Miksi Oulun meneillään olevaa lasten raiskausaaltoa sensuroidaan

Mistään ei saa tietoa, kukaan ei uutisoi, kaikki keskustelut poistetaan.
1
Ilmoita


49 Vastausta

Ketjusta on poistettu 15 sääntöjenvastaista viestiä.


Viranomaiset näköjään ainaki vuoden jo tienneet. Monta lasta olisi pelastunu raiskauksilta, jos olisi tiedotettu.
2 VASTAUSTA:
KATSOKAA YLE TEXTITV, SIVU 111 !!
sivu.111 kirjoitti:
KATSOKAA YLE TEXTITV, SIVU 111 !!
Voi, hvetti, yle on niin kommari porukkaa!
Äänestä PS niin tulee roti tähänkin, kun Soini takinkääntäjä on pelattu ulos!
+Lisää kommentti
Koska se on kiusallinen aihe
0 VASTAUS:
+Lisää kommentti
Kepu pettää aina!
1
Ilmoita
Yksi raiskatuista lapsista on uutisten mukaan kuollutkin. Kuinka kauan me hyväksytään näitten mamujen toiminta?
2 VASTAUSTA:
Teidän syytänne.
James Hirvisaari rasistihuutelu.
+Lisää kommentti
Ketäs äänestätte ? No, Onko Halla-Aho ollut KOKO AJAN oikeassa ?.... On !!
1 VASTAUS:
Halla-Aho on ollut vuosia oikeassa! Sipilä,Orpo,ym Suomen tuhoajat pantava syytteeseen! Kuka vielä äänestää puolueita,jotka kurjistavat lisää tavallisten Suomalaisten elämää ! Matuille kyllä tarjotaan kaikki mahdollinen! Poliisin tiedottaminenkin on nykyään täysin ala arvoista! Kaikki salataan! kansalaisia pyydetään tunnistamaan rikolliset kuvasta,joista on kasvot sumennettu että vaan ei tunnistettaisi! Mitä tässä maassa oikein tapahtuu? ei ole epäilystäkään etteikö perussuomalaiset saisi ääntäni! tämä meno ei voi enää jatkua!!!!
+Lisää kommentti
Surullista,inhoa herättävää..lisää on turha kirjoittaa kun tämäkin poistuu hetken kuluttua : https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/b5b745a9-d80c-4bff-9407-86e0f7240e53
0 VASTAUS:
+Lisää kommentti
eikö raiskailu ole ihan tavallista kehitysmaissa?

miksi poliitikot olettavat että suomeen tuomalla joku jolla takana tuhansien vuosien esi-isien historia raiskailuista muuttuisi vuorokaudessa?
1
Ilmoita
Teuvo Hakkarainen Palokka abc.
Ilmoita
Vaaleissa äänestän sitä puoluetta, mikä lupaa laittaa rajat kiinni, koska maahanmuutto johtaa kaaokseen ja yhteiskuntamme luhistumseen.
1 VASTAUS:
Siis ei ainakaan keskustaa
+Lisää kommentti
Miksi poliisi valehteli? Painostetaanko ylemmältä taholta?

Kuulin itse mitenkä poliisi kertoi mitenkä mediassa liikkuu huhuja uhrin itsemurhasta hän kertoi uutisen olevan pelkkä huhu.

Nyt viikkoa myöhemmin Poliisi myöntää kuolemantapauksen. Ketä me enään uskomme, olemme aina tottuneet luottamaan poliisiin.
Vaikka poliisi olisikin kukkahattutätien painostuksen alla pitäisi poliisilla olla senverran itsekunnioitusta että olisi rehellinen.
1 VASTAUS:

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Kyse ei ole poliiseista sinällään, vaan korkeammalta tasolta tulevasta linjauksesta ja toimintaohjeesta, jonka meitä viisaammat ihmiset ovat ryhmissä päätelleet ja havainneet olevan sellainen, että siitä aiheutuu kaikista vähiten kärsimystä... Näin olettaisin...

Oli kuitenkin ennalta arvattavaa mm. seitsemän uutisia katsoessani, että pääutisissa asiasta ei mainittu, mutta lehdissä oli jo mainittu. Katsoin uutiset loppuun ja lopussa mainittiin uusista raiskuuksista, (muttei kuolemantapauksesta), josta nopeasti mentiin muihin rikosuutisiin ja ylipirteään säätiedotukseen ja kevennyksiin ja uutiset loppui hymyihin ja kepeään naureskeluun.

Vapaassa maassa on kyseenalaistettava viranomaisten järkevyyttä.
+Lisää kommentti
Kas kas Kaleva vanha sontasiioni on lukinnut kyseisen aiheen kommentoinnit.luuleeko se pervo lehti että se mitään enään auttaa.ilmestyskirjan peto tulee ja piiskaa kyseisen aviisin toimituksen.
1
Ilmoita
Voi kun lapset tustuisivat Suomen historiaan ja geopolitteiseen asemaan oikeasti; Suomi tulee aina olemaan Venäjän/Neuvostoliiton/Venäjän naapuurina eli maantieteellä on suurin merkitys kaikissa asioissa. Kommarit, kuten Li A. kommari (vallankumouksellinen) koittavat sekoittaa nämä tosiasiat ja ratsastavat Vihereiden tuella, kun Vihreät eivät ymmärrä historiaa, jotta saisivat Suomeen vallankumouksen ja Suomesta kommunistisen maan kuten Pohjois-Korea. Tätäkö halutaan?
Suomi ensin!👍
1
Ilmoita
Sipilä uusista raiskauksista "rikokseen syyllistyneet saatetaan vastuuseen". Vastuu tarkoittaa suomessa että matun päätä silitellään ja tuomitaan ehkä pariksi vuodeksi vankilaan. Kun matu tietää suomen hotellitasoisen vankilamajoituksen, ei tarvitse piitata vaikka tuomio tulisi. Milloinkahan Sipilä asetetaan vastuuseen itämaille julkaisemastaan kutsusta kaikkine lupauksineen. Näiden keskustelujen ja kommenttien julkaisu on estetty lähes kaikissa lehdissä. Tämä johtuu varmasti valtiollisesta "ohjauksesta" . Suomalaisilta on riistetty sananvapaus, jotta valtaapitävät eivät kuulisi kansan mielipidettä epäonnistuneesta poliitiikastaan. Pitää muistaa suomen kansaa kun äänestää.
Ilmoita
Älkää pliis enää koskaan tuoko näitä *#*#* kouluun ja syyllistäkö niitä vanhempia, jotka ei päästäneet lapsiaan leikkimään ryhmäyttämisleikkejä tuntemattomien *#*#*ien kanssa.
Ps. Äänestän persuja, koska nykytilanne
1 VASTAUS:
Perkele, saatana, helevetti!!!!!!!!!@@
+Lisää kommentti
Foliohatut olivat oikeassa, juuri he, jotka jo kymmeniä vuosia sitten sanoivat, että hallitus valehtelee ja kusettaa. Meille naurettiin, ei ole mitään NWO:ta yms.

Nyt syötte sitä soppaa jota ette silloin suostuneet maistamaan.
2 VASTAUSTA:
NWO on yksi skitsofreniaa sairastavien suosikkisalaliittoteorioista. Erittäin häiriintynytty harhakuvitelma.
bgfvfg kirjoitti:
NWO on yksi skitsofreniaa sairastavien suosikkisalaliittoteorioista. Erittäin häiriintynytty harhakuvitelma.
Jospa esittäisit yhdenkin järkevän perustelun aivoulosteellesi, kiitos!
Kaikkia NWO:n tunnuspiirteitä ollaan toteuttamassa hirveällä kiireellä koko rikollisen poliittisen eliittimme täydellä painolla. Muusta positiivisesta toiminnasta on havaittavissa vain ja ainoastaan parkkikiekkojen muotobyrokratian lievennys. Kaikki muu on tuottanut vain vahinkoa tämän maan kansalaisille.
Ja opettelisit sinäkin vaikka nimimerkkinäsi käyttämään jotakin muuta kuin milä sinusta itsestäsi tuntuu.
+Lisää kommentti
Olen aivan järkyttynyt miten voi olla mahdollista nuoren tytön elämä päättynyt suomi antanut turvapaikan ja näin se palkitaan maallemme ja nuoreten ihmisten tuhoamisella.Viitaten myös turun tapaukseen ja mitä viellä tulossa luoja vain tietää.Voimia omaisille .
Ilmoita
Kuinka tästä eteenpäin?

Missä on pääsyy tällaiselle käytökselle? Mikä yleensä yhdistää näitä maahanmuuttajia? En saa sanoa sitä ääneen, koska se tuomitaan rasistiseksi vihapuheeksi.
1 VASTAUS:
Pelkkiä yksittäisiä tapakuksia. Turha provosoida. Oikeasti kaverit on rikkaus meille.
+Lisää kommentti
Nyt alkaa tulla vihapuhetta.

Oulu valkoiseksi!!

Ei enää, ei milloinkaan kuolleita uhreja.

Maassa maan tavalla.

Rasistifasistinatsi - 2 tytön isä Oulusta.
Ilmoita
Onneksi meillä on nykyään "puskaradio", joka pakottaa jopa Ylen uutisoimaan asiasta totuuden mukaisesti.

Eli ensimmäinen Sipilän kutsuvieraiden nuori kuolonuhri on nyt julkisesti esiin tuotu:
https://www.youtube.com/watch?v=32T882AJHek&start_radio=1&list=RD32T882AJHek&t=265
Ilmoita
Mihin se kuollut tyttö menehtyi?
Tietääkö kukaan?
Tyttöraukka...
1 VASTAUS:
Lapsille valehdellaan että heitä ei pidä pelätä vaan ottaa vastaan kuin suomalaiset, sitten kun sattuu jotakin niin toiset syyllistää että mitäs horo menit niiden kaveriksi.
+Lisää kommentti
Ulkomaalaistaustaisia syyllistetään turhaan. Raiskaustapauksia on vain muutama, kyllä näitä on ennenkin ollut.
1 VASTAUS:
joo on ollut ennenkin mutta nämä allahin sekasikiöt ,pitävät jatkumosta huolen ja ettei se ainakaan vähenisi allahahin sekasikiöiden läsnä olosta suomessa. en pidä mitään uskontoa yhtään parempana ,mutta ristityt eivän ole saoihin vuosiin enää kulkeneet ristiretkillä murhaamassa .siinä mielessä he ovat parempia ristiretki murhaamiset jumalan nimessä ovat loppuneet ristin uskovaisiltas mutta allahin sekasikiöillä se on vasta alkamassa . eivätkä lopeta ennen kuin viimminenki uskonnoton ja tai muissa uskonnoissa olevat on surmattu . se on allahin sekasikiöitten imaamien sanomana heidän agenda
+Lisää kommentti
Luulen että se on siksi että kansan arvaamattomammat tapaukset eivät ala kohdistamaan vihaa sellaisiin, jotka eivät tapahtumiin liity mitenkään, kuten esim. kännipäissään moni saattaisi tehdäkin.

Aina jos ihminen ryhtyy väkivaltaan, sillä on haitallisia ja kärsimystä lisääviä seurauksia hänelle itselleen vähintään koko elämänsä ajaksi... Tekojaan ei pääse pakoon...

On myös selvää että kuolemantapausta on sensuroitu poliisinkin toimesta. Tieto kuolemantapauksesta on kuitenkin luultavasti kiertänyt työpaikoilla yms.
1 VASTAUS:
Niin ja miksi suomalaiset ei tee mitään!! Onko niin että 1918 ammuttiin kaikki jotka uskalsi tehdä jotain! Ranskassa paikat menee paskaks pelkän bensan hinnan korotuksesta! Ajatelkaa nyt sitten ketä taas äänestätte!!
+Lisää kommentti
Tämä sensurointi kääntyy vielä itseään vastaan,ja kaikki maturaiskareita puolustelleet päättäjät oikeuteen
1 VASTAUS:
Tiedän muutaman mukavan suonsilmäkkeen, josta saattaisi tulla tulevien vuosituhansien uusi Leväluhta...
+Lisää kommentti
Mikä saa tämän ilmiön käyntiin, onko nuorten tyttöjen kokeilunhalu.
1 VASTAUS:
Tottakai pikkuhuorat haluavat tuntea olevansa kauniita ja haluttuja! Henkiinjääneistä tiedän yhden Tuulan, josta isona tuli nymfomaani. Hyvä koulutus joskin turha paitsi eliitille. Erikoistunut ruåtsinristeilyille, joilla porauslautoilla käy kolmen teinilapsensa kanssa usein ja säännöllisesti.
+Lisää kommentti
Pitäähän se neitsyys jossaanvaiheessa menettää kumminkin... mitäpä tuosta. Joillakin lienee tavoitekkin päästä siitä eroon nuorempana kuin kavereilla. Jopa kilpaillaan siitä.
Ilmoita
Mitenkäs mamujen ja lessujen touhu eroavat toisistaan?Ei mitenkään!
On vaan vaiettu asia mitä yhteisössä tapahtuu lapsien&nuorten kohdalla,näitä yhteisössä tapahtuneita lapsiin sekaantumis kohtaloita on laitokset täynnä.
Ilmoita
Tietoa ei jaeta, koska raiskaajia täytyy suojella. Jos ei suojele on rasisti. Siniset vaativat rikoksentekijöiden pikaisia palautuksia. On palautus riittävä rangaistus ? Lisäksi tietenkin maksetaan lento ja annetaan rahaa mukaan, jotta saa alun uuteen elämään. Kotomaassa kerrotaan kuinka oli mukava matka, mikä lisää taas tulijoiden määrää, koska kaikki maksetaan ja saa tehdä mitä tykkää. Näin meillä.
Ilmoita
Syyttäkää niitä jotka tästä muutama vuosi sitten "unelmoivat", äänestäkää lisää niitä jotka tämän mahdollistivat niin tiedätte millainen on tulevaisuutenne. Vai olisiko aihetta olla vähemmän sinisilmäinen? Kumpi on tärkeämpää lapsenne vai sotapakolainen joka silti lomillaan menee kotimaassaan käymään? Ps kuinka voi sinne mennä edes lomilla jos sieltä henkensä edestä on paennut? Niin siinäpä onkin kysymys, vain sinisilmäiset keksivät selityksiä kuinka se onnistuu.
1 VASTAUS:
Niin. Sotapakolainen. YK ei tunnusta sotaa pakenevalle pakolaistunnusta. Eivätkä nämä raiskarit tule sotaakäyvistä maista kuten esimerkiksi israelista ja yhdysvalloista.
+Lisää kommentti
Ahdistelutapauksia on muissakin kaupungeissa joihin on haalittu maahanmuuttajia. Esim. Lieksa jossa asuin ennen, siellä hyysärivaltuutetut ja virkamiehet huusivat poliisipäällikkö penaa apuun ja vaiensivat ilmoituksia tehden puheet joissa kerrottiin omakohtaisia kokemuksia tissien puristeluista, ahdisteluista, sylkemisestä........
Ilmoita
Ei tarttis sensuroida mitään, jossei tää paskasakki ois tänne syksyllä 2015 päässy ... näin on vaan tosi !!!
1
Ilmoita
Siksi sensuroidaan, koska poliitikot ja viranomaiset ovat korruptoituneita, elämme neuvostoliiton aikaa.
Ilmoita
Iltalehdistäkin uutisoinneissa kommentointimahdollisuus jätetty pois.
Onko tämä sitä monopolia, mites kuluttajavirasto.
Hys hys hys..ei mitään
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Miksi Oulun meneillään olevaa lasten raiskausaaltoa sensuroidaan

Mistään ei saa tietoa, kukaan ei uutisoi, kaikki keskustelut poistetaan.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta