Johtava virkamies: Porin kadut parempaan kuntoon ulkoistamalla.

Eläkeläinenveronmaksaja

Entisenä kaupunkin työntekijänä olen samaa mieltä.

88

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Entinenkoukku

      Olen myös sitä mieltä että otetaan ulkoisia toimijoita mukaan. Se motivoisi oman junkelin porukkaakin nostamaan perseensä vähän helpommin töihin. Oi niitä aikoja kun Lotsari vielä ohjasi äijät ajoon.

    • PoriLisää

      Pori saisi maksaa autoilijoille erämaalisää tarjoamalla jokaiselle 1000L polttoainetta/ vuosi.
      Iskareihin, pusliin ja pakoputkenkiinnikkeisiin kuitenkin menee vuosittain mälli rahaa.

      Rahat voisi lainata kreikalta ja tehdä oharit.

    • KoditonNiemi

      Aurat jäätyneet maahan kiinni Ulasoorissa, kun kukaan ei huomannut laittaa lankunpaloja aurojen alle. Pian tulee taas kesä ja lomat.

    • VenäjänMalliin

      TPK:n työntekijät jarruttavat kaikissa yksiköissä työntekoa ja kehitystä. Työntekijät ja pomot haalitaan punaposkisista puolueaktiiveista, siipeilijöistä eli heistä jotka eivät pysty itse tekemään omilla käsillään yhtään mitään. Jos porukkaan tulee joku älykkäämpi aktiivimallinen tyyppi ilman punakonejyrän hyväksyntää niin sellaiset savustetaan ja kiusataan pian pois juonittelun, valehtelun, panettelun, eristämisen, kiusaamisen keinoin. Se on johdon hyväksymä sertifioitu tapa.
      Ja kaupungin organisaatiossahan kiusaaminen osataan. Se on ainut asia mikä tässä järjestelmässä hallitaan.

      • KOKEMUS1

        Totta, niin kauan kuin punikki hallitsee kaupungissa, itse asiassa kokoomuspunikki, koska kättä lyöden nämä kabineteissaan illanistujaisissa vaihtelevat hämäykseksi puoluekirjoja, mutta samaa asiaa ne ajavat kansalaisen kannalta molemmat demari ja kokoomus.
        Rahat ja eläkkeet liiveihin, valtionvelkaa lisää, ja kun tulevaisuus on turvattu, nopeasti pois vastuupaikalta ja uudet tilalle.


    • Punamulkkutulkku

      Kun Ulasoorissa pitäisi laittaa aurauskalusto liikkeelle niin huomataan, että aurat on jäätyneet maahan kiinni ja ovat rikki. Kuka niitä nyt sulanmaan aikana huomaa korjata.
      Pomot ovat postitalossa evakossa kun työläiset haluavat elää itsenäisesti ja pelata korttia ihan tuttiritareiden kanssa vaan.
      Pomoilla on postitalossa kivaa palaveerattavaa. Ja pst! Ihan omia juttuja...johtajaleikkejä ja tiikerinloikkakoulutusta.
      Eikö tiimit toimi? Eikö tiikerinloikkakoulutus auttanut? Eikö JoKo-Kiinan opintomatkakaan tuonut korjausta? Ei auttanut johtajanvaihdos, ei uusi organisaatiokaan korjannut TPK:n syvää rappiotilaa.
      Kaikissa yksiköissä on sama krooninen rappiotila!
      Sama tauti ylimmässä johdossa ja poliitikoissa!!

      • KynätSuihin

        Nyt tarvittaisiin Sirkku, joka panettaa...kynät suihin ...vai mitä Jukkajukanjukka!
        HÄH!


      • Punamulkkukiuru

        Kuinka paljon on Porin kaupunki polttanut rahaa erilaisiin tiimikoulutuksiin ja johtamiskoulutuksiin, jotka tervejärkisille on olleet selviö, että ovat täysin huuhaata!


      • tuatuanoikehveli
        KynätSuihin kirjoitti:

        Nyt tarvittaisiin Sirkku, joka panettaa...kynät suihin ...vai mitä Jukkajukanjukka!
        HÄH!

        Pori TPK ta pyrkii johtamaan, kuten MML sta rikollisjärjestö 'Lars-Leevin parhaat' no ainaski tua maanmittausalalla! Kuulemma ne pultit keskikaupungi jalkakäytävil on maanmittausta varten!!! Tekeekö lesut uusia maanjakoja keskustas? Uusia tiloja?


      • tattitomaatti

        Pultitko, ne virallisest nimeltää KALLEN TATIT.


    • Tyänjohtaja

      Älkäähän nyt moittiko työn raskaan raatajia. Pahoittavat vielä mielensä ja keksivät mennä lakkoon.

    • Kärkiaura

      Eikö koneissa ole gps seuranta.siitä näkee kuka tekee töitä.pitäisi vaan ison pomon katsoa kartasta ei se voi vaikeaa olla.

      • väsyväsu

        Kalle voi opastaa ainaski jos SK kuvaaja paikal ja pitkää harkittu kuvakulma...vois olla kuvas myös se homppelitriokin , taivaallisen jumalan lahja Porille, hommelitrio.


      • DemaritJohtaa

        Sininen TPK:n aura-auto Toejoella ajelee aura ja lana ylhäällä. Tiessä perrrkeleelliset urat, mutta keltaliivi ajelee vain hupipiluralliaan. Linja-autopysäkilläkin auto käy muka koukkaamassa.
        Kaikki tämä show tehdään vain siksi, että gps-laitteisiin tallentuu reitit.
        Mestari katselee villasukkasillaan etätyötoimistoltaan, missä autot liikkuu.

        Olisi syytä tiemestarin käydä katsomassa työn tuloksiakin. Kaikkihan tämän näkee, että aurauskalusto liikkuu italialaisittain.
        Huonoiten hoidettu talvikunnossapito nyt tänä talvena.
        Tiehöylää ei näy missään. On erittäin vaarallista pelleilyä tämä TPK:n ammattiyhdistyspolitiikka.

        Katuvalot sammutetaan ja tiet jätetään hoitamatta ja Aino-Maija Luukkosen vastuu vaan lisääntyy ja lisääntyy.
        Pitäisi varmaan kaupumginjohtajalle (sd) nostaa taas palkkaa, että alkaisi hoitamaan populistien asioita.


    • pärekoriäijä

      Olisiko osasyy myös se, että vuosien mittaan on karsittu kaupungin omaa aurauskalustoa. Uutta henkilökuntaa ole palkattu eläkkeelle siirtyneiden tilalle. Työnjohdon täytyy olla hereillä ja kuulolla varsinkin näin talvisaikaan ja hälyttää porukat auraushommiin. Säätiedotukset nykyään tuppaavat olemaan melko luotettavia. Lumentulot ja myrskyt tiedetään aika tarkkaan etuukäteen. Liikkellelähtö-prosessit pitäisi olla jokaisella duunarilla selkäytimessä ilman esimiesten erilliskomentojakin. Onko ulkoistaminen se lääke vai oman toimintakulttuurin korjaus. Jokainenhan on nähnyt ettei se taloyhtiöiden pihojen auraus, sannoitus onnistu edes yksityisiltä huoltofirmoilta kovinkaan tehokkaasti. Enempikin päinvastoin. Poliitikojenkaan ei kannata liikoja rehvastella jälkivisaudellansa. Poliitikkojen viisastelu-ulostuloja on kuultu ja nähty tässäkin asiassa riittävästi.

    • cvee-vai-WC

      Sehän on positiivista että ulkopuolinen arvioi TPK pikku ja isojen pomoje pätevyyden hommeleihinsa! Ois pitäny vaa tehr jo 20v sitte ja joka 5 vuare välei käyr läpi tarkistae nii veromaksajat ois hyätyneet. Sitte kans virkamieste CVt ja tyätoristukset syyniin...et onko aidot?? Mitta/kartta puoli iha ekana!

      • PorinPerseRkä

        Aino-Maija valitsee "ulkopuolisen" tarkkailijan!
        Naiivia, niin naiivia! Pitäisi johdon pystyä itse tarkkailuun ja tarvittaviin johtopäätöksiin. Siitähän heille maksetaan ja poliitikkojen kuuluisi pystyä päätösten tekoon.


      • kokososkepu

        Poliitikothan ovat valinneet esim. osastopäällikkötasoiset, heidän hoteissa systeemi on ollut! EPÄONNISTUNUT JÄRJESTELMÄ...VALHEMAHDOLLISUUS KÄYTETTY HYVÄKSI.


    • PikkAarvi

      Kyllämää vaan ihmettelen derkkele mitä touhuu .

    • Kyläjämtionii

      Tänne tarvi sssstana Porin asioita kirjpitella.
      Tää on nykyään Oulun asioita varten.

      • PikkuArvi

        Oo derkgele persu nee.eri hiljaa.


    • Koppotikoppoti

      Demmari aojärjestelijä, nukkuu ruususen unta tutti suussa.

      • Lepotärkeää

        On se varmaan suloisen näköinen nukkiessaan.


    • Kristillistä

      Ulkopuoliset ammatillset arvioijat ovst parhaita Porin kaltaisessa kaupungissa! Jos nyt syyttelemättä tai tuomitsematta funtsii TPK:ssa tapahtuneista päällikkövalinnoista 2000-2016 mittausalalalla niin...Porin ja lähiympäristön poliittisista päättäjistä ovat monet saaneet tittelinsä maanmittausalalta, paitti Jukkis! Poliitikkojienkin pitäis pystyy nöyränä myöntämään et heit kusetettiin! Salailut tulevat ilmi kuitenkin, ellei tässä elämässä!

    • määvaateknikorutalekokko

      Eroaminen tai jo saavutettu eläke...moottorsaha ja
      chillaus.

    • Työkyvytöntyönhakija

      Kyllä näitä arvioiteja on tehty ennenkin. Aina ne arvioinnit on aloitettu alhaalta ja myös lopetettu sinne. Alkaisivat arvioimaan ylhäältä alas kuten kuuluisi mutta kun ei.

    • hiihtohuu

      Höhöh, mää ku oti TPK työhö kysyi et ookko urheillu...siis peräsmieshiihtoo perehtyny?...ilmiantaen niit pahuksia...muka ossajia... ja plussaa jos geeneis päättäväistä urheilunenää pohojamaalt..et hiihro lopus pystyy tyhjää vase sierain ilima oikee käre sormii...georeettiji hyväksyy vaikkei ny itte ookkaa...

    • nuhsnenä

      joo ja saatanhalline kunnioitus hiihrol naapurikaupungi laduil...saat...pitää olla kunnioitus urheilusuoritust kohre muuallaki ku mainostv ja patetyöhöotto...joskus prrr...tuli räkää nenäst....mää vaa jatkoi prlee sivakointii ssstpr...naapurikaupungin laruil

      • valtionelätit

        Seppälän dopingperhe sekoilee jälleen. Pitäkää ne juttunne ihan ominanne ja hiihtoliitossa ja vetäkää itte mömmönne kun ette uskalla ottaa vastuuta niistä.


    • TemetuaparasTpk

      Mikseie soutajasalone pääse tuanoi mihinkää esimiestehtäviin Porin kaupunkil vaiks tua noi appiukko on tuua vapaamuurari ja sen vävy on iha diplonomi-insinööri ja tekoälyäkin älykkäämpi työympäristöjen tuholainen, perus kepulainen jolla kumisaappaat on.

    • amishapapassi

      Kuultua KOTINIEME aikaan: Jos muu Suomi toimisi kuin TPK niin Suomessa olisi Albanian elintaso! Silloin luultavasti Lesut olivat antaneet populistisia tiikerinloikka juttuja. Loikka ei tarkoittanut Poria vaan heidän valloitustaan. Amissit voisivat olla varteenotettavissa ainaski hiilijalanjälki?

    • Raamaa

      Viimeiset 30 vuotta TPK:lla on ollut käynnissä ainoastaa et lestaadiolaisia johtaa.,kaikki keskipohjalaiset ja pohjoispohjalaiset eivät ole lestadiolaisia...sukunimi SALONEN ei aina viittaa ko uskonlahkoon Porissakaan. Ettua älkäämme kivittäkö.

    • wiborg

      Kevennyksen Pori ala ihmis...geeli aurinkolasit *mustat) ja dokaa viikoks....Viipurii jos ei taso kelpaa niin Pietari vois olla salaine "kännipaikka" Ei tarvits motskarii autoo..kaikki lahkolaset tulkaa dokaa Viipurii!

    • Hkijatasi

      Salassapito varma! Viipuri alkaakin kukoiststaa uusilla "asiakkailla" ihaan lomaile ja vanhaa kulttuurii, nyt tietenki kaikkien Suomalaisten uskon lahkojen täytyy ymmärtää ettei vanhojen mummojen päälle voi sylkeä...pidättyväisyyttä.. sentään vieras valtio!

    • leshhtaatiilapush

      Ihaa Saloste kannattais käytttää kerrankin...omaa järkeä! Siis kun lähtee esittää...kopiot kaukilla tikulla jotka ulkona. No niin lesut...mite se työsujelu " virkanaiset" ..lasku euroissa kasvaa...ettuA

    • siapää

      Virkamies/ nainen omalla vastuu et lähtee talo ja auto! Oikeusvaltio! Että veronmaksajat!? Ei saatana...Kotinieme kämppä takavarikkoo!

    • ettua

      Josjoku ex virkamieshuijari kuuluis asuu Pihlava kaksios Kotiniemi ja K Salonen. Ammatilliset OMAT saavutukset....kui italia sotasaavutukset tai Saksan hieno Huumori.

    • Huooooh

      Ei täällä näköjään selväpäiset kirjoittele. Onneksi alkaa taas arki. Jos nuo piripäät selviäisivät tuottamaan tekstiä jossa on edes jotain järkeä.

    • anonyymi_5yWop

      Lestaadiotutkimuksessa tuli heidän tapa saada sitoutuminen alihankkijalta...peräkärry tai muita työkaluja ja siihe laina jota makselee...eli on orjana! Kalle ja pojat hommailevat drooneja, ohjelmia ja muita mittaleluja veronmaksajien rahoilla valikoiduil henkilöille joiden kuuluu kertoa kaike oppimansa lesuille ts. kuin lesut olisivat tehneetkin jotain työtä tai tuntisivat sisällön! Että R-kioskilta vaa tullaa...no nii kerros kaikki

      • pahuksepah

        Lestaadiolaise TPK:lla ovat "herrakansaa" ...muut jotta jutkui.. .eihä niit voi kuvitel SK:n kuvaan. Eik tää GeoK ollu joskus iha drooni kans eli asiatuntija? Miks ny nii hiljaa kute niist tateistki? Yks siit viisikos o yksityiste teire tietäjä Kiuru vieree, muulloki ku kevääl?


      • Oikeuskäyttöö

        Ei keskeneräisiin...vasta kun joku on onnistunut saamaan systeemi pelaamaan nii eiköhä lesu porukka ilmesty? Ihan varmast! Hammarberg, Yliopistokeskus, Niinisalo... .... kait jo ymmärtävät mikä saatanallinen petospuhallus?


    • Työläisten.aatetta

      Nyt pidetään sosialismin aate puhtaana!
      Toinen aura-autoista paloi viime yönä, mutta yksityiseltä ei ideologisen kilven puhtaana säilymisen vuoksi hankita apua. Kukaan yksityisyrittäjä ei Porissa pääse rikastumaan lumisateen kustannuksella. Olkoon kadut lumessa.
      Vaikka varpaita hangessa paleltaa, niin sosialismin aurinko lämmittää.

    • pystykorva

      Niinisalossa he he tua täs o huippu geodeessia asintuntija ihaa oikkee autosotamiäs...autopesulan omistaja, ESIMIES PÄÄLLIKKÖ kaikessa.

    • ooikeei

      Lyttylän Kesäleiril 1970-luvul oli iha hassu kilpailu, kuka muistaa sanastsanaa 20 maanmittausta koskevaa lausetta! Ymmärtämisest viis....ulkoo ja oikeet painot sanoil. Voittajil...

    • pääpoispensaasta

      Ulkoistaminen, ja vuokratyöväenkäyttö, mihin perustuu?
      Maksetaan sama palkka tekijöille kate firmalle?
      Säästöt, mistä?

      Toki ymmärrän jos halutaan ulkoistaa toimintoja looshiveljelle taikka golfkaverille. Itäporihan meinattiin jo ulkoistaa Ulvilalaiselle "kalakaverille", onneksi järki voitti. Olisi ollut sama tilenne kuin nyt on seuturekryn kanssa hoivapuolella, hups meni pari miljoonaa ylityksiin.

      • TpkOnVetelä

        Kaupunkin työntekijät pelaavat työaikana korttia, mutta yksityinen tekee töitä.

        Palkkakustannukset samat, mutta työajan tulos eri.


    • Soikkelin-Dentso

      Jaahah! Taas on avattu keppanapullot ja sitten alettu viisaudenjakelu näillä palstoilla.
      SÄÄLITTÄVÄÄ SAKKIA!

    • Ideologinen.kuperkeikka

      Porissa on koko kalusto ollut aurauksessa mukana. Aura-autoja oli kaksi, mutta toinen niistä paloi.
      Jos tämä toinenkin palaa tai tulee muuten toimintakyvyttömäksi, koko kalusto ei ole liikenteessä eikä aurausta suoriteta, koska ideologisista syistä ei voida käyttää yksityistä kalustoa lumiruuhkan aikana apuna.

      Puistotoimi lenteli lentokoneella ja kuvasi ilmasta, onko joku leikannut nurmikkoa puistonkin puolelta, kun kaupunki ei leikannut kesälomien ym. vuoksi.
      Lentokone oli ilmeisesti kaupungin oma, sillä ideologisista syistä ei tietenkään voitu käyttää yksityistä lentokonetta.

    • Punamulkkutulkku

      Tpk:n työläisten pohjanoteeraus, ei yritystäkään pitää teitä ja katuja minkäänlaisessa kunnossa. Ajellaan terät ja aurat ylhäällä että seurantalaitteisiin jää merkintä ajetusta reotistä.
      Miehethän selvästi lakkoilevat italialaisittain.
      Sosdem ja vasemmistoliittokommunistikansa kannattaa Luukkosen talouspolitiikkaa.
      Säästetään puolueelle rahaa tukiin ja avustuksiin ja lentoliikennetukeen.🌹🌹🌹

    • tuttiaura

      Kun oli PKR niin omakotialueilla jouduttiin kiroamaan sitä jatkuvaa katujen karhuamista. Jukkikse ois pitäny muuttaa tuo TPK nimikin omakseen JPK (jukan poistuvat koneet). Ongelma on perua pätemättömie ukkojen visioista, ei ehkä nykyisten?

      • kokedemtisti

        Jukkis joo, paikallisen sään tietäjä pitäisi
        olla kun kuuluikin paikallisen capo- järjestelmään. Muttei tajunnu piruvie et lestaadiolaiset vihaavat yli kaiken kommunisteja....vaikka sit ois nuorena. Että voiskos sanoo et kohtalonivaa se tiikerinloikka


    • Katumestari

      Hyvin oli tänään ulkoistettu. Joku yksityinen rattori kauhoi lumikasat sujuvasti kaupungin puistoon. Säästyy kuljetuskustannuksilta. HEH.

      • turhaaniuhotusta

        Puisto on hyvä paikka kipata lunta.
        Ei sen pitäisi ketään häiritä.


      • ViikkarinVili
        turhaaniuhotusta kirjoitti:

        Puisto on hyvä paikka kipata lunta.
        Ei sen pitäisi ketään häiritä.

        Kyllä me verovaroista tuonkin tontinomistajan lumenkuljetus kaatopaikalle sitten maksetaan. Muutama kuorma ja sen kuormaus eivät ole halpaa hupia.


    • Kylläsesiitä

      Ulkoistaminen on aina parasta.

      Senhän näkee jo vanhustenhoidossakin.

    • kessääoott

      Ulkoistamist vois valvoo Ahlaste Heikki tasonen ja sopimuste tekkee MOLEMMMAT 3 TUTTIRITARIA.

      • Kunnanexkoukku

        Ja oloneuvos1:n on ihan paras. Tottunut ulostamaan jopa itsensä.


      • Oloneuvos1

        Ei olisi ulkoistaminen mitenkään onnistunut ilman jhl 27:n sdp luottamusmiehiä, toinen toimi silloin mm, telan lautakunnassa ja kaupunginvaltuustossa. Nämä jhl herrat todellakin mahdollisti, myös nykyisen kaluston ja työntekijöiden pulan "junkelissa". No ainakin yksi lempinimen saanut tuttiri, sai läheisestä yhdessä olosta virastonjohtajiin ajojärjestelijän pestin (pesti josta ei tiedetä mihin sitä edes tarvitaan), jopa kahteen kertaan valittuna. Korjatkaa jos olen väärässä.


      • Oloneuvos1

        Tarkennus. Telan lautakunnan puheenjohtajana.


      • Jumakauta
        Oloneuvos1 kirjoitti:

        Ei olisi ulkoistaminen mitenkään onnistunut ilman jhl 27:n sdp luottamusmiehiä, toinen toimi silloin mm, telan lautakunnassa ja kaupunginvaltuustossa. Nämä jhl herrat todellakin mahdollisti, myös nykyisen kaluston ja työntekijöiden pulan "junkelissa". No ainakin yksi lempinimen saanut tuttiri, sai läheisestä yhdessä olosta virastonjohtajiin ajojärjestelijän pestin (pesti josta ei tiedetä mihin sitä edes tarvitaan), jopa kahteen kertaan valittuna. Korjatkaa jos olen väärässä.

        Ne puurot ja vellit sekasi


    • Vaikeaa

      Vielä vaikeampaa on päästä, tai jäädä työttömäksi.

      Terveenä eläkkeelle.

    • Oloneuvos1

      14 vuotta, oloneuvoksena. Kiitos Pori kaupunki ja sen TPK:n taitavan johtajan, Ulvilan lahja Porille. Tälle yhdelle marakatille joka minusta näkee täällä kirjoituksin vaivaa, niin en ollut ainoa joka sai laittoman irtisanomisen. Joten..........

      • Työkyvytöntyönhakija

        Porissa täläistä työntekemistä johtajilla kutsutaan karhun palvelukseksi.


      • nytheipalvellaan
        Työkyvytöntyönhakija kirjoitti:

        Porissa täläistä työntekemistä johtajilla kutsutaan karhun palvelukseksi.

        Mitä eroa on karhun palveluksella ja karhunpalveluksella?


      • Työkyvytöntyönhakija

        Välilyönti ei muuta.


    • Huhhei

      Pelastuslaitos varoitti teknistä päivystäjää alikulkuihin kertyneestä vedestä. Yllätys, yllätys, TPK housut kintuissa, jälleen kerran.

      • Kysynvaan

        Kuka oli päivystäjänä TPK:lta.


      • tuluva

        Varnaan joku Paten valitsema kokkikoulun käynyt tulvasuojelija?


    • Liukumiina

      Demarit pantava polvilleen. Vähän takapakkia asioihin ja hyvä tulee.

    • demariauraus

      Lumet alkavat sulamaan ja kadut avautuvat itsestään, joten nyt on hyvä aloittaa lumiauraus.
      Pienemmällä polttoaineen kulutuksella saadaan samat tuotantoluvut ja jopa päästään uusiin tuotantoennätyksiin.

      • exsatakuntalainenen

        Oletko muuten huomannut, että kadut avautuvat itsestään usein jopa täällä Helsingissä?


    • Himleeriä

      Jukkis sai paljon paskaa aikaan! Siinä asemassa olisi pitänyt olla kiinnostunut muustakin kuin Porin Mittaus/Kartta. Että aika kului Lestapo järjestön Lesu-Pekkojen toivomusten mukaan ja huippuna, suosikkina Pate-Jugend vähemmistön (ilmiantajien) kuumteleminen! Voi ristus.

    • tkknspede

      Espoossa sijaitsevan TKK:n arkistoihin ei pääse ihan tuosta vaan tutkimaan jonkin henkilön "valmistumista" ammattiin. Selvitetty jo v 2012.

    • liepuska

      Björneborgs Bröd

    • Liepuskaa

      Tarkennus edelliseen , 2015.

    • 123abc

      2015 tuutori Kotiniämi kuulikin poikkipuolisen mielipiteen ja tieto tuutoroitaville. Järjestettiin "suutkiinni"-projekti, toisinajattelijoiden suut kiinni saatanallisen RAUKKAMAISIN keinoin!

    • 456eähväg

      2015 TPK:lla oli joillekin SUURINTA odotuksen hurmosta...kuin joulua odottaen kevättä 2016! Kiima valtaanpääsyyn! Työntekijöitä oli jaettu kuin nappuloita sullemullesulle! Mitähän ihmisoikeusjärjestöt ja Euroopan Unioni! Sipilältä tuskin kannattaa kysyä?

    • klo0

      Vaalivuosi. Ulkomaan uskonnot vaarallisia? Nyt vaalilupaus puolueilta että myös lappalaisuskontokuntaan, helut, jehut....yms. on kerrottava sidonnaisuus uskontokuntaan ettei tule samoja ongelmia kuin Pori TPK:lla!

    • kehvelipee

      Vähintä mitä veronmaksajaien etua ajavat voisivat yrittää et Kotinämi , Salonen K, Peltola, Salonen T, Ihalainen ja kotikutoinen mittamies....että kaikki ALAISTEN psykologilla käynnit, rauhoittavat ja uniläälkkeet yli kymmenen vuoden ajalta maksaisi Porin Kaupungille tuo kopla!

    • crappu

      Nykyää valithavat...aikhiset! Enne vanhaa pitethi suut supus vaikha oiski B-rappuhu eksyny kummää oli13v. Ei niistä silloo juttus tehty!

    • demakokoko

      Kumman taustajoukkoihin ...onnisttuttuaan huijauksessa ...olisivat menneet, Hannus vai Kantola? Jaaa se lahko...

    • yäkhoitoo

      Siihe ny mithä HOITOKOKUST tarvittu.! Pääthös yksmiäline

    • joovai

      Tupu, Hupu, Lupu from hell?

    • kupukupru

      2x= Kopu Papu ja Pupu. Samoissa ajatuksissa EX-TPK päällikkö, reittämyäre mittapäälliköks ja Koskelan äänellä apupomoksi Paten oppilas

    • sianpägini

      Pitää muistuttaa mitä 2015 oli mielessä....SS-PÄIVÄT ja pikkupikku järjestelyillä HIPPOJEN tärkeäksi järkkäriksi yliiäs TPKn nuoruude kommari SS-päivien organisaatioon. Aitoa porilaista sivistystä Ulvilasta!!!!

    • phomoi

      Kyl tua Patela o hyvä ohjelma

    • tpktyöpaikkakiusaus

      Että mestaruus Suomen Työpaikkakiusaajissa saavutettiin on kiitettävä kummipoikia, HE OLIVAT SUURI APU! Lisäksi Pate-Jugend porukan ilmiöpojat unohtamatta kuitenkaan Jukkis.hän oli SUURI APU.

    • StaalinHeilHeil

      Nimi TPK on houkutteleva junteille/moukille/perseennuolijat/mielistelijät, joilla ei ammattitaitoa saati et itse tekis jottai kaupunkia hyöryttävvää (TyäPaikkaKiusaamine) Kansakouluis jo nähtiin koulukiusaajat ja he psyyke....apinatkaan eivät pysty samaan kuin lesuporukka...hulluus, lapsellisuus ja suuruudehulluus

    Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      166
      2819
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2021
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2016
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1825
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      69
      1567
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1222
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1211
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1193
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe