Julkaisemattomat kommentit : Yle-osio

Tänne voisi kirjoittaa ne kommentit, joita Yle ei uutisissaan suostu julkaisemaan (siis sellaisista jutuista vain, joissa kommenttiosio on auki). Tietenkin S24:n sääntöjä noudattaen. Aloittakaamme.
1
Ilmoita


11 Vastausta

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.


Kuka vit tu on se Mihuil "venäjän asiantuntia" joku peite firmasta
Ilmoita
Venäjän torpedoista ei ole vaaraa, vaikka iltalehti niin pelottelikin.
1 VASTAUS:
Mistä "torpedoista", onko Airistolla jokin ammunta-asema? Me emme lue iltaroskia. Meillä on laivastossa ohjusveneet.
+Lisää kommentti
Ylen uutisten lopussa on nappula "Tilaa uutiskirje", jonka kuvituksena on Telegram-pikaviestinpalvelun logoa vahvasti muistuttava kuvake. Ks. telegram.org -sivusto. Sitä, onko se plagioitu, vai onko molemmilla joku yhteinen kantamuoto, en osaa sanoa. Mutta uutiskirje tulee sähköpostiin eikä sillä ole mitään tekemistä Telegram-viestien kanssa. Huonoa makua osoittaa apinointi.
Ilmoita
Ylen eräässä susijutussa viime vuoden puolella oli kuvituskuvana valokuva taiteilija Jussi TwoSevenin susiteoksesta. Kuvan, siis teoksesta otetun ja siihen rajatun valokuvan yläkulmassa oli valokuvaajan nimi, ei TwoSevenin. Asiasta huomautettiin ja kuinka ollakaan, kuva poistui. Toivottavasti joku piti valokuvaajaklopille oppitunnin tekijänoikeuksista.
Ilmoita
Havannassa, Kuubassa, riehui Ylen uutisen mukaan jokin äkkiarvaamatta noussut myrsky. Jutussa puhuttiin tornadosta, jonka synnystä Ylen meteorologikin keskusteluosiossa selitti. Mutta itse jutussa siitä käytetään yhtäkkiä nimitystä "hirmumyrsky". Oikaisukehotukset eivät tehoa.
Ilmoita
https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/270828-nakokulma-suomen-paaministerikisa-draama-vailla-vertaa-mutta-han-kaikkein-varmin

Suomi on svekokratia, ei normaali demokratia. Suomi on alennettu Ruotsin alusmaaksi ja loput itsenäisyydestä on luovutetu Brysselin eliitille.

Seuraus: Suomeen saapui viime vuonna Migrin tilaston mukaan peräti 79 000 muuttajaa ulkomailta eli yli tuplasti sen kauhean(?) mamutulvan verran!
Ilmoita
ai niinkuin puoli seitsemän melkein seiskalehti joiden julkkikset hakevat näkyvyyttä omille firmoilleen ikään kuin kiertäen sen että yle markkinoi heitä? niin kokoomus saita suomenruotsalaisten ja keskustan "maksatan muilla ns. jotain minkä tein mutta se hienosti kierretään näin" ja sipilän klaani "
Ilmoita
Nyt ei Ylen uutisia juurikaan enää saa kommentoida. Ja silloin kun saa, suuri osa kommentoi nimenomaan tätä kommentointimahdollisuuden puuttumista eikä itse juttua. Laittakaamme tänne siis vaikka Ylen oikaisemattomia virheitä.
Ilmoita
Yleä ja MTv3 en ole enään kuunnellut kun sen tuottama media sisältö on yksipuolista joka on ilmastossa tai maahanmuutossa ja lopuksi tissijutuissa pyörii aiheet. hyi minkälainen media teillä on.
Ilmoita
Putinin propagandaa ei julkaista vaikka me persut sitä haluamme.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Julkaisemattomat kommentit : Yle-osio

Tänne voisi kirjoittaa ne kommentit, joita Yle ei uutisissaan suostu julkaisemaan (siis sellaisista jutuista vain, joissa kommenttiosio on auki). Tietenkin S24:n sääntöjä noudattaen. Aloittakaamme.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta