Iidan muodonmuutos (alkuosa)

Teppe

Suhteeni Iidan kanssa näytti jäävän lyhyeksi. Parisuhdetta oli kestänyt vajaa pari kuukautta ja ei ollut hurraamista. Tutustuin Iidaan yhteisen ystävän kautta ja aika pian ensitapaamisen jälkeen aloimme seurustelemaan. Alkuun molemmat olivat tosi innoissaan, mutta huuma laimeni hyvin nopeasti. Viimeiset viikot olivat tuntuneet lopun alulta. En kuitenkaan halunnut antaa vielä periksi, koska aistin, että Iidassa oli jotain sellaista, mikä ei ollut vielä tullut kunnolla esille.

Eniten oli tökkinyt seksin kanssa. Iida oli ollut jatkuvasti sängyssä epävarma ja arka enkä minä ole koskaan syttynyt sellaisesta. Olen aina pitänyt naisista, joilla homma on hallussa ja jotka osaavat ottaa tarvittaessa ohjat mieheltä omiin käsiinsä. Iidalta sellaista oli turha odottaa. Perjantai-iltana olin menossa Iidan luokse yökylään. Emme olleet päässeet näkemään vajaaseen viikkoon ja oli tarkoitus, että omistautuisimme illan aikana vain toisillemme. Mietin myös, että ottaisin jossain vaiheessa puheeksi suhteemme tulevaisuuden ja kysyisin Iidalta, mitä mieltä hän siitä oli.

Asuimme lähellä toisiamme, joten päätin kävellä, koska ilmakin oli mukavan keväinen. Astelin rappuset kolmanteen kerrokseen ja soitin ovikelloa. Askeleet lähestyivät ja ovi avauttui. Edessäni oli näky, jota en osannut odottaa. Kyllä se oli Iida, kuten pitikin, mutta jotain oli tapahtunut. Iida oli muuttunut. Hän oli pukeutunut mustaan seksiä tihkuvaan ihonmyötäiseen mekkoon, joka jätti käsivarret ja suurimman osan selästä paljaaksi. Iida oli myös käynyt kampaajalla: pitkähköt hiukset olivat lyhentyneet ja väri vaihtunut vaaleahkosta sähäkän tummaksi. En ollut aiemmin nähnyt Iidalla kuin pari kertaa hieman meikkiä, mutta nyt hän oli meikannut silmänsä voimakkaan mustaksi ja lakannut kyntensä kiiltävällä violetilla lakalla erittäin naisellisiksi. Huulissa oli aistikasta tummanpunaista huulipunaa. Hän oli kertakaikkiaan tyrmäävän näköinen ja jäin tuijottamaan häntä hetkeksi aikaa suu auki ennen kuin astuin kynnyksen toiselle puolelle.

Sisälle päästyäni suuntasimme välittömästi makuuhuoneeseen koko ajan toisiamme suudellen. Vaatteeni lensivät lattialle nopeasti. Iida työnsi minut sängylle selin makuulle ja tuli itse rintani päälle istumaan kahareisin. Huomasin, että hänellä ei ollut mekon alla ollenkaan pikkuhousuja ja sukkahousuiksi vielä äsken luulemani mustat sukat olivatkin seksikkäät stay upit.

– Nuole mua! Iida komensi liikkuen eteenpäin kohti kasvojani. Vilkaisin häntä ja siirsin mekon helmat syrjään työntäen samalla kasvoni hänen vaginansa eteen. Upotin kieleni hänen sisäänsä ja aloin nuolla himokkaasti. Hetken jatkettuani Iida otti ranteistani kiinni päättäväisesti ja vei ne vasten takorautaista sängyn päätyä. Vedin kieleni pois Iidan pillusta ja aloin aavistella hänen aikeensa. Iida vetäytyi hieman taaksepäin.

– Pidä kädet siellä! hän sanoi tiukalla äänellä.

Nainen hymyili viettelevästi katsoen minua silmiin ja avasi sängyn vieressä olevan rokokoo-tyylisen lipaston ylälaatikon. Hän veti esille pitkän punaisen silkkihuivin ja venytteli sitä käsissään silmieni yläpuolella. En voinut uskoa, että tällaista voisi tapahtua, mutta samalla olin niin kiihottunut, etten meinannut pysyä järjissäni. Iida vei huivin ensin vasemman käteni luokse ja sitoi sen tiukasti kiinni sängyn päätyyn. Näykin hänen kaulaansa, kun hän veti huivin toisen pään oikean käteni luokse ja sitoi sen samalla tavalla. Käteni olivat niin tiukasti paketissa sängynpäätyä vasten etten voinut niitä juurikaan liikuttaa. Hän antoi minulle suudelman ja nousi sängyltä. Huoneen nurkassa olevassa pärekorissa oli kaksi samanlaista silkkuhuivia, joilla Iida sitoi jalkani kiinni sängyn toiseen päätyyn. Olin x-asentoon sidottuna täysin hänen armoillaan. Iida tuli seisomaan lähemmäs minua ja näin, miten hän avasi hitaasti mekkonsa vetoketjun. Mekon pudotessa lattialle kiihotuin vain lisää: hänellä oli yllään musta korsetti, johon oli kiinnitetty sukkanauhat. Ne jatkuivat ihoa nuollen edelleen kohti stay upien päätä. Täydellistä, ajattelin mielessäni.

1

904

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • TuristinaVain

      Me olemme aikuisempi pariskunta, naimisissa jo viitisentoista vuotta. Meille, vaimolle eritoten, vapauttava kokemus oli vierailumme saksalaisella tasokkaalla, hienovaraisella swinger-klubilla. Vaikutti että siellä käy ihan tavallisia keskiluokkaisia pareja ja yksittäisiä miehiä.

      Vähitellen uskaltauduimme nousta yläkertaan ja riisuutua mekin. Yläaulassa oli etupäässä ilkialastomia ihmisiä rennosti jutellen, kädet toistensa lanteilla. Vieraiden saamaan varustukseen kuului pyyhe, jota tarvittiin, kun mekin sitten uskalsimme siirtyä kurkistamaan mitä sisemmissä pikku huoneissa tapahtui. Leveälle neliskulmaiselle vuoteelle oli levitetty pyyhe, jonka päällä jalat levällään lepäsi rehevämuotoinen saksalaisrouva vierellään kaksi miestä, jotka rauhallisest, keskenään jutellen hieroivat ja hyväilivät rouvaa rentoutumaan. Katsojia sai olla, ja meidätkin kutsuttiin mukaan hyväksyvällä hymyllä. Vähitellen tunnelma tiivistyi ja käytiin neuvottelu, jossa toinen miehistä sai avioparilta luvan. Hän asettui nelinkontin rouvan reisien väliin ja rouva ohjasi hänet sisäänsä. Se oli sellainen trimmattu ärhäkän karvainen tussu, ja sinne miehen tanakasti seisova elin liukui muutamalla työnnöllä paljaaltaan. Sitten alkoi nautiskelu. Mies oli välillä liikkumatta, välillä liikutteli pakaroitaan. Rouva oli tulipunainen kasvoiltaan ja kaulaltaan, jalat korkealla miehen kupeissa. Sitten alkoi intohimoinen nainti, joka päättyi yhteiseen huutoon, miehen laskiessa siementään.

      Myöhemmin illalla juttelimme pariskunnan kanssa. He olivat hieman kauempaa maalta. Kolme lasta oli, rouvalla sterilisaatio, joten hän saattoi nauttia miesten kanssa seurustelusta luonnollisella tavalla.

      Rouvalla oli myöhemmin toinenkin kavaljeeri, hoikka nuorimies, jolla oli korvakoru. Sitten oli vuorossa oma aviomies, ja rouvan huttura kutua täysi, niin spermassa ja turvoksissa kuin olla voi. Sitä viattomampi oli kauniin hammasrivin väläyttämä iloinen hymy.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      250
      2431
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      65
      1615
    3. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      74
      1414
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      59
      1285
    5. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      161
      1212
    6. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      95
      1132
    7. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      87
      988
    8. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      81
      972
    9. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      57
      932
    10. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      99
      825
    Aihe