Aihe

Koulukiusaaminen

Voiaikojavoitapoja

Suomen koulujen ja yleensäkin sivistystason lasku aloitettiin jo vuosia sitten tasa-arvoistamisella ja vapaalla kasvatuksella. Kaikki kuri kiellettiin, lasten tuli saada kehittyä vapaasti ja luonnon ehdoilla. Viherpiiperrys oli kaiken lopun alku. Opettajilta vietiin arvovalta ja auktoriteetti, muka vapaan kasvatuksen ajatuksella. Itse olen 50+, ja kun minä kävin koulua, niin silloin opettaja MÄÄRÄSI, kuinka toimitaan ja miten käyttäydytään. Nykyään oppilaat määräävät ja opettajat vain nöyristelevät virkavirheen pelossa. Päin persettä on menty. Tsemppiä Tuula Vuoriselle!!!!!!!!!!

10

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • hölmösysmästä

   Kyllä nyt loppuu kiusaaminen kun oikein työryhmä perustetaan mutta mikään ei tule muuttumaan niin kauan kun lasten vanhemmat eivä korviaan lotkauta eivätkä välitä missä jälkikasvu aikaansa viettää saavat itse ryypätä ja istua kapakassa nää vapaan kasvatuksen tulokset näkyy kouluissa ja myös kylällä aina syytetään kiusattuja kiusaajat pitää laittaa kuriin ja kiusaajien vanhemmat laitetteva aisoihin myös nimet julki niin johan alkaa hävettää silmää tekeviä !

  • pwierpwihpeihwpoh

   Vapaa kasvatus tuli kuvioihin 70-luvulla. Eihän se kaikkia lapsia silloin koskenut, mutta avasi uraa löysemmälle kurille. Nykyiset syrjäytyjät voivat teoriassa olla vapaan kasvatuksen uhreja jo kolmannessa polvessa.

   Vapaan kasvatuksen vastakohtahan ei ole se "remmillä perseelle" meininki. On olemassa muitakin tapoja.

  • kuntalainen

   Jokos sysmässä loppu koulukiusaaminen vai veikö eduskuntavaalit huomion muualle vai tukittiinko suut !!

  • Futureski

   Tukittiin suut tietenkin, löytyyhän siihen keinot jos toisetkin.

  • Sahti on hyvvee...

   • Histimuntikka

    Opettelisit symeä ni voisit sanova saht o hyveä!


  • stopkiusaamiselle

   Sensuuri toimii tällä palstalla hyvin kun mainitsin myös työpaikka kiusaamisesta niin heti viesti poistettiin mutta sanonpa kumminkin että myös työpaikoilla kiusataan sysmässä ei yksin kouluissa keskustan johtavassa marketissakin kiusataan työntekijöitä niin johdon kuin työntekijöidenkin puolella kyllä tämä totuus täytyy kestää että pitäis mennä vähän itsäänsä ja miettiä tilannetta !!!

   • persustakinpersumpi

    Lopetapa itse nyt heti tuollainen muiden kiusaaminen väitteilläsi. Ahistaa ja se on sinun syytäsi, senkin kiusaaja.


  • stopkiusaamiselle

   Osuiko kohdalle itse olen ehdottomasti kiusaamista vastaan yritin tuoda vaan totuutta julki olen ollut itsekkin työpaikka ja koulukiusaamisen kohde nykyään eläkeläinen kyllä näitä pitää tuoda julki eikä lakaista maton alle !!

  • Anonyymi

   Jokos kiusaaminen on saatu kuriin kun on niin hiljaista sillä rintamalla ?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   242
   18464
  2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   360
   6792
  3. Uusin Seiska herttainen Torppa

   Uskomatonta luettavaa herttaisesta Torpasta. Olisi nyt kiva saada valkopesuri-jankkaajan ja palstalaisia oikeusjutuilla uhkailleen ja uhonneen kir
   Kotimaiset julkkisjuorut
   126
   1978