Minne pendelöijä parkkiin?

PysäköntiOngelma

Kun asemanseutukin Kulmaloidaan eli muutetaan maksulliseksi ja ilmeisesti tämäkin uusi ihmisiä loistavasti palvellut ja auttanut tilava Keinusaaren puoleinen parkkialue myös Kulmaloidaan eli tyhjennnetään autoista parkkimittarilla niin mihin sitä sitten parkkin? Onks kukaan miettinyt valmiiksi? Sairion puolellahan on pieni ilmaiskenttä, sitten varmaan Kantolan alueella on loputtomasti tilaa mutta kestää kyllä jo kävellä 5 mintsaa junalle. Hätilän kadut?

20

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ruokree

      Liikunta tekee hyvää tai maksa.

    • HulluKaupunki

      Toivottavasti VR suostuu myymään kohta ns parkki&junalippuja, jonka hinta ei tunnu niin pahalta kuin erikseen ostetut liput. Tähän asti varsin ylimielinen VR on vain nauranut pascaset naurut noille idoille ja sille että jostain tyhjästä radanvarsiparkista pitäisi muka jotakin maksaa. Toivottavasti sielläkin tullaan joskus nykyaikaan ja tajutaan. ILMAISTA EI OLE. Tosin ymmärrän pointin, Veeärrältä lähtee asiakkaita jos pysäköinti alkaa maksaa. Oma kantani on ettei asemalle tarvita mitään parkkitaloa, siellä on tilaa aukkaiden tolppapaikoille ja junamatkustajille ihan reilusti nytkin ja on myös jatkossa, esim radan varteen saa lisätilaa vaikka kuinka paljon. Vastustakaa tätä turhaa parkkilaitosta joka pistää taas vaan ihmisten asiat vaikeemmiksi ihan turhaan ja nostaa vielä veroprosenttiakin, ei kai nämä koko ajan lisääntyvät tyhjät parkkitalot nekään mitään ilmaisia ole.

    • Ketjureaktio

      Junaparkki maksulliseksi>junan käyttäjät vähenee>junien pysähtymistä voidaan harventaa>käyttäjät vähenee lisää>sitten ei tarvikaan kun parin junan aamuin illoin pysähtyä>loputkin junan käyttäjät joutuu luovuttamaan.

      Saadaanko uusia asukkaita ja pysyykö nykyiset täällä, hmmm, täytyy oikein kovasti miettiä. Mitä väliä, onhan meillä silti parkkitalo, korvataan sen tuotoilla menetetyt veroeurot.

      • surullistaJL

        Uusivuosi jollain jatkuu.


    • NäivelinnaVaanNäivettyy

      Autolla Riihimäelle, siellä ilmainen parkkeeraus ja sieltä junalla sitten pääkaupunkiseudulle. Tampereen suuntaan voi olla hiukan vaikeampaa. Yksi vaihtoehtohan on muuttaa lähemmäksi työpaikkaansa eli esim. pääkaupunkiseutua, näin varmaan moni tekeekin kun pysähtyvät junavuorot Hämeenlinnassa tulevaisuudessa vain vähenee vähenemistään.

    • azuma

      Linnan luota saattaa viell löytyy paikkoi

    • TsoriSiitä

      Kaupungin päättäjäpölvästiosasto ei tajua niin tässä selkokielellä. Pysäköinti ei ole ilmaista, mutta milloin se on silti kannattavaa pitää ilmaisena niin siitä tässä vähän. Kun tilaa on enemmän kuin sinne tilaan pyrkiviä autoja ja kuten pikkukaupunki Hämeenlinnassa on, silloin ei missään nimessä maksullisuudesta ole kuin harmia kailille. Mikäli tilaa on vähemmän kuin sinne pyrkiviä autoja, silloin maksullisuus on kaikkien etu ja autoilijoidenkin mielestä ok maksaa. Hämeenlinna on valitettavasti valinnut täysin väärän tien ja maksullisuus onkin tullut maksamaan paitsi tyhjien laitosten hinnan myös miljoonia on kadonnut elinkeinoelämältä. Kehotankin, että nekin joille ei ole ongelma maksaa eivät silti maksaisi vaan hakisivat aina ilmaisen paikan, tätä boikottia voisi jatkaa niin kauan kuin ensimmäinen pölvästi tunnustaisi mokan.

    • OtettuOpiksi

      Pari ekaa parkkitaloa onkin kenties lipsahtanut hieman vääriin paikkoihin. Uudet yksiköt rautatieasemalle ja torille korjaavat suunnan ja tukevat myös aiemmin avattuja laitoksia.

    • menemuualle

      Autoilijoille ei tarvita mitään ilmaisia parkkipaikkoja muiden kustannuksella. Miksi helvetissä meidän muiden pitäisi kustantaa pendelöijän parkkitilat. Jokainen maksakoon itse tarvitsemansa palvelut. Me muuthan jo maksamme pendelöijän päivähoitomaksut sun muut tuet. Mene pendelöijä asumaan sinne missä et rasita muita kuluillasi.

      • Itun.ullu

        Pari korjausta:

        Et maksa kenenkään pysäköinti- tai päivähoitokuluja koska ole nettosaaja, et maksaja.

        Toiseksi. Hämeenlinnassa päivähoito ei ole maksuton.


    • HulluHulluHml

      Eipä kannattaisi rakentaa mitään taloja minne ei kukaan mene. Rakentaa nyt kallis uusi parkkipaikka vanhan päälle. Kihihihi sanois Vanhala.

    • tämäontotuus

      Miksi pendelöijä tarvitsee parkkipaikan kun ei niitä junia kulje, ne jotka kulkee niin ovat myöhässä jos lunta tulee senttikin.

    • KulmalaFree

      Riksussa on ilmaista parkkitilaa, eli pieni autoilu ja junatkin kulkee taajemmin.

      • nyttyömatkakinlyhenee

        Ja Riihimäellä on hyvä tarjonta asunnoistakin sinne muuttoa varten. Opetustoimi ja koulutkin ovat hyvässä kunnossa, ei hometta ja luokkakoot kohtuullisia.


      • Jokivoitulvia
        nyttyömatkakinlyhenee kirjoitti:

        Ja Riihimäellä on hyvä tarjonta asunnoistakin sinne muuttoa varten. Opetustoimi ja koulutkin ovat hyvässä kunnossa, ei hometta ja luokkakoot kohtuullisia.

        Peltosaari siinä vieressä kävelymatkan päässä, eikun sieltä ostamaan kohtuuhinnalla.


    • SekoiluJatkuuHML

      Siis jätettiinkö Varikonniemen uusien talojen parkkipaikat tietoisesti rakentamatta, jotta päästään rakentamalla oikein parkkitalo samalla kätevästi junamatkustajien ilmaisparkin kimppuun. Ilmankos eräs Juha johon en luota enää pätkääkään hoputteli koko ajan. Nyt alkaa olla sitten jo niin härskiä touhua ja samalla naurettavaa. Parkkitaloon on lisäksi tulossa kauppa. Mahtaako kauppa kannattaa jos ei ole ilmaista parkkitilaa. Nyt alkaa menä tämä show kyllä jo avaruusseikkailuksi. Täysin käsittämätöntä. Jotenkin absurdia jo.

      • itsepetoksenHML

        Only in Tavastehus.


    • TaidokastaTyötä

      Hämeenlinnan "parkkistrategia" on kuin vetypommi torille. Autoilijat levittäytyvät paineaallon tavoin kauemmas keeskustasta sivukaduille parkkiin.

    • Jarmoonrautaa

      Mitä helkkaria itkette jostakin rautatieaseman parkkipaikoista. Miksi pitäisi olla ilmaiset parkkipaikat junalla kulkeville, eihän niitä ole aikoihin ollut linja-autolla kulkeville. Helkkarin hyvä että Kulmala alkaa rahastaa näitä narisijoita.

    • motariapitkinlempäälään

      En käytä junaa, en linja-autoa enkä myöskään käytä keskustan täysin näivettyneitä ns. palveluita. Tiiriö ja Ideapark riittää meidän perheelle varsin hyvin ja molempiin pääsee kätevästi omalla autolla hyvää infraa käyttäen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      70
      1835
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      164
      1479
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1262
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      125
      1255
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1180
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      270
      969
    7. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      942
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      107
      895
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      101
      826
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      684
    Aihe