Nuuska kiinnostaa siis?

Lisäinfoa

Joku oli nostanut ikivanhan nuuskaketjun mutta aihetta voi kyllä päivittääkin kun nuuska on muutenkin ollut mediassa esillä.

1. Ahvenanmaalla myydään nuuskankaltaista tuotetta mutta se on nikotiinitonta. Sitä käytetään lähinnä nikotiinista vieroitukseen kuten savukkeen polttajille on tarjolla omat vierotusta helpottavia tuotteita.

2. Nuuskaa saa niiltä laivoilta ostaa laillisesti, jotka liikkuvat Ruotsin aluevesillä. Käytännössä se tarkoittaa, että nuuskanmyynti on sallittua vain Ruotsin vesillä. Suomen vesille tultaessa tai niillä yhä ollessa kun Ruotsiin on suunta, ei myynti ole sallittua. Tätä valvoo Tulli.

3. Verovapaasti nuuskan saa ostaa laivoilta, jotka poikkeavat Ahvenanmaan jommassa kummassa satamassa (Maarianhamina tai Långnäs). Sama koskee muitakin tuotteita kuten alkoholia, kosmetiikkaa yms.

1

<50

Vastaukset

  • Joissain maissa nämä rikolliset karkoitetaan jollekin saarelle, oliko Tanskassa, no, meillähän on Affenanmaa...sieltä on lyhyt matka Ruotsin kautta takaisin kotimaahan, kun siellä käyvät muutenkin lomailemassa eli ei noilla mitään hätää siellä omassa maassa ole.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

  1. En ymmärrä holokaustin kieltäjiä?

    Aivan sama kuin kieltäisi ettei 2 maailmansotaa ole ollutkaan. Onko heillä pimeä alue tuolta osin vai onko se tahallista kieltämistä. Jos myöntäisi se
    Maailman menoa
    309
    2766