Kenestä Valtimon kunnanjohtaja 1.3.2019?

Valtimolla käy kuhina. Kunnanjohtaja eroaa. Hallintojohtaja lähtee muille maille. Kenestä uusi kippari?
Ilmoita


19 Vastausta

Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.


Valtimolta hävinnyt runsaasti palveluita sitten 1990-luvun alun. Asukasluku oli tuolloin vielä lähes 4.000. Hävinneitä palveluita vuoden 1990 jälkeen:
2 päivittäistavarakauppaa, 1 bensa-asema, 2 rautakauppaa, kirjakauppa, R-kioski, 2 ravintolaa, 1 lukio, poliisi, Kela, verotoimisto, posti, vaateliike, säästöpankki, työkkäri, grilli-kioski, kahvila, leirintäalue, neitivirtarock, valokuvausliike, kaikki kyläkoulut, kaikki kyläkaupat, divari, Sudenpesä... Mitä seuraavaksi? Voiko uusi kunnanjohtaja saada muutoksen aikaan?
Ilmoita
Positiivista pöhinääkö Valtimolle, innokkain on jo ilmoittanut olevansa heti valmis, perusteina laajakaistan hyödyntäminen. Hänen tehokkaan markkinoinnin tuloksenahan Valtimon kunta läksi mukaan RTVO:n - ja menestystarina vailla vertaansa.
Ilmoita
Valtimon kunnanvaltuusto teki takauspäätökset silloisen kj P. Kemppisen johdolla. Koko kunta piti saada valokuituun. Miten sitä on käytetty kunnan palvelutuotannossa? Onko kaikilla kunnan noin 50 luottamushenkilöllä läppärit?
Ilmoita
Kualeppi
Ilmoita
Apuva. Voiko joku viisas kertoa: Miksi kunnanjohtaja LM lähtee? Ei oo vielä eläkeiässä. Kj irtisanoutui vuonna 2017.
Miksi sitten hallintojohtaja AT lähtee? Olis voinu hoitaa kunnanjohtajan ja hallintojohtajan tehtävät.
Ilmoita
Eikös ne valtimolaiset keitä ponua? Onko kunnan talous kuralla?
Ilmoita
Onko Valtimolla viinakauppa?
Ilmoita
Vai viinakauppa teillä ketaleilla pitäisi olla.
Ilmoita
Quo Vadis Valtimo? Miksi ette selvitä yhteistyötä Rautavaaran kunnan kanssa? Mitään kuntaliitosta ei tarvita.
Ilmoita
Valtimon kunnanjohtajan määräaikaiseen virkaan on hakijoita jäjellä enää 5. Kenelläkään ei ole hyvää kuntajohtaja kokemusta. Miten tässä näin kävi?
Ilmoita
Valtimolla jätettiin syyskuussa 2018 kolmea vaille kaikkien valtuutettujen allekirjoittama valtuustoaloite välittömien neuvottelujen käynnistämiseksi Nurmeksen kanssa. Kuntaliitoksen kannalle on siirtynyt sitä ennen vastustaneita voimahahmoja.

Valtimo ei ole ensimmäistä kertaa niin sanotusti pappia kyydissä. Nurmes on Valtimon entinen emäpitäjä: Valtimo itsenäistyi vuonna 1810 tasan sata vuotta sen jälkeen, kun Nurmes oli itsenäistynyt.

Uudelleen yhdistymistäkin on yritetty kolme kertaa (Ylä-Karjala, 25.11.2017): vuonna 2007, sitten 2011-2012 ja vuonna 2013-2014.
Ilmoita
Ilomantsin eläkkeellä oleva kunnanjohtaja Markku Lappalainen on kutsuttu haastatteluun vaikka hän ei hakenut paikkaa. Tulisikohan hänestä sitten kunnanjohtaja teille.
Ilmoita
Markku Lappalainen ja Hannu Hoskonen saivat Ilomantsin asiat jo tarpeeksi solmuun. Onneksi tulee vaalit ja Hoskosta ei toivottavasti enää nää kunnan valtuuston puheenjohtajana ja kansanedustajana. Eduskunnassa hän on ollut vain isojen poikien ja aikuisten naisten kumileimasimena.
Ilmoita
Valtimon määräaikaisesta kunnanjohtajan valinnasta saa maukkaan kesänäytelmän. Hiukkajoen kesäteatteri esittää.
Ilmoita
Kuka on Valtimon kunnanjohtaja 1.3.2019?
Ilmoita
Onko Valtimolla nyt kunnanjohtajaa? Kuka hän on?
Ilmoita
Ottiko Sutki viran vastaan, vai sanoiko kiitos ei?
Ilmoita
Miksi Valtimolle Ei valittukaan pätevää kunnanjohtajan viran määräaikaista hoitajaa? Valtuuston pj IA ja hallituksen pj AH sotkivat asian.
Ilmoita
Toivotaan, että Valtimon kunnanjohtajan valinprosessista tehdään elokuva Suomen kuntaliiton toimesta.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Kenestä Valtimon kunnanjohtaja 1.3.2019?

Valtimolla käy kuhina. Kunnanjohtaja eroaa. Hallintojohtaja lähtee muille maille. Kenestä uusi kippari?

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta