Ei sairaus, ei ihotauti

NäinO

Miesten hiustenlähtö on evoluutiota, eli ominaisuus. Se ei todellakaan ole mikään sairaus. Eli koko keskustelu on niin väärällä palstalla kuin vain voi olla.
Luuletteko miehet, että teidän koko elämänne kiinni jostain langoista pään päällä? Jos kumppani on niin pinnallinen, että vaatii hiuksia, niin ehkä on syytä lempata se. MIKÄÄN järkevä työ ei vaadi hiuksia päässä. Ainoastaan pikkukakarat ja kakaranmieliset nauravat kaljuille.
Kyse on itseluottamuksesta!

5

110

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • uytfuggyfguy

      Kukahan enää nauraa kaljuille. Se on niin yleistä ja moni vielä leikkaa päänsä sileäksi itse, joten ei enää lapsetkaan naureskele kaljuille. Kaljuus on vaikeaa vain heikon itsetunnon omaavalle. Ja varsinkin miehille jotka ovat kasvattaneet nuoruudessa liehulettiä. Välillä tuntuu että tuollaisen liehuletin kasvatus on äidin syy. Nykyisin on niin paljon pikkupoikia joilla on yhtä pitkät ja vieläpä tyyliltäänkin kuin tytöillä. Onkohan äiti toivonut lapsestaan tyttöä ja nyt sitten halutaan pitää edes pitkää tukkaa, jolloin pikkupoikaa erehdytään luulemaan tytöksi.

      Miestyyppinen hiustenlähtö on geeniperimä jolle ei voi mitään. Hiustenlähtöä voidaan enintään hidastaa lääkkeillä tai hiustensiirroilla. Jossain vaiheessa ne lähtee kuitenkin jos geenit niin ohjaa. Kaikkein hulluimman näköisiä ovat ne päältä kaljut takatukan pitäjät, jotka vetävät sen vieläpä ponnarille.

    • oikeatieto

      Kirjoitatte AIVAN VÄÄRÄÄ tietoa täällä. Edellisissä kahdessa kirjoituksessa on kaksi perusvirhettä jotka ovat hyvin tyypillisiä tunnepitoisia asioita kaljuuntumisesta mutta lääketieteellisesti aivan virheellisiä.

      -Miestyyppinen kaljuuntuminen on virallisesti sairaus!
      -Yleinen myytti: "Se on geeneissä, mitän ei voi tehdä" osoittaa henkilön tietämättömyyden asiassa!

      Kahden aikaisemman kirjoituksen tekijät eivät selvästikään tunne aihetta josta kirjoittavat. Myös yleinen harhaluulo kaljuuntumisesta näkyy näissä kahdessa aikaisemmassa tekstissä. Eli tässä oikeaa dataa jonka jokainen voi tarkistaa:

      1) Miestyyppinen hiustenlähtö eli alopecia androgenetica luokitellaan virallisesti sairaudeksi eli se on ihotauti! Sillä on OMA TAUTILUOKITUSKOODI joka on ICD-10 L64. Se on poikkeama joka täyttää sairauden tunnusmerkit. Suurin osa ihmisistä ei tiedä että se todellakin luokitellaan sairaudeksi koska se on niin yleistä, jopa 80% varsinkin miehistä kaljuuntuu ainakin jonkin verran jossain vaiheessa elämäänsä, ja samoin naisista monet kärsivät hiustenlähdöstä. Monet eivät koe tätä sairautena eivätkä hae siihen mitään hoitoa koska yleensä siitä on vain ulkonäöllistä haittaa.

      2) Geneettistä hiustenlähtöä VOIDAAN HOITAA, merkittävästi hidastaa tai jopa pysäyttää joissakin tapauksissa. Joissakin tapauksissa hiukset on voitu jopa palauttaa aikaisissa vaiheissa. Perinnällisen hiustenlähdön mekanismi on tunnettu vuosikymmenet ja 90-luvulla tuli markkinoille reseptilääke miehille, finasteridi ja sen jälkeen muutama muukin samankaltainen lääke. Mekanismissa tärkein tekijä on testosteronin sivutuote dihydrotestosteroni DHT joka alkaa surkastuttamaan hiuksia mikäli perintötekijät sanelevat että hius ei kestä DHT:tä.

      Kaikki hoidot tulee aloittaa aikaisissa vaiheissa, mitä pidemmälle mennään kaljuuntumisessa, sitä vaikeampaa tilanteen korjaaminen on. Eli miestyyppinen hiustenlähtö voidaan pysäyttää tai merkittävästi hidastaa, on täysin mahdollista että 60-vuotiaalla miehellä on tuuheat hiukset päässä vaikka hiustenlähtö olisi alkanut esimerkiksi 40-vuotiaana tai aikaisemmin!!!

      • niinpäsniin

        Seuraavaksi voidaankin odottaa kirjoittajalta toisella nimimerkillä kirjoitettu mainosviesti omasta myyntituotteestaan.


      • Sairaus_pyhittää

        Vaikka jokin löytyy ICD sairausluokituksesta, se ei tarkoita että kyseessä on sairaus. Esimerkiksi raskaudelle on ICD-koodi, vaikka tilaa ei voi pitää sairautena.

        Esimerkiksi mainittu L64 ei ole varsinainen sairaus, vaan mainittu poikkeama. Hiustenlähtöä aiheuttavia varsinaisia sairauksia ovat sellaisia jotka voidaan määrätyillä hoitotoimenpiteillä parantaa täysin. (esimerkiksi pälvikaljuus).


    • Kekkosklubi

      Pois nynnyily!
      Letti pois ja lenkille!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 121
      2803
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      73
      2576
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      2121
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1747
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1658
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1489
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      17
      1449
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1413
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1377
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1302
    Aihe