Lentokenttä kuljetus

VIIPI

Mennäänkö krabin kentältä khao lakiin hiace pikkubusseilla vai isoilla linja autoilla. On vähän taipumusta matka pahoinvointiin ja näyttä olevan osittain aika mutkan tie. Parin kuukauden päästä olis matka edessä, sensimari hotelliin. Onko kenelläkään kokemusta matkasta.

7

<50

  Vastaukset

  • Riippuu mistä roikkuu eli matkatoimisto saattaa tietää, onko suunnalle lähdössä yli 8 ihmistä, jolloin bussi, muutoin minivan, jotka voivat olla muitakin kuin pieniä Hiaceita. Oksennuspussit mukaan tai kunnon känni päälle heti kentältä.

  • Ei taida kännit auttaa. Päinvastoin. Olisko kunnon vastauksia, eikä mitään höpinää.

  • En osaa vastata ketjun aloittajan kysymykseen mutta me päädyttiin siihen että varattiin taksi kuljetukset meno/paluu etukäteen . Tuli vielä halvemmaksi kuin TUIn bussila/hiacella ja eipähän tarvitse odotella muita jotta pääsee liikkeelle .

  • Mitäs niin halvalla saa taxia, kun linjaauto maksamaa satasen krabilta khao lakiin edestakaisin. Saisko siihen vinkin. Ollaan niitä katseltu , mutta ei olla niin edullisia vielä löydetty.

  • Kiitos tiedosta. Meitä on vaan kaksi, niin tulee kalliimmaksi. Mutta otettiin kuitenkin taxi, on varmaan vähän mukavampi matkustaa. Nyt vaan lomaa odotellaan.

   • Joo on mukavampi/nopeampi ja ei se taksi nyt niin kauhean paljon enemmän edes maksa versus bussi kuljetus TUI:n kautta vaikka teitä on kaksi :)

    Ei muuta kuin hyviä loman odotuksia, meillä tj 32 :)


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ruotsin linja ihmetyttää maailmalla

   "– Tämä on hullu kokeilu 10 miljoonalla ihmisellä. Kertokaa edes, miksi teemme tämän. Minusta tuntuu tällä hetkellä, että meitä johdetaan kuin lammasl
   Maailman menoa
   405
   11924
  2. Suomalaisten eristäytyminen näkyy jo koronatartuntatilastossa

   Hyvä juttu. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/be78bc0b-4a82-4fd2-a82b-15ffa09761da
   Maailman menoa
   204
   8793
  3. Hesburgerin omistaja vaatii valtiota korvaamaan

   kaikki liiketappionsa koronavirustilanteessa eli riihikuivaa rahaa heti. https://www.iltalehti.fi/talous/a/ca6b4409-671c-4de2-b1d0-ad8d511d043c
   Maailman menoa
   478
   4793