puolella lisäksi Tarja Närhi ja Teppo Nättilä.
      Radio Suomi pohjanoteeraus, samoin Ylex.
      Ideonti puuttuu, mennään koko ajan samoilla formaateilla. Ei kehityskelpoinen.

      • Mututuuutu

        A-studio ja A-talk olivat hyviä joskus muinoin tai lähimuinoin. Hyvät asioista perillä olevat juontajat lähetneet pois tai sitten laitettu muihin tehtäviin Ylessä. A-studio/Talk ohjelmissa suositaan Oikeutetusti Keskustan, Kokoomuksen ja SDP:n edustajia, koska ovat kolme suurintapuoluetta. Sitä en käsitä miksi Li Andersson tai joku Vihreistä saa melkeimpä aina tässä seurassa sen neljännen kutsun Studioon keskustelemaan ja kertomaan oman puolueensa näkemyksiä.

        Ennen sentään oli hyviä asiansa osaavia toimittajia A-studiossa, kun ei edes sitä osaa ole niin pitäisi lopettaa puolueiden suosiminen. Kaikille tasapuolisesti tai sitten ottaa PS ja Siniset aina näihin mukaan, koska ovat neljänneksi suurimmat eduskunnassa.

        Radio Suomi muutti linjaansa eli ei mennä samalla formaatilla. Pilasi sen vähäisenkin hyvän.

        Radio Suomesta ja muista Ylen kanavista en viitsi edes aloittaa tuon enempää.


    • pelipoikarakkaus

      Uutiset ovat nykyisin pelifirmojen pitkien mainoksien näyttämönä. Miten tämä voi olla mahdollista? Nämä kytkökset tulisi tutkia, mutta läpikaupallistuneessa maailmassa kaikki missä raha liikkuu, on pyhää.

    • Kristallipallo

      Näkyy että tulee henkilövaihdoksia tänä vuonna .

    • Farkkaadianmäki

      Yle on ottanut uudeksi asiakseen piilottaa viestejä näkyvistä Facebook sivuillaan. Ei kestetä asiallista kritiikkiä ja selkeitä oikeita huomioita. Mieluummin suodatetaan nuo kommentit pois, ettei vain joku muu niitä lue ja valaistu radiosuomen todellisesta tilasta.

      Järkyttäväintä on että Eduskunnassa on 200 sankaria, jotka kiistetelevät ja piikittelevät toisiaan ja sotestakin on jauhettu jo 14 vuotta pääministerimme mukaan. Aika turha odottaa mitään sotea, kun ei saada edes asioista helpointa Yleä ruotuun ja oikeille raiteille tai pakkoveroa kuopattua.

      • kipaleita_soimaan

        Niin että kansanedustajien pitäisi valvoa, soiko Takahikiän Paavon omakustanne valtakunnan taajuuksilla? No onneksi on persujen poliittisessa ohjauksessa oleva Järviradio vaihtoehtona. 10 euroa toiveelta ja kaikilla Paavoilla ja Erkeillä on kiva mieli.


      • Farkkaadianmäki

        Kyllä sen verran pitäisi valvoa, että ainakin hallintoneuvostossa istuvat olisivat perillä. Mikäli Yleen tuhlataan yhteiskunnan varoja ja kansalaisilta nyhdetään tekemästään työstä Ylelle rahoitusta, pitäisi kansalaisten äänen kuulua ja näkyä paremmin Ylessä.

        Lähtökohtaisesti valvonnan pitäisi toimia niin, että Ylen toimitnaan ei edes tarvitsisi puuttua. Eli ylen johtoon palakatut henkilöt pitäisivät huolen, monipuolisesta ohjelmistosta ja laadukkaasta sisällöstä. Nykyään se on, että ketään ei kiinnosta kuin silloin tällöin. Kun on vaalilähetykset kyseessä niin Yle kyllä panee parastaan, mutta kun pitäisi tehdä esimerkiksi laadukasta radiota ketään ei kiinnosta.

        Pidätkö kipaleita_soimaan kirjoittaja sitä hyvänä, että Yle Puheen uudistuksen palautteista ylivoimaisesti suurin osa oli ennen uudistuksen voimaan astumista ja sen jälkeen sitä täysin vastustavia tai sellaisia joissa ehdotettiin musiikin ja äänisisältöjen tuomista fiksummalla tavalla Puheelle. Kaikki Ylen jo päättämästä linjasta eriävät mielipiteet sivuutettiin. Näinkö Pakkoverolla ja valtion varoista rahoitettavan YLEN kuuluukin mielestäsi toimia?

        Sille rahalle, mitä Yleen syynnetään olisi paljon paljon paljon tärkeämpiäkin käyttökohteita. Ylen olemassa oloa ei voi edes perustella erityisryhmille suunnatulla sisällöllä. Viittomakielisiä ohjelmia ja lähetyksiä sekä näkövammaisille kuvatulkattuja sarjoja ja leffoja on aivan liian vähän.

        Persuja en kannata, mutta..
        Jos muut eivät siihen kykene niin toivottavasti edes Persut saavat sen verran ääniä vaaleissa, että voivat ajaa Yle-veron poiston. Eli Ylen ohjelmat maksumuurintaakse tai mainoksilla rahoitettaviksi. Tähän on valitettavasti tultu, koska kuten aiemmin totesin kellään ei ole kiinnostusta huolehtia Ylen ohjelmiston laadusta ja monipuolisuudesta. Riittä kun Radiossa studioon heitetään kaksi tyyppiä jorisemaan. Ennen sentään Ylessä oli tekijöitä joita itseään kiinnosti ja ilmeisesti myös ylempiä pomoja, jotka halusivat tuottaa sisällöistä mahdollisimman laadukkaita ja viihdyttäviä.

        Radio Suomesta ja Ylen toiminnasta loppuun yksi seikka. Viimevuonan Yle halusi lopettaa Radio Suomesta ajantasa ohjelman. Tässäkin asiassa melkeimpä kaikki palaute mitä Ylelle satoi oli hämmentynyttä miksi ihmeessä ja ei saa lopettaa. Itse en ole missään kuullut tai lukenut mitään järkevää syytä ohjelman lopettamiseksi. Ajantasa tietääkseni keräsi myös paljon kuulijoita eikä sen aikana ole tapahtunut mitään kuulijakato piikkiä vaan enemmänkin päinvastoin kuulijamäärät lisääntyneet. Niimpä Ylen rahoittamisen tulisi olla vapaahetoista. Ei kenenkään ole pakko maikkarin tai Nelosenkaan ohjelmia rahoittaa mainostamalla.


    • AAAADJÖÖÖÖÖ

      Onneksi on Sea FM ja Sisuradio. Toisesta kulee ulkomaiset uutudet monipuolisimmin ja toisesta muun muassa asia puhetta paremman ohjelman kuin yksikään Ylen ajankohtainen ohjelma Sisuradion iltapäivä show:n muodosssa sekä suomenkielistä musiikkia laajemmin kuin yksikään kotimainen kanava soittaa.

    • HejaSisu

      En ole kuunnellut Radio Suomea enää. Muutama kaupallinen kanava ja Sisu radio ovat monipuolisia ja hyvin viihdyttäviä ohjelmatarjonnassaan. Hyvää musiikkia eikä samoja huutajia kuin Radio Suomessa.

    • Daaa

      Onko kukaan sattunut lukemaan Ylelle lähetettyjä Facebook ja twitter kommentteja. Yleläisten vastauksista ilmenee järjestään yksi seikka. Kommentoijan näkemys halutaan yrittää kumota keinolla millä hyvänsä. Vaikka asia ei olisi mielipide vaan tosi, silti selitellään sitä sun tätä ja yritetään kääntä asia toiseen suuntaan. Tai sitten vain vähätellään. Osoittaa varsin hyvin sen, kuinka Yleltä on ulospäin viestimisen taito pahasti hukassa. Toisaalta mitä väliä. Kansa vikisee ja maksaa jokatapauksessa.

      Tarvitseeko enää edes avata tapausta Yle Puhe & suoranainen valehtelu enemmistön palautteesta tai Uudenvuoden ohjelmafarssi, jossa Ylen ylimielisten kommenttien mukaan katsojat närkästyivät aivan turhaan ja suotta.

    • Harasoo

      Tuosta Ylestä tulee mieleen vanha Neuvostoliitto. Siellä oli lossivahti joka tuli töihin joka päivä vaikka lossi oli varastettu 5 vuotta sitten. Palkka juoksi eikä tarvinnut tehdä mitään.
      Ylessä on sama meininki, ei tarvitse välittää mistään muusta kuin siitä että palkka tulee ja tuoli pysyy takapuolen alla. Kun jotakin kyseenalaistetaan niin siellä on selittäjät jotka uskottavasti väittävät että niin pitää tehdä.
      Hallintonevostossa ovat neukkuajan kahvistelijat.

      • Poisonia

        Yle-veron poisto ja kanavan muutaminen yksityisrahoitteiseksi olisi myrkkyä Ylen palkkalistoilla oleville. Kun Yleläinen itse maksaa veronsa. No sehän tulee takaisin palkkana.


      • YTneuvottelut
        Poisonia kirjoitti:

        Yle-veron poisto ja kanavan muutaminen yksityisrahoitteiseksi olisi myrkkyä Ylen palkkalistoilla oleville. Kun Yleläinen itse maksaa veronsa. No sehän tulee takaisin palkkana.

        Jos Yle olisi kaupallinen niin 75% työntekijöistä olisi sanottu irti. Mutta kun se on valtiollinen suojatyöpaikka niin löhöäjiä ei uhkaa mikään.


    • SpeedyGonzales

      Onko muka jotain valittamista. Minä laitan vielä täälläkin kiitokset menemään YLELLE!

      Onneksi olkoon! Olette onnistuneet löytämään todella uniikin konseptin Radio Suomelle. Mikään kaupallinenkaan ei ole tätä tajunnut. Pikaisia juontoja, juttuja, haastatteluja, jotta taas saadaan toistaa musiikkia ja jotta ehtisi hetken edes puhuakin niin varastetaan taas siitä musiikista. Pätkäistään kesken lopusta tai puhutaan alun päälle. Pikaisesti taas uuden biisin soittoon. Huikean hyvän kuuloista radiota. Vihdoinkin Radio Suomesta on uskallettu tehdä kanava, jollaiselta sen olisi aina pitänyt kuulostaa. Kuusinkertainen hurraa huuto hirveälle kiireelle.

      Tästä mä nautin! Ei turhaa jaarittelua ja biisejä potpurimaisesti. Finally You Make Radio Suomi GREAT!

      Sitä odotellessa, että kaupalliset alkavat apinoida tätä Ylen huikeaa uutta konseptia.

    • Pöpösöpöliinit

      Yle on pieruaivoisten käytävälyllertäjien suojatyökeskus. Onneksi siellä on joku outo, joka hankkii Teemalle joskus sentään laatua. Saa varmaan taistella verissä päin, että saa ideansa läpi.

    • Pepe19

      Soittolista on samaa sontaa. Ei mitään uutta Radio Suomessa. Viikko soitetaan Veitsenterällä ooooo.

      • SpeedyGonzales

        Ei pidä paikkansa. Radio Suomihan on Suomen monipuolisin kanava. 1200 eri isoa vanhaa hittibiisiä viikossa. Tästä on tutkimuskin. Kuunnelkaa rauhassa yksitoikkoisia kaupallisia, minä kuuntelen kanavista monipuolisinta oi kiitos YLE RADIO SUOMI!


      • Speedyhhhh

        Pelkkää sontaa Yle Radio Suomi. Turhaan Johan tällaista kirjoittelet.


      • Keljukojootti
        SpeedyGonzales kirjoitti:

        Ei pidä paikkansa. Radio Suomihan on Suomen monipuolisin kanava. 1200 eri isoa vanhaa hittibiisiä viikossa. Tästä on tutkimuskin. Kuunnelkaa rauhassa yksitoikkoisia kaupallisia, minä kuuntelen kanavista monipuolisinta oi kiitos YLE RADIO SUOMI!

        Mistäs tuollaisen propagandaluvun nappasit. Joka päivä soitetaan samojen huutajien samat ulvomiset. Soittolistalla ovat koko 2019 samat tähkät ja ressut. Radio Suomi on kelvottomista kelvottomin junttiasema samoine autokoneteknorämpytyksineen.


    • Biisitinfosta

      Biisitinfo ilmoittaa että alkuvuoden aikana Radio Suomessa on soitettu 7971 kappaletta joista eri biisejä 3922 kpl. Se tarkoittaa sitä että Radio Suomi on soittanut vuoden 2019 aikana 4049 samaa kappaletta.
      Sieltä tulee joka päivä täsmälleen samat kappaleet kuukaudesta toiseen, kyllästyttävä paikoilleen jähmettynyt roskakanava.

    • DAA

      Millä saisit Radio Suomen musiikista päättävät tajuamaan seuraavan. Veikkaan että ylivoimaisesti suurin osa Radio Suomen kuulijoista ottaisi seuraavan vastaan paljon mieluummin, kuin nykyisen linjan.

      Jos täyteen monipuolisuuten ei haluta mennä, pitäisi tuoda edes puolet siitä. Mitä Radio Suomi voisi halutessaan olla. Soittaa enimmäkseen uutta musiikkia ja mieluummin vaikkapa 10 uutta biisiä sen 4 kertaa vuorokaudessa, ja muita uutuksia päälle (uutuksilla tarkoitan myös täysin tuoretta musiikkia). Nykyinen linja on, uudet biisit joita on erittäin vähän soitossa,parhaillaan joku tai pari biisiä voi soida sen 2 kertaa vuorokaudessa. Muut soittoajat ovat vanhaa isoa hittiä hitin perään.

      Kun musiikillisen linjan määrittelisi kunnolla uusiksi, silloin voitaisiin enää korkeintaan kiistellä siitä minkä artistin ja bändin musiikkia kukainenkin haluaisi Radio Suomelta kuulla.

      Kuten täälläkin on jauhettu tuosta kyllästymisestä. Se poistuisi yksinkertaisella muutoksella. Vuorokautisesta soitosta suurin osa menisi uudelle ja tuoreelle musiikille. Erityisesti Prime Time (aamu ja päivä sekiä ltapäivä).Tästä kategoriasta löytyy kyllä musiikkia ikään katsomatta, jos vain on halua ottaa soittoon ja uudella linjalla otettaisiin. Vanhemmalla musiikilla täydennettäisiin primetime soittolistaa sopivasti eli max tyyliin, joka 9 tai 10 biisi voisi olla vanha loput uutta. Yö soitossa linja voisi olla 3-4 biisiä tunnissa vanhaa, loput uutta. Sitä vanhaa musiikkia ei soitettaisi enää nykyiseen tyyliin. Eli kanavalta tulisi muitakin kuin niitä kuluneimpia eniten soitettuja sinkkuhittibiisejä. Lisäksi genre valikoimaa laajentaisin huomattavasti Radio Suomen musiikissa ja miettisin enemmän mikä biisi minkäkin jälkeen kannattaisi laittaa soittamaan, ettei soittolista kuulosta yhdeltä sekasikiö sillisalaatilta. Tuohon päälle vielä viksusti mietityt musiikilliset erikoisohjelmat.

      Suurin muutos tällöin olisi jo mainitsemani. Muutamat uudet biisit saisivat päivässä useamman soiton (näitä toki hieman vaihdeltaisiinkin), nopeampaa vaihtuvuutta (kappaleet eivät enää jää ikuisuudeksi soittoon), enää ei tulisi samoja vanhoja hittejä toisensa perään ja minimaalisesti uutta. Uusia kappaleita otettaisiin soittoon tuoreltaan. Ei odoteta jokaisen biisin kohdalla turhaan vähintään sitä 2 viikkoa usein jopa kuukausia, että on todistettu tuleeko jostain hittiä vai ei ja voiko sitä ottaa soittoon. Kaikista isoin muutos olisi viedä Radio Suomi pois hittiradio tyylistä.

      Tästä asiasta olen useamman kerran ollut yhteydessä Yleenkin, mutta ketään ei kiinnosta. Kuulemma nykyinen linja on todella monipuolinen ja niitä samoja vanhoja isoja hittejä pitää ehdottomasti olla kokoajan soitossa. Siihen eivät ole vastanneet kenen mielestä pitää. Minun Radio Suomessa päätyisi soittolistalle myös niitä lähtökohtaisesti enemmän vanhalle yleisölle suunnattuja uutuksiakin, mikäli kappale täyttäisi hyvän ja laadukkaan biisin kriteerit. Aika moni myös täyttänyt.

      HOX! Uudella musiikilla tarkoitan lähtökohtaisesti kyseisen vuoden aikana tulleita biisejä, tuoreella aivan täysin uunituoretta ja vielä kuukauden sisällä julkaistua musiikkia. Uudeksi lukisin myös esim edellisenä vuonna julkaistun, jos se ei ole soinut kertakaan aiemmin kanavalla. Vanhalla taas tarkoitan lähtökohtaisesti useita jopa kymmeniä vanhaa, mutta myös muutamia vuosia vanhaa.

    • Te-sit-jaksatte

      Te sitte jaksatte nillittää jostain ylestä, nytkin ollut vallan yle päällänsä, kun kaupallisilta kanavilta ei tule muuta kuin toinen toistaan typerämpää tositv formaatti reality roskaa aamusta aamuun.
      Paljon enempi yleltä katsottavaa tulee, kuin kaupallisilta roska kanavilta.

      Ennemmin yleltä urheilua kattelen, kun tollasta kaupallisten kanavien sontaa, maksu töllöjä en enää ikinä ota, ovat silkkaa rahastusta ja roskaa. Niin ja hd- aikaan en enää mukaan lähdekkään, en tollasten roska ohjemien vuoksi tosiaan ala töllöjäni uusimaan.

      Mut ihan loppuun pakko kysyä, mikä siellä ylellä nyt sitten on niin huonosti, kun siitä pitää jatkuvasti narista? Yle veroko, joka menee kivuttomasti veroina, eikä laskun muodossa, eikä käytännössä näy kenellekkään millään tavoin edes arjessa. Joo politiikkaa boisi ylelläkin vähentää, sitä roskaa ja valehtelua ei jaksa enää yhtään kattella.

      • DAA

        Ei tarvitsisi jos ei olisi pakkoa rahoittaa Ylen toimintaa omista tienamistaan rahoista tai YLE kuuntelisi meitä kuulijoita oikeasti ja haluaisi panostaa ohjelmistoonsa ja sen laadukkuuteen, kuten joskus ennen muinoin. Rahalle vastinetta.

        Mikähän sitten Yle on, jos ei maksukanava? Vai kuulutko siihen ryhmään jonka ei tarvitse maksaa Ylen kanavista lainkaan?

        Lyhykäisyydessään tiivistettynä vielä mikä on vialla. Kuulijoita ei kuunnella (esim Yle puhe näkyvimpänä), televisiosta parhaat katseluajatkin lähinnä uusinnoille ja uusintojen uusinnoille, Radio kanavat toistavat liikaa musiikissa itseään vuodesta toiseen, Urheillua ei haluta lähettää maksimimäärää suorana telelvisiossa, olisi suoraa, mutta tulee koostetta ja sitten se suorakin jälkilähetyksenä. Ylen sarja ja dokumentti tarjonta ei vastaa mielestäni Yle-veron määrää. Vanhoista ohjelmista pitää maksaa, joita areena on enimmäkseen täynnä. Pakkovero ei voi itse päättää mihin rahansa kuluttaa.

        "Menee kivuttomasti veroina"? Mieluummin ottaisin sen summan ja maksaisin sillä, vaikkapa päivittäisiä elämisen kannalta vältämättömiä kuluja. YLE:n palvelut eivät ole sellaisia. Tai sitten käyttäisin Yle-vero rahani suoratoistopalveluhin ja säästäisin vieläpä muutamia kymppejä vuodessa. Tätähän monet puolueetkin hokevat. Enemmän ostovoimaa ihmiselle. Yle-veron poisto olisi yksi erinomainen keino lisätä palkansaajan ostovoimaa.

        Ihan perus periaatet ja tasa-arvo myös, Eihän MTV:n tai Nelosenkaan ohjelmistoa ole pakko rahoittaa, miksi Ylen pitää olla. Miksi ihminen joka ei omista nettiä maksaa saman summan Yle-veroa kuin ihminen jolla on netti. Netitön ihminen useimmiten vanhus, ei voi kuluttaa kaikkea Ylen sisältöä mistä hän maksaa.

        Mitä vielä urheiluun tulee niin itse olen vain tyytyväinen, että esimerkiksi Huuhkajien karsintapelit eivät tule enää yleltä. Kiitos viasat ja Viafree. Lähetykset ovat ilman mainoskatkojakin(tauolla 1-2 kertaa) jopa ilmaisella Viafreellä huomattavan paljon pidemmät, paremmat studio-osuudet ja selostus.

        Ja huomiona vielä, vaikka Ylestä ei pitäisi maksaa mitään, kuitenkin on maksettava nettiliittymästä jos haluaa katsoa jotain Ylen tarjoamaa urheilua tai tv-ohjelmaa, koska kuten totesin. Uusinnat vievät uusilta ja suorilta ohjelmilta tv-aikaa ja osa sisällöstä on vain netissä. Eli ei se ilmaista ole missään tapauksessa.


    • Tottaseon

      Hyvä esimerkki on Radio Suomi ja sen musiikki. Musiikista päättävät ovat luoneet itselleen noidankehän joka on liian ahdas genre. Kun siihen on päädytty niin eteen on tullut raja. Musiikkitoimitus kelpuuttaa genreensä vain tietyt kotimaiset artistit ja kappaleet. Toki omakustanteitakin tehdään muttei niitä huolita soittolistalle.
      Niinpä soittolistalle on pakko tunkea samoja kappaleita koska ahdas genre ei sinne muuta kelpuuta.
      Lisäksi ainakaan minulla ei ole käsitystä kenelle tuollainen yksipuolinen genre on suunnattu. Mikä on se kuuntelijaryhmä jolle tuollaista musiikkia pakkosyötetään. Luulen ettei sellaista ryhmää ole Suomessa joka haluaa kuulla jatkuvasti samojen artistien samoja kappaleita, kuten Palavaa vettä tai Lonkeronvärinen taivas.

      • Kopparainen

        L O P E T A K U U N T E L E M I N E N. Ei se sen vaikeampaa ole. Niin kauan kuin Ylen kanavien kuulijaluvut eivät laske radikaalisti verrattavien kaupallisten tasolle, tällä mennään mitä on tarjolla.


    • Lopettannu

      Olen lopettannu, seuraan vain Ylen sivulta soittolistaa, sieltä näkee ettei radiota kannatte avata. Näytti olevan Jukkapoika, Wiskari, Vesterinen, Jannika, Karjalainen taas.

      • Kopparainen

        Mahtavaa. Olisiko vielä jollain ne sanat sanottavaksi, millä sama saataisiin iskostettua suurimman osan muistakin Radio Suomen kuuntelijoista päähän. Erityisesti heidän, jotka kuuntelevat sitä huonoudesta huolimatta.

        Vielä kun olisi ne samat sanat millä jengi saataisiin tajuamaan, että älä äänestä vaaleissa ehdokkaita (voit myös lukea SDP:tä), joilla ei ole mitään intressiä puuttua Ylen nykyiseen toimintaan tai Yle-veroon.


      • en_suosittele
        Kopparainen kirjoitti:

        Mahtavaa. Olisiko vielä jollain ne sanat sanottavaksi, millä sama saataisiin iskostettua suurimman osan muistakin Radio Suomen kuuntelijoista päähän. Erityisesti heidän, jotka kuuntelevat sitä huonoudesta huolimatta.

        Vielä kun olisi ne samat sanat millä jengi saataisiin tajuamaan, että älä äänestä vaaleissa ehdokkaita (voit myös lukea SDP:tä), joilla ei ole mitään intressiä puuttua Ylen nykyiseen toimintaan tai Yle-veroon.

        Väkivallalla on yleensä elämäänsä tyytyväiset ihmiset saatu pakkokäännytettyä. En tajua, miksi ajat käärmettä pyssyyn. Ei täällä marginaalien foorumissa ketään saa käännytettyä.


    • Kiveläjakumppanit

      Kyselin muutamalta Ylen hallintoneuvoston jäseneltä mitä mieltä he ovat Ylen radio-ohejlmista. Arvatkaas mitä kaikki neljä vastasivat? Emme me kuuntele radiota !!

      • Pimbelipom

        Olisit kysynyt, miksi he haluavat riistää kansalaisilta palkasta pakkomaksusumman nimeltä Yle-vero. Ja mitä ********* kaverit tekevät Ylen hallintoneuvostossa, jos eivät ole perillä Ylen palveluiden tarjonnasta.


      • Kiveläjakumppanit
        Pimbelipom kirjoitti:

        Olisit kysynyt, miksi he haluavat riistää kansalaisilta palkasta pakkomaksusumman nimeltä Yle-vero. Ja mitä ********* kaverit tekevät Ylen hallintoneuvostossa, jos eivät ole perillä Ylen palveluiden tarjonnasta.

        Siihen he eivät osanneet/halunneet vastata!


      • Pimbelipom

        Älkäämme siis äänestäkö näitä ihmisiä vaaleissa, jos ovat ehdolla.


    • RadioHölmölä

      Radio Suomen musiikkipäälliköt pitävät kuuntelijoitä hölmöinä joille voi syöttää roskamusaa mielin määrin. Jos joku kyseenalaistaa niin hölmöjä varten on selitykset valmiina. Niin se toimii.

      • Nytontoiminnanaika

        Aika monet ovat valitettavasti ovat. Siitä kertovat suhkot stabiilit kuulijaluvut. Minimaalista laksua ja välillä taas minimaalista nousua ja sama toistunee. Sori jos osuu ja uppoaa johonkin lukijaan. Moni jatkaa silti Radio Suomen kuuntelemista, vaikka ei pidä sen musiikkitarjonnasta tai uudistuksen mukanaan tuomista muista muutoksista. Näkyvimpänä enemmän musiikkia vähemmän puhetta, uutislähetysten vuorokautinen kesto vähentynyt ja puhdas ajankohtais puheohjelma Ajantasa lopetettu. Sen sijaan että Ajantasaa olisi kehitetty ohjelmana, Radio Suomen ohjelmista päävastuussa olevat näkivät järkevämmäksi lopettaa koko ohjelman.


    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1425
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1214
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1212
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1196
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1188
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1164
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe