Pian kirjoittaa länkkärikin haittamaahanmuuton ongelmista

Kukanauraaviimeisenä

Suomalaisvastaiset hallituspuolueet yrittävät syödä perussuomalaisten kannatusta puhumalla viimein ongelmista, jotka he ovat itse surkealla politiikallaan aiheuttaneet.

Länkkäri ei ole tuota surkeaa politiikkaa kritisoinut sanallakaan sen jälkeen, kun haittavyöry maahamme alkoi vuonna 2015, mutta pian tuo suomalaisvastaisen hallituksen äänitorvikin kyseisestä aiheesta kirjoittaa.

Itse muistan, kun yritin kommentoida länkkärin uutisten kommenttiosioihin noista haitoista, mutta kummallinen toimitus sensuroi minua järjestelmällisesti. Samaa tapahtui varmasti suurimmalle osalle tuolloin vielä länkkäriin kommentoineille lukijoille. Nykyään sensuurin jäljiltä ei juuri kommentoijia länkkärillä olekaan ja se olikin lehden toiveissa: kritiikki täytyy vaientaa.

Länkkäriläiset tulevat vielä yllättymään siitä, miten heidän tuolloin harrastamaan toimitustyöhönsä tullaan suhtautumaan. Sen verran älytöntä matskua minullakin on heidän toimistaan tallessa. Eivät siis tule pääsemään totuutta piiloon vaikka poistaisivat netistä kaiken julkaisemansa. Lisäksi minulla on satoja kuvakaappauksia oudoista tapahtumista länkkärin eri kommenttiosioista.

Kerroin jo vuonna 2016, että tässä tulee käymään näin. Nyt ei tarvitse kuin odottaa ja sitten oikealla hetkellä jaan tietoni toistuvasti laajalla rintamalla ympäri nettiä. Ja nautin siitä täysin rinnoin.

22

62

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Katohhan niät! Palstarasistikkii on tuassiisa herännä tänne kirjuttelemmaa:D:D:D:D

      • Kerromiksiei

        No miksipä ei?


      • SatujaSeija

        Katohan! Palstan latvabeekakkonenkin on herännyt kirjoittelemaan tänne.

        Olisitko vielä puoli vuotta sitten uskonut että valtamediasta löytyy tällaista tekstiä pääkirjoituksesta?

        "Suomen johtavat poliitikot ja asiantuntijat eivät edelleenkään pysty keskustelemaan avoimesti ja asiallisesti esimerkiksi turvapaikanhakijoiden korkeasta rikollisuudesta, monien maahanmuuttajaryhmien heikosta työllistymisestä, kotoutumisen tai kotouttamisen epäonnistumisesta puhumattakaan siitä, mitä täällä harjoitettu epäonnistunut politiikka on tullut maksamaan meille veronmaksajille.
        ...
        Suomalainen sinisilmäisyys sai kruununsa, kun pääministeri Juha Sipilä (kesk) syksyllä 2015 tarjosi tyhjillään olevan Kempeleen kotinsa turvapaikanhakijoiden majoitustilaksi. Uutinen avokätisestä pohjoisesta kansakunnasta levisi sosiaalisessa mediassa ja tv-kanavilla kulovalkean lailla, mikä todennäköisesti kasvatti Suomeen tulijoiden määrää."

        Valtamediaa edustava lehti kehtaa siis kysellä että miksi näiden rikollisten yhteiskunnalle aiheuttamista kustannuksista ei keskustella julkisesti ja ilkeää vielä kuvailla pääministeri Sipilää sinisilmäiseksi hölmöksi tämän typerän ja populistisen lupauksen johdosta.

        Mitä isot edellä sitä pienet perässä. En usko että enää menee kauaa ennen kuin paikalliset sinisilmäiset hölmöt, Satu Taavitsainen ja Seija Kuikka etunenässä, alkavat kyseenalaistamaan haittamaahanmuuton ns. etuja. Ehkäpä jo ennen ensi kevään vaaleja?

        Ja vielä kun mennään jonkin aikaa eteenpäin niin viimeisetkin keskisormianssit ja savon murteen pahoinpitelijät sun muut latvabeekakkoset alkavat varovasti kommentoimaan että ehkä ne kulttuurierot ovat sittenkin aika isoja, että turha sitä on tulla tänne kauas kylmään pohjolaan, kun se matkakin on vähän vaarallinen, ja se rikas Saudi-Arabiakin voisi vähän enemmän osallistua uskonveljiensä auttamiseen.

        Siis päätyä johtopäätökseen jota me fiksummat olemme yrittäneet tuoda esille jo monta vuotta.


    • Länkkärivänkkäri

      Nyt tarkkana. Kuka länkkäriläisistä tekee avauksen näistä ongelmista? Jos se on esim. Mehtälä, niin kestääkö hänen aiemmat sanansa haittamaahanmuuttoon liittyen tarkempaa syyniä?

      Länkkäri ei ole sanallakaan kritisoinut rajat auki-politiikkaa ja varsinkin kyseisen politiikan myötäilijät toimituksesta voivat puolestani laskea alleen jo nyt hyvissä ajoin. Häpeää on tiedossa ja urakalla. Aion levittää totuutta viimeiseen hengenvetooni. Ähä ja ihhihii!

    • NoNiinpäJuu

      Minkäs hapanleipäkohtauksen nämä persliukupersut nyt taas ovat saaneet? Totta, kannatus on puolittunut niin että kai tämä on laskettava sen tiliin, ottaahan se päähän.

    • KarmeaaKuraa

      Älä viitsi yrittää kääntää katsetta pois Mikkelin kokoomuslaisten suhmuroinneista! Tämä tällainen möly muutamasta maahanmuuttajasta kääntää vaan huomion pois näistä paikallisista isommista ongelmista, jotka ovat vaaraksi kaupungin taloudelle.

      • Totuustuohäpeää

        Sinä voit nostaa valitsemasi aiheet tapetille, jos niin haluat. Minä taas keskityn niihin aiheisiin, joihin haluan keskittyä. Toivon toki, että tuot kaupungin suhmuroinnit esiin, sillä länkkäri suojelee suhmurointien takana olevia hyviä velloksia olemalla harrastamatta tutkivaa journalismia. Olemme siis samalla puolella.


    • Punaliivithänasialla

      Jahas, punaliivit taas vauhissa. Painukaahan nyt ... Onhan se nähty USA:ssa ja Ranskassa, että itäläläiset yrittäävät trollata vähän kaikessa. Kun naamataulussa onkin kontrollia, niin täällä sit senkin eestä. Trollauksen laajuus kyllä paljastaa, että idästä tuulee. Ja sopiva trollaus: maahanmuutto; sillähän on saatu joukkohysteriaa myös Englannissa. Ja jään vielä mielenkiinnolla odottamaan, millaisia viestejä nimimerkki "punaliivit" kirjoittelee, kun oli ihan rekisteröinnyt itselleen parin kirjoitteluni jälkeen. Että haisee.

      • Yhtätasokasainakin

        Anna kun arvaan. Olet töissä länkkärillä?


    • Yäk.mitä.sakkia

      Haistakaa paska keltaliivi rasisti natsi persut.

      • Kaisepassaasinulle

        Sopiiko, jos ehdotuksesi sijaan muistutan ihmisiä länkkäriläisten epäjournalismista vielä vuosien päästäkin ympäri nettiä?


    • Vastuullistajournalismia

      " Pian kirjoittaa länkkärikin haittamaahanmuuton ongelmista"

      Ylläoleva on varsin oikeansuuntainen toteamus. Jokainen järkevä tämän ymmärtää. Myös Länsi-Savo ja HS, Kaleva, Karjalainen ym. "Vastuullista journalismia" logoa käyttävät lehdet.

      Eikä tässä haistattelu mielipiteiden esittäjille auta. Kelkka kääntyy hitaasti, mutta varmasti. Vauhti vain kiihtyy kun vaalit lähenevät. Ja vaalien jälkeen soitellaankin eri nuoteista...

      Tämäkin on tätä päivää:

      Tammikuu 8, 201911:34
      Poliit­tinen väki­valta aivan uusille kier­rok­sille Saksassa – ensin räjäy­tet­tiin puolue­toi­misto, nyt pahoin­pi­del­tiin kansan­edus­taja henki­hie­ve­riin.

      Jostain syystä "Vastuullista journalismia"-lehdet tästä vaikenevat.

      • Derrick

        Saksan Persut eli AfD tulee vahvistumaan tapauksen joukosta ja Saksan poliisilla on ollut tapana selvittää syylliset. Jään mielenkiinnolla odottamaan tuloksia.


    • Pikkurillianssi

      Huvittaa tässä asiassa se, että ajattelevat ihmiset ovat huomanneet tämän kehityssuunnan jo vuosia sitten ja osanneet ennustaa tulevan mediamurroksen, mutta länkkäläiset tuskin ymmärtävät vieläkään, että he tulevat tosiaan vielä kirjoittamaan haittamaahanmuuton ongelmista. Ja nimenomaan ongelmista, jotka eivät länkkäriläisten mielestä ole aiemmin olleet ongelmia vaan vihapuhetta, joka sensuroitiin heidän toimestaan.

    • Utfitfifiyf

      Minä olen muistanut pauhata näistä ihan vaan opettaakseni niitä toimittelijoita, jotka viestejä lukevat ja sensurointia harrastavat.

      • Nauranjanautin

        Hyvä juttu. Minä taas otin breikin asian suhteen, sillä länkkäriläiset tekivät jo ihan tarpeeksi ja tiesin, ettei minun tarvitse muuta kuin odottaa kansallismielisyyden nousua ja sen myötä tulevaa varmaa muutosta medioiden linjanvedoissa.

        Nyt on menossa tällainen kuumottelu-ajanjakso. On hyvä ilmoittaa jo etukäteen noille tietämättömille toimittelijoille kuinka mediat ja ne toimittelijat tulevat käyttäytymään.

        Sitten kun he viimein kirjoittavat itselleen epämiellyttäviä asioita, niin silloin laitetaan tiskiin heidän aiemmat sanansa, jolloin syntyy mielenkiintoinen ristiriita.

        Joitakin mokia ei saa koskaan korjattua.


    • Länkkärivänkkäri

      Joko salamedia Länsi-Savo on ehtinyt työstää ensimmäisen haittamaahanmuuton ongelmista kertovan artikkelinsa?

      Vai olenko liian aikaisin taas kyselemässä?

      Mehtälähän voisi tekaista taas yhden sellaisen isällisen ojennus-uutisen, jossa meitä nuivia isänmaallisia opetetaan ottamaan "pakolaiset" oikein vastaan.

      Voi voi kun menee vielä maine miinukselle monella länkkärin toimittajan tapaisella. Olisitte kuunnelleet järjen ääntä (sori omakehu) vuonna 2015, niin ei tarvitsisi hävetä vielä tyyliin vuonna 2030-loppuelämänne.

      Sehän ei käynyt pirtaanne, joten päätitte sensuroida niin minun, kuin myös varmasti monen muunkin järkevän mikkeliläisen mielipiteen, joka ei ollut yhtä maailmaahalaava kuin teidän "totuutenne".

      Muuta en voi teille valitettavasti luvata kuin häpeää. Se on se muka-suvaitsevaisuuden hinta.

    • Uppistaupp

      Ylös

    • Inhorealisti

      Tätä keskustelua kannattaa jatkaa. Ettei sitten jatkossa valiteta että eihän me tiedetty eikä edes arvattu että matujen kanssa näin kävisi.

    • Kuhoufjo

      Aika hyvin aloittaja ennusti asian. Nimittäin tuon aloituksen päivämäärän jälkeen, iltapäivälehdet avautuivat puhumaan näistä. Länkkärissäkin on havaittavissa samaa. Iltalehti puhui että maahanmuutto on kansallinen uhka. Tämä ”avautuminen” joka ei ole vilpitöntä, johtuu ainoastaan yhden puolueen eli persujen pelosta. Pakon sanelemaa siis. Mikäänhän ei ole päättäjissä muuttunut. He matuttavat kiihtyvään tahtiin.

      • JotkinAsiatNäkeeHeti

        Joo ainakin Kumpusen Markku (hän on ns. journalistinen perässähiihtäjä) on jo tekaissut yhden vähän sinnepäin-artikkelin, jossa hän toki on muistanut vielä tuoda "suvaitsevaisuuttaankin" esille.

        Länkkäri on myös vasta nyt lähtenyt kunnolla ajamaan ilmastouskovaisten asiaa. Tuossakin aiheessa lehden oli sitten valittava ns. idioottien puoli. Eipä yllätä mikään typeryys tuolta toimitukselta sen mukasuvaitsevaisuuden harrastamisen jälkeen.


      • Kuhoufjo

        Täytyy myöntää että itse en olisi uskonut valtamedian joiltakin julkaisuilta edes tällaistakaan avautumista. No, kuten sanottua, persujen pelkoa tämä vaalien alla vain on. Väliaikainen vaalitemppu, joka normalisoituu vaalien jälkeen.


    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      514
      3755
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      467
      3444
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      143
      3040
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      164
      2332
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      8
      2200
    6. 223
      1638
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1407
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      99
      1300
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      94
      1291
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1100
    Aihe