Keuhkoveritulppa ja lentäminen?

haikux

Onko täällä ketään, jolla olis ollut keuhkoveritulppa ja lentäneet sen jälkeen? Kuinka pitkä oli varoaika, ennenkuin lääkäri antoi luvan lentää? Käytittekö jotain verenohennuslääkettä Marevan/Xarelto tai Klexane/Innohep tmv?

Mulla oli puol vuotta sitten heinäkuun alussa (2018) leikkauksen jälkeen keuhkoveritulppa. Sain sen jälkeen kuuden kuukauden satsin Xarelto-verenohennuslääkettä. se loppuu 10vrk:n kuluttua eli 19.1.-19. Tarkoitus olisi lentää Eilatiin 5.3. Odotan juuri lääkärin kannanottoa, tarvitsenko jotain erityistoimenpiteitä.

Onko muilla kokemuksia asiasta, olisi kiva kuulla? Sen tiedän, että tukisukat, paljon juotavaa (ei alkoholipitoista) ynnä jaloittelu tasaisin välein koneen käytävällä (esim vessareissu)suotavaa. Mitä muuta olette saaneet ohjeistukseksi?

0

<50

  Vastaukset

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Vuosi Tinderissä oli järkytys

    Ei mikään ihme. Tinder on ihan syvältä. https://yle.fi/uutiset/3-11212319
    Sinkut
    92
    5379
   2. Haavisto aikoo jatkaa

    ulkoministerinä ri­ko­se­päi­lyis­tä huolimatta https://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/pekka-haavisto-kommentoi-esitutkintapyyntoa-aikoo-jatkaa-ulkomin
    Maailman menoa
    91
    965
   3. Maisa perhelomalla Levillä

    Mikko ilmestyi myös Leville odottamatta. https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/ystavanpaivana-avioitunut-maisa-torppa-koki-romanttisen-yllatyksen-per
    Kotimaiset julkkisjuorut
    59
    880