Olisiko erakkona parempi?

Erakkoksiko

Tämä teksti sisältää varsin negatiivisinkin ja masentavia ajatuksia. Olen kaverille kateellinen ja kerroin sen hänelle. Siitä on jo aikaa kun hän sai naisen jonka olisin halunnut. Silloin koitin katkaista välit vaan hän oli sinnikäs, eikä halunnut. Sittemmin he erosivat. Senkin jälkeen olen huomannut hänen saavan aina sen naisen, jonka hän haluaa. On nyt naimisissa. Hänen vetovoimansa ei koostu ainakaan usein perinteisistä syistä(iso leuka, leveät hartiat, rahaa, koulutus tms). Niiden kautta en voi tätä selittää.
Olen itse asperger mikä saattaa asiassa haitata. Netissä kun meistä on sellaisia tekstejä varsin paljon, että jos siihen tilalle kirjoittaisi vaikka matu olisi se vihapuhetta. Sanovat älykkääksi vaan itse itseäni en siinä suhteessa lähde arvioimaan. Kiva jos ovat sitä mieltä.
Mutta siis ei tietysti aina, joka sekunti tämä mieltä kaiherra vaan siltikin liian usein. Haluaisin vain saman onnen kokea. Päästä tästä vertailusta eroon. Silloin kun se riivaa toivon olevani erakkona jossain. Olenkin itsekseni kysynyt miten voisin saavuttaa saman itsenäni. En nyt kuitenkaan halua olla kenenkään kopio. Miten sitten päästä tästä riivatun kateudesta eroon?
Muuten oletan, että jollekin tuli mieleen, että hae joku asperger nainen. Siihen huomautan kaksi seikkaa. Heitä on suhteessa miehiin paljon vähemmän. Myöskään sama diagnoosi ei tee henkilöistä automaattisesti sopivia toisilleen.

3

1465

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      ei yksin elävä ihminen ole erakko. ei ihmisen tarvitse olla läheisriippuvainen. läheisriippuvaisuus on jonkin asteinen henkinen sairaus. silloin jos yksineläminen on vastentahtoista ja pakon sanelemaa saattaa "nuppi seota," jos on vielä jotain katkeruutta jotain kohtaan niin voi jäädä ajatus veivaamaan turhaan paikalleen ja tilanne voi pahentua, apua tilanteeseen saa jos osaa hakea. lähin terveyskeskus kyllä neuvoo eteenpäin. joskus auttaa hyvä harrastus ja uusi tuttavapiiri. tsemppiä!

    • Anonyymi

      Olen introvertti,en erakko. En vaan jaksa ihmisiä. Omat lapset,vanhemmat jaksan. Ei ihmiset tajua,että ei kiinnosta vaan tuppaavat seuraan. Onneksi ei nykyään enää niin paljon. Osaan sanoa suoraan,etten kaipaa seuraa! Koittakaa tajuta. Työssä jaksan olla sosiaalinen,vapaalla en!

    • Anonyymi

      Kateudesta kommenttia: mun systeri on 11,5 vuotta mua vanhempi. Kun mun elämä tuli siihen pisteeseen että lapsemme ylioppilasjuhlat lähestyivät, siskoni järjesti itsensä ja miehensä risteilylle, jotta ei tartte tulla juhlimaan meidän kanssa. Näin heidän naamoistaan jo aiemmin, kun kysyivät isän hautajaisissa, mitä pojallemme kuuluu, kerroin että lukion tokalla luokalla. Pärstät meni vinoon ja jutut loppui siihen. Kateus, katkeruus, mitä lie. Sama juttu mun ammattia kohtaan kun isämme aikoinaan kysyi mitä teen työkseni, sanoin että olen atk-pääkäyttäjä, isä siihen että sehän on hyvä ammatti ja sisko tuhisi ääneen vihasta, hän kun oli myyjätär.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      63
      2003
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      54
      1725
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      58
      1629
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1557
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1525
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1455
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1326
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1183
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe