Nukkuuko ylläpito?

Siivoustatarvitaan

Onko tällä palstalla enään ylläpitäjiä lainkaan?Kaikenlaiset häiriköt saavat riehua eikä kukaan puutu millään lailla.Jos joku yrittää pyytää apua näkijöiltä niin johan on tyhjänpäiväisiä suunsoittoja vastauksina.Saavatko he jonkinlaisia kiksejä siitä kenties.Lapsellista touhua.

18

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tyhjää.on

      Kaikki on nyt iloksesi poistettu,voit siirtyä muualle riehumaan.

    • Sanasaastetta

      Ilmiannotkaan ei auta, yp ei välitä mistään.

    • Jokaikinen päivä joku vajakki kyselee mitä ihmeellisimpiä asioita omasta elämästään tuntemaatomilta ihmisiltä, joilla ei voi olla mitään tietoa noista asioista.

      Eikö tuollainen toiminta ole häiriintynyttä häiriköintiä?

      • Älätuutänne

        Öö, tämä sivusto on juuri niitä kyselijöitä varten?! Jotenkin sulta pois vai miksi täällä olet?


      • Mikämukamaksaa

        Kyllä tällä palstalla on ihan ilmaisia "ennustuksia" saatu. Mikset soittele näille maksullisille ja mollaa heitä suoraan, olisi ainoa rehti ja sanojesi mittainen toiminta sinulta. Eikä tarvitse meille sitten täällä ilmoitella asiasta ;)


    • GordonCx

      Kun klikkatte he-ma tunnusta niin näätte että häiriköi lähes kaikilla sivuilla. Kumman kiinnostunut "uskon asioista"..

      • Kutsun uskonharhaisia uskonharhaisiksi ihan aiheesta.

        Ennustajilta neuvoa kysyviä kutsun idiooteiksi ja sekin on ihan aiheellista.

        Profeettoja ja ennustajia kutsun huijareiksi ja se on myös erittäin soveliasta ja jopa liian kilttiä.


    • turhapalsta

      Vuosia riehunut näillä ennuspalstoilla,ylläpitoa ei ole ja sitä käytetään hyväksi,jonninjoutavat hylkiöt kellä ei mitää elämää niin täällä tirkuaa kysyjille! Ei ihme ettei näkijät viitsi vastailla koska tyhjäntoimittajat kiusaa kysyjiä ja vastaajia eikä ylläpito toimi,lopetettakoon koko sivusto koksa vastaajia ei enää ole ,ja jos onkin niin 1-3 vastausta ja sitten hylätään kysyjät!

    • Toivotaantoivotaan

      Nyt kun joku osaisi tehdä vaikka uuden sivun ja huolehtisi siitä..olisi kiva juttu!

    • Dipleyn

      Kirkkoherran avustaja.
      Ei. Kyllä. Kyllä. Kyllä. Ei.

    • Medaljonki

      Ilmianna sitä mukaa kun näet/näette. Täällä oli yksityiskohtaista tietoa työpaikastani ja työtoveristani. Se tunnistettiin ja laitoin näitä näitä keskustelun ilmiantoja. Häipyivät kyllä. Se vaan on siinä että nyt mentiin hilkulla ettei tullut isompaa juttua siitä. Perustelette asianne ja jos siihen ei vastata siirtykää ns isoon ilmiantoon suomi 24. sivusta. No tää kirjoitus varmaan häviää sekunnissa.

    • AzizTheCombatFighter

      Soittakaa hihhulit vaikka Astral.tv- hihhuleille, jotain 3,56€ min pvm slv sdp hiv alv cia kgb ja mitä muuta, niin siellä joku enkeliparantaja lähettää teille parantavaa voimaa, tai selvänäkijä (ei siis selvä näkijä) tekee taikojaan. Kalekin saattaa kertoa ufosieppauksista jonka kohteeksi on joutunut / päässyt / valikoitunut. Kummisetäni syövänkin paransivat kuten lupasivat, nyt on jo tovin aikaa ollut muutama metri multaa päällä, eli ei syöpä vaivaa enää. Miten tuollaista huuhaata voidaan edes sallia televisiokanavilla?

      • Tttttttttyyyyy

        Mikset itse soita? Miksi olet täällä huuhaamassa? Ihmettelen kuinka paljon näillä sivuilla on sellaisia jotka eivät usko ko. asiaan? Mikä teitä vaivaa?


    • Usk0mat0n

      Sitä minäkin ihmettelen. En usko esim. Ufoihin enkä Allahiin, en kä ole käynyt yhdelläkään sivulla lukemassa keslusteluja näistä aiheista, saati sitten että olisin alkanut ilkkumaan tai kirjoittelemaan siellä. Koska ei ole aikaa ,eikä halua sellaiseen. Eikä mua haittaa jos joku muu nuihin uskoo. Keskityn lukemaan ja tutkimaan niitä juttuja jotka minua kiinnostavat.

    • meman

      Suunnaton intohimo he-man kirkkoherran avustaja sepittäjällä täällä huudella ja olla huolissaan ennustajien palstoilla kysyvistä ihmisistä. Ylläpitohan sallii moisen negaaton leijailevan vuositolkulla täällä,mikähän riivaus pakkomielle käännyttää kysyjiä? Hänellä kun liikaa aikaa ja energiaa notkua pelkästään täällä ,niin hänhän voisi tehdä yliopistolle etänä kattavan tutkimuksen ennustuspalstan kiinnostavuudesta. Onko hän kenties traumatisoinut itsensä pettyneenä kysyjänä koska ei ole saanut vastausta tai hänelle miellyttävää vastausta täällä koska on katkeroitunut ennustus sivuille ja painottaa kovastikin ennustajien epäuskottavuutta,hänhän voisi tehdä gradua aiheesta ja pitää aiheesta luentoa jos yliopiston älymystö edes huolisi häntä sisään tiloihinsa.Hänelle lienee asperger koska on jumiutunut vakavsti aiheeseen kiinni.

      • Mitä jos edes yrittäisit pysyä aiheessa?

        Erinomaisen innostava ja kiinnostava persoonani on toki hyvä aihe ja ansaitsee tulla huomatuksi, mutta tässä on kyse profetoinnista, ennustamisesta, kädestäkatsomisesta ja kaikesta muusta huuhaasta.

        Voit toki osoittaa itse ennustajien kyvyt olemattomiksi jos niin haluat, mutta pelkän uskon varassa niihin ei saa luottaa, kuten ei ihmisen luomiin jumaliinkaan.


    • monudut

      ma ei usko mika viidakko popamies, teke itse olju sian silmat peruna mustaherne sitten kala.

    • semmone

      Hemanille-miksi sulle on iso asia paasata ja kertoa totuuksia tällä palstalla,miksi koet sen elämää isommaksi asiaksi? Uskokoon ken tahtoo vaikka puuhun,mitä se sulta on pois tuo käännytys? Aina on ihmisiä ketkä uskoo kuka mihinkin,jopa itseensä kuten sinä! Miksi et mene kirkkoon, ym uskon kokouksiin paasaamaan että ei ole m uuta totuutta kuin sinä ja sun uskomattomuutesi-koska ,maailmassa on eri totuuksia,sä et sitä määritä pikkui maailmassasi! Mene samalla kun aikaa kerta on runsaasti,seksipalstoille moralisoimaan ja eri uskontosivuille-sut hyllytetään heti pois.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1468
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      1012
    3. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      761
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      35
      745
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      697
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      111
      690
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      669
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      36
      654
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      70
      628
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      303
      597
    Aihe