Rasistisen juntit taas

Poliisin pitkän aikavälin tilastot osoittavat, että useat ulkomaalaiset väestöryhmät Suomessa ovat merkittävästi rasistisempia kuin suomalaiset.

Valtamediat toistelevat jatkuvasti, kuinka Suomi on rasistinen maa ja suomalaiset ovat yleisimmin epäiltynä rasistisista rikoksista.
Sisäministeri Kai Mykkänen kirjoittaa “Poliisin tietoon tullut viharikollisuus Suomessa 2017”-raportin esipuheessa, että rasistinen rikollisuus on kasvanut vuodesta 1997. Hän muistuttaa myös, että viime aikoina viharikokset ovat nousseet myös laajempaan yhteiskunnalliseen keskusteluun.

Ottaako tämä Mykkäsen mainitsema laajempi yhteiskunnallinen keskustelu kaikki näkökulmat huomioon, ja kuinka rasistisia suomalaiset tilastojen valossa ovat? Mistä rasistisen rikollisuuden kasvu johtuu?

Suomalaiset ovat rasistisista rikoksista epäiltyjen joukossa aliedustettuina
Poliisi julkaisee joka vuosi suhdeluvut rasististen rikosten uhreista syntymävaltioittain, mutta kun tarkasteluun otetaan rasistisista rikoksista epäillyt syntymävaltioittain, saadaan näkymä, jota valtamedia ei ole halunnut tuoda esille: syntyperäisten suomalaisten osuus rasismirikoksista on pudonnut, ja suomalaiset ovat epäiltyjen joukossa aliedustettuina, kun väestöryhmän koko otetaan huomioon.

Suomessa syntyneiden rasismi on vähentynyt, sillä viimeisten 13 vuoden aikana Suomessa syntyneiden osuus rasistisista rikoksista epäillyistä on pudonnut noin 10 prosenttiyksikköä. Suomessa syntyneiden osuus väestöstä on pudonnut samaan aikaan noin 3 prosenttiyksikköä.

Osuudet väestöstä epäillyistä.
Jos tarkastellaan aikajaksolla 2005-2017 rasistisista rikoksista epäiltyjen määrää syntymävaltioittain, havaitaan, että sudanilaiset ovat olleet lähes 80 kertaa useammin epäiltyinä rasistisista rikoksista kuin Suomessa syntyneet. Seuraavaksi useimmin rasistisista rikoksista ovat olleet epäiltyinä somalialaiset, 26,7 kertaa useammin kuin Suomessa syntyneet, turkkilaiset (22,6), irakilaiset (21,9), irakilaiset (21,9) sekä iranilaiset (20,0).

Rasistisimpia Suomessa ovat Afrikasta ja Lähi-idästä peräisin olevat väestöryhmät
Yleensä helposti oletetaan tai annetaan ymmärtää, että Suomessa vain kantaväestö syyllistyy rasistiseksi luokiteltaviin tekoihin. Kun suhteutetaan epäillyt rasistiset teot väestöryhmien kokoon, rasistisimmiksi osoittautuvat kuitenkin Afrikasta ja Lähi-idästä peräisin olevat väestöryhmät, joiden osuus rasistisista rikoksista on kasvanut 13 vuoden aikana, kun taas samaan aikaan koko aikajaksolla tarkasteltuna suomalaisten osuus on vähentynyt.

Jos sisäministeriö haluaa vähentää rasismia Suomessa, sen tulisi pureutua oikeisiin ongelmapisteisiin, joita näyttävät olevan Afrikasta ja Lähi-idästä muuttaneet väestöryhmät.

Lähteet Poliisin tietoon tullut viharikollisuus Suomessa 2005-2017
1
Ilmoita


49 Vastausta

Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.


Lisää kehitysmaa mamuja hyvää tulee
Ilmoita
Lisäisin vielä ääripopulistiset, etenkin pohjoismainen vastarintaliike.
1 VASTAUS:
väärin.
+Lisää kommentti
Joop, tilastot

Suomalaisia reilu 5,5 miljoonaa, prosentti jää väkiselläkin pieneksi, koska vain osa tekee rikoksia. Jokin pieni vähemmistö helpollakin tilastoissa kärjessä, vaikka vain yks pikkuinen jengi jotain huutelisi.

Kandee miettiä, suomen romaanit aktiiveja rasismikortin käyttäjiä. Mulla jotenkin fiilis, net varmaan viharikosten kohteina ylivoimaisia ykkösiä.

Se ei ilmennyt aloituksesta, mitenkä lie kappalemäärät, ei prosentit. Siinä sitten tulos ois aivan erilainen......
=DW=
1 VASTAUS:
Saattaavat ollakkin,,viharikosten kohteina ykkösiä, ovat toisaalta kyllä "erinomaisen edustettuina" myös siellä linnassa istumassa. Tuo romanien rasistikortti lienee tänäpäivänä tulonhankkimismuoto siinä missä "rahtihamekkin" päätellen korvauksista joita heille usein myös maksettu.
http://www.kysy.fi/kysymys/romanit-ovat-suomen-vankiloissa-yli-edustettuna-mukaan-johtuuko-tuokin
+Lisää kommentti
Nuori 14-vuotias tyttö menehtyi oman käden kautta lokakuun lopussa. Tyttö ja hänen kaverinsa houkuteltiin Oulun kauppakeskus Valkeasta useamman arabin joukolla mukaan Tuiraan. Raiskaus tapahtui asunnolla. Tässä tapahtumasarjassa raiskattiin siis kaksi tyttöä. Miehet olivat käyttäneet mm. alkoholia houkutellakseen tyttöjä.

Tytöt olivat tehneet asiasta rikosilmoituksen vasta useiden päivien jälkeen itse raiskauksesta, luultavasti raiskaajat olivat uhanneet tyttöjä pitämään suut kiinni. Tietenkin häpeä tapahtumasta oli osasyynä alun vaikenemiseen.

Oulun poliisi, valtamedian säestyksellä, valehteli taannoin siis päin naamaa yleisölle kertoessaan, että tällaista olisi poliisin tiedossa. Viranomaisilla ja valtamedialla paletti on nyt todella pahasti sekaisin. Viranomaiset tekevät kaikkensa, jotta tekosarjojen vakavuus jäisi suurelta yleisöltä ymmärtämättä ja valtamedia säestää tätä.
3 VASTAUSTA:
Uhrit ja uhrien omaiset, sekä läheiset.

Heitä pitää säästää ja suojella. Lisäksi viranomaisten tutkinnalliset syyt, ei voi tiedottaa kesken keissin. Kostonkierteitten ehkäiseminen ja yhteiskuntarauhan vaaliminen.

Siinäpä muutama asia, jotka vaikuttavat tiedottamiseen.

=DW=
On se vaan kumma että vieläkään vuonna 2018/2019 eivät lapset voi keskustella vanhempiensa kanssa, oli pulma tai mikä tahansa mielenpäällä liikkuva asia kyseessä. Eikö ne vanhemmat kuuntele lapsiaan vai tokkuroivatko ne itse huumeissa ja päihteissä etteivät edes tajua yhtään mitään? Mikä näitä 40:siä ja vanhempia äitejä ja isiä vaivaa? Entäs kouluterveydenhuollon parissa työskentelevät? Miksi lapset eivät uskalla ottaa heihinkään yhteyttä?
Iltiksen eilisen jutun mukaan uhreista yksi olisi kantasuomalainen 15-vuotias tyttö.
+Lisää kommentti
Niin mitä nämä uutiset tänne kuuluu.
1 VASTAUS:
Nämä ovat meidän elämää ja kuuluvat tännekin.
+Lisää kommentti
ON törkeyden huippu syyllistää suomalaisia

koska mamut ovat paljon rasistisempia kuin suomalainen koskaan

mamut jopa tappavat kristittyjä

suomalainen ei syyllisti ollenkaan noin julmaan rasismiin,
1
Ilmoita
Jussi Halla-aho
6 tuntia ·
Perussuomalaiset puhuvat paljon maahanmuutosta, koska sen vaikutukset ovat kouriintuntuvia ja ajankohtaisia sekä nyt että tulevaisuudessa. Siihen myös voitaisiin vaikuttaa poliittisilla päätöksillä, ja sen suhteen kaikki muut puolueet ovat erilaisella linjalla.

Mielestäni on normaalia ja luonnollista puhua teemasta, jossa puolue tarjoaa selkeän vaihtoehdon kaikille muille ja joka vaikuttaa sekä kansalaisten verotaakkaan että turvallisuuteen ja muihin olosuhteisiin.

Puhumme myös muista asioista, mutta koska puhumme paljon maahanmuutosta, meitä pidetään yhden asian puolueena. On kuulemma epänormaalia ja -tervettä puhua niin paljon yhdestä aiheesta.

Sen sijaan ei tunnu olevan epänormaalia, että kaikki muut puolueet pitävät ilmastonmuutoksen torjuntaa vaalien ykkösteemana, vaikka ne kaikki ovat aiheesta samaa mieltä, eivätkä siten tarjoa toisilleen vaihtoehtoa. Ja vaikka Suomi ei mitättömästä koostaan ja jo aiemmin toteuttamistaan toimista johtuen oikeastaan edes pysty vaikuttamaan asiaan sitä taikka tätä.
Ilmoita
Perussuomalaiset oli Vennamon perillisten puolue Soinin perustama jolla oli edes jonkunlaiset käytöstavat, nyt tämä Halla-aholaisten valtaama muuttui äärirasistiseksi natsi puolueeksi, joka ei ikinä kelpaa hallitukseen koska muut puolueet inhoaa teitä.
1 VASTAUS:
Kyllä se on hyvä kun asioista puhuutaan suoraan eikä kaunistella maahanmuuttajien tekoja. Epäkohtana on ainostaan kun 9000 pakolaista, jotka eivät ole saaneet turvapaikkaa, käyvät kaikki oikeusasteet läpi ja viimeisen päätöksen tullessa ovat jo kadonneet ja ehtineet tehdä temppunsa. Turhaa vatvomista selvän asian kanssa, samoin kuin puukkojunkkarin kanssa. Kyllä Halla-Aho tuo seuraavissa vaaleissa JYTKYJEN JYTKYN. Onneksi jollain on vielä järki päässä.
+Lisää kommentti
-- kotimaista Fiskarsin terästä ainakin arvostaa ne porukat joka luuhaa ihmistennkodeissa asujan poissaollessa - multa ainakin on kadonnut liki kaikkinleikkuuveitsetja jälkiruokalusikat keittiöstä -pitäsikö olla vain vainoharhaisuutta poteva sokaistumummuikäinen? vfi
1 VASTAUS:
Hmmm

Mielenkiintoinen kommentti rasismia käsittelevään aloitukseen.

=DW=
+Lisää kommentti
SuvakkiRasistit ovat suomen raukkamaisimpia Rasisteja. He unohtavat esi-isämme ja äitimme jotka puolustivat Suomea sodissa. Suvakkirasistit unohtavat heidät jotka menettivät henkensä puolustaessaan maata vierailta valloittajilta.
1 VASTAUS:
En ole rasisti, suvakkina en ole sun kanssa samaa mieiltä, en myöskään Persu rasisti..
+Lisää kommentti
Turun sosiaalitoimi jakaa puhelimia.Tämän puhelimen oli saanut ulkomaalaistaustainen henkilö, joka oli myynyt sen sitten puoleen hintaan.Kuitt myös mukana, koska takuu on voimassa😂
Tässä oiva todiste taas, siitä mikä ei kuulemma pidä paikkaansa, vai mitä? https://twitter.com/PuskaradioA/status/1083613046310924288
3 VASTAUSTA:
-ei pidä uskoa kaikkea mitä netissä näkee, yli 60:n pitää tietää tämä. Kriittinen medialukutaito pitäisi olla opetusohjelmassa kouluissa, ehdottomasti.
Perätön tapaus, tuskin sossu kustantaa edes halpaa puhelinta, en tiedä jos sos työntekijän moka.
https://www.facebook.com/374491959664084/posts/582028208910457/ Täyttä totta,
+Lisää kommentti
Se nyt on vaan sillä-lailla...
Että suunnitelmallisesti maahamme hankittujen nuorien miesten on pakko.
Saada tapa millä löytää heille oma synnyttäjänsä.
Muutenhan ei kukaan kohta maksa lapsillemme pieniäkään eläkkeitä.
Turku turvaa siis tulevaisuuttaan.
Siksihän Turkuun aikanaan hankittiin ulko-mainen Piispakin.
Lukekaa siis Linnan kirjasta Sota-mies Ahosen kommentti:
Jeesuksen Kristuksen...
Jne.
Poliisimme ovat pakotettuja keksimään asioita jotka vievät tosi-asiat sivu-teille.

H.
Ilmoita
50% vankiloissa istujia Ruotsissa ovat maahanmuuttajia tai ulkomaalaisia.
2 VASTAUSTA:
ihmisiä, miehiä .
marlkarks kirjoitti:
ihmisiä, miehiä .
Luultavasti miehiä pääasiassa.
+Lisää kommentti
Yksilöt ovat rikosvastuussa siviilirikoksista, eivät väestöryhmät tai heimot, eivät edes maahanmuuttajat, romanit tai köyhät.
1 VASTAUS:
Totuus on kuitenkin mitä textv kirjoittaa Ruotsissa. Suomalaiset vuosia sitten olivat korkeita tilastoissa.

On turhaa vääristää totuutta!
+Lisää kommentti
Kataisen tilalla YKKÖSAAMUSSA ministeri K.MYKKÄNEN. Saa nähdä mitä selityksiä suustaan päästää.
Ilmoita
Sehän on selvä että ulkomaalaistaustaiset ovat syyllisiä mutta on syytä varmaan muussakin, lasten päihteet ja hakeutuminen näiden seuraan, koulu ja lasten vanhemmat viranomaiset yhdessä on selvitettävä sotku, syyttely ei auta mitään, ainoastaan toiminta.
12 VASTAUSTA:
No sinun mielestäsi asiaa ei missään tapauksessa saisi edes käsitellä. Hyh hys vaan ei saa puuttua pakoloisten tekemisiin. Olet sinä semmonen älykääpiö.
Jostain syystä suomalainen nainen osaa olla naivi iästä riippumatta. Ihan sama onko 13 tai 53 vuotias, niin tietty "kohtelias imartelu" puree tehokkaasti.
Tuttuni, joka vaihdevuosissaan innostui muunmaalaisista, kehuu heitä maasta taivaaseen. Ovat "kohteliaita ja hyvännäköisiä", eikä heitä voi "vastustaa". On kuulemma jotain, jota voi "vanhana muistella".
Ei sitä menoa voi kuin kulmat koholla ihmetellä!
Psykoterapeutitar kirjoitti:
Jostain syystä suomalainen nainen osaa olla naivi iästä riippumatta. Ihan sama onko 13 tai 53 vuotias, niin tietty "kohtelias imartelu" puree tehokkaasti.
Tuttuni, joka vaihdevuosissaan innostui muunmaalaisista, kehuu heitä maasta taivaaseen. Ovat "kohteliaita ja hyvännäköisiä", eikä heitä voi "vastustaa". On kuulemma jotain, jota voi "vanhana muistella".
Ei sitä menoa voi kuin kulmat koholla ihmetellä!
Niin mistä sitten tiedät että kyse olisi suomalaisista tässä??
”Tässäkö”? Mun kommentissa kyllä! Muunmaalaiset saavat selvitellä asiansa ihan keskenään. Turha meidän on heidän asioitaan käsitellä, kun emme niistä oikeasti tiedä.
Tuttavalleni muunmaalainen ehdotti vanhempiensa tapaamista jossain muussamaassa ja ehtona on ”oikea uskonto, oikea pukeutuminen ja oikea käyttäytyminen”! Kyllä siinä taas kulmakarvat nousivat ja pieni hymynkare suupieltä nostatti!
Psykoterapeutitar kirjoitti:
”Tässäkö”? Mun kommentissa kyllä! Muunmaalaiset saavat selvitellä asiansa ihan keskenään. Turha meidän on heidän asioitaan käsitellä, kun emme niistä oikeasti tiedä.
Tuttavalleni muunmaalainen ehdotti vanhempiensa tapaamista jossain muussamaassa ja ehtona on ”oikea uskonto, oikea pukeutuminen ja oikea käyttäytyminen”! Kyllä siinä taas kulmakarvat nousivat ja pieni hymynkare suupieltä nostatti!
Juuri niin. Tässä nimenomaisessa tapauksessa.
Nih, puhutaan ”ulkomaalaistaustaisista”! En sitten tiedä! Savolaisia vai turkulaisia?
Psykoterapeutitar kirjoitti:
Nih, puhutaan ”ulkomaalaistaustaisista”! En sitten tiedä! Savolaisia vai turkulaisia?
Uhreista ei yleensä puhuta olivatpa tai eivät, mutta tässä poliisi on todennut yhden olevan kantasuomalainen.
Psykoterapeutitar kirjoitti:
Jostain syystä suomalainen nainen osaa olla naivi iästä riippumatta. Ihan sama onko 13 tai 53 vuotias, niin tietty "kohtelias imartelu" puree tehokkaasti.
Tuttuni, joka vaihdevuosissaan innostui muunmaalaisista, kehuu heitä maasta taivaaseen. Ovat "kohteliaita ja hyvännäköisiä", eikä heitä voi "vastustaa". On kuulemma jotain, jota voi "vanhana muistella".
Ei sitä menoa voi kuin kulmat koholla ihmetellä!
"Jostain syystä suomalainen nainen osaa olla naivi iästä riippumatta. Ihan sama onko 13 tai 53 vuotias, niin tietty "kohtelias imartelu" puree tehokkaasti."

Mistä tilastosta on tuo otantasi? Kuinka monta prosenttia ko. ikäryhmään kuuluvista naisista, vaiko peräti kuten kerrot kaikki naiset?
Mihin maihin on verrattu, että suomalainen nainen on juuri tuo naiivi?
Kun vähän ympärilleen katselee ja seurailee tuttujen naisten touhuja. Ja onhan suomalainen yleensäkin naivi!
Mitäs siitä jos vanhat naiset sekstailee mutta kun 12 vuotiaa myyvät itseään rahasta, mitä kaikkea alaikäisten maailmassa tapahtuu kun viranomaisillakaan on hatara käsitys.
Puhutaan jostain jäävuoren huipusta niin mikä se on
Miksi.näin kirjoitti:
Mitäs siitä jos vanhat naiset sekstailee mutta kun 12 vuotiaa myyvät itseään rahasta, mitä kaikkea alaikäisten maailmassa tapahtuu kun viranomaisillakaan on hatara käsitys.
Puhutaan jostain jäävuoren huipusta niin mikä se on
"Miksi.näin"

Älä moiti kuitenkaan Poliisiamme.
Hehän ovat pakotetut puhumaan palturia muu-maa-rikoksista.
Heille on annettu rahaa vain tien-ojien-viereen suunniteltuihin tolppiin.
Katsos, ei ne suuret vierailta menot, vaan suuret tutuilta tulot.

H.
Psykoterapeutitar kirjoitti:
Kun vähän ympärilleen katselee ja seurailee tuttujen naisten touhuja. Ja onhan suomalainen yleensäkin naivi!
Niin, että nuo kaverisi ovat läskejä naisia eivätkä saa suomalaista miestä.

Nuo nuoret tytöt ovat vailla isänsä antamaa huomiota ja turvallisia, kurinalaisia rajoja.

Minusta alkaa pikkuhiljaa vaikuttamaan siltä, että nuo ulkomaalaisten Oulussa tekemät kauhistuttavat teot ovat hyökkäys yhteiskuntaamme vastaan. Lapsi on siinä välikappaleena.
+Lisää kommentti
Jos mielipidevapaus ja omat isänmaalliset rehelliset mielipiteeni (suomi ja suomen laki ensin) ovat rasismia, olen puhdasverinen 100% rasisti. Ja v i t u n ylpeä siitä.
2 VASTAUSTA:
Juuri näin! Sama täällä.
Ja varmasti opit vielä joskus kirjoittamaan !!!
+Lisää kommentti
On sananvapaus, ylessä oli sisäministerin haastattelu, kommentointi loppui alkuunsa persujen viharasisti hyökkäykseen, ei ensimmäinen kerta kun kunnollisten kansalaisten sananvapaus evätään roskasakin takia.
Ilmoita
Nuoret on aika helposti houkuteltavissa. Ovat kiinnostuneet seksiasioista ja esittelevät mielellään sulojaan netissä. Kun alkoholi myös houkuttaa, ovat he helppo kohde raiskata. Eivät ne päihtyneinä tee vastarintaakaan, vaan karvas herääminen saa katumaan naiviuttaa.
Lastenlapsen kertomaa, kun ei itse lähtenyt mukaan.
1 VASTAUS:
Sitä arvellu, tilaisuus houkuttaa kiellettyyn kun se on jännää, näin myöntävät.
Ei hyväksyttävää puolin ja toisin, syyttäisin yhtälailla vanhempia.
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Rasistisen juntit taas

Poliisin pitkän aikavälin tilastot osoittavat, että useat ulkomaalaiset väestöryhmät Suomessa ovat merkittävästi rasistisempia kuin suomalaiset.

Valtamediat toistelevat jatkuvasti, kuinka Suomi on rasistinen maa ja suomalaiset ovat yleisimmin epäiltynä rasistisista rikoksista.
Sisäministeri Kai Mykkänen kirjoittaa “Poliisin tietoon tullut viharikollisuus Suomessa 2017”-raportin esipuheessa, että rasistinen rikollisuus on kasvanut vuodesta 1997. Hän muistuttaa myös, että viime aikoina viharikokset ovat nousseet myös laajempaan yhteiskunnalliseen keskusteluun.

Ottaako tämä Mykkäsen mainitsema laajempi yhteiskunnallinen keskustelu kaikki näkökulmat huomioon, ja kuinka rasistisia suomalaiset tilastojen valossa ovat? Mistä rasistisen rikollisuuden kasvu johtuu?

Suomalaiset ovat rasistisista rikoksista epäiltyjen joukossa aliedustettuina
Poliisi julkaisee joka vuosi suhdeluvut rasististen rikosten uhreista syntymävaltioittain, mutta kun tarkasteluun otetaan rasistisista rikoksista epäillyt syntymävaltioittain, saadaan näkymä, jota valtamedia ei ole halunnut tuoda esille: syntyperäisten suomalaisten osuus rasismirikoksista on pudonnut, ja suomalaiset ovat epäiltyjen joukossa aliedustettuina, kun väestöryhmän koko otetaan huomioon.

Suomessa syntyneiden rasismi on vähentynyt, sillä viimeisten 13 vuoden aikana Suomessa syntyneiden osuus rasistisista rikoksista epäillyistä on pudonnut noin 10 prosenttiyksikköä. Suomessa syntyneiden osuus väestöstä on pudonnut samaan aikaan noin 3 prosenttiyksikköä.

Osuudet väestöstä epäillyistä.
Jos tarkastellaan aikajaksolla 2005-2017 rasistisista rikoksista epäiltyjen määrää syntymävaltioittain, havaitaan, että sudanilaiset ovat olleet lähes 80 kertaa useammin epäiltyinä rasistisista rikoksista kuin Suomessa syntyneet. Seuraavaksi useimmin rasistisista rikoksista ovat olleet epäiltyinä somalialaiset, 26,7 kertaa useammin kuin Suomessa syntyneet, turkkilaiset (22,6), irakilaiset (21,9), irakilaiset (21,9) sekä iranilaiset (20,0).

Rasistisimpia Suomessa ovat Afrikasta ja Lähi-idästä peräisin olevat väestöryhmät
Yleensä helposti oletetaan tai annetaan ymmärtää, että Suomessa vain kantaväestö syyllistyy rasistiseksi luokiteltaviin tekoihin. Kun suhteutetaan epäillyt rasistiset teot väestöryhmien kokoon, rasistisimmiksi osoittautuvat kuitenkin Afrikasta ja Lähi-idästä peräisin olevat väestöryhmät, joiden osuus rasistisista rikoksista on kasvanut 13 vuoden aikana, kun taas samaan aikaan koko aikajaksolla tarkasteltuna suomalaisten osuus on vähentynyt.

Jos sisäministeriö haluaa vähentää rasismia Suomessa, sen tulisi pureutua oikeisiin ongelmapisteisiin, joita näyttävät olevan Afrikasta ja Lähi-idästä muuttaneet väestöryhmät.

Lähteet Poliisin tietoon tullut viharikollisuus Suomessa 2005-2017

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta