Typeräsydän

Juujuutällanen

että sitä osaa ihminen olla niin typerä, teen ehkä omia johtopäätöksiä sun käytöksestä, mut vaikutit pakenevalta ja hermostuneena viimeksi kun nähtiin, Mä taas näin jälkikäteen ajateltuna toimin aika yli-innokkaasti. En halua kuitenkaan pilata meidän kaveruutta, vain sillä et olen yli-innostunut tai olet huomannut kiinnostukseni joka todennäköisesti aiheuttaa pakenemisen... Sitä en haluaisi, että alat välttelemään mua ainakaan loppuelämäksi ( ymmärrän tosin miksi tekisit niin, ihastuneet ihmiset ovat ärsyttäviä mikäli itsellä ei ole heitä kohtaan mitään kiinnostusta, sitten kun olen päässyt tästä tunteesta sua kohtaan yli, uskoisin, että pystyn kyllä olemaan kaveri sun kanssa ja haluaisinkin olla, mutta viime aikoina olen tykännyt susta hieman liikaa ja on se mullekin ollut pieni ongelma)...onhan tässä muitakin mutkia matkassa omalta kantilta ja sunkin kantilta katsoen. Olisi vain pitänyt olla järkevämpi ja unohtaa sut kokonaan heti siinä hetkessä kun huomasin omat tunteet, mut joka kerta kun nähtiin jossain en voinut olla pitämättä susta, kun juteltiin. Olit pitkän ajan mulle vaan kaukainen tuttu, jonka kanssa oli kiva jutella, mutta sitten, ihastuminen tapahtui vasta pikkuhiljaa ajan kanssa. Nyt vaan voin todeta, että olinpa typerä. Aikaa kuitenkin kului jonkin verran, enkä aiemmin huomannut mitään hälyttävää sun kantilta, nyt hävettää, olen ollut liian läpinäkyvä. Juu hävettää, mutta samalla oon iloinen siitä, että haluan päästä susta yli, ihan oman mielenterveydenkin vuoksi, vaikka eihän tämä tunnu mukavalta. Tää tuntuu ihan paskalta, mutta en mä voi haikailla sua mun koko loppuelämää. Uskoisin kuitenkin, että meillä olisi paljon hauskempaa kun oltaisiin ihan tavallisia kavereita keskenään ja niinhän me tavallaan ollaan oltu kunnes mä taisin spoilata koko tilanteen..sydän osaa sit olla typerä jos sille antaa luvan tuntea

12

52

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • enootehnytmitäänpahaa

      Olipa olettamuksia. Mutta sanotaan niin, että jos oon niin kaamea tyyppi, että musta täytyy mielenterveyden takia päästä eroon niin kantsii ehkä pysyä poissa varsinkin kun en oo mitään ikävää, keljua tai pahaa kellekkään tehnyt. Eri asia, jos olisin jotain ikävää tehnyt, silloin kyllä selvittäisin ja pyytäisin kunnolla anteeksi. Ja jos mielenterveyd on vaarassa niin ei semmosen kanssa kaverikaan voi olla.

      • Juujuutällanen

        Enootehnytmitäänpahaa Tota... Taisit nyt ymmärtää asiani täysin väärin...triggered..tarkoitin "mielenterveyden menettämisellä sitä, että ajattelen tätä ihmistä enemmän kuin olisi järkevää, varsinkin kun en ole saanut erityisempää vastakaikua", (parempi unohtaa sellainen ihastus jolta ei saa vastakaikua), en sitä, että joudun mielenterveysosastolle tjms tai vajoan masennukseen, Se oli sanonta jota käytin mausteena saadessani kirjoituksestani jännempää luettavaa. En tarkoittanut sitä kirjaimellisesti. Ja tämä henkilö ei ole missään tapauksessa tehnyt mitään pahaa kellekään eikä ole kauhea ihminen, hän on siistein tyyppi jonka tiedän ( en muuten olisi häneen ihastunut), ehkä tietämättään
        hän on käyttäytynytt oudosti minun kanssani, ja siitä minä kirjoituksessani sitten valitan ja harmittelen, juu tiedän, että se on turhaa ja juu tiedän, että pistän paljon olettamuksen varaan asioita, mutta joskus on aikaa kulunut sen verran eikä asioita tapahdu niin on aika tehdä loppupäätelmiä siihen suuntaan, että ainakin yrittää päästä eroon ihastuksen tunteesta tätä ihmistä kohtaan. Sen vain halusin tehdä erityisen selväksi tässä vastauksessani, etten todellakaan halua eroon häneen ihastumisesta, siitä syystä, etten ajattele, että hän olisi "kaamea"
        tai että joutuisin masennuksen kouriin mielisairaalaan ollessani ihastunut häneen liikaa. Tietysti tulen olemaan allapäin viikon tai pari, mutta ihastuksesta pääsee kyllä yli ajan kanssa. No saattoi olla hieman turha vastata tähänkin viestiin. Onhan tämä Suomi24,, meitä on täällä kaikenlaisia ihmisiä, ei voi olettaa että lukijat ymmärtävät kaikkea tai kaikkia tilanteita.


    • eihelppoa

      Silloinhan toinen ei ole ollut se oikea jos hänet voi unohtamalla unohtaa. Karjalan mänty kyllä kestää lyödä päätään jos ajattelee että sillä pääsee ihastumisesta. Voi paeta suorittamiseen ja ylilyöteihin mutta suosittelen oman elämän tasapainoa.
      Miksi syyllistää itseään ihastumisesta, joka on lahja tuntea. Ilo ja pyörremyrsky kun kuuleekin toisesta. Positiivinen voimavara varsinkin jos se on molemminpuolinen. Silloin jos sen yrittää kahlita palvelemaan omia tarkoitusperiä voi törmätä pettymykseen. Ihastuminen on vapaaehtoista molemminpuolin eikä voi elää oletuksien perusteella. Kyllä toinen tietää että olen ihastunut, ei se mene niin.
      Miksi hyvästä asiasta pitää tehdä mielisairaala versio. Onko se kyvyttömyyttä käsitellä omia tunteita ja pukea ihastuminen oikeiksi sanoiksi. Riittää kun sanoo että olet ihana ja odottaa toisen vuorosanoja. Ei toista voi pakottaa tykkäämään ja ihastumaan ja jos niin yrittää tehdä silloin on syy omassa itsessä. Jos ei saa vastausta silloin toinen on jätettävä rauhaan. Tyrkyttäjä voi vain hävetä itseään.
      Ei me saada täällä elämässä läheskään kaikkea mitä halutaan ja jokaiselle on omat vastoinkäymiset. Ihastumisia tulee ja menee mutta kun törmää ihmiseen jota suuresti ihailee en tiedä haluaako hänet oikeasti itselleen vaan haluaako hänet pitää jalustalla. Muistutuksena siitä että toisella on paljon sellaista mitä itseltä puuttuu. Tai samastumista nähdäkseen samoja piirteitä kuin itsessään. Tai sitten jotain muuta voit itse miettiä.

      • Kommenttisivusta

        Viisaita sanoja. Noinhan se muuten juuri onkin.


      • hupsistakeikkaa

        No, ihastuminen voi olla hyvä juttu tai huono juttu eikä noin mustavalkosesti kuten edelliset kirjottajat miettii. Voit ihastua kammottavaan, ilkeään, narsistiseen ihmiseen, joka vain hyväksikäyttää ihastustasi. Myös muiden, uusiren ihmisten löytyminen voimakkaasti ihastuneena voi olla vaikeaa, pikku ihastuksiahan varmaan kaikille niin suhteessa oleville kuin sinkuille tulee tämän tästä, ja ne monesti onkin semmosia harmittomia pikku päivän piristäjiä (jos ne tunteet on kummallakin vai sisaruksellista tykkäämistä). Ihastusta ja ihailua yhdistettynä en itse pidä samana asiana, mun mielestä fanitus on eri juttu (yleensä teinien juttuja muutenkin).


    • Toinentyperäsydän

      Missä tapaatte? Suurin osa tuosta tekstistäsi on kuin kopiota omista ajatuksistani.

      • Juujuutällanen

        Nooo....mä kyllä lupasin itselleni, etten enää palaisi tänne ja vastaisi mihinkään kyssäreihin ja kommentteihin, mutta olkoon tämän kerran oon täällä jo muutenkin..(fail)😅☺️ oon liian utelias...ja on kiva kuulla, että meitä typeriäsydämmiä on muitakin ...joo no, mutta asiaan.

        Ei me ns. sovita tapaamisia vaan enemmänkin törmäillään, vähän eri puolilla Etelä-Suomea, meillä on yhteisiä tuttuja, itse asun Pirkanmaan alueella, kuulostaa varmaan todella täydentävältä vastaukselta, mutta mun ei ole tarkoituskaan paljastaa tietoja kovin paljon itsestäsi tämä on kuitenkin internet ,jonkinlainen suojeluvaisto minulla sentään on itseäni kohtaan.🤔 sit uskon kyllä et tämä tyyppi tuskin suomi24:ssä hirveästi viettää aikaa...yllättyisin kyllä toden teolla jos hän olisi tsiigailemassa täällä ihmisten sydänsuruja yms muuta shittiä, etsien merkkiä joltain,, hänellä on muutenkin todella poikkeuksellinen vuosi ja kevät edessä, etten usko, edes, että hänellä olisi aikaa tai mielenkiintoa chillata näillä palstoilla...on tää muutenkin kyllä sellainen kurja kolo, vaikka no itsekin täällä käyn vähän avautumassa aina kun on tarve. Kiva kuulla kuitenkin etten ole ainoa samassa tilanteessa, lohduttaa hieman.


    • Kysymystäältä

      Oletko nainen Ap?

    • Kysymystäältä

      Lisäyksenä se että minulla on täällä myös lähes identtinen tilanne. Helpottaa jollain tavalla omaakin oloa se, ettei täällä oo yksin näiden tunteidensa kanssa.

      • Juujuutällanen

        En ole Ap, 😕..mikäli mun nimikirjaimia tarkoitat? ...mut juu tsemii tilanteeseesi!


      • Kysymystäältä

        Tarkoitin tuolla AP= aloittajaa, en nimikirjaimia! Mutta nainen siis olet?


    • Juujuutällanen

      Aaa,....tää nettikieli ei ole ihan tullut mulle tutuksi.....mut juu nainen olen 😅

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1555
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1331
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1267
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1265
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1243
    6. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1238
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1224
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1200
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe