Uusia asukkaita

Aikanäyttää

Joku on tulossa?

16

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Opeillevaltatakaisin

      Minä tuun. Sysmä on kunta jossa pennut pannaan kuriin. Opettajilla on särmää ja päättäjät viisaita. Sata lasissa tulossa ollaan, kuntaan jossa arvot ovat kohdallaan ja viherpiipertäjät pidetään kurissa.

    • hölmö

      ei sysmään tarvita yhtään kelan asiakkaita niitä on jo tarpeeksi vaan sellaisia jotka maksaa vupkransa itse ja tekevät töitä sysmään pitää asukkaita jotka tuovat kuntaan rahaa nyt kaikki vaan ottamassa!!!

      • anonyymi_yy8

        Onkos siellä työtä tarjolla meinaan siinä tapauksessa tulijoita kyllä olisi. Veikkaan että sieltä on lähdettävä muualle, jos työnteko kiinnostaa. Puhun nyt oikeasta palkkatyöstä jolla tulee toimeen.


    • verotasukuntaan

      Niin, eikö valtionavut tule asukasluvun mukaan? Ja olisi kiva tietää, mitä töitä siellä on tarjolla? Ei kaikki elä sossunvarassa, on esimerkiksi eläkeläiset, tai sitten muuten elantonsa jo hankkineet ja muuttavat huvilalle asumaan päijänteenrannalle. Hölmötä vielä kysymys? Oletkohan itse Sysmäläinen? Joku tossa tekstissä mättää!

    • hölmö

      olen sysmäläinen ja ikäni sysmässä asunut nykyisin eläkeläinen en tarkoittanutkaan eläkeläisiä paluumuuttajia ja tänne asumaan tulevia mökkiläisiä vaan nimen omaan sossun elättejä jotka tulee tänne vain etuuksien vuoksi !

    • Verotsysmään

      Minäkin olen eläkeläinen, tienaan edelleen 4000 puhtaana käteen verojen jälkeen ja nautin elämästä Sysmässä. Koetapappa pelle päästä samaan. Sysmä on hieno paikka asua ja elää!

      • Puutteitakin

        Senttiä vai...häh


    • hölmö

      nimenomaan varakkaita eläkeläisiä ei pummeja eikä mitään mumuseti !

    • hölmö

      kaikki varakkaat tervetuloa sysmään meillä on jo omastatakaa sossun elättejä ihan riittävästi ja en tarkoittanut mumumusti vaan MAMUSETIÄ että lapset säästyy maailma on täynä kaikenlaisia hörhelöitä ja koijareita ja onnen onkijoita hyötymistarkoituksessa !!!

    • hölmö

      Taas sysmään tullut uusia "asukkaita" kela maksaa vuokrat kunta antaa asunnot ja sossu maksaa palkan ja toimeen tulon että näin meillä sysmässä ! ei muuta kun tupakan ja viinan hakuun !!!

      • eikäko

        sitähän mä meinasin kysyä et kukas ne maataloustuet sit maksaa.


    • persnettoa

      Joo lisää kirvesmiehiä sysmään pysyy kerrostalojen ovilasit puhtaana kun tarpeeksi usein vaihtaa asuntojen ovet ja lukot kunnossa kun ovia uusitaan lukot sarjotetaan uusiksi paha juttu on vaan se ettei voi palkkaa maksaa ja särkijätkin persaukista porukkaa ettei niiltä mitään saa ja muut asukkaat joutuu maksumiehiksi että ei kannata toivottaa tervetulleeksi ha ha !

    • hölmö

      Joo ei kelan asiakkaita niitä on täällä ennestään taas oli tilipäivä ja se näky heti katukuvassa että rahat haisemaan ja sossunluukulle lisää hakemaan sysmän tk .ssa hörhöt kuntoutetaan että pääsevät uudestaan jatkamaan kesken jäännyttä hurmeltamista ettää näitäkö täällä kaivataan voi v...ttu ottaa pattiin tässä ns. normi kansalainen joutuu kaiken maksamaan itse !

    • hölmö

      Eihän tänne kukaan uskalla tulla kun terveyden hoito on mitä on lääkärit laittaa potilaat vajaakuntoisina kotiin sit pitää mennä yksityiselle puolelle oikeaan lääkäriin kun julkisella puolella ei välitetä hoitaa tällä systeemillä kyllä väki vähenee ja kirkkomaa kutsuu ja hautaustoimisto tienaa kyllä näin on !!!!!!!!!

    • kuntalainen

      Jos kaikki tulee tänne vaan sossun elätiksi ovat vaan ottamassa eikä ole tänne mitään tuomassa senhän tietää miten siinä käy viimeinen sammuttaa valot !

    • Pysykääpoissaplease

      Miksiköhän kaikki vastaukset tähän aloiteeseen tuli ainoastaan näiltä sosiaalipummeilta, joita juuri yritettiin pitää Hartolan puolella poissa meidän sivistyneiden sysmäläisten parista? Vaikka ette te typerykset paljoakaan ymmärrä kieliopin päälle, niin osaatte kuitenkin nettiä käyttää, uskomatonta mutta totta, vai kaveritko auttoi?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6539
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4223
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      270
      2627
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2030
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1558
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1397
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1101
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1056
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1031
    Aihe