Avensis 2014 autokamera

DashCam

Olen hankkimassa autokameraa. Yhteistä näille kaikille taitaa olla, että virransyöttö on järjestetty pitkällä kaapelilla tupakansytyttimestä. Oikein huono ja hankala ratkaisu mielestäni. Paras paikka kameralle taitaa kuitenkin olla taustapeilin takana suunnilleen ja sieltä kaapelin vetäminen sytkärille on hankalaa. Itselläni on Avensis vm. 2014 ja olen ajatellut, että koska taustapeiliin tulee virtajohto, jossa liitin, niin ottaisin tarvittavan virran sieltä (tarvitaan 12 V - 5V USB muunnin, maksaa EBayssa n. 3 €). Mistään en ole saanut varmuutta siitä, että paljonko tuosta taustapeilin virtajohdosta uskaltaa ottaa virtaa ja toisaalta paljonko virtaa 5 V Micro-USB:lla varustettu kamera tarvitsee - ei varmaan enempää kuin max. 100 - 200 mA.

Kommentteja, ja onko parempia ratkaisuehdotuksia?

5

50

  Vastaukset

   • Kameran mukana tulee tarpeeksi pitkä virtajohto joka vuoden 2014 avensiksessa ylettyy istuimien välissä olevaan keskikonsoliin jossa myös sisällä tupakansytyttymen ulostulo.
    Reikä keskikonsolin oikealle puolele alas ja jalkatilaa pitkin hanskakotelon oikealtapuolelta pilaripalkin takaa kattoverhoilun taakse ja sieltä taustapeilille.


   • 2014Anjovis kirjoitti:

    Kameran mukana tulee tarpeeksi pitkä virtajohto joka vuoden 2014 avensiksessa ylettyy istuimien välissä olevaan keskikonsoliin jossa myös sisällä tupakansytyttymen ulostulo.
    Reikä keskikonsolin oikealle puolele alas ja jalkatilaa pitkin hanskakotelon oikealtapuolelta pilaripalkin takaa kattoverhoilun taakse ja sieltä taustapeilille.

    Mistä löytää autokameran käyttöohjeen?
    Transcend DrivePro 100 käyttöohje tarvittaisiin. Aluksi riittäisi ohje saada filmi kamerasta läppäriin.


  • avennikseen laitettava virrantasain koska siinä on vaihtovirtsa-akku

  • Autokamerani ei kuvaa kyllin hyvin vastaan ajavan rekisterinumeroa, paitsi jos on kävelyvauhdit. Onko 100-200 maksavissa parempia?

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisahan sen aloitti - pettämisen

   Tässä se nähtiin. Maisa petti Jaria JO viikko kihlajaisten jälkeen. Ai ai mikä tytsy. https://www.is.fi/ralli/art-2000006654320.html Ota ja lue totuus
   239
   5602
  2. Opettaja koulutus uusittava välittömästi. Ei vastaa tätä päivää.

   Kun näiden kiusaamisten ja tunnilla häiriköinti tapausten määrä näyttää vain lisääntyvän ja pahentuvan on opettajakoulutusta pakko muuttaa. Kolme asi
   Maailman menoa
   551
   4064
  3. Linnan juhlat on peruttu!

   Ne järjestetään toisella tavalla: https://yle.fi/uutiset/3-11568594
   Maailman menoa
   382
   1714