Iskelmän tähkäkasa

tähkälauri

Eipä Iskelmän kuuntelijoilta ainakaan Lauri Tähkän biisit lopu. Tänään soinut ko hepun levyjä kanavalla klo 6.04, 7.14, 8.11, 10.04, 10.27, 12.43, 12.52, 13.01, 14.46, 15.45, 16.34. Ja nyt kello on vasta 18.15. Että huh huh.

14

58

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Riipinkylä

      Lauri Pöhnä on Teuvan lahja Suomen musiikkitaivaalle. Poholaasille pitää soittoo töhnää.

    • tähkälauri

      Ja sama linja näyttää jatkuneen klo 19.03, 21.15, 22.06, 22.53.
      No siinähän sitä onkin jo 15 tähkää kasassa tälle päivälle.

    • Rahnakysymys

      Paljonko Tähkä sitten tienaa näillä soitoilla, kun sen kappaleita soitetaan 15 kertaa päivässä?

      En pidä nykyisestä Radio Iskelmästä. Se on oikeastaan pahimman mallinen soittolistakanava "muusikoille," jotka jotenkin yrittävät tehdä iskelmää.

      Oikeastaan voisinko Tähkää edes sanoa enää muusikoksi, koska se on muusikko sanan halventamista. Siksi sanon Tähkää tästä lähtien äänentuottajaksi joka saa täysin ärsyyntymään ja toivomaan radion sulkemista.

      Oikeastaan Tähkä nykyisin vaan huutaa: "MÄ EN PELKÄÄ - - TULISTA VETTÄ" (kaksi kappaletta yhdistämällä saa oivan esimerkin Tähkän nykyisestä tuotannosta). Minä en ymmärrä, että millä ihmeen randomsoftalla näitä nykyiskelmän laulusanoja tehdään. Pahinta minulle tässä on se, että laulun sanat on pakko huutaa (toistaen), mielet kiristää ja laulajan toivomuksen mukaan näin laulun langan ohuen sanoman menevän tällä tavoin perille.

      Siksi parasta Tähkän kohdalla on se, että joku vaihtaisi kanavaa tai sulkee koko toosan.

      Itse arvostin Tähkää, kun hän lauloi oikealla eteläisen Pohjanmaan murteella ja osana Elonkerjuu bändiä. Silloin hänen musiikkinsa oli aitoa ja levyn mukaisesti tuhannella riemulla tehtyä, Nyt se on vain striimiälyttömyyttä ja huutavaa älämölöä ja random tekstiä.

      Valitettavasti moni muukin artisti iskelmä, rock, pop... on syyllistynyt tähän samaan ja kun radio jankkaa näitä samoja lauluja/artisteja 15 - 20 kertaa päivässä. Ollaan ikävässä ja pahassa noidan kehässä.

      Itse toivosin iskelmäradiolta ja muitakin radioita sitä, että se ottaisi kanavalle 70 - 90 luvun kappaleita, kun ne olivat vielä aitoa musiikkia ja laulut olivat LAULUJA, Edes opetuksen vuoksi, että millaisella laadulla niitä ennen tehtiin ja se otettaisiin musiikkirintamalla uudelleen muotiin.

      Eli minulla olisi iskelmämuusikoille yksi toivomus: tehdään kappaleet harkiten, ajalla ja harjoitellen oikeasti niitä eikä heti "pieraista" striimipalveluihin ja radiokanaville, kun siltä tuntuu ja rahan kiilto silmissä. Ettei meille radioon tule näitä raakoja raakileita, joita ikävästi Tähkä & kumppanit viljelevät (15 - 20 krt/pv) kuin maanviljelijät siementä konsanaan.

      Toivon, että löytyy vielä hyvää uutta iskelmää 2010 luvun viimeisellä osalla. Nyt joutuu vain etsimään hyvää iskelmää muista lähteistä.

    • vesipalo

      Nyt näyttää heikolta. Tänään Tähkä on soinut Iskelmässä vasta 13 kertaa. Palavaa vettäkin on soinut
      vasta 5 kertaa. Kuka jaksaa kuunnella?

    • Rahnakysymys

      Ai se olikin palavaa vettä ei tulista.

      Se vaan todistaa kappaleiden sanojen olevan entisestään aivan sattuman varaisesti poimittu ja todistavan, että nykyisin kappaleen voi tehdä ihan mistä ja miten vaan ja sanat voi arpoa ja kansa kuuntelee ja lataa ja ostaa.

      Voisin tämän perusteella tehdä seuraavan kommentin "randomkoneella" ja ladata siihen noin 1 000 sanaa ja arpoa sanat ja sanajärjestyksen ja copy-pastella tänne siirtää, niin varmaan saadaan järkevää ja syvällistä sanomaa.

    • Lessu45

      En oikein ymmärrä miksi joka päivä soitetaan samoja kappaleita? Ne on kuultu kyllästymiseen asti mutta silti ne soivat.

    • hyihelkkari

      Eikö iskelmällä todellakaan ole muita levyjä kuin tähkä ?. Tänäänkin soinut vasta 9 kertaa, vaikka kello on kohta 18. Palavaa vettä , klo 5.11 , 8.12, 11.17, 14.11, 17.12 elikkä 5 kertaa jo tänään soinut. Ketä kiinnostaa?

    • Lällärikanavat

      Radiot ovat täysin rahan käsissä. Juontajat luulevat olevansa vitsikkäitä, nuorekkaita ja vauhdikkaita. Musiikki valitaan pikkukakaroiden toivelistalta.
      Lopputulos on naurettava mutta juontajat eivät sitä itse ymmärrä, lisäävät kaasua ja soittava uutta ( satakertaa ) soitettua kuten Tähkää. Luulen että kuulijat katoaa tällä menolla melko nopeasti.

    • Rahnakysymys

      No onneksi radiossa on off-näppäin,

      Google play kaupassa on puolisen tuhatta tusinaa radio apps:eja, joilla voi kuunnelle ulkomaalaisia radiokanavia (henkilökohtainen suositus Radio FM) ja netissä löytyy erityisen hyviä podcasteja esim. BBC:llä on oikeasti laadukkaita ajankohtaisohjelmia ja ym. kuuneltavia ohjelmia.

      Jokainen kyllä löytää omansa, kun jaksaa etsiä (tosin vähän kielipäätä, jos halaa kuunella englanniksi tai muilla kielillä radio-ohjelmia).

      Lällärikanavat antoi oikean diagonoosin, kun sanoi radioiden olevan rahan käsissä. Ymmärrän sen, että Radio Iskelmä on mainos- ja listakanava, mutta sen taso ei ole kehuttava: samat kappaleet jankkaa päivästä toiseen ja toimittajat on sidottu, liimattu ja naulattu omaan formaattiinsa eli olemaan "vitsikäs", "nuorekas" ja "vauhdikas", vaikka se on vain pelkkää ulkokuorta.

      Lopuksi voisi mainoksista todeta sen, että niiden taso saisi vaikka "Teksasilaisen oikeistolaisen" siirtyymään kommunistiksi. Mutta se voi olla myös tavoite, koska ärsyttävä ja surkea mainos muistetaan paremmin, kun laadukas ja informatiivinen mainos.

    • tähkälauri

      Ja tämän sunnuntain tähkäkasa:
      Mä en pelkää 6.45, 9.07, 12.45, 15.50, 18.47,21.56
      P. vettä 8.10, 10.05, 14.06, 17.14, 20.08
      ja muuta tähkää 10.16, 10.32, 13.44, 14.54, 20.43

      vasta 16 kertaa tänään, pärjääntkö tällä?

    • tähkälauri

      Ja tämän sunnuntain tähkäkasa:
      Mä en pelkää 6.45, 9.07, 12.45, 15.50, 18.47,21.56
      P. vettä 8.10, 10.05, 14.06, 17.14, 20.08
      ja muuta tähkää 10.16, 10.32, 13.44, 14.54, 20.43

      vasta 16 kertaa tänään, pärjääntkö tällä?

    • kaalimaanpukki

      Mulla on tapana vaihtaa välittömästi kanavaa kun äijä alkaa kiekumaan. Senkin loputtomat naurettavat naiskuviot on kuultu jo kymmeneen kertaan. Aikunen mies eikä vielä tuolla iällä kykene sitoutumaan.

    • Teuvasta

      Älä nyt, Laurihan on Teuvan lahja Suomen yksitoikkoisessa musiikkitarjonnassa.

    • onnetontamenoa

      Lähinnä vain käy sääliksi, kuten kaikkia noita joiden täytyy riekkua julkisuudessa hinnalla millä hyvänsä. Ettei nyt elintaso tipahtaisi mutta tippuuhan se noin pinnallisella ja hataralla pohjalla jossain vaiheessa kuitenkin.,

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      16
      1429
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1285
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1192
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1072
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1026
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1015
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1003
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe